Bu oyuncagi sen ilk soylediginde ikeaya baktim bulamadim. Ne olarak aratmakiz gerekiyor acaba?Biz al ver getir götür gibi kısa komutları kullanıyoruz. Tabi aferin ve teşekkür ederim dememi ve öpmemi bekliyor yapınca :))) bi de şu ikeadan aldığım oyuncak favorisi. Boncukları bi taraftan diğerine aktarıyor. Sadece ortadaki uzun sipirali beceremiyor onda da olsun diye oyuncağı evirip çeviriyor, beceremese de alternatif çözüm araması hoşuma gidiyor. Oyuncağımız şu şiddetle tavsiye ederim
Bizde de var bundan, gerçekten seviyorlar bununla oynamayı:)Biz al ver getir götür gibi kısa komutları kullanıyoruz. Tabi aferin ve teşekkür ederim dememi ve öpmemi bekliyor yapınca :))) bi de şu ikeadan aldığım oyuncak favorisi. Boncukları bi taraftan diğerine aktarıyor. Sadece ortadaki uzun sipirali beceremiyor onda da olsun diye oyuncağı evirip çeviriyor, beceremese de alternatif çözüm araması hoşuma gidiyor. Oyuncağımız şu şiddetle tavsiye ederim
ayy aren maşallah sana ya çok bi tatlıGüne azadın omletiyle başladık arada kusarak fire versede azimle tabagı bitirttirdim :) yalnız A apriori11 ölçüleri tam koydum ama gayet cıvık oldu omlet gibi değilde muhlama gibi oldu niye öyle oldu anlamadım.
Aren sürekli beni taklit ediyor azad gibi uzun zamandır beni kıskanıyor kim bana sarılsa nerde olursa olsun gelip beni ayırıp bana sarılıyor. Geçen kulaklıkla konuşuyordum istedi verdim hemen kulağına taktı.. Şöyle ki :)Eki Görüntüle 1572431
limonlu suda bekletim o zaman denemek istiyorum bakalım önce biraz ezerim eğer öyle yapış yapış olmazda pişince blendırlarım artıkCancancan35 bizde hiç o değere bakılmadı. Dr ne dedi tam olarak sonuçlarınıza ?
@minnakkartal ben bamyayı pişirmeden önce limonlu suda bekletiyorum biraz hiç pişirdigim yemeklerde yapış yapış olmadı. Daha arene denemedim ama denersem mecbur blendır yapıcam bende.
8. Aydan beri veriyorum canim. Dikkat edilmesi gereken konu gunluk tuketmeleri.Kızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
Nitrat var icinde :)Dök canım içerisindeki bir madde bekleyince zararlı hale geliyormuş unuttum şimdi adını da. Sevdiyse aynı yemeği küçük porsiyonlar halinde yap tek tüketimlik
teşekkür ederim canım iyiki yazmışım buraya yoksa bugün ısıtıp verecektim yenisini yapıcam akşam yarın içinde bamya düşünüyorum bakalım8. Aydan beri veriyorum canim. Dikkat edilmesi gereken konu gunluk tuketmeleri.
Nasıl oldu canım sahiBugün içinde izin aldım. O hastayken işe gidince Aklım onda kalıyor iste yapamıyorum.
burda biri denemişti sanki. Robotta çektim sündü hep diye. Ama bebiş yedi demişti:)bir de kızlar dün siz konuşunca bamya kabızlığa ii geliyor diye bende yapmayı düşündüm ama şöyle bi durum var bamyayı blendır yapsam öyle yapış yapış bişi mi olur acaba blendırla deneyen oldu mu bide içine başka ilave bişi kattınız mı
ben daha denemedim. Dün fırsat olmadı bu gün deniycem bakalım ne yapacak:)@Akaibu canim dedigin aktiviteyi yaptim ama icindeki oyuncaklari almaya calismadi bile bi tanesini cikardi sadece sonra ayagini icine sokmaya calisti icine oturmaya calisti bakalim daha duruyo ilgilenecekmi suan mutfak dolaplarini bosaltiyo o daha cok ilgisini cejiyor
anladım canım. Demekki gökçeye iyi geleni bulmam laxım. Bi de bamyayı denicme bakalımCanım özel bişey yapmıyorum aslında normal pişiriyorum semizotunu ve baya sırtına kadar dolduruyor
ay ne güzel ya kıskandım vallaBu sabah annem bana sarıldı öptü, azad fıtı fıtı yanınıza geldi dikildi anneme vurdu elini çektirdi benim üstüne tırmanıp bana sarıldı :)))) ayyy paylaşılamayan kadın olmak ne hoşmuş :)))
Anladım canım çabuk atltır inşallah bıcırık@Akaibu şimdi ateşi yok. En son sabah 5 de verdim ateş düşürücü. Şimdiye çıkması lazımdı çıkmadı. Keyfi yerinde idrar çok az yaptı. Yolladım hastaneye eşimle ama bi kutu daha var idrar yapması gereken ama bizim sıpa yapmamakta kararlıyaparsa yapmazsa kan ve gönderdiğim idrarın sonucu için gidicez doktora. GöZede sıra aldı eşim onada gidicez.
