sasirmislar valla ben devlete goturcektim esim yok kendi hastanesine gotur dedi sonrada diyo sana dedim devlete gotureyim diyince goturseydin diyo :) kendi gitti muayene oldu guzel bakmis doktor öyküyü gotureyim dedim goturme dedi al dedim sana 42 :)Sizinki yine iyimiş biz bir randevu aldık 350 tl bizimki de iki kart sallarsa üzülürüm. Bi de hemen gidemiyoruz dolumuş ta 3 hafta sonraya gün verdi
Ben daha önce de soran arkadaşlara yazmıştım ferromixin kullanıyorum. Toz şeklinde yiyecek ya da içeceğine karıştırıyorsun. Tadı kokusu yok. Biz daha kan testi yaptırmadık bu ay yaptıracağız.Kızlar kan testinde HGB değerimiz 13,2 çıktı ama Demir 30doktor kan ilacına devam Demiş eşime ama dişlerden ötürü kullanmak istemiyorum tabi kullanmamda Lazım. Demir içeren ne verebilirim gökçeye ?
Ben devlete götürücem gökçeyi artık. Özelde ki doktor çok ilgisiz artık. Göz içinde devlete götürücem. Kendi doğum doktorum Hariç hep devlet bundan sonra :)sasirmislar valla ben devlete goturcektim esim yok kendi hastanesine gotur dedi sonrada diyo sana dedim devlete gotureyim diyince goturseydin diyo :) kendi gitti muayene oldu guzel bakmis doktor öyküyü gotureyim dedim goturme dedi al dedim sana 42 :)
Canım öncelikle doğumgününüz kutlu olsunSizinki yine iyimiş biz bir randevu aldık 350 tl bizimki de iki kart sallarsa üzülürüm. Bi de hemen gidemiyoruz dolumuş ta 3 hafta sonraya gün verdi
bende goz icin devlete goturdum iyuydi bir sorun uoj defi alerjisi var zaten de onun icin goturmustum damla kullaniyoruzBen devlete götürücem gökçeyi artık. Özelde ki doktor çok ilgisiz artık. Göz içinde devlete götürücem. Kendi doğum doktorum Hariç hep devlet bundan sonra :)
bizim ordaki doktorlar cok iyi degil esimin arkadasinin cocuga yanlis igne yapiyolarmis bi de ondan sonra hic gorurmem dedi simdi hast yenileniyo buyumus falan guzel oldu diyolar ama bilmiyorum daha ihtiyacim olmadi cok sukur biz doktorumuzdan memnunuz zaten artik cok buyuk bi hastalik olmadikca goturmeye gerek yok 2 ay sonra gelin dedi menenjit icin o daBen devlete götürücem gökçeyi artık. Özelde ki doktor çok ilgisiz artık. Göz içinde devlete götürücem. Kendi doğum doktorum Hariç hep devlet bundan sonra :)
Bizimki menenjit için bile şu gün gelin demedi. Birşey demedi ki onu desin. Kan değerlerine bakılacaktı diye söylemesem ona bile bakmıyordu. Yani en sıradan şeyleri bile demeden yapmayan bi doktora niye para verip çocuğumun sağlığını ona emanet edeyim ki. Devlette de çok iyi doktorlar var.bizim ordaki doktorlar cok iyi degil esimin arkadasinin cocuga yanlis igne yapiyolarmis bi de ondan sonra hic gorurmem dedi simdi hast yenileniyo buyumus falan guzel oldu diyolar ama bilmiyorum daha ihtiyacim olmadi cok sukur biz doktorumuzdan memnunuz zaten artik cok buyuk bi hastalik olmadikca goturmeye gerek yok 2 ay sonra gelin dedi menenjit icin o da
Sagol canim su an bizde ates olmadi dunden beri biraz huysuz azi dislerininyeri kabarik biraz cikana kadar zorlayacak gibi gozukuyo az once uyutmadan calpol verdim aglayarak gic uyanmazdi cunkuBiz de bugün aşı olduk çok ağladı yavrum ama sustu hemen. Şimdilik ateşi yok çok şükür. Boy kilo ölçtürtmedi zaten yarın doktora gideceğim sizi arar söylerim dedim. Maşallah kızının boyu da kilosu da çok iyi.
