• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacim biz puturlulere 7-8 aylikken basladik...
Hic kusmadi sukur...
Kraker kuruyemislere bile gectik...
Cevizi veriyorum kendisi yiyor...
Yemekte hicbir sikintimiz yok sukur...
1 yas kontrolumuzde de 84 cm boyu 12 de kilosu cikmisti... ♥
Yurumeyi sorma duz duvara bile tirmaniyor ama yurumekten korkuyor sanirim...
Emeklemede uzerine tanimam ama fisek gibi ...
Maşallah Ali Yasin'e. Yeni bebişini de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ceviz yiyo demek masallah:nazar:biz de puturlu yjyoruz ama kuruyemis asamasina gelemedik:)boyuna kilosuna masallah canim:)

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim.nasl hasta oluyo bu cocuklar anlamiyoruz bile ya:KK43:

@cann10 cok sevindim senin adina canim:)
Canım kuruyemişi doktorlar 4 yaşına kadar vermiyorlar. Ciğerine kaçma riski varmış. Vermek istiyorsan rendele ya da havanda döv bence

Tesekkur ederiz teyzesi
insallah sever ben sevcegini dusunmuyordum ama hafif eksi yaptim ben de bamyayi oyle severim zaten Ece de eksiyi seviyor normalde o yuzden sevdi herhalde
Ilk defa kızıma bugun eksi yarim elma verdim oyalansin diye nasil olsa tukurur diyordum bi baktim hepsini yemis inanamadim daha dun elmayi rendelemistim yememisti

Kizimin istahsizligi vardi biliyorsunuz. Dr kansizlik demisti idrar tahlili de yapildi ve enfeksiyon çıktı. Atesi yuksek degildi diye sordugumda ates yapmayabilir kusma ve bulanti yapar dedi bu yuzden kizim aylardir kili almiyor. Surup verdi simdi qz da ilsa yiyor. Istahi olmayan bebeklerin annelerine duyurulur. Hic bi sey yemiyorsa idrar yollarinda enf olabilir ozellikle kizlarda oluyor
geçmiş olsun canım. Allahtan farkedilmiş.
Kuzenimin bebeğindede çıkmıştı. Enfeksiyon olduğunda idrarında koku oluyo demişti. Öyle mi gerçekten dikkat ettin mi?

Pufpufum cok sasirdim ...
TUM Organlarin bilinenin tersi yonundeymis hatta...
Boyle birsey duymustum daha oncede...

Cannim bacim noldu ki oyle ben bilmiyordum esinle ayri evlerde kaldigini...
Amann neyse eskileri acip bulandirmayim simdi...
Araniz duzelmis sukur senin adina ben de cok sevindim bacim ♥

Gecmis olsun canim ya...
Ins. En kisa zamanda iyilesir ♥
Yok azerim ne ayri evlerde kalması Allah korusun.
Sende hamismissin hayirli olsun. E tabi ayda yilda bir ugrayinca topige birbirimizden bi haber oluyoruz

geçmiş olsun canım. Allahtan farkedilmiş.
Kuzenimin bebeğindede çıkmıştı. Enfeksiyon olduğunda idrarında koku oluyo demişti. Öyle mi gerçekten dikkat ettin mi?
Sagol canim. Idrarinda koku oldugu icin ben tahlil yapilmasini istedim bi de bezi hic dolmuyordu hep az yapiyor. Neden oluyo bilmiyorum bobreklerinde bisey var mi diye dusunmeden edemiyorum

Aprioriden günün çorbası :KK66: 2 orta boy domates rendelenir. Tencerede biraz yağ ve 1 kaşık un kavurulur sonra rendelenmiş domates eklenir kıvam alması için biraz da su eklenir karıştırarak kaynatılır. Kaynamaya başlayınca 1 yemek kaşığı da tel şehriye eklenir. Azcık tuz karabiber ve kuru nane eklenir. Miss gibi şeriyeli domates çorbası niloya eşliğinde bir kase hüpketilir :)))
Afiyet olsun:)) Kerem Alp in de en sevdiği corbalardan biri domates çorbası ;)

biz susamlı çubuk kraker hastasıyız :) arabaya bindimi hemen elini yukarı uzatıyo ee diyo kraker vercekmişim :) hiç bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar bi geçen gün boğazına kaçtı öksürdü ben sırtına vurana kadar kendi kusup çıkardı kendileri hallediyolar aslında gurme bebekte vardı bi tarif bakim ondan yapcam bi de kraker gibi
Susamlı kraker baş kurtarıcım baya oyaliyor kerem alp i:)