Ben tam olarak ikea alışveriş sayfasındaki halini koymuştum aslında mula boncuklu helezon yazıyor. Mula nın tüm oyuncakları ahşapBu oyuncagi sen ilk soylediginde ikeaya baktim bulamadim. Ne olarak aratmakiz gerekiyor acaba?
Biz tokmaklıdan korktuk kafasına vurur diye :)) hatta evde bul tak oyuncağı da ahşap ve ağır tutup fırlatıyor diye kaldırdım bir süreliğineBizde de var bundan, gerçekten seviyorlar bununla oynamayı:)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-
yas/oyuncaklar.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...yuncaklar/80014041/mula-boncuklu-helezon.aspx
Bizde bir de tokmaklı olan var
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/oyuncaklar/57212295/mula-cekic-blogu.aspx
Seninki kız çocuğu canım sen daha neler görücen neler, rakip doğurdun kendine, daha büyücek babayı seninle paylaşmak istemeyecek :)))ayy aren maşallah sana ya çok bi tatlı
limonlu suda bekletim o zaman denemek istiyorum bakalım önce biraz ezerim eğer öyle yapış yapış olmazda pişince blendırlarım artık
A apriori11 bizimkide bi aferinci alkışçı hemen suratıma bakıyo yapıcakmıyım diye yapıncada kahkaha atıyo :)) bizde de beni herkesten kıskanır ama babasına ben sarılırsam onu daha çok kıskanıyo beni itiyo
Çok geçmiş olsun canım ya biz de tahlil zamanı çiş kaka nöbetindeydik, yapar yapmaz saat kaç olursa olsun eşim uçuruyordu hemen hastaneye çünkü yarım saat içerisinde verilmeliymiş laboratuara.@Akaibu şimdi ateşi yok. En son sabah 5 de verdim ateş düşürücü. Şimdiye çıkması lazımdı çıkmadı. Keyfi yerinde idrar çok az yaptı. Yolladım hastaneye eşimle ama bi kutu daha var idrar yapması gereken ama bizim sıpa yapmamakta kararlıyaparsa yapmazsa kan ve gönderdiğim idrarın sonucu için gidicez doktora. GöZede sıra aldı eşim onada gidicez.
Sağol canım. Yapar yapmaz çiş yetiştirdi eşimde hastaneye :)Ben tam olarak ikea alışveriş sayfasındaki halini koymuştum aslında mula boncuklu helezon yazıyor. Mula nın tüm oyuncakları ahşap
Biz tokmaklıdan korktuk kafasına vurur diye :)) hatta evde bul tak oyuncağı da ahşap ve ağır tutup fırlatıyor diye kaldırdım bir süreliğine
Seninki kız çocuğu canım sen daha neler görücen neler, rakip doğurdun kendine, daha büyücek babayı seninle paylaşmak istemeyecek :)))
Çok geçmiş olsun canım ya biz de tahlil zamanı çiş kaka nöbetindeydik, yapar yapmaz saat kaç olursa olsun eşim uçuruyordu hemen hastaneye çünkü yarım saat içerisinde verilmeliymiş laboratuara.
Inşallah canım.Anladım canım çabuk atltır inşallah bıcırık
Ne cool şirinsin sen ya :))Güne azadın omletiyle başladık arada kusarak fire versede azimle tabagı bitirttirdim :) yalnız A apriori11 ölçüleri tam koydum ama gayet cıvık oldu omlet gibi değilde muhlama gibi oldu niye öyle oldu anlamadım.
Aren sürekli beni taklit ediyor azad gibi uzun zamandır beni kıskanıyor kim bana sarılsa nerde olursa olsun gelip beni ayırıp bana sarılıyor. Geçen kulaklıkla konuşuyordum istedi verdim hemen kulağına taktı.. Şöyle ki :)Eki Görüntüle 1572431
Ay yerim ben onu müzik dinliyo bide:))Güne azadın omletiyle başladık arada kusarak fire versede azimle tabagı bitirttirdim :) yalnız A apriori11 ölçüleri tam koydum ama gayet cıvık oldu omlet gibi değilde muhlama gibi oldu niye öyle oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?