- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bencede şikayet etmekle en doğrusunu yapmışın. Sağlık sektörü bu ihmale gelmemeli.O kadar kötü ki oralar. Hasta değilsen bile hastalık kaparsın heralde.
Benim bulantılarım felaketti. Serumlarla ayakta durdum su görsem kusuyodum. Doktorum böyle olduğunda direk kadın doğuma git serum versinler özelle uğraşma aynı şeyi veriyolar dedi.
Bi gün yine kadın doğuma gittim. Kolumda serum olduğu halde kusmaya devam edince yatırdılar direk.
2 gün kaldım orda pek temiz değildi ama idare ettim. Son gün yanımda yeni doğum yapab kadın taburcu oldu gitti. Temizlikçiler geldi. Bende çarşafı değiştirmeden düzeltti etti gitti kadın.
Birde bebekleri falan koyuyolar oraya o kadar kötü oldum ki. Ya mikrop falan kapsalar. Eşimi aradım gel al beni burdan başka yere götür diye duramadım.
Hastane yönetiminede şikayet ettim. Kadın işinden olur niye ettin dediler ama ya biri canından olsa enfeksiyon yüzünden. O da işini düzgün yapsın.
İyiki de çıkmışım. 5 gün daha yatırdılar hastanede. Orda artık nice olurdum bilmiyorum
Bu manyaklar idrar torbasını yanlış vermiş. Daha önce hiç kullanmadığım için ve takarken Gökçe ortalığı yıktığı için farkedememişim. Şimdi verdikleri ikinci poşeti görünce dank etti Google'da arattım. Bunlar bize erkek bebek idrar torbası vermiş