Canım ben hiç ktaker denemedim korkuyorum ondan ama dışarı çıkınca sokak simidi alıp veriyorum eline, pastane simidi gibi yumuşak da olmuyor kemire kemire geziyoruz :)Aynen valla
Ayri ayri da verdim yiyo ama illa ben yedircem:)yarin sabah denym bakalim yiyecek mibiz yemek yerken catala kasiga saldiriyo ama agzina koymak icin sadece.oyun oynuyo.ramazan ayi bitsin de bizmle yemek yedrym ona da alisir belki oylece.smdi iftar vaktinde uyuytuyorum emreyi yoksa rahat vermiyo.cubuk kraler versem yer mi acaba?ilk olarak onlarla baslym dyorum sonrasinda digerlerine de el atar belki.
Aynen emre de kirinti ya da karinca gorsun hoop agza goturursmdiye kadar sadece ekmek ve kurabiye yemeye calisti o kadar
ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcakAynen ben de oyle yapiyorum:))
Ufak ufak dogruyomusun hepsini nasl yiyo?ben omlet yanjnda cicibebe ekmegi recel ceviz veriyorm karistrp.kasikla yediriyorum.biraz once seftali dilimleyip koydum onune elini bile surmedierikle de top gibi oynadi ezip kasikla yedirince yedi ama.nasil alistrcm ben bu cocugu ya
ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdiKizlar denediginiz bebek keki tarifiniz var mi?
biz susamlı çubuk kraker hastasıyız :) arabaya bindimi hemen elini yukarı uzatıyo ee diyo kraker vercekmişim :) hiç bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar bi geçen gün boğazına kaçtı öksürdü ben sırtına vurana kadar kendi kusup çıkardı kendileri hallediyolar aslında gurme bebekte vardı bi tarif bakim ondan yapcam bi de kraker gibiCanım ben hiç ktaker denemedim korkuyorum ondan ama dışarı çıkınca sokak simidi alıp veriyorum eline, pastane simidi gibi yumuşak da olmuyor kemire kemire geziyoruz :)
ben de disarida bazen veriyorum kraker cok seviyorbiz susamlı çubuk kraker hastasıyız :) arabaya bindimi hemen elini yukarı uzatıyo ee diyo kraker vercekmişim :) hiç bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar bi geçen gün boğazına kaçtı öksürdü ben sırtına vurana kadar kendi kusup çıkardı kendileri hallediyolar aslında gurme bebekte vardı bi tarif bakim ondan yapcam bi de kraker gibi
Cok sevindim canim senin adina insallah bir an once kendi evinize tasinirsiniz inan her bakimdan oylesi daha iyi olacaktirKizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
Çok sevindimm :)Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
canım çok sevindim inşallah hızlıca olurKizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
ateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmışİyi bari canim dis olsun insallah duser atesi de bu disler cok zorladi onlari gecmis olsun
Daha once kizarik dediginde antibiyotik kullandiniz mi canim eger kullandiysaniz tekrar kizariklik olmasi tuhaf ama kullanmadiysaniz gecmemis olabilirateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmışantibiyotik vermedi. Bir iki gün gözlemle ateşi devam ederse gelin dedi ama benim içim rahat değil. Yarın için izin aldım başka doktora götürücem. Boğaz kültürü idrar kültürü yapsınlar bi. Ne bu çocuğumun her hafta boğazları kızarıyor
Sagol pufpufum...Sağol canımcım..İsteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip olur inşallah..
Ahanda bende güldüm vallahahahaha alemsin yaaa..iyi ki tekrar banyo yapman gerekmemiş..
Ben nerdeyse 1 aydır,belki 1 ayı bile geçti 5+ kullanıyorum..Efe'ye kesinlikle daha rahat ve tam oluyor..bence büyükte gelmiyor tam sarıyor..4'leri bırakalı çooook oldu yani
Güzel haber almayı dileye dileye geldim gördüm mesajını..Oooh çok şükür arkadaşım..Daha bebiş yeni diye kese görünmemiştir çok yeni çünkü cidden..hep iyi haberler al inşallah..zaten az az bir kanama olmuş,bencede yerleşme kanamasıdır..daha iyi haberlerini bekliyoruz canım
Gecmis olsun canim sonradan disten oldugunu okudum ...Kızlar Gökçe'nin gene ateşi çıktı. Uyuyorduk uyandı baktım ateşi 38ateş düşürücü verdim üzerini değiştirdim daha ince pijamalar giydirdim düştü ateşi ama neden çıktı bu ateş anlamadım
Cok tesekkurler canim...azerikizi91 canım geçmiş olsun, önemli birşey olmamasına sevindim. Yerleşme kanaması çok sık duyduğum bir durum. Sen yine de kendini çok yorma dinlen. Allah bebisine ve sana sağlık versin inşallah. Daha uzun bir 9 ayınız var birlikte tamamlayacaginiz
Amin ins. Canim...sevindim canım benimde olmuştu yerleşme kanaması iki buçuk gün sürmüştü hatta ben regl oldum sanıp çok üzülmüştüm daha da test falan yapmamıştım kısa sürünce test yaptm çift çizgiyle doktora gittim ilk kez orda öğrendim yerleşme kanaması diye bişi olduğunu inşallah bundan sonrasını sorunsuz atlatırsın
geçmiş olsun canım inşallah düşmüştür
afiyet olsun yarasın kuzucuğa bunların ne zaman ne sevceği belli olmuyo gerçekten
Esinle birlikte daha nice yildonemlerine canim ♥♥♥Bugün evlilik yıldönümümüz
Kullandık canım. Perşembe günü kontrole götürdüm iyileşmiş antibiyotiği bırakabilirsin Demişti.Daha once kizarik dediginde antibiyotik kullandiniz mi canim eger kullandiysaniz tekrar kizariklik olmasi tuhaf ama kullanmadiysaniz gecmemis olabilir
Sağol canım ama dişten değilmiş. Boğazları kızarmışSagol pufpufum...
