• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O kadar kötü ki oralar. Hasta değilsen bile hastalık kaparsın heralde.
Benim bulantılarım felaketti. Serumlarla ayakta durdum su görsem kusuyodum. Doktorum böyle olduğunda direk kadın doğuma git serum versinler özelle uğraşma aynı şeyi veriyolar dedi.
Bi gün yine kadın doğuma gittim. Kolumda serum olduğu halde kusmaya devam edince yatırdılar direk.
2 gün kaldım orda pek temiz değildi ama idare ettim. Son gün yanımda yeni doğum yapab kadın taburcu oldu gitti. Temizlikçiler geldi. Bende çarşafı değiştirmeden düzeltti etti gitti kadın.
Birde bebekleri falan koyuyolar oraya o kadar kötü oldum ki. Ya mikrop falan kapsalar. Eşimi aradım gel al beni burdan başka yere götür diye duramadım.
Hastane yönetiminede şikayet ettim. Kadın işinden olur niye ettin dediler ama ya biri canından olsa enfeksiyon yüzünden. O da işini düzgün yapsın.
İyiki de çıkmışım. 5 gün daha yatırdılar hastanede. Orda artık nice olurdum bilmiyorum
Bencede şikayet etmekle en doğrusunu yapmışın. Sağlık sektörü bu ihmale gelmemeli.
Bu manyaklar idrar torbasını yanlış vermiş. Daha önce hiç kullanmadığım için ve takarken Gökçe ortalığı yıktığı için farkedememişim. Şimdi verdikleri ikinci poşeti görünce dank etti Google'da arattım. Bunlar bize erkek bebek idrar torbası vermiş :KK34: eeeee yaptığı da Beze gitti :KK43:

Bencede şikayet etmekle en doğrusunu yapmışın. Sağlık sektörü bu ihmale gelmemeli.
Bu manyaklar idrar torbasını yanlış vermiş. Daha önce hiç kullanmadığım için ve takarken Gökçe ortalığı yıktığı için farkedememişim. Şimdi verdikleri ikinci poşeti görünce dank etti Google'da arattım. Bunlar bize erkek bebek idrar torbası vermiş :KK34: eeeee yaptığı da Beze gitti :KK43:
içim rahat gerçektende.
Biz gittiğimizde kendileri takmışlardı. Allahım hiç mi dikkat etmez insan ya

image.webp

Kızlar bebişlere oyun. İnstagramda gördüm paylaşayım dedim. İpi yeterince sık yaparsak epey oyalar diye düşünüyorum:KK53:

Kp lazimlik alicam ardaya dedi, cok erken dedim. Esim icin oda 1 yasinda ogrendi dedi. Sen bilirsin nasil istiyorsan oyle yap dedim.
benim annemde yürüsün alıştırayım diyo siz hep böyle alıştınız diyo aklım aytmıyo ama bişi diyip üzmek istemiyorum bi yürüsün de bakalım
Bende hiç boyatmadım saçımı.
Altan ultrason ile bakmıştı rahme o zaman Demişti yaraların iyileştiğini ve rahmin toparlandığını. Aslında severim doktorumu iyi bi adam ve iyi bi doktor ama bu defa atladığı şeye sinir oldum gerçekten.
Gökçe den idrar ve kan tahlili istedi doktor. Kan tamam ama idrar yapmıyo sıpa. Eve geldik uyudu. Bi türlü çiş yapmadı :KK43:
ay allahım ya başka mesajında okudum yanlış torba vermişler akılları nerde bunların geçmiş olsun tekrar canım umarım temiz çıkar sonuçlar

Eki Görüntüle 1571415 kizlar yemek yedirirken boyle uyudu kaldi:))))
maşallah ececiğime hep tatlı

benim annemde yürüsün alıştırayım diyo siz hep böyle alıştınız diyo aklım aytmıyo ama bişi diyip üzmek istemiyorum bi yürüsün de bakalım
ay allahım ya başka mesajında okudum yanlış torba vermişler akılları nerde bunların geçmiş olsun tekrar canım umarım temiz çıkar sonuçlar

maşallah ececiğime hep tatlı
Tesekkur ederiz teyzesi :21:

bi ara oyku tuvalete kakasini yapiyodu ablam dogumgununde aldi lazimlik ama simdi istemiyo tuvalete oturmak bende koydum kenara dursun simdilik soylemeyi ogrensin o zaman daha erken gibit

kabarmaya bilir kabartma tozu koyduysan bekleyince etkisini kaybediyoms nasilsa emreye kabarmasa da olur :)

nasılsa emre yicek canım kabarmaz muhtemelen

annem bana yapıp göndermişti buzdolabına koyma şekerlenir demişti canım

Cok az kabardi ama cok guzel kokuyo:)havuclu kayisili tarcinli yaptim benm bile canim cekti:kk77:

Oyyy allahım hayallerimdeki bebek, uykusu geldiği yerde uyuyan bebek candır başın üstünde taşınmalıdır :)))

Aynen benim de hayalim:KK51:ama zor dun gece 3.30 gbi uyandi 6.10 da uyudu tekrar ben de inat ettim indirmedm ayagimdan.bir kez daha 2. bebek icin hazir olmadgmi anladim:KK53:emre duzelinceye kadar da hazir olamam sanirim:KK51:

Ağlaya ağlaya kaka yaptı sıpam ya. Bi kaç gündür kabızlığımız arttı baya. Kayısı hoşafı yapıyorum posasını yediriyorum suyunu içiriyorum aürekli ama hala aynı.
Demir ilacını zaten bıraktım.
Rezene çayı yaptım kalksın içircem. Olmadı fitil son çarem

Canim cok detayli bilmiyorum ama hamile olunca sutun icerigi degisiyor diye duymustum hatta cevremde emzirirken hamile kalanlar olmustu emzirmeyi birakmislardi bir doktora danis istersen
Bacim eskisi gibi cok emzirmiyorum ama sanirim yavas yavas kendisi birakiyor...
Normalde gunde 5-6 kere emen cocuk simdi 2-3 kere emiyor...
Doktora danismak tabi ki en iyisi olur...
Kesin biraktir der cunku ramazandan dolay epey zayifladim 45 e dustum...

Ali Yasin e abi diye diye abi yaptık adamı :)))) azerikizi91 azerikizi91
Oyle mi oldu ne :KK48:
herkese gunaydin arkadaslarrrrr:)
azerikizi91 azerikizi91 . o kadar sevindim kiiiii cooook tebriklerr allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm insalh bende 2. cocuu dusunuyorum ama ancak 2 sene sonra felan. ruzgar esiyo su aralarrr:))

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim . cnm cok gecmis olsun. haber et mutlaka :KK43:

yemek tariflerinizi cok yakindan takip ediyorum arkadaslar bende yeni yeni puturlu yemeklere alistiryorum ama bi dk. oturmuyoki surekli kosma oyun derdinde yemekleride oyun zannediyo isim zor valla :)
Aminnnn yarenim ♥
Benimkininde enerjisi epey yuksek masaallah...
Daha yurumedi yuruse az daha rahatlardim...

Kizlar her gece asgida oturanlarin cocuklari bagiriyor kosuyor kendilribir yandan cocuklar biryandandun gece saat 1 ve cicuklar bagira bagira saklambac oynuyor Eceyi uyutuyorum uyaniyor surekli esimdr cok kizdi yarin sabah sizde aynisini yapacaksiniz dedi cocuklar kosnaya basladi biraz sonra kapi caldi kocasi geldi bu ne ses ev yikiliyor cocuklar oynuyor dedim uykudan kalktik dedi aynisini gece 1 de sizin cocuklar yapiyordu benim kizim defalarca uyandi dedim ama tuhaflik surada ki adam biraz saf gibi tamammi deyip durdu bende size tamammi bize tamam olsun defim tamam ben soylerim dedi kadin gelse ona soylesem iyiydi ya saat 9 da kapima sikayete geliyor ben hetgun gece yarisina kadar gurultu dinliyorum sikayete gitmiyorum bencillige bakarmisiniz
Allah (c.c.) sabir versin sana bacim baska denecek hicbir sey yok....
En sinir oldugum komsu tipi...
Kendileri her istedigini yapabilir cunku fakat baskalarinin az bir citina dahi tahammulleri yoktur...
Ohhh ne guzel dunya :KK62:

Kp lazimlik alicam ardaya dedi, cok erken dedim. Esim icin oda 1 yasinda ogrendi dedi. Sen bilirsin nasil istiyorsan oyle yap dedim.
Oy stankimmmm Allah (c.c.) yardimcin olsun...
Benim kv ve kp de hep oglumu kendi cocuklarinin kucuklukleriyle kiyaslarlar...
Her cocugun bir olmadigini ne kadar anlatmaya calissamda basaramadim...
Oglum bence cok iyi ama onlara gore asiri zayif....
Obez olsa ha tamam simdi babasinin kucuugu derler...
Simdi yurumuyor ya kime cekti bu cocuk babasi 9 aylikken yurumustu falanda filan...
O oooo daha nelerde neler :-)

Ağlaya ağlaya kaka yaptı sıpam ya. Bi kaç gündür kabızlığımız arttı baya. Kayısı hoşafı yapıyorum posasını yediriyorum suyunu içiriyorum aürekli ama hala aynı.
Gecmis olsun canim ya...
Cevremdekilerden bildigim kadariyla boyle kabiz olan cocuklara genellikle
Kulak cubuguna hakiki zeytinyagi surup makatin ic kismina hafif masaj yapiyorlardi...
Fazla gecmeden rahatlikla kakasini yapiyordu yegenlerim...
Aklinda bulunsun ...Fitilden ise bu yontem fena degil gibi..
Ins. En kisa zamanda duzelir ♥

Oy stankimmmm Allah (c.c.) yardimcin olsun...
Benim kv ve kp de hep oglumu kendi cocuklarinin kucuklukleriyle kiyaslarlar...
Her cocugun bir olmadigini ne kadar anlatmaya calissamda basaramadim...
Oglum bence cok iyi ama onlara gore asiri zayif....
Obez olsa ha tamam simdi babasinin kucuugu derler...
Simdi yurumuyor ya kime cekti bu cocuk babasi 9 aylikken yurumustu falanda filan...
O oooo daha nelerde neler :-)

Gecmis olsun canim ya...
Cevremdekilerden bildigim kadariyla boyle kabiz olan cocuklara genellikle
Kulak cubuguna hakiki zeytinyagi surup makatin ic kismina hafif masaj yapiyorlardi...
Fazla gecmeden rahatlikla kakasini yapiyordu yegenlerim...
Aklinda bulunsun ...Fitilden ise bu yontem fena degil gibi..
Ins. En kisa zamanda duzelir ♥
Sağol canım. Bi daha böyle olursa onuda deniyim. Makatında çatlak falan olursa diye korkuyorum. En azından yağ kaydırır. Hep kabızdı dikkat ediyodum yediklerine. Ama bu sefer çok kötü oldu kuzum

Kizlar bugday ruseymi almak istiyorum. Siz nerden aldiniz. Makarna lutfenden siparis edecegim galiba. Baska seyler de almak istiyorum neler onerirsiniz.

Azerim gece beslenmesini kesmistin degil mi Ali yasinin. Nasil oldu tepkisi sabaha kadar dayanabiliyor mu bir de nasil alistirdin.

Cok az kabardi ama cok guzel kokuyo:)havuclu kayisili tarcinli yaptim benm bile canim cekti:kk77:

Aynen benim de hayalim:KK51:ama zor dun gece 3.30 gbi uyandi 6.10 da uyudu tekrar ben de inat ettim indirmedm ayagimdan.bir kez daha 2. bebek icin hazir olmadgmi anladim:KK53:emre duzelinceye kadar da hazir olamam sanirim:KK51:
ben kendimle çelişiyorum son zamanlarda biraz iştende bunaldım sanırım bi tane daha yapim beraber büyütüm bi daa da çalışmam diyorum sonra kusmalar iştahsızlık uykusuzluk aman diyorum

bizde hep öyleyiz üç günü geçtiği bile oluyo her yöntemi deniyorum sonuç fitil artık yiyecekler de çok kar etmiyor ek gıdayla başladı herşey resmen kabus gibi üstüme çöktü bu ek gıda

Kizlar bugday ruseymi almak istiyorum. Siz nerden aldiniz. Makarna lutfenden siparis edecegim galiba. Baska seyler de almak istiyorum neler onerirsiniz.
ben hazır kargo parası vermişken bişeyler alayım diye makarna çeşitlerinden erişte çeşitlerinden aldım epey bi. Tam buğday kuskus arpa şehriye falan benim sıpa kabıx olduğu için mütematidiyyen yulaf aldım.
Makarnaları bilmem ama sebzeli eriştesi çok güzel. Gökçeye yedirirken azıcık fazla yapıp bende yiyorum

Back
X