Teşekkür ederiz teyzesi. Gözle bir sorunumuz yok şükür inşallah doktor da güzel ilgilenir bir sıkıntı olmadığını söyler.Canım öncelikle doğumgününüz kutlu olsun
Merak etme öyle iki kart sallayıp sollamaz biz 6 ay önce betülü dünyagöz de bi profa götürdük 200 kusur liraydı o kadar güzel ilgilendi bi kaç defa muayene etti ben güzelce anlattım kafama takılanları betülün gözü çok çapaklanıyodu onu anlatınca tekrar bi damla damlattılar tekrar muayene etti sonra çok şükür bi sorun çıkmadı hatta ben ısrar ettim 1 yaşında gelelim diye gerek yok 3-3,5 yaşında gelin dedi
Umarım sende memnun kalırsın
yani haklisin bizimki ilgili cok sukur bi kere gece acile gittik cocuk hast cok kalabalik oluyo mesela ve asistan doktordu o kadar guzel ilgilendi ki sonra bi daha goturdum baska bisey icin baska bi asistan doktor vardi bastan savma yazdi antibiyotigi yolladi kendi doktoruna goturdum ertesi gun niye yazmis gerek yokki dedi her yerde var ilgilisi bastan savmasi ins iyi bi doktor bulursunuz gercekten zor ben kadin dogumdada yasadim aynisini 4.doktorda icimize sindiBizimki menenjit için bile şu gün gelin demedi. Birşey demedi ki onu desin. Kan değerlerine bakılacaktı diye söylemesem ona bile bakmıyordu. Yani en sıradan şeyleri bile demeden yapmayan bi doktora niye para verip çocuğumun sağlığını ona emanet edeyim ki. Devlette de çok iyi doktorlar var.
bakmaya gucunuz varsa ve bakmaya gucun varsa hic dusunme bana deseler su anda dusunmem bakmaya gucumuz yok en onemlisi bakmaya gucum yok :) vucut ruh pert kollar kalkmiyo uykusuzluga alistik artik ama en azindan 2-2.5 yasinda olsun ki herseyiyle titizlikle ilgenebilelim her ikisininde :)azerikizi91 cnm cok sevndm valla allah saglikla kucagina Almani nasip etsn , napican smdi emzirmeyi birakicanmi sütun TADI yapısı degisioms sanrm ztn , ya bende istyrm aslinda ama asla cesaretim yok cok temkinli davraniyorm altndan kalkablrmym blmyrm bide emzirmeyi nasi kesicem kizima hakszlk olurmu diye dusunuyorum , hos zaten hemen olcak diye bsy de yok ama
Denemeye baslasakmi diyo esim bende yine erteliyorum hep
bakmaya gucunuz varsa ve bakmaya gucun varsa hic dusunme bana deseler su anda dusunmem bakmaya gucumuz yok en onemlisi bakmaya gucum yok :) vucut ruh pert kollar kalkmiyo uykusuzluga alistik artik ama en azindan 2-2.5 yasinda olsun ki herseyiyle titizlikle ilgenebilelim her ikisininde :)
Bizde 5aylıkken başladık çıkarmaya 8tane oldu. Aylardır kaldı öyle.Kizlar bisey sorucam benim kizin 7.5 aylikken 2 disi cikti ikide kaldi hala baska dis yok bizim gibi olan var mi yoksa bizimki anormal bir durum mu ya kafama takildi artik
Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi ...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....
Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241
ayyy ne güzel yazmışın arkadaşım :) bakalım önce sen mi ben mi hamile kalıcaz. ama bu gidişle sen bendenn önce alırsın 2. bebeğini kucağına.Aaaaaay çok güzeeeeel bi haber bu.. Harika hatta.. Kutlanılası bişey hemde.. İnan kendim kadar sevindim azerim,hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canımcım.. Hamilelik süreci de çooook kolay geçsin inşallah.. Sürpriz oldu demişsin ya, korunmuyor muydunuz ya da şu an istemiyor muydunuz? Ama ne güzel beraber büyürler, çok güzel yaaa.. Allah banada nasip etsin 1 yıl içinde inşallah.. Onların beraber oynadıklarını, hatta kavga ettiklerini bile görüp hoşuna gidecek.. Azeriiiiiim her şey çoooook güzel olucak Allah'ın izniyle..
Ooohh ophhh süper.. İkinci haberler gelmeye başlıyooooooor..
bizde de durum öyle kimisi bana kimisi eşime benzetiyo ama benim küçüklüğümü bilenler daha çok bana benzetiyo bende inanıyorum büyüdükçe daha çok bana benzeyecekOyledir tabi avuturlar kendilerini ama cevremizde de dqha cok babasina benzrtiyorlar ama bana da benzetenler var hele ilk zamanlar birisi geliyordu ayni babasi sonra baska biri geliyirdu ayni sen diyordu hep boyle devam etti hala da oyle ama esime benzetenler cogunlukta
bende ilk kez devlette göze götürdüm kaşınıyodu iki dakka sürmedi muayenesi eşimle gül gül öldük özelde tekrar gidicezBen devlete götürücem gökçeyi artık. Özelde ki doktor çok ilgisiz artık. Göz içinde devlete götürücem. Kendi doğum doktorum Hariç hep devlet bundan sonra :)
ben sızma kullanıyorum canımGünaydın herkese.
Yine bir soruyla karşınızdayım
Bana zeytin yağını bi arkadaşım getirirdi hep. Kendi zeytin bahçrlrrinden. Kendi çıkardıkları yağdan. Bu sene budama yaptıkları için getiremedi. Önceki getirdiğide bitti
Bende alayım dedim ama riviera mı alıcam sızma mı bilemedim.
Siz hangisini alıyosunuz?
Yemejler için riviera diye biliyorumda gökçenin yemekleri içinde mi ondan alsam
maşallah oğluşunaKızlar bu ay oğlum kilo almamış ama boyu 4 cm uzamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?