3 saat sonra verebilirsin demisti bize dr canimKızlar az evel ateş düşürücü verdim şurup. Eğer ateşi düşmezse fitili ne zaman verebilirim ? 4 saat geçmeli mi ?
sütüm mü yapıyo desem ilk altı ay sorunumuz olmadı bende kabız Olur diye bi çok şeyi vermedim hoş versmde almaz bilmiyorum çözemedik dışkı tahlilindede bişi çıkmadıKayısı püresi çok verdim sanırım bağışıklık kazandı onadaçocuğa korkumdan un ekmek patates falan veremez oldum.
Mira çok fazla ek gıdada almıyo aslında neden olur ki bu kabızlık. Yazık yavrularım ya küçücük bedenleriyle nasıl zorlanıyolar
Canım çok güzel olmuşsunEki Görüntüle 1571493 kizlar saclarim nasil olmus kuafore gidip uckarini aldurdim kaslarimi aldirdim oglum yuzun gozun acilmis dedi
Üç günün sonunda yumuşak yapmıyo canım sert ve zorlanarak yapıyoBen de emreye cok yaptim onu canim katiliyodu aglamaktan mecburen yapiyodm hemen yapyodu kakasini.
Belki bagirsak duzeni oyledr canim.annem anlatir ablam oyleymis 2-3 gune bir yaparmis hala da oyle:)))
Ben de selvanin aldm kokusu falan cok guzel
Yakismis canim ugrasmana degmis:))
yok yükselmez ki inşallah yükselmez dört saati bekle derim ben canımKızlar az evel ateş düşürücü verdim şurup. Eğer ateşi düşmezse fitili ne zaman verebilirim ? 4 saat geçmeli mi ?
Bizimde aynı memeye bağımlılık had safhadaAslinda beslenmemesi uyumasi daha iyi ama emen cocuklarda biraz bagimlilik oluyor ve emmeyi birakana kadar gece uyanmalari devam ediyor ben de her defasinda emzirmemeye calisiyorum su veriyorum ama yine de emmeden durmuyor bazen sabaha dogru ozellikle meme hep agzinda olsun istiyor cektigim an aglamaya basliyor
bende eylulde ve ekimde gitmistim dedigin gibi hava cok iyiydi otellerde ole tiklim tiklim olmuyordu ama bebek icin dusunuyorum.ben o zaman havuza dahi girememistim bebis nasıl gircek die dusunuyorum?Eylül de antalya harika oluyor. Ben temmuzda da gittim ağustosda da bidaha hep eylülde gidicem dedim. Çünkü çok bunaltıcı oluyor. Sanmıyorum üşeyeceklerini.
aynen canim temmuz agustos felaket antalya.o aylardada gittim, eylul ekimdede gittim ama korkum kuzu denize havuza girebilirmi acaba die.ben bile usuyup girememistim de o yuzdencanım yemek için zorlamazsam ve pütürlü vermezsem kusmuyo artık çok şükür bende emzirmeyi biraz azaltmaya çalışıyorum öğün aralarını da açtım ama banamısın demedi bakalım ama bu kez gerçekten onu üzmemek için kaşıkla deliler gibi peşinden gitmiyorum zaten bünyesi belli artık çok almasını beklemiyorum dedi doktorda sadece kilo vermemesine bile razıyım
geçmiş olsun canım bizim doktorda her kilo almayışında bundan şüphelendi üç kez yapıldı test bişi çıkmadı bizimkinin iştahsızlığı psikolojik heralde artık başka da bişi düşünemiyorum
benimkide kırmızı ve belirgin bu ay kontrolüm var bakalım içerde durum nasıl
umarım geçici bişidir canım bu çocuklar iki gün bi yere gitsen bile huy değiştiriyorlar ben en çok huyuna gitmeyi deniyorum bu seferde her istediğini yapmaya dönüyor iş iice şımarıyo
Antalya mevsimde çok sıcak bunaltıcı eylülde daha ideal oluyor ama ben üniversitede çalıştığım için eylül dönemi en yoğun oluyoruz izin alamıyorum o yüzden ağustos ortasına aldım bende
bizimde gecelerimiz hala uykusuz artık umudumda yok
Ben hepsini okudum rahat rahat sorun yokyine yanlış yazmışım kelimeleri. telden mi parmaklardan mı kaynaklı çözemedim
Ben normaldede denize giremiyorum pek soğuk geliyo ama Eylül'de havuza girilir diye düşünüyorumbende eylulde ve ekimde gitmistim dedigin gibi hava cok iyiydi otellerde ole tiklim tiklim olmuyordu ama bebek icin dusunuyorum.ben o zaman havuza dahi girememistim bebis nasıl gircek die dusunuyorum?
