2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canim riviera yemeklere sizma salatalara konuluyor ama ben ilk gunden beri Ece nin yemeklerine sizma koydum daha hafif diye ama kendimize zentinyagli yaptigimizda rivierayla yaptiklarimdan da yiyiyor ama artik cok fark etmez bence her ikisi de verilebilir zeytinyaagi sonucta

Ben sızma kullanıyorum çok daha hafif. Riviera bana ağır geliyor. Ya bu arada bizde ki kitapda şekersiz sütlaç tarifi varya onu denedin mi hiç?

Sağolun kızlar bende sızma alayım o zaman.
Ben sızma kullanıyorum çok daha hafif. Riviera bana ağır geliyor. Ya bu arada bizde ki kitapda şekersiz sütlaç tarifi varya onu denedin mi hiç?
denemedim ama gözüme kestirdim. Her kitabı açışımda bunuda deniyim diyorum kalıyo. Yoğurt yediremiyorum gökçeye sütte içmiyo belki bu şekilde yer. Güzel bi tarife benziyo.
Akşam günlük süt alıp yarın deniyim en iyisi

Çok zor bir durumdur eminim. Şükür ki kavuşmuşsunuz yavrunuza.
Kimimiz ailemizle imtihan oluyoruz. Kimimiz evladımızla. Kimimiz evladımızın olmamasıyla. Kimimiz kanserle savaşıyoruz görmüyoruz duymuyoruz yürüyemiyoruz.
Kanser olan sağlıklıya, yürüyen yürüyemeyene( ki bir dönem yaşadım bunu) evladı olmayan olana. Hepşmiz bi yerlerden yaralanıyoruz. Hayatın akışı bu malesef.
Bazen bazı şeylerin yokluğuda gerekli bence. Bişeyleri kaybetmeden varlığına şükredemiyoruz her zaman. Ha niye ben dersekte başkasıda başka dertler için yine aynı şeyi söyler.sizin nezdinizde bizim şükretmemiz gerekiyo belkide.
Allah her isteyene versin de diyemiyorum.
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Bizede onları bu yolda yetiştirmek için güç kuvvet versin.

Kizlar gercekten bebekler yuruyunce cok hareketli oluyotlar Ece bir saniye durmuyor dusmuyor Allahtan uzun sure emekledigi icin dusecek gibi oldugunda hemen otutma pozisyonuna gwciyor ama masa duvar vs bazen tehlikeli oluyor kafasini carpiyor inanin daha su saatte kendimi cok yorulmus hissediyorum

ay ben o kadar hevesliyim ki yürüsün diye kaşınıyorum galiba

Ben de yuruse de rahatlasam diyodum

Kizlar aksama ne yemek yapcksiniz?her gun her gun napcm diye dusunuyorm ya aklima gelmiyo bisey
İşkence resmen.
Bende önümüzdeki pazartesi için iftara arkadaşlarımızı çağırdım.
Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Herkes oruçlu diye burdada fikir soramadım canınız çeker diye.
Kaldım bi başıma

Kizlar aksama ne yemek yapcksiniz?her gun her gun napcm diye dusunuyorm ya aklima gelmiyo bisey

eskiden benim derdim yoktu annem yapıyodu ama şimdi geç saat olduğu için ve mira kudurduğu için gidince beraber yapıyoruz bugünün menüsüne karar verdik fırında kıymalı kaşarlı patates cevizli erişti mercimek çorbası salata pek uyumlu değil ama benim canım bunları çekti annemde eşimde itiraz etmedi :))
sizinki yine iyi. Biz profesyonel olarak toto üzerinde kayıyoruz
Yavrumun totosu aşındı
ayy Allahım ne ii geliyosun bana ya çok güldüm çok

ay ben oruçlu değilim ya hemen yazdım menüyü affına sığınırım herkesin zaten öle can çekilecek bi menü değil kelalaka bişiler :)

sizinki yine iyi. Biz profesyonel olarak toto üzerinde kayıyoruz
Yavrumun totosu aşındı

Kardesim de oyleydi her yere kaya kaya gidiyodu

Napym ben de son care size soraym dedim.ben de orucluyum ve sudan baska bisey istemiyorum su an:)Esim de arkadaslarni cagrmis.nasl hazrlycam bakalm emreylesebze corbasi yapcm ana yemegu dusunuyorum hala:))

Gecen ben de eriste istedm esim kac marketi gezmis eriste bulamamissasrdm ya nasl olmaz eriste

ben A101den almıştım geçen hafta ama bende şaşırdım şimdi oranın ki daa sert oluyo istediğim gibi makarnaya benzer yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…