• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben kayısı doğrayıp verdim oynadı yemedi kirazda aynı şekilde kirazı ısırarak yiyo ben tutuyorum ısırıyo kayısı da geçen gün pazardan geldim torbanın başına oturdu bikaç tanesini dişlemiş şimdi bütün veriyorum çekirdeğini kenarını açıp çıkarıyorm öyle biraz yiyo yiyemediğini çıakrıyo ağzından bütün ver eline bakalım napcak

ben normal keki şekeri azaltılmış tam bugday unuyla yaptım sevdi
Instagramda 10 aylik bir bebek var hayranim cocuga ya. Masallah diye diye bir hal oluyorum onune herseyi koyuyor annesi cok guzel yiyor.

Bende hiç boyatmadım saçımı.
Altan ultrason ile bakmıştı rahme o zaman Demişti yaraların iyileştiğini ve rahmin toparlandığını. Aslında severim doktorumu iyi bi adam ve iyi bi doktor ama bu defa atladığı şeye sinir oldum gerçekten.
Gökçe den idrar ve kan tahlili istedi doktor. Kan tamam ama idrar yapmıyo sıpa. Eve geldik uyudu. Bi türlü çiş yapmadı :KK43:
Benimde gögüslerim çatlak içinde. 7 ay sağdığım içinde sündüler hep. Ay hiç sevmiyorum onları:( çatlaklar zamanla beyazlaşıyor muhtemelen seninde öyle olur. Gökçenin sonuçlarıda iyi çıkar inş kan kolayda idrar zor gerçekten. Arenden aldıkları zaman oda yapmadı bizde eve dönelim dedik yolda bi baktım yapmş. Eşime dedim çek sağa poşeti alalım altından. Areni dik tuttum eşimde poşeti alacak güya alttan nasıl bi baskı yapmışsam arabaya çişi döküldü. Neyse ki çok fazla işemişti geri kalanı tahlile yetti.

Kızlar buğday ruşeym aldım ilk defa şimdi ben bunu nasıl ve nelerde kullanıcam ?

Kızlar buğday ruşeym aldım ilk defa şimdi ben bunu nasıl ve nelerde kullanıcam ?
Bende burda duyup başlamıştım. Bebekler için günde 1 yemek kaşığı olacakmış. Pişirilerekte pişirilmedende verilebiliyomuş.Ben ya kahvaltısına yemeğine çorbasına falan katıyorum.
Yulaflısına falanda katıyorum arada.
piş ezse vitamini daha çok muhafaza eder gibi geliyo

Kizlar emreye kek yaptim ama elektrikler kesildi firina atmadan:(buzdolabina koydum ben de bisey olur mu

Yok canım ya elinden aldığımı vermezsen ya da istediğini yapmazsam epey bi ağlıyo.
Biraz önce yine sehpaya gitti. Hayır dedim başladı ağlamaya. Lavaboya götürdüm suyu açtım öyle sustu.
Yeni yeni hayır diyorum belki ona tepkidir. İnşallah alışır ya

Insallah canim bi de dedgn gbi inatciysa oyle davranmasi normal:)emre pek inatci degl o konularda yani simdilik:)

Canm yogurda meyveye corbaya ekleyebilirsin.gunde 1 yemek kasigni gecmemeli benm aldgm pakette oyle yaziyo.ben pisirmedm hic corbasina koyacagm zaman da en son ekliyorum

Kayisi receli yaptim buzdolabina mi konmali yoksa mutfakta mi saklanmali 2 kavanoz cikti

IMG_20150702_145347.webp kizlar yemek yedirirken boyle uyudu kaldi:))))

Bu çiş beklemek çok zor ya. Altını iki dk açık tur kesin yaparlar buna yapmıyolar. Bizden doktor istediğinde iki saat çiş yapmasını bekledik hastanede. Ha bire su içirdim emzirdim 2 saat sonra anca yaptı.
İnşallah temiz çıkar sonuçlarda
Hala yapmadı :( su içti baya mama içti. Uyudu. Uykusunda bile yapmadı. Uyandı Çorba içti yoğurt yedi bakalım yapacak mı. Iyiki hastanede beklemedik.
Birde hastanede çiş için verdikleri o naylon şeyi tamam için gösterdikleri bebek Bakım odası o kadar kötü kokuyordu ki midem Alüst oldu. Dayanamadım çıktım ordan arabada taktım. Devlete gittik bugün koridorlar deseniz havasız. Iyi Olan tek şey doktorumuzdu sanırım.

