Yine de tastimi canim 11- 25 kg mi oluyor 5 numaraBenim oğlum çok su içip çok işlediği için stankinin önerisi üzerine 5 aldım daha rahat ama bizim ıslanan kıyafetlere ve taşan çişlere pek derman olmadı
Oh oh ne guzel tadini cikar canim evlilik yildonumunuz de kutlu olsun nice guzel senelere Azadinizla birliktePrensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))
benim kizimdada kanama olmuştu korkma doktorun u aramistim hemen yerleşme kanaması dır demisdi dinlen ve bol bol su iç demişti ve de belimde agiriyodu benimde aklına kotu şeyler getirme hayırlı olsun bebeginEsimi bekliyorum bacilarim...
Acik renkli cok hafif kanamam oldu ara ara damla seklinde uzandim bekliyorum...
Cok sagolun .
4+ daki gibi değil kesinlikle ama oğlum çok işiyor zaten ama daha fazla emici alanı var ve daha rahat, diğeri iz yapmaya başlamıştı baldırlarında. Kg bakmadım canım ama rahat yaniYine de tastimi canim 11- 25 kg mi oluyor 5 numara
Teşekkürler canım :)))Oh oh ne guzel tadini cikar canim evlilik yildonumunuz de kutlu olsun nice guzel senelere Azadinizla birlikte
Canım benim ki homend ben çok memnunum temizliği kolay köfteleri falanda onda yapıyorumKizlar tost makinesi alcm da kullanip memnun oldgnz marka model var mi?
Canım geçmiş olsun eşin gelene kadar uzanmaya çalış inşallah bi sıkıntı olmazBacilarim dua edin nolur...
Hafif kanamam basladi cok korkuyorum...
Ins. Bebegim beni birakmaz...
Belim cok siddetli agriyo esimde iftar yemegine gitti...
Daha aileden kimse bilmiyo ne yapacagim hic bilmiyorum ..
Oh ne güzel tadını çıkar Canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsunPrensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))
Teşekkürler :))) yıldönümünde evden kaçmış olmam pek şık olmadı tabi ama onu da lehime çevirip herşey senin rahat uyuman için aşkım diye bağladım :)))Canım benim ki homend ben çok memnunum temizliği kolay köfteleri falanda onda yapıyorum
Canım geçmiş olsun eşin gelene kadar uzanmaya çalış inşallah bi sıkıntı olmaz
Oh ne güzel tadını çıkar Canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Kaç yıl oldu:) bizimde 10 temmuz da..Prensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))
Sağol canım. Daha 2. Yılımız, ben 10 yıllık evli durumunda olsam da :))) ay bizim Haziran Temmuz zaten kutlama ayları tanışma yıldönümü azadın doğumgünü evlilik yıldönümü ve eşimin doğumgünü tepemde azadEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Kaç yıl oldu:) bizimde 10 temmuz da..
Cok sagol bacim ♥yaaaaa ben uzun zamandır uzağım buralardan. önceden bakar yazamazdım şimdi bakamıyorum bile . çok sevindim hamileliğine yeniymiş daha . topiğin kaçıncı hamilesisin bi de kaza mı oldu ? şimdilik sorularım bu kadar :)
Evet bacim aynen senin dediklerini dedi doktorum...benim kizimdada kanama olmuştu korkma doktorun u aramistim hemen yerleşme kanaması dır demisdi dinlen ve bol bol su iç demişti ve de belimde agiriyodu benimde aklına kotu şeyler getirme hayırlı olsun bebegin
Evet cilegim surpriz yumurtamla dondum benaaaa nasıl kacırdımmm ben ıkı gundeee.azerikizi91 hamılemısınnnn ???Ç:):)
hayırlısı ugurluu ısalahhh. Allah kazasız belasız sana bagıslasın yavrunu . işallah bı sıkıntı olmazz
Daha nice yil donemleriniz olsun apriorim ♥Sağol canım. Daha 2. Yılımız, ben 10 yıllık evli durumunda olsam da :))) ay bizim Haziran Temmuz zaten kutlama ayları tanışma yıldönümü azadın doğumgünü evlilik yıldönümü ve eşimin doğumgünü tepemde azad(( zavallı apriori de organizasyon şirketi değil ki, hele ekstresini eşime ödertiğim kartla alışveriş yapmak ayrı bi sorun benim için o yüzden bu yıl koyverdim gitti :/
Ay siz daha yeniymişsiniz :) valla bardak çok hoş bi hediye olmuş eminim çok beğenecektir.Sağol canım. Daha 2. Yılımız, ben 10 yıllık evli durumunda olsam da :))) ay bizim Haziran Temmuz zaten kutlama ayları tanışma yıldönümü azadın doğumgünü evlilik yıldönümü ve eşimin doğumgünü tepemde azad(( zavallı apriori de organizasyon şirketi değil ki, hele ekstresini eşime ödertiğim kartla alışveriş yapmak ayrı bi sorun benim için o yüzden bu yıl koyverdim gitti :/
İyi çok şükür önemli bişey yokmuş. Sağlıkla alırsın inş.bebegini kucağına. Sende bol bol dinlen.Bacilarim esim gelir gelmez gittik acile...
