- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Minik ergen :))) bizimki de bugün bi markete çıktım babama bırakıp arkamdan evi yıkmış babam da alıp peşimden geldi. Eve döndükten sonra bi daha gitmeyeyim diye yapıştı. Uyuturken bir eliyle parmaklarımı bi eliyle kolumu tuttu sıkı sıkı yapıştı. Ayrılık kaygısının top noktasındayız şu anKızlar bana bir akıl verin. Oğlumun huyu suyu değişti. Eşimin memleketine gittik geldik ne olduysa oldu. Herşeye bağırıyor itiraz ediyor. İstediği olana kadar kendini paralıyor. Bağırmaktan morarıyor resmen. Sabah gülerek uyanan oğlum ağlıyor beşiğinde kucağıma almak istiyorum bağırıyo almasam aynı. yemek yedirmeye çalışıyorum itiraz. altını değiştirtmiyor üstünü değiştirtmiyor. araba koltuğuna oturtuyorum direniyo. gideceğimiz yere gelince almak istiyorum bu sefer inmiyor. bu örnekler o kadar çok ki. çok zor bir çocuk oldu. bikaç kelime vardı artık hiç söylemiyor . Ancsk avazı çıktığıkadar bağırıyor. görmemezlikten gelmeyi denedim olmuyor. huyuna gideyim diyorum olmuyor. başka birşeyleilgisini dağıtıyom diyorum yok. kızıyorum yok. iki yaş sendromu bizi erken mi vurdu acaba
Canım kuruyemişi doktorlar 4 yaşına kadar vermiyorlar. Ciğerine kaçma riski varmış. Vermek istiyorsan rendele ya da havanda döv bence
Minik ergen :))) bizimki de bugün bi markete çıktım babama bırakıp arkamdan evi yıkmış babam da alıp peşimden geldi. Eve döndükten sonra bi daha gitmeyeyim diye yapıştı. Uyuturken bir eliyle parmaklarımı bi eliyle kolumu tuttu sıkı sıkı yapıştı. Ayrılık kaygısının top noktasındayız şu an(( ben de cinnet geçirdim tabii ((
Ece de ayni canim ben gitsem kiyameti kopariyor abisi ya da babasi aldimi donup yuzume bile bakmiyor cok fena bunlar:))Emre de ben gidersem aglar ama kendi gider de ben kalirsam hiic onemsemez sirita sirita gider:))
Aynen öyle kendisi giderse kaybetme korkusu yok :)))Emre de ben gidersem aglar ama kendi gider de ben kalirsam hiic onemsemez sirita sirita gider:))
Aynen benimde ama sanırım biz onu anca ilkokula giderken yeriz.Oh maşallah. Gökçede portakalsulu kerevizi baya güzel yiyo. :))
Kitapta en çok heveslendiğim şey ev yapımı granolayla bebek müslisi
Sütle karıştırdığım kaşık kaşık yediği günleri hayal ediyorum anca:))
Bencede çok zeki bunlar çok :) Bu arada canın kilosu 8900 mü ben mi yanlış anladım ? Ve cornellaya giden biziz cnm nasipse 7 eylülde. Siz bizden önce gidiyorsunuz demek döndügünde yorumlarını bekliyorum mutlaka :)Burunla ilgili bizim de sıkıntımız var canım. Dilini, kulağını ve başını sorunca gösteriyor burnu hiç göstermedi. Bence biliyor da inatlaşıyor benimle
Çok şaşırdım gerçekten. Ama bende baban gibi düşünüyorum ALLAH korusun üstünde bi yazıyla dolaşmalısın bencede.Benim kalbim doğuştan sağda
bir milyonda bir görülen bir şey..özelim yani..hatta kk'da bununla ilgili açtığım bir konum bile var..
Ben başta hiç blendır kullanmadım ama aren ağzına gelen herşeyi kusuyordu pes etmedim haftalarca verdim günde en az 4 kere kusuyordu. Artık kaşık görmek istemiyordu. Herşeyi eline verdim ama asla ağzına götürmedi. Hep aç kalıyordu çünkü her yedigini çıkartıyordu. Gittikçe zayıflıyordu. Bende eninde sonunda çiğneyerek yiyecek zaten dedim ve oğlumun yiyebilecegi kıvama getirdim herşeyi. Her çocuk gerçekten çok farklı.Sagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazda
bızde eylulde gıdıcez kısmetse, dogum ıznınden dondugumde herkezın tatıl planları yapılmıstı, agustos ayını doldurmuslar banada mecburen eylul kaldı. bızım ıcın problem yokta, kuzular usumesın acaba, denıze havuza gırebılırlermıı eylulde, onları dusunuyorum vallaBencede çok zeki bunlar çok :) Bu arada canın kilosu 8900 mü ben mi yanlış anladım ? Ve cornellaya giden biziz cnm nasipse 7 eylülde. Siz bizden önce gidiyorsunuz demek döndügünde yorumlarını bekliyorum mutlaka :)
Eylül de antalya harika oluyor. Ben temmuzda da gittim ağustosda da bidaha hep eylülde gidicem dedim. Çünkü çok bunaltıcı oluyor. Sanmıyorum üşeyeceklerini.bızde eylulde gıdıcez kısmetse, dogum ıznınden dondugumde herkezın tatıl planları yapılmıstı, agustos ayını doldurmuslar banada mecburen eylul kaldı. bızım ıcın problem yokta, kuzular usumesın acaba, denıze havuza gırebılırlermıı eylulde, onları dusunuyorum valla
Evet lilium um emzirmeye devam edecegim ins.azerikizi91 cnm dr emzirmeyle ilgili ne dedi Ali Yasin'i emzirmeye devam edicekmisin , bir de kizlar benim sezeryan dikişim hala kirmizi ve belirgin acaba bu toparlanamadgm anlamınami geliyodur acısı sızısı vs yok ama belli yani icerde durum ne acaba.
