Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayısı püresi çok verdim sanırım bağışıklık kazandı onadaben kendimle çelişiyorum son zamanlarda biraz iştende bunaldım sanırım bi tane daha yapim beraber büyütüm bi daa da çalışmam diyorum sonra kusmalar iştahsızlık uykusuzluk aman diyorum
bizde hep öyleyiz üç günü geçtiği bile oluyo her yöntemi deniyorum sonuç fitil artık yiyecekler de çok kar etmiyor ek gıdayla başladı herşey resmen kabus gibi üstüme çöktü bu ek gıda
Canim gecmis olsun kabizlik zor Ece de onceden oluyordu zeytinyagini biraz fazla koyiyordum yemeklerine insallah gecer bir an onceKayısı püresi çok verdim sanırım bağışıklık kazandı onadaçocuğa korkumdan un ekmek patates falan veremez oldum.
Mira çok fazla ek gıdada almıyo aslında neden olur ki bu kabızlık. Yazık yavrularım ya küçücük bedenleriyle nasıl zorlanıyolar
Aynen canim kendileri cit ciksa sikayet modunda biz insan degiliz sanki ben Ece olmasa cok umursamam gurultuyu ama cocuk gece uykusuna gecemiyor bir turlu bir de kocasini gondermis kapima terbiyesiz kadin ama gorunce soyleyecegim bir daha sikayete kocani gonderme benim muhattabim o degil sen gel diycemBacim eskisi gibi cok emzirmiyorum ama sanirim yavas yavas kendisi birakiyor...
Normalde gunde 5-6 kere emen cocuk simdi 2-3 kere emiyor...
Doktora danismak tabi ki en iyisi olur...
Kesin biraktir der cunku ramazandan dolay epey zayifladim 45 e dustum...
Oyle mi oldu ne
Aminnnn yarenim ♥
Benimkininde enerjisi epey yuksek masaallah...
Daha yurumedi yuruse az daha rahatlardim...
Allah (c.c.) sabir versin sana bacim baska denecek hicbir sey yok....
En sinir oldugum komsu tipi...
Kendileri her istedigini yapabilir cunku fakat baskalarinin az bir citina dahi tahammulleri yoktur...
Ohhh ne guzel dunya![]()
Gökçe de gece beslenmesini Bıraktı. Ben bişey yapmadım kendi içmiyor mama geceleri artık.Azerim gece beslenmesini kesmistin degil mi Ali yasinin. Nasil oldu tepkisi sabaha kadar dayanabiliyor mu bir de nasil alistirdin.
cok guzel olmus gece gece ugrasmana degmis:)Eki Görüntüle 1571493 kizlar saclarim nasil olmus kuafore gidip uckarini aldurdim kaslarimi aldirdim oglum yuzun gozun acilmis dedi![]()
Tesekkur ederim canim:)cok guzel olmus gece gece ugrasmana degmis:)
Alintiyi gece beslenmesi icin yapmistim ama unutmuşumOy stankimmmm Allah (c.c.) yardimcin olsun...
Benim kv ve kp de hep oglumu kendi cocuklarinin kucuklukleriyle kiyaslarlar...
Her cocugun bir olmadigini ne kadar anlatmaya calissamda basaramadim...
Oglum bence cok iyi ama onlara gore asiri zayif....
Obez olsa ha tamam simdi babasinin kucuugu derler...
Simdi yurumuyor ya kime cekti bu cocuk babasi 9 aylikken yurumustu falanda filan...
O oooo daha nelerde neler
Gecmis olsun canim ya...
Cevremdekilerden bildigim kadariyla boyle kabiz olan cocuklara genellikle
Kulak cubuguna hakiki zeytinyagi surup makatin ic kismina hafif masaj yapiyorlardi...
Fazla gecmeden rahatlikla kakasini yapiyordu yegenlerim...
Aklinda bulunsun ...Fitilden ise bu yontem fena degil gibi..
Ins. En kisa zamanda duzelir ♥
ben hazır kargo parası vermişken bişeyler alayım diye makarna çeşitlerinden erişte çeşitlerinden aldım epey bi. Tam buğday kuskus arpa şehriye falan benim sıpa kabıx olduğu için mütematidiyyen yulaf aldım.
Makarnaları bilmem ama sebzeli eriştesi çok güzel. Gökçeye yedirirken azıcık fazla yapıp bende yiyorum
Sagolun kizlar daha once migrosa bakmistim ama cok cesit yoktu tam bugday ununu kullaniyorum organik irmik almistim degisik bi tadi vardi oglum begenmedi cope gitti. Bu kez makarnalutfenden verecegim siparisleri.@cann10 ben marketten almıştım selva diye bir marka, unu irmiği falan biliyordum bu markanın ruşeymi de varmış
Benimki hala iki uc kez kalkıyor ve ben agzindan cekmesem gogsumde uyuyor. Emmesi yavaslayinca cekiyorum agzindan yerine yatiriyorum.Gökçe de gece beslenmesini Bıraktı. Ben bişey yapmadım kendi içmiyor mama geceleri artık.
