• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu canım benim oğlan da kabız sürekli, ben çorbalarının sonuna doğru bol zeytinyağı koyup bi taşım kaynatıp hazırlıyorum çorbalarını işe yarıyor. Bir de en garantili yol semizotu. Hala mevsimindeyken tavsiye ederim kesin garantili bele kadar yapıyor :))) ama tabi pirinçle değil bulgurla hazırlamak getek

Kayısı püresi çok verdim sanırım bağışıklık kazandı onada:KK43:çocuğa korkumdan un ekmek patates falan veremez oldum.
Mira çok fazla ek gıdada almıyo aslında neden olur ki bu kabızlık. Yazık yavrularım ya küçücük bedenleriyle nasıl zorlanıyolar
sütüm mü yapıyo desem ilk altı ay sorunumuz olmadı bende kabız Olur diye bi çok şeyi vermedim hoş versmde almaz bilmiyorum çözemedik dışkı tahlilindede bişi çıkmadı

Eki Görüntüle 1571493 kizlar saclarim nasil olmus kuafore gidip uckarini aldurdim kaslarimi aldirdim oglum yuzun gozun acilmis dedi :-)
Canım çok güzel olmuşsun

Ben de emreye cok yaptim onu canim katiliyodu aglamaktan mecburen yapiyodm hemen yapyodu kakasini.

Belki bagirsak duzeni oyledr canim.annem anlatir ablam oyleymis 2-3 gune bir yaparmis hala da oyle:)))

Ben de selvanin aldm kokusu falan cok guzel

Yakismis canim ugrasmana degmis:))
Üç günün sonunda yumuşak yapmıyo canım sert ve zorlanarak yapıyo

Kızlar az evel ateş düşürücü verdim şurup. Eğer ateşi düşmezse fitili ne zaman verebilirim ? 4 saat geçmeli mi ?
yok yükselmez ki inşallah yükselmez dört saati bekle derim ben canım

Aslinda beslenmemesi uyumasi daha iyi ama emen cocuklarda biraz bagimlilik oluyor ve emmeyi birakana kadar gece uyanmalari devam ediyor ben de her defasinda emzirmemeye calisiyorum su veriyorum ama yine de emmeden durmuyor bazen sabaha dogru ozellikle meme hep agzinda olsun istiyor cektigim an aglamaya basliyor:KK43:
Bizimde aynı memeye bağımlılık had safhada

tek tek alıntılayamadım ama cevap verenler için teşekkür ederim. A apriori11 nin deyimiyle minik ergenim daha ılımlıydı bugün. Bugün eşimi sürükleye sürükleye e bebeğe götürdüm. @yaz yagmuru ndan özendim bebedorun pipekli kolay kavranan suluğundan aldım. ama oğlum içmeyi beceremedi. A apriori11 den görerek çatal aldım. oğlum köftelerini çatalıyla kendi yedi ve inanılmaz mutlu oldu. teşekkür ederim. zaten kalık veriyodum eline ama çatalla yemesi daha kolay oldu.puzzle şeklinde on paralı eva oyun kiti aldım bir saat oynadı. ve oğluma eşimi çıldırtmak pahasına yine kitap aldım. oğlum seviyo arada kemiriyo ama sayfalarını çevirmek resimlerine bakmak hoşuna gidiyo. ince motor becerileri de gelişmiş oluyo. @Akaibu bamya kabızlığa birebir. ama dikkat et ben dozunu kaçırdım bağırsakları bozuldu. bizden bu kadar iyi ki varsınız kızlar

Eylül de antalya harika oluyor. Ben temmuzda da gittim ağustosda da bidaha hep eylülde gidicem dedim. Çünkü çok bunaltıcı oluyor. Sanmıyorum üşeyeceklerini.
bende eylulde ve ekimde gitmistim dedigin gibi hava cok iyiydi otellerde ole tiklim tiklim olmuyordu ama bebek icin dusunuyorum.ben o zaman havuza dahi girememistim bebis nasıl gircek die dusunuyorum?

