- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Yok canım sanmam. Her çocuk farklı işte :) gökçeye bende kaç gündür burnunu öğretmeye çalışıyorum öğrenir gibi oldu ama daha tam değil. Bazen gösteriyo bazen burun yerine ağzını gösteriyor bazende parmağını burnuna sokuyor
Canım benimde olmuştu ilk haftalarda aynısı. Ihmal etme ara eşini bi doktora gidin. Bana Protestan yazmıştı o zaman doktor.Bacilarim dua edin nolur...
Hafif kanamam basladi cok korkuyorum...
Ins. Bebegim beni birakmaz...
Belim cok siddetli agriyo esimde iftar yemegine gitti...
Daha aileden kimse bilmiyo ne yapacagim hic bilmiyorum ..
Canim kanaman koyu renkse eskiden kanamis simdi vucut atiyo ama kirkiziysa yeni baslamis kanama ve cok onemli benim dr boyle soylemistiBacilarim dua edin nolur...
Hakli olabilirsin canim biraz gozlemleyip dikkat edeyim amaSanmam canım ya her bebeğin ilgi alanı başkadır beyza da başka birşeyi hızlı öğreniyordur
Canim sanmiyorum gelisimi ile ilgili sıkınti oldugunu pipeti cekebildi hemen ama burnunu dilini gostermeye baslamasi hemen olmadi belli bir sureden sonra ogrendi sen simdi burnunu ogretmeye calisiyorsan sadece burnuna yogunlas mesela baska birseyi daha ogretmeye calisma ogrenir zamanla
Canim uzan dinlen ve mutlaka doktora git insallah bir sıkınti olmaz dualarimiz seninleBacilarim dua edin nolur...
Yok canım sanmam. Her çocuk farklı işte :) gökçeye bende kaç gündür burnunu öğretmeye çalışıyorum öğrenir gibi oldu ama daha tam değil. Bazen gösteriyo bazen burun yerine ağzını gösteriyor bazende parmağını burnuna sokuyoraaaa yap diyorum bi kez yapıyor sonra seriye bağlıyor :)
Canim sanmiyorum gelisimi ile ilgili sıkınti oldugunu pipeti cekebildi hemen ama burnunu dilini gostermeye baslamasi hemen olmadi belli bir sureden sonra ogrendi sen simdi burnunu ogretmeye calisiyorsan sadece burnuna yogunlas mesela baska birseyi daha ogretmeye calisma ogrenir zamanla
İnşallah pimpiriklilik yapiyorum dur kizlar bi sure kizimi gozlem altina alayim bakayimKorkmaz bana da buyuk geldi ama modelleri guzel:)tefale baktm ben onlar da iyi gbi
Canm dun ben de denedm emre bardakla icmeye alstgi icin pipeti istemedi
Ben de ayagi ogretmeye calisiyorm siritiyo sipa:))
Benim arçelik canım.Kizlar tost makinesi alcm da kullanip memnun oldgnz marka model var mi?
ay bu da çok komikmiş yaBizde bi kez abimle Ankara Otobüsüne valizlerimizi koyduk indik Otobüsten Abim atıştırmalık bişeyler Aldı geri bindik otobüse. Bi adam geldi Bura benim yerim diye. Yok abi bizim dedik. Adam da otobüs boş zaten dedi bi arkaya oturdu. Otobüs kalktı gidiyoruz. 10 dk falan geçti geçmedi. Ankara drğil Bursa tarafına gittiğimizi farkettik. Güzergah mı Değişti hayırdır derken. Anadolu ünşversitesine gelince yukarı çantama bakmak aklıma geldi. Bi baktım çantam yok. Muavin inmiş Otobüsten Bilecik diye bağırıyor. Otobüsten nasıl indik hatırlamıyorum. Tabi diğer Otobüsü aradık durdurduk taksiyle yetiştik ama otobüs 15 dk yolda durup bizi bekleyince yolcular baya bi saydırmış bize.
Hayırlısı olsun canım. Sen uzanıp dinlen. Eşini arasan gelse keşke :/Bacilarim dua edin nolur...
Benim sıpayada öğretemedim pipeti canım. Çiğneyip durdu.
Benim arçelik canım. Eki Görüntüle 1569680
Görünüşüde kibar kendiside. Ben çok memnunum. Izgarasını çıkarıp bulaşık mak. Atıyorum çizilme falanda olmadı hiç. Siyahıda var. Tavsiye ederim.ay bu da çok komikmiş ya
Evet canım kullanılıyo. Ben köftelerimi hep bunda yaparımIzgara olarak kullaniliyo mu bu canim?guzel gorunuyo
Esimi bekliyorum bacilarim...
Acik renkli cok hafif kanamam oldu ara ara damla seklinde uzandim bekliyorum...
Cok sagolun .
Esimi bekliyorum bacilarim...
Acik renkli cok hafif kanamam oldu ara ara damla seklinde uzandim bekliyorum...
Cok sagolun .
Aramışsın zaten canım ama böyle durumlarda nerde olursa olsun ara eşini gelsin. Ayrıca kv ile aynı binada oturuyorsunuz siz bence haberleri oksun ki böyle acil anlarda rahatça kapılarını çalabilrsin. Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir ama Dr a git muhakkaBacilarim dua edin nolur...
Benim oğlum çok su içip çok işlediği için stankinin önerisi üzerine 5 aldım daha rahat ama bizim ıslanan kıyafetlere ve taşan çişlere pek derman olmadıKizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?