- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...
Hic kusmadi sukur...
Kraker kuruyemislere bile gectik...
Cevizi veriyorum kendisi yiyor...
Yemekte hicbir sikintimiz yok sukur...
1 yas kontrolumuzde de 84 cm boyu 12 de kilosu cikmisti... ♥
Yurumeyi sorma duz duvara bile tirmaniyor ama yurumekten korkuyor sanirim...
Emeklemede uzerine tanimam ama fisek gibi ...
Sagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazdaAy maşallah. Benim sıpa yerde böcek görse alır yer ama bunları yemiyo. Kendi başına yediği tek şey muz ( oda somurarak) hippin meyveli pirinç patlağı( yine ağzında ıslatarak yiyo) birde geçen eline kaşın verdim üzerine su koydum bi kaç damla ağxına götürüp götürüp içmeye çalıştı ama beceremedi. Ben yardım ettim. Çok hoşuna gitti. Başka da bişey yok.
Maşallah diyorum tekrar çok özendim
yuh o kadar.
Bunu hiç duymamıştım. Ben olsam babanıxın dediğini yapardım sanırım
Pufpufum cok sasirdim ...
TUM Organlarin bilinenin tersi yonundeymis hatta...
Boyle birsey duymustum daha oncede...
Cannim bacim noldu ki oyle ben bilmiyordum esinle ayri evlerde kaldigini...
Amann neyse eskileri acip bulandirmayim simdi...
Araniz duzelmis sukur senin adina ben de cok sevindim bacim ♥
Gecmis olsun canim ya...
Ins. En kisa zamanda iyilesir ♥
Teşekkür ederim kızlar.isimdeyimgucumdeyim cok geçmiş olsun canim bencede bi götür
isimdeyimgucumdeyim canım çok geçmiş olsun bence de tüm tahlilleri yaptırmakta fayda vat
O zaman bu kadar kisa zamanda tekrar olmasi ilginc canim sen oyle yap basja dra gotur bencede
Yarın için randevu aldım bakalım. azı dişleride çıkıyor onunda etkisi olabilir mi dedim doktora hayır dedi. Ne biliyim hiç tatmin olmadım doktorun dedikleriyle. Zaten Değiştirmeye karar vermiştik doktorumuzu.Ceviz yiyo demek masallahbiz de puturlu yjyoruz ama kuruyemis asamasina gelemedik:)boyuna kilosuna masallah canim:)
isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim.nasl hasta oluyo bu cocuklar anlamiyoruz bile ya
@cann10 cok sevindim senin adina canim:)
canım izin almakla ii yapmışsın zaten insanın aklı bebeğindeyken bişi yapamıyoki bi doktora daha gitmekte de fayda var inşallah çabuk geçer BoğazIateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmışantibiyotik vermedi. Bir iki gün gözlemle ateşi devam ederse gelin dedi ama benim içim rahat değil. Yarın için izin aldım başka doktora götürücem. Boğaz kültürü idrar kültürü yapsınlar bi. Ne bu çocuğumun her hafta boğazları kızarıyor
Ben ilk geçişte ezerek denedim ama o zaman kusmalar o kadar sık ve çoktu ki pütürlü mümkün değildi blendırla bi iki lokmada olsa yedi diye Yaptım şimdi de eline bişiler versmde ana öğünlerine imkansızSagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazda
Geçmiş olsun canım ya. Gerçekten baksınlar tesadüftür inşallah üst üste olmasıateşi 38,6 olunca bakıcımız aradı. Gökçeyi Alıp doktora götürdüm. Gene boğazları kızarmışantibiyotik vermedi. Bir iki gün gözlemle ateşi devam ederse gelin dedi ama benim içim rahat değil. Yarın için izin aldım başka doktora götürücem. Boğaz kültürü idrar kültürü yapsınlar bi. Ne bu çocuğumun her hafta boğazları kızarıyor
Mira da canim reflu de var demi belki o yuzden de olabilirdi ilk baslar halen reflusu var mi ilacda kullanmistiniz faydasi oldu mu bide dun bi akrabya yemege gitmistik benim kizdan 2 ay kucuk biraz zayifdi onda da reflu varmis bisey yemiyo dedi ama bebegin motor gelisimi guzeldi emekleyip dikiliyodu bisey yemiyo yediremiyom diye annesi soylemisti oruc tutuyom dedi sutum vugun biraz azdi yedi dedi sanirim acliktan dedi yoksa agzini kitliyo diyo yemege kasiga diyodu umarim miranin da ogurmelri gecer sendr cok yipraniyon canim yaacanım izin almakla ii yapmışsın zaten insanın aklı bebeğindeyken bişi yapamıyoki bi doktora daha gitmekte de fayda var inşallah çabuk geçer BoğazI
Ben ilk geçişte ezerek denedim ama o zaman kusmalar o kadar sık ve çoktu ki pütürlü mümkün değildi blendırla bi iki lokmada olsa yedi diye Yaptım şimdi de eline bişiler versmde ana öğünlerine imkansız
ayy maşallah size. Ne güzel zorluk çıkarmamış sana.Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...
Hic kusmadi sukur...
zaten böyle yutkunma zorluğu çeken bebeklere blendır bebekleri diyolarmış. Haklısın bence. Geçen gün int bi kaç makale okudum hepsi aynı şeyi söylemiş.Bende çok pişmanım öyle başladığıma. Eline bişeyler vermektede geciktim blendrı bırakmaktada. İnşallah toparlarım en kosa zamanda. Yavrum benim yüzümden zorluk çekiyo tabi bende.Sagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazda
ben de blender neredeyse hic kullsnmadim tel suzguden gecirdim purelerini sonra catalla ezdim derken alisti su an hersey veriyorum eline karpuzu catalla kucuk parca yapip veriyorum yiyiyorSagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazda
Afiyet bak şeker olsun Eceye :)Kizlar bugun Ece ilk defa bamya yedi sevdi tadini hic beklemiyirdum sevcegini
Bende yapmayi dusunuyorum bakalum sevecek mi?Kizlar bugun Ece ilk defa bamya yedi sevdi tadini hic beklemiyirdum sevcegini
Ig si olmayanlar için buraya da yükleyebilir misin acabaBen zaten aylardır elimle lokma koparıp veriyordum Dr artık çatal kaşık kullansın dedi. Ben de küp küp doğruyorum hepsini bazen ben batırıyorum bazen kendisi ama bitiyor bu şekilde. Ben hiç bulamaç veremedim ama kusuyordu bulamaçta baştan beri herşeyi ayrı ayrı yiyor azad. Bulamaçta alışkınsa Emre önce ayrı tattırmaya başla onu da minik minik elle koparıp ver, sonra sevdiklerini de kendisi yesin. Çatal kaşığımız da şu instagrama yüklediğim Beşiktaşlı takımınkiler
Ali yasine hamileligini hatirliyorum zaman ne cabuk geciyor hayirli olsun ins keseyide görürsünüz daha cok küçük. Seni cok okurdum hamileyken seni burada tekrar gormek cok guzel...Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...
Hic kusmadi sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?