2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benimde kalkmadan tuttuğum çooook oldu..hatta gariptir ki,eğer sahur yaparsam daha çabuk acıkıyorum yapmazsam daha rahat tutuyorum benim kalbimde terste ya zaten,tümden tersim ben demek
Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?

Olsn yiyor ya biraz sabır artık. Ben denemedim o tarifi ısırarak yemedigimiz için. Dün sütlü enginarı yaptım 1 tabak yedi :) Az öncede kahvaltıda M mutube nin tarifini yaptım çok güzel yedi. Sağol mutube :)

Oh maşallah. Gökçede portakalsulu kerevizi baya güzel yiyo. :))
Kitapta en çok heveslendiğim şey ev yapımı granolayla bebek müslisi
Sütle karıştırdığım kaşık kaşık yediği günleri hayal ediyorum anca:))

Afiyet olsun arene

Burunla ilgili bizim de sıkıntımız var canım. Dilini, kulağını ve başını sorunca gösteriyor burnu hiç göstermedi. Bence biliyor da inatlaşıyor benimle

Burunla ilgili bizim de sıkıntımız var canım. Dilini, kulağını ve başını sorunca gösteriyor burnu hiç göstermedi. Bence biliyor da inatlaşıyor benimle
Araba gelmiş durakta durmuş biipp diye bişey var bilmiyorum biliyosunuzdur belki. Gökçe öyle öğrendi. Bipp diyince burnuna dokunuyo direk

@yazyagmuru aynen spiral iyi napalim cekcez boyle yoksa futbol takimi kurariz bu adamlara kalsak :)
ha ha hay alemsin vallahi canim:))))

Canim ben de cilek aldim recel yapcam onu da Ece uyurken halletcem ben de bezi elimdeki bitince 5 numara alcam rahat olsun hava sicak zaten bir de bez sıkmasin
düşmüştü gece gene çıktı 38,1 ölçtüm az evel dolven verdim. Diş bu kadar ateş yapar mı ki ?

Sağol canım.
Canim gecen defa Ece ateslendiginde dra gittigimizde ben doktora basta dis sandim ama cok yukselince degildir diye dusundum dedim dr dis yuksek ates yapmaz dedi Gokce nasil simdi insallah dusmustur atesi
Bugün evlilik yıldönümümüz
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere canim
Canim bende 5 kullaniyorum 11-18 kilo yaziyo uzerinde
11-18 iyiymis canim internetten baktim 11 -25 yaziyotdu buyuk gibi gelmisti ama oyleyse buyuk olmaz Eceye

Bizde 5 numara kullanıyoruz bayadır, 4+ küçük gelmeye ve cırtcırt kısmı kasmaya başlayınca geçmiştik...

Gökçede iki hafta önce ateşlendi herkes diştir dedi ama içim rahat etmedi götürdüm doktora. Doktor diş çok ateş yapmaz dedi. Boğazı kızarmış ateşi ondan dedi. Şimdi de hadi gene enfeksiyon varsa dedim ama daha Perşembe günü gittik kontrole tertemizdi. Az evel bakıcımıza konuştum gene ateşlenmiş oda calpol vermiş :/ üst iki azı Dişi çıkmış dedi. Ben nasıl göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…