Kizlar emreye kek yaptim ama elektrikler kesildi firina atmadan:KK43:buzdolabina koydum ben de bisey olur mu
nasılsa emre yicek canım kabarmaz muhtemelen

Kayisi receli yaptim buzdolabina mi konmali yoksa mutfakta mi saklanmali 2 kavanoz cikti
annem bana yapıp göndermişti buzdolabına koyma şekerlenir demişti canım

Hala yapmadı :KK43: su içti baya mama içti. Uyudu. Uykusunda bile yapmadı. Uyandı Çorba içti yoğurt yedi bakalım yapacak mı. Iyiki hastanede beklemedik.
Birde hastanede çiş için verdikleri o naylon şeyi tamam için gösterdikleri bebek Bakım odası o kadar kötü kokuyordu ki midem Alüst oldu. Dayanamadım çıktım ordan arabada taktım. Devlete gittik bugün koridorlar deseniz havasız. Iyi Olan tek şey doktorumuzdu sanırım.
O kadar kötü ki oralar. Hasta değilsen bile hastalık kaparsın heralde.
Benim bulantılarım felaketti. Serumlarla ayakta durdum su görsem kusuyodum. Doktorum böyle olduğunda direk kadın doğuma git serum versinler özelle uğraşma aynı şeyi veriyolar dedi.
Bi gün yine kadın doğuma gittim. Kolumda serum olduğu halde kusmaya devam edince yatırdılar direk.
2 gün kaldım orda pek temiz değildi ama idare ettim. Son gün yanımda yeni doğum yapab kadın taburcu oldu gitti. Temizlikçiler geldi. Bende çarşafı değiştirmeden düzeltti etti gitti kadın.
Birde bebekleri falan koyuyolar oraya o kadar kötü oldum ki. Ya mikrop falan kapsalar. Eşimi aradım gel al beni burdan başka yere götür diye duramadım.
Hastane yönetiminede şikayet ettim. Kadın işinden olur niye ettin dediler ama ya biri canından olsa enfeksiyon yüzünden. O da işini düzgün yapsın.
İyiki de çıkmışım. 5 gün daha yatırdılar hastanede. Orda artık nice olurdum bilmiyorum

Bizimkilerde almıştı, oğlum sopasını yemeye başlayınca, bir de gözüne sokar diye şimdilik kaldırdık, benim oğlum yürümüyor henüz...
Yuruyunce guzel oluyor canim yuruyunce kullanirsin
gule gule oynasin ececik umut yurumeye baslasin bende alcam onlardan
Sagol canim
Bizim çocukluğumuzun oyuncağı bu bulursam brn de alayım :)))
Aynen icinde kucuk top var surerken cit cit yapiyor topta donup ses yapiyor aslinda onu oyuncakli olanlar vardi kardesim almisti ogluna onlar daha guzel ama yoktu orada
Hala yapmadı :KK43: su içti baya mama içti. Uyudu. Uykusunda bile yapmadı. Uyandı Çorba içti yoğurt yedi bakalım yapacak mı. Iyiki hastanede beklemedik.
canim gecmis olsun tahliller temiz cikar insallah ben de Eceyi bir aylikken devlete goturmustum kalca usg si icin sariligi da bitmemisti gitmisken sariligi kac baksinlar dedim arastirma hastanesi oldugu icin ve sariligi uzun surdugu icin bir suru kan aldilar idrar istediler hastanede yapmadi bir turlu idrarini defigin gibi emzirme odasi igrenc geceleri uyimuyorduk gazdan perisan oldum hastane de eve geldik evde altini actigim gibi yapmaya basladi kucuk kutu vermislerdi torbayla birlikte hemen onu tuttum yaparken oyle alabildik idrarini esim goturdu hemen

Back
X