Gökçe emmiyor ama gece biberonla mama içiyordu artık gece o uyanmadığı sürece vermiyorum mama.Alintiyi gece beslenmesi icin yapmistim ama unutmuşum
Sagolun kizlar daha once migrosa bakmistim ama cok cesit yoktu tam bugday ununu kullaniyorum organik irmik almistim degisik bi tadi vardi oglum begenmedi cope gitti. Bu kez makarnalutfenden verecegim siparisleri.
Benimki hala iki uc kez kalkıyor ve ben agzindan cekmesem gogsumde uyuyor. Emmesi yavaslayinca cekiyorum agzindan yerine yatiriyorum.
Sağol canım. Bi daha böyle olursa onuda deniyim. Makatında çatlak falan olursa diye korkuyorum. En azından yağ kaydırır. Hep kabızdı dikkat ediyodum yediklerine. Ama bu sefer çok kötü oldu kuzum
ben kendimle çelişiyorum son zamanlarda biraz iştende bunaldım sanırım bi tane daha yapim beraber büyütüm bi daa da çalışmam diyorum sonra kusmalar iştahsızlık uykusuzluk aman diyorum
bizde hep öyleyiz üç günü geçtiği bile oluyo her yöntemi deniyorum sonuç fitil artık yiyecekler de çok kar etmiyor ek gıdayla başladı herşey resmen kabus gibi üstüme çöktü bu ek gıda
@cann10 ben marketten almıştım selva diye bir marka, unu irmiği falan biliyordum bu markanın ruşeymi de varmış
Eki Görüntüle 1571493 kizlar saclarim nasil olmus kuafore gidip uckarini aldurdim kaslarimi aldirdim oglum yuzun gozun acilmis dedi![]()
Ben aktardan aldm. Son kullanma tarihinede baktım daha var. Acaba her buğday ruşeymi farklı mı oluyor.Kizlar bugday ruseymi almak istiyorum. Siz nerden aldiniz. Makarna lutfenden siparis edecegim galiba. Baska seyler de almak istiyorum neler onerirsiniz.
Arende anne sütü alırken kabızdı 8gün yapmıyordu. Dr çok müdahale etme tembellige alışır dedi ama ben yinede kulak çubuğuna zeytinyağlayıp poposuna hafif sürüyordm.Sağol canım. Bi daha böyle olursa onuda deniyim. Makatında çatlak falan olursa diye korkuyorum. En azından yağ kaydırır. Hep kabızdı dikkat ediyodum yediklerine. Ama bu sefer çok kötü oldu kuzum
Bizde de uzun zamandır gece beslenmesi yok. Kalkınca sadece su istiyor ben dayanamayıp süt veriyorum ama kesinlikle ağzına sürmüyor. Rahat bi 10-12 saat kalıyor.Azerim gece beslenmesini kesmistin degil mi Ali yasinin. Nasil oldu tepkisi sabaha kadar dayanabiliyor mu bir de nasil alistirdin.
Ben de emreye cok yaptim onu canim katiliyodu aglamaktan mecburen yapiyodm hemen yapyodu kakasini.
Belki bagirsak duzeni oyledr canim.annem anlatir ablam oyleymis 2-3 gune bir yaparmis hala da oyle:)))
Ben de selvanin aldm kokusu falan cok guzel
Yakismis canim ugrasmana degmis:))
tesekkur ederim kizlar kuaforde begendi:)Bizde de uzun zamandır gece beslenmesi yok. Kalkınca sadece su istiyor ben dayanamayıp süt veriyorum ama kesinlikle ağzına sürmüyor. Rahat bi 10-12 saat kalıyor.
@yaz yagmuru çok yakışmış saçın. Çok parlamış. Bencede değmiş yapmana![]()
Hangisi dogru acaba gece (uyandikca) beslemek mi yoksa beslememek mi
Aslinda beslenmemesi uyumasi daha iyi ama emen cocuklarda biraz bagimlilik oluyor ve emmeyi birakana kadar gece uyanmalari devam ediyor ben de her defasinda emzirmemeye calisiyorum su veriyorum ama yine de emmeden durmuyor bazen sabaha dogru ozellikle meme hep agzinda olsun istiyor cektigim an aglamaya basliyorHangisi dogru acaba gece (uyandikca) beslemek mi yoksa beslememek mi