2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi bari canim dis olsun insallah duser atesi de bu disler cok zorladi onlari gecmis olsun

Ben de bayagi zamandir oyle yediriyorum.elimle verdigmde yemez ama kasik olcak illa:)))bugun eline erik vermeyi denycem napck bakalm:)

Canm kitabin adi neydi ben de bakym bi.her gun napcgmi sasryorum

Ben de bayagi zamandir oyle yediriyorum.elimle verdigmde yemez ama kasik olcak illa:)))bugun eline erik vermeyi denycem napck bakalm:)

Canm kitabin adi neydi ben de bakym bi.her gun napcgmi sasryorum
Sibel güngörün bebeğimin beslenme kitabı. Ne yapsam diye düşünmemek için iyi oluyo cidden. Bi iki ay öncesine kadar ordan yaptığım hiç bi yemeği reddetmiyodu gökçe.
Anneyemektenevar.com diye bi int sitesi var. Orda bazı tarifleri paylaşmış ordanda inceleyebilirsin canım

Aprioriden günün çorbası 2 orta boy domates rendelenir. Tencerede biraz yağ ve 1 kaşık un kavurulur sonra rendelenmiş domates eklenir kıvam alması için biraz da su eklenir karıştırarak kaynatılır. Kaynamaya başlayınca 1 yemek kaşığı da tel şehriye eklenir. Azcık tuz karabiber ve kuru nane eklenir. Miss gibi şeriyeli domates çorbası niloya eşliğinde bir kase hüpketilir :)))

Aaaaa ben varım ya ayol ne pişirsen derdine son :)))

ohh miss:))

Gökçe kesin bayılır buna. Yerde yemek yiyoruz bazen babannesinde. Eline çatal alıp sofrada ne varsa dağıtıyo.
Bi gün balkonda yapayım bunu eğlensin sıpam
Ben de denym ama emre elini surmez pek biseye

Birazdan parka gidip orda yapıcam hem ev de temiz kalır :)))

Iyi fikir valla:))

eline sağlık canım afiyet olsun yarasın azada

Aaaaa ben varım ya ayol ne pişirsen derdine son :)))
Sen en büyük ekolümüzsün. Ama her zaman rahatsız edemiyoruz malesef seni
Önceden çorba yaparken yok şunu ekleyim yok bunu ekleyeyim diye uğraşıyodum. Şimdi kafama estiğinde senin gibi evde ne varsa bulgur mercimek nohut fasülye hepsini tencereye atıyorum ve sıpa yiyo

Ben çözdüm bizim bebeleri yemeğin tadına baktığında yenilmeyecek kadar kötüyse bayıla bayıla yiyor bizimkiler :)) işin sırrı mümkün olduğunca besleyici ve tadı kötü yemekler yapmak :))))

Ben çözdüm bizim bebeleri yemeğin tadına baktığında yenilmeyecek kadar kötüyse bayıla bayıla yiyor bizimkiler :)) işin sırrı mümkün olduğunca besleyici ve tadı kötü yemekler yapmak :))))
keşke bizde de böyle olsa her türlü gıdaya karşıyız biz sanırım sadece su ve sütle yaşayabildiğime göre fazlasına gerek yok diyo mirakız

Omlette iğrençlik sınırlarını zorladım. zeytin ezmesi dereotu maydonoz ruşeym peynir ve yumurtadan oluşan kahve rengi omletimizin hepsini bitirdi küçük hanım. Düzgün bişey yapsam yemez

cnm.omleti nasil yediricez kendisimi yiyor senmi yediriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…