Gece degerimi ogrendi esim 7.800 cikmis bhcg....
Ali Yasin de 3000 lerde iken kese gorunmustu oysaki....
Oyle diyince esim ikilimde kaldi belki ben yanlis duydum dedi ama bakalim bu hafta susamimi gormeye gidicez ins.
Gecmis olsun canim sonradan disten oldugunu okudum ...
Umarim sadece disten dolayidir...
Cok tesekkurler canim...
Ben de oldukca cok duymusumdur bunu Yasin de hic olmadi bunda olunca panikledim...
Amin ins. Canim...
Ali Yasin imle nasil bu sureci tamamlayacak isem..
Esinle birlikte daha nice yildonemlerine canim ♥♥♥
Ben kek yaptım gökçe minik minik koparıyo.
Ama kafadan yaptım. Normal sade kek ölçülerine göre istediğim malzemeyi koydum. 2 yumurta 1 bardak yoğurt yarımdan biraz fazla zeytin yağı koydum. Yarım bardak şeker ekledim mecburen. Sonra kafama göre mavi haş haş az biraz tahin un haline getirilmiş ceviz fındık koydum. Kek kıvamı alana kadarda tam buğday unu koydum. Çay kaşığı kadarda karbonat ekledim
Normal pişirdim kek kalıbında. Dilimleyip buzluğa attım. Dilim dilim streçledim. Bi yere giderken yanıma alıyorum. Ya da evde arada yediriyorum.
Elimdeki kitapta pekmezli bebek keki tarifide var ama bize okulda pekmezin yüksek sıcaklıklarda kanserojen etki yaptığını söylemişti hocamız o yüzden onu hiç denemedim.
Birde un yerine keçiboynuzu tozu koyanda var
Canım ben hiç ktaker denemedim korkuyorum ondan ama dışarı çıkınca sokak simidi alıp veriyorum eline, pastane simidi gibi yumuşak da olmuyor kemire kemire geziyoruz :)
ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcak
ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdi
Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
Sagol pufpufum...
Gece degerimi ogrendi esim 7.800 cikmis bhcg....
Ali Yasin de 3000 lerde iken kese gorunmustu oysaki....
Oyle diyince esim ikilimde kaldi belki ben yanlis duydum dedi ama bakalim bu hafta susamimi gormeye gidicez ins.
Gecmis olsun canim sonradan disten oldugunu okudum ...
Umarim sadece disten dolayidir...
Cok tesekkurler canim...
Ben de oldukca cok duymusumdur bunu Yasin de hic olmadi bunda olunca panikledim...
Amin ins. Canim...
Ali Yasin imle nasil bu sureci tamamlayacak isem..
Esinle birlikte daha nice yildonemlerine canim ♥♥♥
Pufpufum cok sasirdim ...Benim kalbim doğuştan sağda
bir milyonda bir görülen bir şey..özelim yani..hatta kk'da bununla ilgili açtığım bir konum bile var..
Cannim bacim noldu ki oyle ben bilmiyordum esinle ayri evlerde kaldigini...Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
Gecmis olsun canim ya...Sağol canım ama dişten değilmiş. Boğazları kızarmış
Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...Saol canim denym yarin yiycek mi bakalm sipa:)
Verdm eline yemek yapincaya kadar iki krakeri kemirdi
Erik verdim butun halde top gibi onune katip yuvarladi
Canim gecmis olsun.Ali yasin nasil bu arada?yurumeye basladi mi puturlu yiyo mu?topigin abisi sonucta
O zaman bu kadar kisa zamanda tekrar olmasi ilginc canim sen oyle yap basja dra gotur bencedeKullandık canım. Perşembe günü kontrole götürdüm iyileşmiş antibiyotiği bırakabilirsin Demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?