Kizlar esim benden ozur diledi ve en kisa zamanda Allahin izniyle kendi evimize cikmak istedigini soyledi, cok mutluyum.
Çok sevindim canım, kısa zamanda tasinirsiniz inşallah.

Sagol canim. Idrarinda koku oldugu icin ben tahlil yapilmasini istedim bi de bezi hic dolmuyordu hep az yapiyor. Neden oluyo bilmiyorum bobreklerinde bisey var mi diye dusunmeden edemiyorum
Anladım canım. Kuzenimin eşi koku oluyo dedi de. Biraz abartır bazı şeyleri. Çok güvenememiştim. Ama yinede dikkat ediyodum kokluyodum sürekli bezini. O yüzden sordum.
Çok ağır değildirde çabuk geçer inşallah. Kötü oluyo cidden enfeksiyon. Hamileyken çok oluyodu benim.
Her yemeğine falan maydonoz koyarsan oda rahatlatır idrar yollarını canım. Geçmiş olsun tekrar

Anladım canım. Kuzenimin eşi koku oluyo dedi de. Biraz abartır bazı şeyleri. Çok güvenememiştim. Ama yinede dikkat ediyodum kokluyodum sürekli bezini. O yüzden sordum.
Çok ağır değildirde çabuk geçer inşallah. Kötü oluyo cidden enfeksiyon. Hamileyken çok oluyodu benim.
Her yemeğine falan maydonoz koyarsan oda rahatlatır idrar yollarını canım. Geçmiş olsun tekrar
Bayagi koku oluyor canim. Bende cok olurdum onceden maydonoz suyu falan cok icmistim bi zamanlar. Artik olmuyorum kizimde bana cekmis heralde ins cabuk iyilesir 10 gun sonra tekrar tahlil yapilacak gectigecti mi diye

1 yaş kontrolünde bizim doktor da kan ve idrar tahlili istedi. Idrarı veremedik o torbaya bir türlü denk gelemedi idrarı da az yapıyor. Bu ay 100 gram zayıflamış boyu 2 cm uzamış neyse ki. Alt batın usg de istedi. Bunlar rutin kontroller dedi ama usg istenileni ilk kez duyuyorum. Sizin doktor da istedi mi? Neyse ki temiz çıktı. Kan değeri de iyi hemoglobin 12.4 çıktı artık ilaç kullanmanıza gerek yok dedi. D vitamini 6 ay dah kullanacakmışız. Hormon testleri de istedi onlar daha çıkmadı. Bu kadar detaylı bakmasının sebebi kilo almaması mı acaba. 74 cm 8900 kilosu

Antalya cornelia diamond otele gidecek bir arkadaş vardı kim olduğunu hatırlamıyorum. Çocukla herhangi bir sıkıntı oldu mu özellikle yemek konusunda diye soracaktım. Pazartesi biz de gideceğiz

Kizimin istahsizligi vardi biliyorsunuz. Dr kansizlik demisti idrar tahlili de yapildi ve enfeksiyon çıktı. Atesi yuksek degildi diye sordugumda ates yapmayabilir kusma ve bulanti yapar dedi bu yuzden kizim aylardir kili almiyor. Surup verdi simdi qz da ilsa yiyor. Istahi olmayan bebeklerin annelerine duyurulur. Hic bi sey yemiyorsa idrar yollarinda enf olabilir ozellikle kizlarda oluyor
Çok geçmiş olsun
Ig si olmayanlar için buraya da yükleyebilir misin acaba
Tabiii :) ekte :))
Antalya cornelia diamond otele gidecek bir arkadaş vardı kim olduğunu hatırlamıyorum. Çocukla herhangi bir sıkıntı oldu mu özellikle yemek konusunda diye soracaktım. Pazartesi biz de gideceğiz
Biz de Antalya'da bebekli gidebileceğimiz otel arıyoruz, hiraysenin önerisiyle voyage Belek düşünüyoruz ama sen gidip kaldığında izlenimlerini yazarmısın deneyimini de değerlendirmiş olurum. Şimdiden iyi tatiller :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 74
Gecmis olsun bacim...
ins. En kisa zamanda kurtulursunuz enfenksiyondan... ♥

