2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ceviz yiyo demek masallahbiz de puturlu yjyoruz ama kuruyemis asamasina gelemedik:)boyuna kilosuna masallah canim:)

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim.nasl hasta oluyo bu cocuklar anlamiyoruz bile ya

@cann10 cok sevindim senin adina canim:)

Sagol canim ben en bastan beri hic blendir kullanmadim karsiydim da genel de blendir kullananlar da yutkunma da gucluk oluyo ilerde ben en basta eline elma verdim dilim kemirdi etti ekmek verdim bogazina kacanlar da oldu.hic korkmadim yine de bu sekil de devam ettim hatta benim kiz pureyi de almadi elmayi rendelerdim.agzini kitlerdi ama dilimnyapi verince kenardan kemirerek yerdi bu ogurme isi blendirdan kaynaklaniyo anneler bana kizacak ya etrafimdakiler de dedi ek gidaya geciste sakin blendir kullanma diye haklilar sanirim birazda

ayy eve donus iyide bu temizlik isi olmasa hemen supurge tuttum vileda yaptim sirkeli suyla yaptim gelcek simdi benimki ne bu butun ev sirke koyuyu sicek :) bi toz bi de banyoyu ovmak kaldi kocam sagolsun bekar evi kullaniyo dolapta bir gram soguk su yok aurahiler bosasanin ustunde duruyo bu erkeklerden hic bisey olmaz :)

isimdeyimgucumdeyim cok geçmiş olsun canim bencede bi götür
Teşekkür ederim kızlar.

isimdeyimgucumdeyim canım çok geçmiş olsun bence de tüm tahlilleri yaptırmakta fayda vat

O zaman bu kadar kisa zamanda tekrar olmasi ilginc canim sen oyle yap basja dra gotur bencede

Yarın için randevu aldım bakalım. azı dişleride çıkıyor onunda etkisi olabilir mi dedim doktora hayır dedi. Ne biliyim hiç tatmin olmadım doktorun dedikleriyle. Zaten Değiştirmeye karar vermiştik doktorumuzu.

canım izin almakla ii yapmışsın zaten insanın aklı bebeğindeyken bişi yapamıyoki bi doktora daha gitmekte de fayda var inşallah çabuk geçer BoğazI

Ben ilk geçişte ezerek denedim ama o zaman kusmalar o kadar sık ve çoktu ki pütürlü mümkün değildi blendırla bi iki lokmada olsa yedi diye Yaptım şimdi de eline bişiler versmde ana öğünlerine imkansız

Geçmiş olsun canım ya. Gerçekten baksınlar tesadüftür inşallah üst üste olması

Mira da canim reflu de var demi belki o yuzden de olabilirdi ilk baslar halen reflusu var mi ilacda kullanmistiniz faydasi oldu mu bide dun bi akrabya yemege gitmistik benim kizdan 2 ay kucuk biraz zayifdi onda da reflu varmis bisey yemiyo dedi ama bebegin motor gelisimi guzeldi emekleyip dikiliyodu bisey yemiyo yediremiyom diye annesi soylemisti oruc tutuyom dedi sutum vugun biraz azdi yedi dedi sanirim acliktan dedi yoksa agzini kitliyo diyo yemege kasiga diyodu umarim miranin da ogurmelri gecer sendr cok yipraniyon canim yaa

ayy maşallah size. Ne güzel zorluk çıkarmamış sana.
2. Çocuğu düşünmene şaşmamalı
Kardeşide böyle olur inşallah

zaten böyle yutkunma zorluğu çeken bebeklere blendır bebekleri diyolarmış. Haklısın bence. Geçen gün int bi kaç makale okudum hepsi aynı şeyi söylemiş.Bende çok pişmanım öyle başladığıma. Eline bişeyler vermektede geciktim blendrı bırakmaktada. İnşallah toparlarım en kosa zamanda. Yavrum benim yüzümden zorluk çekiyo tabi bende.
Keşke daha önce araştırsaymışım duysaymışım diyorum ama geçti artık. 1 haftadır yoğun bi şekilde bununla uğraşıyorum telafi etmek için

ben de blender neredeyse hic kullsnmadim tel suzguden gecirdim purelerini sonra catalla ezdim derken alisti su an hersey veriyorum eline karpuzu catalla kucuk parca yapip veriyorum yiyiyor

Kizimin istahsizligi vardi biliyorsunuz. Dr kansizlik demisti idrar tahlili de yapildi ve enfeksiyon çıktı. Atesi yuksek degildi diye sordugumda ates yapmayabilir kusma ve bulanti yapar dedi bu yuzden kizim aylardir kili almiyor. Surup verdi simdi qz da ilsa yiyor. Istahi olmayan bebeklerin annelerine duyurulur. Hic bi sey yemiyorsa idrar yollarinda enf olabilir ozellikle kizlarda oluyor

Ig si olmayanlar için buraya da yükleyebilir misin acaba

Ali yasine hamileligini hatirliyorum zaman ne cabuk geciyor hayirli olsun ins keseyide görürsünüz daha cok küçük. Seni cok okurdum hamileyken seni burada tekrar gormek cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…