Usg da baki keseyi goremedi ama gebelik var dedi...
(Rahim duvari epey kalinlasmis)
Buyuk ihtimal ile yerlesme kanamasi yasiyorsun dedi...
daha cok kucukmus...
B-Hcg ye bakalim dedi ...
Dusuk onleyici ilaclari artik onermiyoruz dedi...
Dusuk acak ise erkenden dusmesini istiyoruz kurtaja kalmamasi icin dedi...
Cok sukur rahatlayarak geldim...
Hepinizi opuyorum iyi ki varsiniz ♥
Cansiniz hepiniz...
Kv deyede soyledik esimle kadinin ilk tepkisi ne oldu biliyor musunuz...
Yasasin Ali Yasin bana kaldi
Tabi ki hayir dedim ben oglumada bakarim sorun yok dedim
Cok sagol bacim ♥
Sanirim 2. Hamile benim...
Allah (c.c.) biliyo ya ilk hamile haBerini aldigimizda icimden gecirdim 2. Aday ben olur musum diye
2 ay sonra dusunuyorduk calismalara ama nasip bu ayaymis ..
Surpriz yumurtam bu benim ♥♥♥
Evet bacim aynen senin dediklerini dedi doktorum...
Icim rahatladi cok sukur...
Evet cilegim surpriz yumurtamla dondum ben
Amin ins. Bacim ♥
Daha nice yil donemleriniz olsun apriorim ♥
Ayyy sevindim canım geçmiş olsun. Teşekkürler ayrıca :)Bacilarim esim gelir gelmez gittik acile...
daha cok kucukmus...
Cansiniz hepiniz...
Cok sagol bacim ♥
Sanirim 2. Hamile benim...
Allah (c.c.) biliyo ya ilk hamile haBerini aldigimizda icimden gecirdim 2. Aday ben olur musum diye
2 ay sonra dusunuyorduk calismalara ama nasip bu ayaymis ..
Surpriz yumurtam bu benim ♥♥♥
Evet bacim aynen senin dediklerini dedi doktorum...
Icim rahatladi cok sukur...
Evet cilegim surpriz yumurtamla dondum ben
Amin ins. Bacim ♥
Daha nice yil donemleriniz olsun apriorim ♥
Biz gezmelerden tozmalardan sonra evlenelim de çocuk yapalımgillerdeniz :))) 30 yaşımızda evlendik 3 ay sonra çocuk yaptık, gerçi o kadar erken düşünmüyorduk ama sürpriz :)))Ay siz daha yeniymişsiniz :) valla bardak çok hoş bi hediye olmuş eminim çok beğenecektir.
Spiralden canim ben daha once de spiral kullanmistim dra gittim boyle lekelenmeler uzun surdugu icin spiralden demisti spiral iyi de bu yonu kotuoff alintilarim gitti
yazyagmuru bende ayni durumdayim damladamla regl bisey degil oructa tutamiyorum
@kmltm bende alicam tost makinesi alinca tavsiyeni bekliyorum bi de a101e gelcek bu hafta o nasil acaba sinboymus
Canım ben sinbo kullanmıştım bekar evimde şoktan almıştım fena değildi ama küçük yani ızgara olarak kullanışsızoff alintilarim gitti
yazyagmuru bende ayni durumdayim damladamla regl bisey degil oructa tutamiyorum
@kmltm bende alicam tost makinesi alinca tavsiyeni bekliyorum bi de a101e gelcek bu hafta o nasil acaba sinboymus
ayyy ne güzel yazmışın arkadaşım :) bakalım önce sen mi ben mi hamile kalıcaz. ama bu gidişle sen bendenn önce alırsın 2. bebeğini kucağına.
Benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba.
Biraz önce yaptığım şeye hala inanamıyorum.
Gökçe uyumuşken banyo yapmıştım.
Koltuğa oturdum. Havluyuda kucağıma serdim.saçımı tarıyorum. Saçlarım uzun açmakta zor oluyo. O yüzden saç açıcı sprey kullanıyorum.
Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde
Kafam havluya eğik saçımı tararken spreye uzandım çalkalayıp saçıma sıkıcam.
Spreyi tutacağıma içeceği tutmuşum
Salladım sıçradı üzerime koltuğa
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü
Allahtan koyu renk olan koltuğa oturmuşum
Çekinmeyin gülün gülün
Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum
Bacilarim esim gelir gelmez gittik acile...
daha cok kucukmus...
Cansiniz hepiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?