pufpuff cok ilginc ya kalbinin sağda olmasi ilk kez senden duydum bole biseyi merak ettm int te baktm hatta Rabbim cok buyuk
Emin ol tek degilsin canim...Kızlar bana bir akıl verin. Oğlumun huyu suyu değişti. Eşimin memleketine gittik geldik ne olduysa oldu. Herşeye bağırıyor itiraz ediyor. İstediği olana kadar kendini paralıyor. Bağırmaktan morarıyor resmen. Sabah gülerek uyanan oğlum ağlıyor beşiğinde kucağıma almak istiyorum bağırıyo almasam aynı. yemek yedirmeye çalışıyorum itiraz. altını değiştirtmiyor üstünü değiştirtmiyor. araba koltuğuna oturtuyorum direniyo. gideceğimiz yere gelince almak istiyorum bu sefer inmiyor. bu örnekler o kadar çok ki. çok zor bir çocuk oldu. bikaç kelime vardı artık hiç söylemiyor . Ancsk avazı çıktığıkadar bağırıyor. görmemezlikten gelmeyi denedim olmuyor. huyuna gideyim diyorum olmuyor. başka birşeyleilgisini dağıtıyom diyorum yok. kızıyorum yok. iki yaş sendromu bizi erken mi vurdu acaba
Rendeleyip veriyorum zaten canm ama azeri eline veriyorum yiyo dynce sasrdm.biz hala kraker asamasindayiz:)
Canim cok detayli bilmiyorum ama hamile olunca sutun icerigi degisiyor diye duymustum hatta cevremde emzirirken hamile kalanlar olmustu emzirmeyi birakmislardi bir doktora danis istersenEvet lilium um emzirmeye devam edecegim ins.
Gittigi yere kadar bakalim oglumun en sevdigi seyden mahrum birakamam
Ayrica benimde dikislerim hala kirmizi ve hafif kabarik bacim...
Buradan bir arkadasinda Oyleymis doktora gittiginde bir krem yazmisti doktoru yanilmiyorsam...
Cuma gunu gidicem doktora bende sorayim bi...
Emin ol tek degilsin canim...
Bizimkide yasindan sonra basladi bu tarz triplere 2 gun sonra 14 aylik olacak hala devam etmekte
Bacim Ali Yasin in kopek disleri de cikti...
Ben yerken cok istedi baktim guzelce yiyor ara ara vermeye devam ediyorum bende...
Yarim ceviz olarak tabi...
Canım erken doğuma sebep olur ya da bebeği zehirler falan diyolar ama doğru değilmiş onlar.Canim cok detayli bilmiyorum ama hamile olunca sutun icerigi degisiyor diye duymustum hatta cevremde emzirirken hamile kalanlar olmustu emzirmeyi birakmislardi bir doktora danis istersen
Malesef kilosunu doğru. 9. Ayda da 8900 dü 10. Ayda 100 gram verdi 11 de 200 aldı şimdi 100 daha verince 9. Ay kilosuna geri döndü. Boyu da kısa olduğu için herhalde hiç zayıf gözükmüyor. Görenler maşallah ne tombik diyor. Zaten hep hareketliydi şimdi yürümeye de başladı hiç durmuyor yerinde. Umarım daha da zayıflamazBencede çok zeki bunlar çok :) Bu arada canın kilosu 8900 mü ben mi yanlış anladım ? Ve cornellaya giden biziz cnm nasipse 7 eylülde. Siz bizden önce gidiyorsunuz demek döndügünde yorumlarını bekliyorum mutlaka :)
Ece de ayni canim ben gitsem kiyameti kopariyor abisi ya da babasi aldimi donup yuzume bile bakmiyor cok fena bunlar:))
Aynen öyle kendisi giderse kaybetme korkusu yok :)))
Malesef kilosunu doğru. 9. Ayda da 8900 dü 10. Ayda 100 gram verdi 11 de 200 aldı şimdi 100 daha verince 9. Ay kilosuna geri döndü. Boyu da kısa olduğu için herhalde hiç zayıf gözükmüyor. Görenler maşallah ne tombik diyor. Zaten hep hareketliydi şimdi yürümeye de başladı hiç durmuyor yerinde. Umarım daha da zayıflamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?