canım yemek için zorlamazsam ve pütürlü vermezsem kusmuyo artık çok şükür bende emzirmeyi biraz azaltmaya çalışıyorum öğün aralarını da açtım ama banamısın demedi bakalım ama bu kez gerçekten onu üzmemek için kaşıkla deliler gibi peşinden gitmiyorum zaten bünyesi belli artık çok almasını beklemiyorum dedi doktorda sadece kilo vermemesine bile razıyım

geçmiş olsun canım bizim doktorda her kilo almayışında bundan şüphelendi üç kez yapıldı test bişi çıkmadı bizimkinin iştahsızlığı psikolojik heralde artık başka da bişi düşünemiyorum

benimkide kırmızı ve belirgin bu ay kontrolüm var bakalım içerde durum nasıl

umarım geçici bişidir canım bu çocuklar iki gün bi yere gitsen bile huy değiştiriyorlar ben en çok huyuna gitmeyi deniyorum bu seferde her istediğini yapmaya dönüyor iş iice şımarıyo

Antalya mevsimde çok sıcak bunaltıcı eylülde daha ideal oluyor ama ben üniversitede çalıştığım için eylül dönemi en yoğun oluyoruz izin alamıyorum o yüzden ağustos ortasına aldım bende

bizimde gecelerimiz hala uykusuz artık umudumda yok
aynen canim temmuz agustos felaket antalya.o aylardada gittim, eylul ekimdede gittim ama korkum kuzu denize havuza girebilirmi acaba die.ben bile usuyup girememistim de o yuzden:(

bende eylulde ve ekimde gitmistim dedigin gibi hava cok iyiydi otellerde ole tiklim tiklim olmuyordu ama bebek icin dusunuyorum.ben o zaman havuza dahi girememistim bebis nasıl gircek die dusunuyorum?

aynen canim temmuz agustos felaket antalya.o aylardada gittim, eylul ekimdede gittim ama korkum kuzu denize havuza girebilirmi acaba die.ben bile usuyup girememistim de o yuzden:KK43:
Ben normaldede denize giremiyorum pek soğuk geliyo ama Eylül'de havuza girilir diye düşünüyorum

Valla çok şaşırdım resimlerde maşallah gayet toplu duruyor. Bizde 2 ay hiç kilo almadık hatta 50gr verdik. Dr keratainene kadar baktı ama bişey çıkmadı çok şükür.

Ay inanmıyorum bu saatte :) inanılmaz bi enerjin var maşallah.. Ne renk yaptın peki :)
Biz de 6 tüp kan verdik herşeyi araştırıyor umarım bişey çıkmaz. Çok şükür Aren'in sonuçları iyi çıkmış.

sütüm mü yapıyo desem ilk altı ay sorunumuz olmadı bende kabız Olur diye bi çok şeyi vermedim hoş versmde almaz bilmiyorum çözemedik dışkı tahlilindede bişi çıkmadı

Canım çok güzel olmuşsun

Üç günün sonunda yumuşak yapmıyo canım sert ve zorlanarak yapıyo

yok yükselmez ki inşallah yükselmez dört saati bekle derim ben canım

Bizimde aynı memeye bağımlılık had safhada
Tesekkur ederim canim emmeyi birakana kadar rahat yok sanirim bize
Mira babasının kucağına gidip bana oh oh yapıyor ama sonra emesi gelince odadan çıkartmıyo beni resmen bir velet tarafından kullanılıyorum
ayy cok fena bunlar memeyle isleri bittiginde yuzumuze bakmayacaklar sanirim o zaman babalarinin kizlari olacaklar

hımm ben severım denızı ama genelde son bır kac senedır eylul ekımde gıttıgımız ıcın havuza anca gırdım oda 1-2 keredır soguk gelıyor bana:KK43:
Ben de havuzu pek sevmem hijyen acisindan giresim gelmiyor ama deniz super biz de her sene agustosta gidiyoruz bu sene de 28 agustosa rezervasyon yaptirdik

Kızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
ben ıspanağı çorbasına koyuyordum kışın bi sorun olmadı

Kızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
Cok sevindim canim masallah ben ispanak vermiyorum artik mevsimi gectigi icin nasil seviyorsa oyle yap canim yesin ben Ece istahsizken sadece sevdigi seyleri yapiyorum

Back
X