• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz al ver getir götür gibi kısa komutları kullanıyoruz. Tabi aferin ve teşekkür ederim dememi ve öpmemi bekliyor yapınca :))) bi de şu ikeadan aldığım oyuncak favorisi. Boncukları bi taraftan diğerine aktarıyor. Sadece ortadaki uzun sipirali beceremiyor onda da olsun diye oyuncağı evirip çeviriyor, beceremese de alternatif çözüm araması hoşuma gidiyor. Oyuncağımız şu şiddetle tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 52
Biz al ver getir götür gibi kısa komutları kullanıyoruz. Tabi aferin ve teşekkür ederim dememi ve öpmemi bekliyor yapınca :))) bi de şu ikeadan aldığım oyuncak favorisi. Boncukları bi taraftan diğerine aktarıyor. Sadece ortadaki uzun sipirali beceremiyor onda da olsun diye oyuncağı evirip çeviriyor, beceremese de alternatif çözüm araması hoşuma gidiyor. Oyuncağımız şu şiddetle tavsiye ederim
Bu oyuncagi sen ilk soylediginde ikeaya baktim bulamadim. Ne olarak aratmakiz gerekiyor acaba?

Güne azadın omletiyle başladık arada kusarak fire versede azimle tabagı bitirttirdim :) yalnız A apriori11 ölçüleri tam koydum ama gayet cıvık oldu omlet gibi değilde muhlama gibi oldu niye öyle oldu anlamadım.
Aren sürekli beni taklit ediyor azad gibi uzun zamandır beni kıskanıyor kim bana sarılsa nerde olursa olsun gelip beni ayırıp bana sarılıyor. Geçen kulaklıkla konuşuyordum istedi verdim hemen kulağına taktı.. Şöyle ki :)
image.webp

Cancancan35 Cancancan35 bizde hiç o değere bakılmadı. Dr ne dedi tam olarak sonuçlarınıza ?
@minnakkartal ben bamyayı pişirmeden önce limonlu suda bekletiyorum biraz hiç pişirdigim yemeklerde yapış yapış olmadı. Daha arene denemedim ama denersem mecbur blendır yapıcam bende.

Bizde de var bundan, gerçekten seviyorlar bununla oynamayı:)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-
yas/oyuncaklar.aspx

http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...yuncaklar/80014041/mula-boncuklu-helezon.aspx
Bizde bir de tokmaklı olan var
http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/oyuncaklar/57212295/mula-cekic-blogu.aspx

Güne azadın omletiyle başladık arada kusarak fire versede azimle tabagı bitirttirdim :) yalnız A apriori11 ölçüleri tam koydum ama gayet cıvık oldu omlet gibi değilde muhlama gibi oldu niye öyle oldu anlamadım.
Aren sürekli beni taklit ediyor azad gibi uzun zamandır beni kıskanıyor kim bana sarılsa nerde olursa olsun gelip beni ayırıp bana sarılıyor. Geçen kulaklıkla konuşuyordum istedi verdim hemen kulağına taktı.. Şöyle ki :)Eki Görüntüle 1572431
ayy aren maşallah sana ya çok bi tatlı

Cancancan35 Cancancan35 bizde hiç o değere bakılmadı. Dr ne dedi tam olarak sonuçlarınıza ?
@minnakkartal ben bamyayı pişirmeden önce limonlu suda bekletiyorum biraz hiç pişirdigim yemeklerde yapış yapış olmadı. Daha arene denemedim ama denersem mecbur blendır yapıcam bende.
limonlu suda bekletim o zaman denemek istiyorum bakalım önce biraz ezerim eğer öyle yapış yapış olmazda pişince blendırlarım artık

A apriori11 bizimkide bi aferinci alkışçı hemen suratıma bakıyo yapıcakmıyım diye yapıncada kahkaha atıyo :)) bizde de beni herkesten kıskanır ama babasına ben sarılırsam onu daha çok kıskanıyo beni itiyo

Kızlar bebişlere ıspanak veriyomusunuz ben Akşam gelince ıspanak kırmızı mercimek bulgur patates Havuç ve kıyma katarak Yaptım yani biraz Ne buldum katayım yer belki usulü sizden özendim neyse yarım kase fln yedi bunada şükür en azından öğürmedi sevdi gibi zararı olur mu
8. Aydan beri veriyorum canim. Dikkat edilmesi gereken konu gunluk tuketmeleri.

bu arada tekrar sorim bamyaya kıyma dışında bişi kattınız mı başka şeylerle karışır mı nasıl olur

Bugün içinde izin aldım. O hastayken işe gidince Aklım onda kalıyor iste yapamıyorum.
Nasıl oldu canım sahi
bir de kızlar dün siz konuşunca bamya kabızlığa ii geliyor diye bende yapmayı düşündüm ama şöyle bi durum var bamyayı blendır yapsam öyle yapış yapış bişi mi olur acaba blendırla deneyen oldu mu bide içine başka ilave bişi kattınız mı
burda biri denemişti sanki. Robotta çektim sündü hep diye. Ama bebiş yedi demişti:)

@Akaibu canim dedigin aktiviteyi yaptim ama icindeki oyuncaklari almaya calismadi bile bi tanesini cikardi sadece sonra ayagini icine sokmaya calisti icine oturmaya calisti bakalim daha duruyo ilgilenecekmi suan mutfak dolaplarini bosaltiyo o daha cok ilgisini cejiyor :KK66:
ben daha denemedim. Dün fırsat olmadı bu gün deniycem bakalım ne yapacak:)

