canim riviera yemeklere sizma salatalara konuluyor ama ben ilk gunden beri Ece nin yemeklerine sizma koydum daha hafif diye ama kendimize zentinyagli yaptigimizda rivierayla yaptiklarimdan da yiyiyor ama artik cok fark etmez bence her ikisi de verilebilir zeytinyaagi sonuctaGünaydın herkese.
Yine bir soruyla karşınızdayım
Bana zeytin yağını bi arkadaşım getirirdi hep. Kendi zeytin bahçrlrrinden. Kendi çıkardıkları yağdan. Bu sene budama yaptıkları için getiremedi. Önceki getirdiğide bitti
Bende alayım dedim ama riviera mı alıcam sızma mı bilemedim.
Siz hangisini alıyosunuz?
Yemejler için riviera diye biliyorumda gökçenin yemekleri içinde mi ondan alsam
Ben sızma kullanıyorum çok daha hafif. Riviera bana ağır geliyor. Ya bu arada bizde ki kitapda şekersiz sütlaç tarifi varya onu denedin mi hiç?Günaydın herkese.
Yine bir soruyla karşınızdayım
Bana zeytin yağını bi arkadaşım getirirdi hep. Kendi zeytin bahçrlrrinden. Kendi çıkardıkları yağdan. Bu sene budama yaptıkları için getiremedi. Önceki getirdiğide bitti
Bende alayım dedim ama riviera mı alıcam sızma mı bilemedim.
Siz hangisini alıyosunuz?
Yemejler için riviera diye biliyorumda gökçenin yemekleri içinde mi ondan alsam
bizde de durum öyle kimisi bana kimisi eşime benzetiyo ama benim küçüklüğümü bilenler daha çok bana benzetiyo bende inanıyorum büyüdükçe daha çok bana benzeyecek
bende ilk kez devlette göze götürdüm kaşınıyodu iki dakka sürmedi muayenesi eşimle gül gül öldük özelde tekrar gidicez
ben sızma kullanıyorum canım
maşallah oğluşuna
Sağolun kızlar bende sızma alayım o zaman.canim riviera yemeklere sizma salatalara konuluyor ama ben ilk gunden beri Ece nin yemeklerine sizma koydum daha hafif diye ama kendimize zentinyagli yaptigimizda rivierayla yaptiklarimdan da yiyiyor ama artik cok fark etmez bence her ikisi de verilebilir zeytinyaagi sonucta
denemedim ama gözüme kestirdim. Her kitabı açışımda bunuda deniyim diyorum kalıyo. Yoğurt yediremiyorum gökçeye sütte içmiyo belki bu şekilde yer. Güzel bi tarife benziyo.Ben sızma kullanıyorum çok daha hafif. Riviera bana ağır geliyor. Ya bu arada bizde ki kitapda şekersiz sütlaç tarifi varya onu denedin mi hiç?
Çok zor bir durumdur eminim. Şükür ki kavuşmuşsunuz yavrunuza.Bir bebek icin o kadar cok ugrastumki kendimden bike vaz gectigim zamanlar oldu.Ben cok sukur kavustum ve haka ugrasip netice akamayan arkadaskarim var boyle kokayca hatta korunurken hamile kalankari duydukca nedense cektiklerim aklima geliyor ve icim sizliyir kendi adima eminin tum bu yolda yuruyenlerin de aynidir; (
ay ben o kadar hevesliyim ki yürüsün diye kaşınıyorum galibaKizlar gercekten bebekler yuruyunce cok hareketli oluyotlar Ece bir saniye durmuyor dusmuyor Allahtan uzun sure emekledigi icin dusecek gibi oldugunda hemen otutma pozisyonuna gwciyor ama masa duvar vs bazen tehlikeli oluyor kafasini carpiyor inanin daha su saatte kendimi cok yorulmus hissediyorum
Kizlar gercekten bebekler yuruyunce cok hareketli oluyotlar Ece bir saniye durmuyor dusmuyor Allahtan uzun sure emekledigi icin dusecek gibi oldugunda hemen otutma pozisyonuna gwciyor ama masa duvar vs bazen tehlikeli oluyor kafasini carpiyor inanin daha su saatte kendimi cok yorulmus hissediyorum
ay ben o kadar hevesliyim ki yürüsün diye kaşınıyorum galiba
İnsan heyecanlaniyor guzel oluyor yurumesi ama bir donem dikkat istiyor yorucu oluyor biraz daha peksitirseler yurumeyi daha kolay olurBen de yuruse de rahatlasam diyodum
İnsan heyecanlaniyor guzel oluyor yurumesi ama bir donem dikkat istiyor yorucu oluyor biraz daha peksitirseler yurumeyi daha kolay olur
bizde profesyonel emekleyiciyizValla emrenin yurumeye niyeti yok profesyonel olarak emekliyor
Valla emrenin yurumeye niyeti yok profesyonel olarak emekliyor
sizinki yine iyi. Biz profesyonel olarak toto üzerinde kayıyoruzbizde profesyonel emekleyiciyiz
İşkence resmen.Kizlar aksama ne yemek yapcksiniz?her gun her gun napcm diye dusunuyorm ya aklima gelmiyo bisey
Kizlar aksama ne yemek yapcksiniz?her gun her gun napcm diye dusunuyorm ya aklima gelmiyo bisey
ayy Allahım ne ii geliyosun bana ya çok güldüm çoksizinki yine iyi. Biz profesyonel olarak toto üzerinde kayıyoruz
Yavrumun totosu aşındı
ay ben oruçlu değilim ya hemen yazdım menüyüİşkence resmen.
Bende önümüzdeki pazartesi için iftara arkadaşlarımızı çağırdım.
Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Herkes oruçlu diye burdada fikir soramadım canınız çeker diye.
Kaldım bi başıma
sizinki yine iyi. Biz profesyonel olarak toto üzerinde kayıyoruz
Yavrumun totosu aşındı
İşkence resmen.
Bende önümüzdeki pazartesi için iftara arkadaşlarımızı çağırdım.
Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Herkes oruçlu diye burdada fikir soramadım canınız çeker diye.
Kaldım bi başıma
eskiden benim derdim yoktu annem yapıyodu ama şimdi geç saat olduğu için ve mira kudurduğu için gidince beraber yapıyoruz bugünün menüsüne karar verdik fırında kıymalı kaşarlı patates cevizli erişti mercimek çorbası salata pek uyumlu değil ama benim canım bunları çekti annemde eşimde itiraz etmedi :))
ayy Allahım ne ii geliyosun bana ya çok güldüm çok
ben A101den almıştım geçen hafta ama bende şaşırdım şimdi oranın ki daa sert oluyo istediğim gibi makarnaya benzer yapabiliyorumKardesim de oyleydi her yere kaya kaya gidiyodu
Napym ben de son care size soraym dedim.ben de orucluyum ve sudan baska bisey istemiyorum su an:)Esim de arkadaslarni cagrmis.nasl hazrlycam bakalm emreylesebze corbasi yapcm ana yemegu dusunuyorum hala:))
Gecen ben de eriste istedm esim kac marketi gezmis eriste bulamamissasrdm ya nasl olmaz eriste
Valla emrenin yurumeye niyeti yok profesyonel olarak emekliyor
Ece de oyleydi kizlar o kadar hizli emekliyordu ki esim yarisma olsa da kizim katilsa diyordu ben de hicbir sey gostermeye gerek yok beni gorse kesin kazanir diyordum:)))bizde profesyonel emekleyiciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?