2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gelisimi acisindan vi eksiklik olabilirmiki ya
A apriori11 hemen deneyeyim canim cok sagol kac gundurde burnunu gostermeyi ogretemiyorum ne yapsam ilgilenmiyor dikkat daginikligi falanmi var acaba ne yapsamki
Yok canım sanmam. Her çocuk farklı işte :) gökçeye bende kaç gündür burnunu öğretmeye çalışıyorum öğrenir gibi oldu ama daha tam değil. Bazen gösteriyo bazen burun yerine ağzını gösteriyor bazende parmağını burnuna sokuyor :D aaaa yap diyorum bi kez yapıyor sonra seriye bağlıyor :)

Bacilarim dua edin nolur...
Hafif kanamam basladi cok korkuyorum...
Ins. Bebegim beni birakmaz...
Belim cok siddetli agriyo esimde iftar yemegine gitti...
Daha aileden kimse bilmiyo ne yapacagim hic bilmiyorum ..
Canım benimde olmuştu ilk haftalarda aynısı. Ihmal etme ara eşini bi doktora gidin. Bana Protestan yazmıştı o zaman doktor.

A apriori11 hemen deneyeyim canim cok sagol kac gundurde burnunu gostermeyi ogretemiyorum ne yapsam ilgilenmiyor dikkat daginikligi falanmi var acaba ne yapsamki
Sanmam canım ya her bebeğin ilgi alanı başkadır beyza da başka birşeyi hızlı öğreniyordur

Canim kanaman koyu renkse eskiden kanamis simdi vucut atiyo ama kirkiziysa yeni baslamis kanama ve cok onemli benim dr boyle soylemisti

Canim sanmiyorum gelisimi ile ilgili sıkınti oldugunu pipeti cekebildi hemen ama burnunu dilini gostermeye baslamasi hemen olmadi belli bir sureden sonra ogrendi sen simdi burnunu ogretmeye calisiyorsan sadece burnuna yogunlas mesela baska birseyi daha ogretmeye calisma ogrenir zamanla

Canim uzan dinlen ve mutlaka doktora git insallah bir sıkınti olmaz dualarimiz seninle

Yok canım sanmam. Her çocuk farklı işte :) gökçeye bende kaç gündür burnunu öğretmeye çalışıyorum öğrenir gibi oldu ama daha tam değil. Bazen gösteriyo bazen burun yerine ağzını gösteriyor bazende parmağını burnuna sokuyor :KK70: aaaa yap diyorum bi kez yapıyor sonra seriye bağlıyor :)
Canim sanmiyorum gelisimi ile ilgili sıkınti oldugunu pipeti cekebildi hemen ama burnunu dilini gostermeye baslamasi hemen olmadi belli bir sureden sonra ogrendi sen simdi burnunu ogretmeye calisiyorsan sadece burnuna yogunlas mesela baska birseyi daha ogretmeye calisma ogrenir zamanla
Korkmaz bana da buyuk geldi ama modelleri guzel:)tefale baktm ben onlar da iyi gbi

Canm dun ben de denedm emre bardakla icmeye alstgi icin pipeti istemedi

Ben de ayagi ogretmeye calisiyorm siritiyo sipa:))
İnşallah pimpiriklilik yapiyorum dur kizlar bi sure kizimi gozlem altina alayim bakayim

Kizlar tost makinesi alcm da kullanip memnun oldgnz marka model var mi?
Benim arçelik canım.
image.webp

Görünüşüde kibar kendiside. Ben çok memnunum. Izgarasını çıkarıp bulaşık mak. Atıyorum çizilme falanda olmadı hiç. Siyahıda var. Tavsiye ederim.
Bizde bi kez abimle Ankara Otobüsüne valizlerimizi koyduk indik Otobüsten Abim atıştırmalık bişeyler Aldı geri bindik otobüse. Bi adam geldi Bura benim yerim diye. Yok abi bizim dedik. Adam da otobüs boş zaten dedi bi arkaya oturdu. Otobüs kalktı gidiyoruz. 10 dk falan geçti geçmedi. Ankara drğil Bursa tarafına gittiğimizi farkettik. Güzergah mı Değişti hayırdır derken. Anadolu ünşversitesine gelince yukarı çantama bakmak aklıma geldi. Bi baktım çantam yok. Muavin inmiş Otobüsten Bilecik diye bağırıyor. Otobüsten nasıl indik hatırlamıyorum. Tabi diğer Otobüsü aradık durdurduk taksiyle yetiştik ama otobüs 15 dk yolda durup bizi bekleyince yolcular baya bi saydırmış bize.:KK70:
ay bu da çok komikmiş ya:KK70:

Benim sıpayada öğretemedim pipeti canım. Çiğneyip durdu.
Ben burun ve ayağı öğrettim ama başka bişey öğretemiyorum sıkıldı ve ben üzerine gittikçe sıkılıp dinlememeye başladığını farkettim ve bir süre ara vermeye karar verdim. Üzerlerine gidince inatla yapmıyolar. Gelişimiyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum ben

Esimi bekliyorum bacilarim...
Acik renkli cok hafif kanamam oldu ara ara damla seklinde uzandim bekliyorum...
Cok sagolun .

yaaaaa ben uzun zamandır uzağım buralardan. önceden bakar yazamazdım şimdi bakamıyorum bile . çok sevindim hamileliğine yeniymiş daha . topiğin kaçıncı hamilesisin bi de kaza mı oldu ? şimdilik sorularım bu kadar :)

Esimi bekliyorum bacilarim...
Acik renkli cok hafif kanamam oldu ara ara damla seklinde uzandim bekliyorum...
Cok sagolun .

onca şey yazdım bi geçmiş olsun demedim demi şaşkınlıktan işte . sıkma canını benim çevremde hamileliğinde kanaması olup da çocuğunu kucağına alan çok kişi var. inşallah sen de sağlıklı alırsın bebeğini kucağına

Aramışsın zaten canım ama böyle durumlarda nerde olursa olsun ara eşini gelsin. Ayrıca kv ile aynı binada oturuyorsunuz siz bence haberleri oksun ki böyle acil anlarda rahatça kapılarını çalabilrsin. Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir ama Dr a git muhakka

Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum

Prensesler gibiyim baba evinde :))) dün full yattım, bugün de :))) bugün evlilik yıldönümümüzdü eşime dedim ki sana kesintisiz uyku hediye ediyorum en kıymetlisinden :))) dün eşime ısınınca foto çıkan kupa yaptırdım burda ama geç verdiler bu akşam, yarın sabah işyerine kargolayacağım, günde 10-15 kupa kahve içiyor zaten bol bol fotomuza bakar artık :)))

Kizlar prima 5 numara kullanan varmi kg araligi nedir ben +4 kullaniyorum sıkmiyor ama bir buyugu olsa daha rahat olurmu acaba hava sicak ya ama bir de dusunuyorum cok buyuk olur mu diye cok buyuk bez kullanmakta ilerde bacak araligini fazla yapiyormus buyuklerden oyle duymustum
Benim oğlum çok su içip çok işlediği için stankinin önerisi üzerine 5 aldım daha rahat ama bizim ıslanan kıyafetlere ve taşan çişlere pek derman olmadı :KK43:

Back
X