Canım özel bişey yapmıyorum aslında normal pişiriyorum semizotunu ve baya sırtına kadar dolduruyor
anladım canım. Demekki gökçeye iyi geleni bulmam laxım. Bi de bamyayı denicme bakalım

Bu sabah annem bana sarıldı öptü, azad fıtı fıtı yanınıza geldi dikildi anneme vurdu elini çektirdi benim üstüne tırmanıp bana sarıldı :)))) ayyy paylaşılamayan kadın olmak ne hoşmuş :)))
ay ne güzel ya kıskandım valla

@Akaibu şimdi ateşi yok. En son sabah 5 de verdim ateş düşürücü. Şimdiye çıkması lazımdı çıkmadı. Keyfi yerinde idrar çok az yaptı. Yolladım hastaneye eşimle ama bi kutu daha var idrar yapması gereken ama bizim sıpa yapmamakta kararlı :KK66: yaparsa yapmazsa kan ve gönderdiğim idrarın sonucu için gidicez doktora. GöZede sıra aldı eşim onada gidicez.

@Akaibu şimdi ateşi yok. En son sabah 5 de verdim ateş düşürücü. Şimdiye çıkması lazımdı çıkmadı. Keyfi yerinde idrar çok az yaptı. Yolladım hastaneye eşimle ama bi kutu daha var idrar yapması gereken ama bizim sıpa yapmamakta kararlı :KK66: yaparsa yapmazsa kan ve gönderdiğim idrarın sonucu için gidicez doktora. GöZede sıra aldı eşim onada gidicez.
Anladım canım çabuk atltır inşallah bıcırık

image.webp

Makarnalütfen paylaşmış ev yapımı çikolata. Keçiboynuzu tozu yerine 100 gr kakao da kullanılabiliyomuş.
Hoşuma gitti benim gökçeye yapmayı düşünüyorum. Belki sizde düşünürsünüz

Bu oyuncagi sen ilk soylediginde ikeaya baktim bulamadim. Ne olarak aratmakiz gerekiyor acaba?
Ben tam olarak ikea alışveriş sayfasındaki halini koymuştum aslında mula boncuklu helezon yazıyor. Mula nın tüm oyuncakları ahşap

Biz tokmaklıdan korktuk kafasına vurur diye :)) hatta evde bul tak oyuncağı da ahşap ve ağır tutup fırlatıyor diye kaldırdım bir süreliğine
ayy aren maşallah sana ya çok bi tatlı

limonlu suda bekletim o zaman denemek istiyorum bakalım önce biraz ezerim eğer öyle yapış yapış olmazda pişince blendırlarım artık

A apriori11 bizimkide bi aferinci alkışçı hemen suratıma bakıyo yapıcakmıyım diye yapıncada kahkaha atıyo :)) bizde de beni herkesten kıskanır ama babasına ben sarılırsam onu daha çok kıskanıyo beni itiyo
Seninki kız çocuğu canım sen daha neler görücen neler, rakip doğurdun kendine, daha büyücek babayı seninle paylaşmak istemeyecek :)))

Çok geçmiş olsun canım ya biz de tahlil zamanı çiş kaka nöbetindeydik, yapar yapmaz saat kaç olursa olsun eşim uçuruyordu hemen hastaneye çünkü yarım saat içerisinde verilmeliymiş laboratuara.

Daha önce konuşulmuştu azad hayır denilince anında bırakıyor yaramazlığı ve ağlayıp ısrar etmiyor. Ama tabi çok az hayırı var sadece priz ütü masası gibi tehlikeli şeylerde söylüyorum. 6. Aydan beri eneklediğinden beri yapıyorum ve hiç gülmeden kafamı sallayarak söylüyorum. O bazen sırıtıp kafa sallayıp şirinlik yapsa da işe yaramadığını görünce bırakıyor yaramazlığını

Ben tam olarak ikea alışveriş sayfasındaki halini koymuştum aslında mula boncuklu helezon yazıyor. Mula nın tüm oyuncakları ahşap

Biz tokmaklıdan korktuk kafasına vurur diye :)) hatta evde bul tak oyuncağı da ahşap ve ağır tutup fırlatıyor diye kaldırdım bir süreliğine

Seninki kız çocuğu canım sen daha neler görücen neler, rakip doğurdun kendine, daha büyücek babayı seninle paylaşmak istemeyecek :)))

Çok geçmiş olsun canım ya biz de tahlil zamanı çiş kaka nöbetindeydik, yapar yapmaz saat kaç olursa olsun eşim uçuruyordu hemen hastaneye çünkü yarım saat içerisinde verilmeliymiş laboratuara.
Sağol canım. Yapar yapmaz çiş yetiştirdi eşimde hastaneye :)
Anladım canım çabuk atltır inşallah bıcırık
Inşallah canım.

Aren sürekli beni taklit ediyor azad gibi uzun zamandır beni kıskanıyor kim bana sarılsa nerde olursa olsun gelip beni ayırıp bana sarılıyor. Geçen kulaklıkla konuşuyordum istedi verdim hemen kulağına taktı.. Şöyle ki :)Eki Görüntüle 1572431
Ne cool şirinsin sen ya :))

Ay yerim ben onu müzik dinliyo bide:))

Back
X