aynen canim temmuz agustos felaket antalya.o aylardada gittim, eylul ekimdede gittim ama korkum kuzu denize havuza girebilirmi acaba die.ben bile usuyup girememistim de o yuzden
Yemesi ile ilgili sorun yok emiyor da sütüm azaldı ama emiyor hala. Mamayı kabul etmedi. Devam sütü verebilirsin dedi bakalım onu sevecek miYemesi nasil canim?
Biz de 6 tüp kan verdik herşeyi araştırıyor umarım bişey çıkmaz. Çok şükür Aren'in sonuçları iyi çıkmış.Valla çok şaşırdım resimlerde maşallah gayet toplu duruyor. Bizde 2 ay hiç kilo almadık hatta 50gr verdik. Dr keratainene kadar baktı ama bişey çıkmadı çok şükür.
Ay inanmıyorum bu saatte :) inanılmaz bi enerjin var maşallah.. Ne renk yaptın peki :)
hımm ben severım denızı ama genelde son bır kac senedır eylul ekımde gıttıgımız ıcın havuza anca gırdım oda 1-2 keredır soguk gelıyor banaBen normaldede denize giremiyorum pek soğuk geliyo ama Eylül'de havuza girilir diye düşünüyorum
Tesekkur ederim canim emmeyi birakana kadar rahat yok sanirim bizesütüm mü yapıyo desem ilk altı ay sorunumuz olmadı bende kabız Olur diye bi çok şeyi vermedim hoş versmde almaz bilmiyorum çözemedik dışkı tahlilindede bişi çıkmadı
Canım çok güzel olmuşsun
Üç günün sonunda yumuşak yapmıyo canım sert ve zorlanarak yapıyo
yok yükselmez ki inşallah yükselmez dört saati bekle derim ben canım
Bizimde aynı memeye bağımlılık had safhada
ayy cok fena bunlar memeyle isleri bittiginde yuzumuze bakmayacaklar sanirim o zaman babalarinin kizlari olacaklarMira babasının kucağına gidip bana oh oh yapıyor ama sonra emesi gelince odadan çıkartmıyo beni resmen bir velet tarafından kullanılıyorum
Ben de havuzu pek sevmem hijyen acisindan giresim gelmiyor ama deniz super biz de her sene agustosta gidiyoruz bu sene de 28 agustosa rezervasyon yaptirdikhımm ben severım denızı ama genelde son bır kac senedır eylul ekımde gıttıgımız ıcın havuza anca gırdım oda 1-2 keredır soguk gelıyor bana
kesinlikle ama ben o zaman kıskançlıktan çatlarım vallaTesekkur ederim canim emmeyi birakana kadar rahat yok sanirim bize
ayy cok fena bunlar memeyle isleri bittiginde yuzumuze bakmayacaklar sanirim o zaman babalarinin kizlari olacaklar
ben ıspanağı çorbasına koyuyordum kışın bi sorun olmadıKızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
Inşallah canımS sailormoon123 afiyet olsun şimdiden oğluna, ayrıca triplerinin bitmesine sevindim :))
Cancancan35 inşallah sizin sonuçlar da temiz çıkar
Cok sevindim canim masallah ben ispanak vermiyorum artik mevsimi gectigi icin nasil seviyorsa oyle yap canim yesin ben Ece istahsizken sadece sevdigi seyleri yapiyorumKızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?