Nice senelere inşallahBugün evlilik yıldönümümüz
Bizim de dündü :))Bugün evlilik yıldönümümüz
Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?benimde kalkmadan tuttuğum çooook oldu..hatta gariptir ki,eğer sahur yaparsam daha çabuk acıkıyorum yapmazsam daha rahat tutuyorumbenim kalbimde terste ya zaten,tümden tersim ben demek
Olsn yiyor ya biraz sabır artık. Ben denemedim o tarifi ısırarak yemedigimiz için. Dün sütlü enginarı yaptım 1 tabak yedi :) Az öncede kahvaltıda M mutube nin tarifini yaptım çok güzel yedi. Sağol mutube :)kesin :))
Biraz taneli gibi Yumuşak bi omlet oldu canımkaşıkla yedirdim. Daha önceki omlet denemelerimi hep ıhlamurla karıştırarak muhallebi gibi yedirmek zorunda kalmıştım. Yutmayıp ağzından çıkarıyodu.Bir haftadır az da yese herşeyi pütürlü veriyorum. Az eziyorum. Bezelyeyi mesela ağzında çevirir çevirir atardı. Şimdi eziyo içini yiyip kabuğunu atıyo.
Kitaptaki balık köftesi var ya hani. Onun içine birde bezelye haşladım yaptım köfteyi. Isırarak yemek çok hoşuna gitti. Gerçi hiç abartısız söylüyorum 1 tane köfteyi yemesi 1 saatten fazla sürdü neredeyse.ağzında çevirdi çevirdi durdu. Ama yedi. İnşallah süreyi düşürcez zamanla.
Nice senelere sizede..Bugün evlilik yıldönümümüz
Nice senelere inşallah
Kaç yıl oldu?
Ne yapıcaksınız, bizimkide yaklaşıyo fikirmolsun
Bizim de dündü :))
Çok teşekkürler, 3. yılımız, akşam nuhtemelen yemeğe çıkarız, gelenekselleşti :)Nice senelere sizede..
Canim bende 5 kullaniyorum 11-18 kilo yaziyo uzerindeO zaman 5 olur Ece ye bir dahaki bezini oyle alayim canim sagol
Oh maşallah. Gökçede portakalsulu kerevizi baya güzel yiyo. :))Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?
Olsn yiyor ya biraz sabır artık. Ben denemedim o tarifi ısırarak yemedigimiz için. Dün sütlü enginarı yaptım 1 tabak yedi :) Az öncede kahvaltıda M mutube nin tarifini yaptım çok güzel yedi. Sağol mutube :)
Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?
Olsn yiyor ya biraz sabır artık. Ben denemedim o tarifi ısırarak yemedigimiz için. Dün sütlü enginarı yaptım 1 tabak yedi :) Az öncede kahvaltıda M mutube nin tarifini yaptım çok güzel yedi. Sağol mutube :)
Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?
Tarifin ne canım ben kaçırmışım :)Afiyet olsun arene
kutlu olsun nice güzel senelereBugün evlilik yıldönümümüz
Burunla ilgili bizim de sıkıntımız var canım. Dilini, kulağını ve başını sorunca gösteriyor burnu hiç göstermedi. Bence biliyor da inatlaşıyor benimleArenin karşısına geçtim gözümü kırptım kırptı, dilimi çıkardım çıkardı, alkış yaptım yaptı, elimi havaya kaldırdım kaldırdı.. İki saattir burnunu gösteriyorum gidip yanağını tutuyor. Oğlum galiba organlarını yanlış algılıyor.
Araba gelmiş durakta durmuş biipp diye bişey var bilmiyorum biliyosunuzdur belki. Gökçe öyle öğrendi. Bipp diyince burnuna dokunuyo direkBurunla ilgili bizim de sıkıntımız var canım. Dilini, kulağını ve başını sorunca gösteriyor burnu hiç göstermedi. Bence biliyor da inatlaşıyor benimle
ha ha hay alemsin vallahi canim:))))@yazyagmuru aynen spiral iyi napalim cekcez boyle yoksa futbol takimi kurariz bu adamlara kalsak :)
Canim ben de cilek aldim recel yapcam onu da Ece uyurken halletcem ben de bezi elimdeki bitince 5 numara alcam rahat olsun hava sicak zaten bir de bez sıkmasinCanım ben kerem alp e 5 numaraya geçtim daha rahat etti bence. Kg aralığı da 11 den başlıyo ama kaca kadar hatırlamıyorum :)
Ben de gecen gün vişne reçeli yapmak için vişnelerle uğraştım. Aman allahım neler yaptı. Vişneleri avuclayip kaçıyor,ısırıp atıyor. Her tarafa saçtı baktım olacak gibi değil onu uyuyup hallettim:) Sen de iyi yapmışsın şimdi halletmekle yoksa bu biciriklarla 5 dakikalık iş yarım saat sürüyor :))
Geçmiş olsun canım, inşallah düşer hemen.
Canim gecen defa Ece ateslendiginde dra gittigimizde ben doktora basta dis sandim ama cok yukselince degildir diye dusundum dedim dr dis yuksek ates yapmaz dedi Gokce nasil simdi insallah dusmustur atesidüşmüştü gece gene çıktı 38,1 ölçtüm az evel dolven verdim. Diş bu kadar ateş yapar mı ki ?
Sağol canım.
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere canimBugün evlilik yıldönümümüz
11-18 iyiymis canim internetten baktim 11 -25 yaziyotdu buyuk gibi gelmisti ama oyleyse buyuk olmaz EceyeCanim bende 5 kullaniyorum 11-18 kilo yaziyo uzerinde
Aman nazar değmesin demiAman maşallah de:)
Geçmiş olsun gökçeye
Nice güzel YıllaraBugün evlilik yıldönümümüz
Gökçede iki hafta önce ateşlendi herkes diştir dedi ama içim rahat etmedi götürdüm doktora. Doktor diş çok ateş yapmaz dedi. Boğazı kızarmış ateşi ondan dedi. Şimdi de hadi gene enfeksiyon varsa dedim ama daha Perşembe günü gittik kontrole tertemizdi. Az evel bakıcımıza konuştum gene ateşlenmiş oda calpol vermiş :/ üst iki azı Dişi çıkmış dedi. Ben nasıl göremedimha ha hay alemsin vallahi canim:))))
Canim ben de cilek aldim recel yapcam onu da Ece uyurken halletcem ben de bezi elimdeki bitince 5 numara alcam rahat olsun hava sicak zaten bir de bez sıkmasin
Canim gecen defa Ece ateslendiginde dra gittigimizde ben doktora basta dis sandim ama cok yukselince degildir diye dusundum dedim dr dis yuksek ates yapmaz dedi Gokce nasil simdi insallah dusmustur atesi
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere canim
11-18 iyiymis canim internetten baktim 11 -25 yaziyotdu buyuk gibi gelmisti ama oyleyse buyuk olmaz Eceye
Üst iki azı Dişi çıkmış canım ondan sanırım. 9 da gene ateşi çıkmış. Aklım onda.isimdeyimgucumdeyim canım geçmiş olsun nasıl oldu gökçenin ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?