İyi bari canim dis olsun insallah duser atesi de bu disler cok zorladi onlari gecmis olsunGökçede iki hafta önce ateşlendi herkes diştir dedi ama içim rahat etmedi götürdüm doktora. Doktor diş çok ateş yapmaz dedi. Boğazı kızarmış ateşi ondan dedi. Şimdi de hadi gene enfeksiyon varsa dedim ama daha Perşembe günü gittik kontrole tertemizdi. Az evel bakıcımıza konuştum gene ateşlenmiş oda calpol vermiş :/ üst iki azı Dişi çıkmış dedi. Ben nasıl göremedim
kesin :))
Biraz taneli gibi Yumuşak bi omlet oldu canımkaşıkla yedirdim. Daha önceki omlet denemelerimi hep ıhlamurla karıştırarak muhallebi gibi yedirmek zorunda kalmıştım. Yutmayıp ağzından çıkarıyodu.Bir haftadır az da yese herşeyi pütürlü veriyorum. Az eziyorum. Bezelyeyi mesela ağzında çevirir çevirir atardı. Şimdi eziyo içini yiyip kabuğunu atıyo.
Kitaptaki balık köftesi var ya hani. Onun içine birde bezelye haşladım yaptım köfteyi. Isırarak yemek çok hoşuna gitti. Gerçi hiç abartısız söylüyorum 1 tane köfteyi yemesi 1 saatten fazla sürdü neredeyse.ağzında çevirdi çevirdi durdu. Ama yedi. İnşallah süreyi düşürcez zamanla.
Oh maşallah. Gökçede portakalsulu kerevizi baya güzel yiyo. :))
Kitapta en çok heveslendiğim şey ev yapımı granolayla bebek müslisi
Sütle karıştırdığım kaşık kaşık yediği günleri hayal ediyorum anca:))
Sibel güngörün bebeğimin beslenme kitabı. Ne yapsam diye düşünmemek için iyi oluyo cidden. Bi iki ay öncesine kadar ordan yaptığım hiç bi yemeği reddetmiyodu gökçe.Ben de bayagi zamandir oyle yediriyorum.elimle verdigmde yemez ama kasik olcak illa:)))bugun eline erik vermeyi denycem napck bakalm:)
Canm kitabin adi neydi ben de bakym bi.her gun napcgmi sasryorum
Gökçe kesin bayılır buna. Yerde yemek yiyoruz bazen babannesinde. Eline çatal alıp sofrada ne varsa dağıtıyo.
Birazdan parka gidip orda yapıcam hem ev de temiz kalır :)))
Aaaaa ben varım ya ayol ne pişirsen derdine son :)))Sibel güngörün bebeğimin beslenme kitabı. Ne yapsam diye düşünmemek için iyi oluyo cidden. Bi iki ay öncesine kadar ordan yaptığım hiç bi yemeği reddetmiyodu gökçe.
Anneyemektenevar.com diye bi int sitesi var. Orda bazı tarifleri paylaşmış ordanda inceleyebilirsin canım
ohh miss:))Aprioriden günün çorbası2 orta boy domates rendelenir. Tencerede biraz yağ ve 1 kaşık un kavurulur sonra rendelenmiş domates eklenir kıvam alması için biraz da su eklenir karıştırarak kaynatılır. Kaynamaya başlayınca 1 yemek kaşığı da tel şehriye eklenir. Azcık tuz karabiber ve kuru nane eklenir. Miss gibi şeriyeli domates çorbası niloya eşliğinde bir kase hüpketilir :)))
Ben de denym ama emre elini surmez pek biseyeGökçe kesin bayılır buna. Yerde yemek yiyoruz bazen babannesinde. Eline çatal alıp sofrada ne varsa dağıtıyo.
Bi gün balkonda yapayım bunu eğlensin sıpam
Birazdan parka gidip orda yapıcam hem ev de temiz kalır :)))
eline sağlık canım afiyet olsun yarasın azadaAprioriden günün çorbası2 orta boy domates rendelenir. Tencerede biraz yağ ve 1 kaşık un kavurulur sonra rendelenmiş domates eklenir kıvam alması için biraz da su eklenir karıştırarak kaynatılır. Kaynamaya başlayınca 1 yemek kaşığı da tel şehriye eklenir. Azcık tuz karabiber ve kuru nane eklenir. Miss gibi şeriyeli domates çorbası niloya eşliğinde bir kase hüpketilir :)))
Sen en büyük ekolümüzsün. Ama her zaman rahatsız edemiyoruz malesef seniAaaaa ben varım ya ayol ne pişirsen derdine son :)))
ohh miss:))
Ben de denym ama emre elini surmez pek biseye
Iyi fikir valla:))
Sağolun kızlar valla bebeğe ne pişirsen derdi daha büyük o yüzden paylaşıyorum değişik ve azadın hoşuna giden yemekleri:)eline sağlık canım afiyet olsun yarasın azada
Ben çözdüm bizim bebeleri yemeğin tadına baktığında yenilmeyecek kadar kötüyse bayıla bayıla yiyor bizimkiler :)) işin sırrı mümkün olduğunca besleyici ve tadı kötü yemekler yapmak :))))Sen en büyük ekolümüzsün. Ama her zaman rahatsız edemiyoruz malesef seni
Önceden çorba yaparken yok şunu ekleyim yok bunu ekleyeyim diye uğraşıyodum. Şimdi kafama estiğinde senin gibi evde ne varsa bulgur mercimek nohut fasülye hepsini tencereye atıyorum ve sıpa yiyo
okuyanlarda çocuklara işkence yapıyoz sancak :)Ben çözdüm bizim bebeleri yemeğin tadına baktığında yenilmeyecek kadar kötüyse bayıla bayıla yiyor bizimkiler :)) işin sırrı mümkün olduğunca besleyici ve tadı kötü yemekler yapmak :))))
keşke bizde de böyle olsa her türlü gıdaya karşıyız biz sanırım sadece su ve sütle yaşayabildiğime göre fazlasına gerek yok diyo mirakızBen çözdüm bizim bebeleri yemeğin tadına baktığında yenilmeyecek kadar kötüyse bayıla bayıla yiyor bizimkiler :)) işin sırrı mümkün olduğunca besleyici ve tadı kötü yemekler yapmak :))))
Omlette iğrençlik sınırlarını zorladım. zeytin ezmesi dereotu maydonoz ruşeym peynir ve yumurtadan oluşan kahve rengi omletimizin hepsini bitirdi küçük hanım. Düzgün bişey yapsam yemez
Yok canım ben yediriyorum kaşıkla. Ay kendisinin yediğini düşünemiyorumcnm.omleti nasil yediricez kendisimi yiyor senmi yediriyorsun
öykü kendi yemeğe kalktı bigün saçı üstü mama sandalyesi heryer omlet oldu bi daha düşünmüyorum vermeyi kabus gibiydi :)cnm.omleti nasil yediricez kendisimi yiyor senmi yediriyorsun
Ben resmen ilk kez sahursuz tutucam gerçi sahurda da musli yiyordum genelde. Kalbim ters derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?