Instagramda 10 aylik bir bebek var hayranim cocuga ya. Masallah diye diye bir hal oluyorum onune herseyi koyuyor annesi cok guzel yiyor.ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcak
ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdi
Benimde gögüslerim çatlak içinde. 7 ay sağdığım içinde sündüler hep. Ay hiç sevmiyorum onlarıBende hiç boyatmadım saçımı.
Altan ultrason ile bakmıştı rahme o zaman Demişti yaraların iyileştiğini ve rahmin toparlandığını. Aslında severim doktorumu iyi bi adam ve iyi bi doktor ama bu defa atladığı şeye sinir oldum gerçekten.
Gökçe den idrar ve kan tahlili istedi doktor. Kan tamam ama idrar yapmıyo sıpa. Eve geldik uyudu. Bi türlü çiş yapmadı
Bende burda duyup başlamıştım. Bebekler için günde 1 yemek kaşığı olacakmış. Pişirilerekte pişirilmedende verilebiliyomuş.Ben ya kahvaltısına yemeğine çorbasına falan katıyorum.Kızlar buğday ruşeym aldım ilk defa şimdi ben bunu nasıl ve nelerde kullanıcam ?
Ben yoğurtla veriyorumKızlar buğday ruşeym aldım ilk defa şimdi ben bunu nasıl ve nelerde kullanıcam ?
Yok canım ya elinden aldığımı vermezsen ya da istediğini yapmazsam epey bi ağlıyo.
Biraz önce yine sehpaya gitti. Hayır dedim başladı ağlamaya. Lavaboya götürdüm suyu açtım öyle sustu.
Yeni yeni hayır diyorum belki ona tepkidir. İnşallah alışır ya
Kızlar buğday ruşeym aldım ilk defa şimdi ben bunu nasıl ve nelerde kullanıcam ?
Hala yapmadıBu çiş beklemek çok zor ya. Altını iki dk açık tur kesin yaparlar buna yapmıyolar. Bizden doktor istediğinde iki saat çiş yapmasını bekledik hastanede. Ha bire su içirdim emzirdim 2 saat sonra anca yaptı.
İnşallah temiz çıkar sonuçlarda
kabarmaya bilir kabartma tozu koyduysan bekleyince etkisini kaybediyoms nasilsa emreye kabarmasa da olur :)Kizlar emreye kek yaptim ama elektrikler kesildi firina atmadanbuzdolabina koydum ben de bisey olur mu
nasılsa emre yicek canım kabarmaz muhtemelenKizlar emreye kek yaptim ama elektrikler kesildi firina atmadanbuzdolabina koydum ben de bisey olur mu
annem bana yapıp göndermişti buzdolabına koyma şekerlenir demişti canımKayisi receli yaptim buzdolabina mi konmali yoksa mutfakta mi saklanmali 2 kavanoz cikti
Oyyy allahım hayallerimdeki bebek, uykusu geldiği yerde uyuyan bebek candır başın üstünde taşınmalıdır :)))Eki Görüntüle 1571415 kizlar yemek yedirirken boyle uyudu kaldi:))))
O kadar kötü ki oralar. Hasta değilsen bile hastalık kaparsın heralde.Hala yapmadısu içti baya mama içti. Uyudu. Uykusunda bile yapmadı. Uyandı Çorba içti yoğurt yedi bakalım yapacak mı. Iyiki hastanede beklemedik.
Birde hastanede çiş için verdikleri o naylon şeyi tamam için gösterdikleri bebek Bakım odası o kadar kötü kokuyordu ki midem Alüst oldu. Dayanamadım çıktım ordan arabada taktım. Devlete gittik bugün koridorlar deseniz havasız. Iyi Olan tek şey doktorumuzdu sanırım.
Yuruyunce guzel oluyor canim yuruyunce kullanirsinBizimkilerde almıştı, oğlum sopasını yemeye başlayınca, bir de gözüne sokar diye şimdilik kaldırdık, benim oğlum yürümüyor henüz...
Sagol canimgule gule oynasin ececik umut yurumeye baslasin bende alcam onlardan
Aynen icinde kucuk top var surerken cit cit yapiyor topta donup ses yapiyor aslinda onu oyuncakli olanlar vardi kardesim almisti ogluna onlar daha guzel ama yoktu oradaBizim çocukluğumuzun oyuncağı bu bulursam brn de alayım :)))
canim gecmis olsun tahliller temiz cikar insallah ben de Eceyi bir aylikken devlete goturmustum kalca usg si icin sariligi da bitmemisti gitmisken sariligi kac baksinlar dedim arastirma hastanesi oldugu icin ve sariligi uzun surdugu icin bir suru kan aldilar idrar istediler hastanede yapmadi bir turlu idrarini defigin gibi emzirme odasi igrenc geceleri uyimuyorduk gazdan perisan oldum hastane de eve geldik evde altini actigim gibi yapmaya basladi kucuk kutu vermislerdi torbayla birlikte hemen onu tuttum yaparken oyle alabildik idrarini esim goturdu hemenHala yapmadısu içti baya mama içti. Uyudu. Uykusunda bile yapmadı. Uyandı Çorba içti yoğurt yedi bakalım yapacak mı. Iyiki hastanede beklemedik.
Birde hastanede çiş için verdikleri o naylon şeyi tamam için gösterdikleri bebek Bakım odası o kadar kötü kokuyordu ki midem Alüst oldu. Dayanamadım çıktım ordan arabada taktım. Devlete gittik bugün koridorlar deseniz havasız. Iyi Olan tek şey doktorumuzdu sanırım.
Ay yerim ben onu. Benim sıpa mama sandalyesinde zıplayıp duruyo. Eceyi gösteriyimde az feyz alsın sıpa.Eki Görüntüle 1571415 kizlar yemek yedirirken boyle uyudu kaldi:))))
Nasıl tatlısın kız sen :)Eki Görüntüle 1571415 kizlar yemek yedirirken boyle uyudu kaldi:))))
Canim uyku saati gecti biraz yemegi yerken bayildi:))Oyyy allahım hayallerimdeki bebek, uykusu geldiği yerde uyuyan bebek candır başın üstünde taşınmalıdır :)))
Sagol teyzesi:))Nasıl tatlısın kız sen :)
Yemek yerken kafayi dayadigi gibi gitti canim:)))Ay yerim ben onu. Benim sıpa mama sandalyesinde zıplayıp duruyo. Eceyi gösteriyimde az feyz alsın sıpa.
Nasıl uyumuş öyle ya yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?