Ali yasine hamileligini hatirliyorum zaman ne cabuk geciyor hayirli olsun ins keseyide görürsünüz daha cok küçük. Seni cok okurdum hamileyken seni burada tekrar gormek cok guzel...
Tesekkur ederim bacim zaman oldukca hizli akip geciyor ...
Bizim topikte masaallah artmis anneler hosgeldin sen de ♥♥♥

Yeni gelen tum bacilarim hosgeldiniz hepiniz ♥♥♥
Yavrularinizi saglikli bir sekilde buyutmeniz dilegi ile....

Maşallah Ali Yasin'e. Yeni bebişini de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn cancanim ♥
Yok azerim ne ayri evlerde kalması Allah korusun.
Sende hamismissin hayirli olsun. E tabi ayda yilda bir ugrayinca topige birbirimizden bi haber oluyoruz
Cannim kusuruma bakma canim ya oyle alel acele okuyup sasirmisim bende...
Yanlis anlamisim kusuruma bakma bacim nolur ...
Evet Ali Yasin im abi olacak ins. ♥

Çok geçmiş olsun

Biz de Antalya'da bebekli gidebileceğimiz otel arıyoruz, hiraysenin önerisiyle voyage Belek düşünüyoruz ama sen gidip kaldığında izlenimlerini yazarmısın deneyimini de değerlendirmiş olurum. Şimdiden iyi tatiller :)
Takımınıza bayıldım Azad bey bol bol yesin löp löp et olsun. Bu otele balayımızda gitmiştik. Muhteşem bir yer şu da şöyle olsaydı diyeceğimiz hiçbir eksiği kusuru yoktu. Tabi o zaman anne gözüyle değerlendirme olanağım yoktu bakalım bıdıkla rahat edebilecek miyiz. Dönüşte mutlaka yazarım.

azerikizi91 azerikizi91 cnm dr emzirmeyle ilgili ne dedi Ali Yasin'i emzirmeye devam edicekmisin , bir de kizlar benim sezeryan dikişim hala kirmizi ve belirgin acaba bu toparlanamadgm anlamınami geliyodur acısı sızısı vs yok ama belli yani icerde durum ne acaba. ;)
pufpuff pufpuff cok ilginc ya kalbinin sağda olmasi ilk kez senden duydum bole biseyi merak ettm int te baktm hatta Rabbim cok buyuk

Bayagi koku oluyor canim. Bende cok olurdum onceden maydonoz suyu falan cok icmistim bi zamanlar. Artik olmuyorum kizimde bana cekmis heralde ins cabuk iyilesir 10 gun sonra tekrar tahlil yapilacak gectigecti mi diye
Olabilir canım ya inşallah çabuk geçrt
Çok geçmiş olsun

benekdostuoteller diye bi site var bebekler için olanakları olan otellerin tanıtımları var bak istersen canım.
azerikizi91 azerikizi91 cnm dr emzirmeyle ilgili ne dedi Ali Yasin'i emzirmeye devam edicekmisin , bir de kizlar benim sezeryan dikişim hala kirmizi ve belirgin acaba bu toparlanamadgm anlamınami geliyodur acısı sızısı vs yok ama belli yani icerde durum ne acaba. :KK66:
pufpuff pufpuff cok ilginc ya kalbinin sağda olmasi ilk kez senden duydum bole biseyi merak ettm int te baktm hatta Rabbim cok buyuk
Benimde hala belirgin ve kırmızı. Arada bu sıpa burdan nasıl çıktı ya diye bakıyorum. Küçücük kesik

Back
X