2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben çatalla ezdiğim de bile yapış yapış oldu blendırı düşünemiyorum. zeytinyağında soğanı kavurdum domates ekledim. bamya su pişince limon ekledim

e bebeğe baktım böyle bişey alayım diye çok basitti. ben de ikea nın kini alıcam.

biz de de ikeanın iç içe geçneli kapları var favori oyuncağı. ayrıca play school yaramaz topları çok seviyor. filli olanı. topları içine koyuyo çalıştırıyor. tekrar topları topluyor

eşimin memleketine gidince kv Ata nın eşyalarını gçnder ihtiyacı olanlara vericem dedi. ben de içinden alacaklarım var gerisini gönderirim dedim. dün yine aradı hepsini gönder ikinci kız olur zaten yeniden alırız dedi. benim yerime ikinci çocuğu yaptı hem de kız ben ikinci çocuk için dğil ki hatırasıolduğu için ayırmal istiyorum. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aldığımı doğduğunda ilk giydiği zıbını. öyl olunca koca bi vsliz gönderilecek koca bi valizde saklamak istediğim çıktı. ihtiyaç sahipleri dururken bu kadar eşyayı saklamak da bencillik mi diye vicdan yaptım. eşime dedim gidip yrni kıyafet kıyafet alalım bunları vermeye kıyamıyorum dedim. Eşim de saçmalama daha ne gönderecez küçüldükçe yollarız bunlar ilkler kalsın dedi ama be yapsam ki

Eşimin iş yerinde işçilerden birinin eşi doğum yapmış. O da yaza denk gelince gönderelim dedi. Durumlarıda pek yokmuş zaten. Bende kıyamadım epey bi şeyi vermeye. Çok heveslenerek almıştım çünkü. Gökçenin kıyafetleri pek yıpramamıştı. Kusmadığı için leke falanda yoktu hiç. Gönderdim bi kutu yanınada gökçeye alıp hiç giydirmediğim bi kaç bişey koydum. Kötü hissettim hep giyilmiş verince kendimi.
İhtiyaç sahipleride var elbet ama ne biliyim ben veremedim hepsini. Çok heveslenerek aldığım elbiselerini minicik çoraplarını hastane çıkışı içib aldığım eşekli zıbını. Kıyamadım. Vermem büyük ihtimalle

ben çatalla ezdiğim de bile yapış yapış oldu blendırı düşünemiyorum. zeytinyağında soğanı kavurdum domates ekledim. bamya su pişince limon ekledim
teşekkürler canım çatalla ezerek versem yiyemez gibi geliyor ama yapıp görmem lazım bi bu şekilde yapim bende

benimde kardeşimin işyerinde çaycının torunu olmuş o verelim dedi haftasonu ayırıcam ama ben çok daha önceden bi çok şeyi ayırdım ilk zıbın çorap bayramlık onun hediyesi bunun şusu anısı olsun istiyorum bi çoğuna not bile iliştirdim ama göndereceğimde bi dolu şey var yani sonuçta başka şelerde yolluyoruz içten gelerek aklım kalmadan verdiklerimle daha rahat ederim ben

@yaz yagmuru canim supurgenin gule gule kullan sesi biraz fazla benim kiz onu acinca hemen agliyo cekisi cok guzel ama yine.ece benim kiz kadar tepki vermemis ben hep buyuk supurgemi kullaniyom sessizligi hosuma gidiyo zamanla alisir nekir deyoksa bimden aldigum pratik hemde guzel cekiyo yine onu kullanirim hafta da bir buyuk supurgemi takarim

ben gece beslemesini kestim arkadaslar uzun bi suredir. ve artik uyanmamaya basladi. doktirumuzda kilosu iyi beslenmesine gerek yok dedi gece icin

Tesekkur ederim canim alisir zamanla Ece benim supurgem guzelde iste agir olmasi yorucu borusu falan celik makinanin agirligi 7 kg zor oluyor yemek yiyiyoruz cocuklar masanin altina kirinti dokuyor pratik olur bu supurge hatta komsum gordu o da aldi

Dün o çikeği okuyunca ne diyeceğimi bilememiştim :)
Benim mutfak halımda berbat halde. Birazı gökçenin suçu. Birazdıda benim hızlı iş yapcam diye yaptığım sakarlıklardan :))
Daha yıkatalı 1 ay bile olmadı hemde. Silmekten canım çıktı

Benim mutfagim kucuk canim tezgahta yemek yapiyordum cilegi masanin ustune koyayim dedim Ece abisinin yanindaydi kaptirmisim kendimi arkam donuktu gelmis bir anda cekti yanimda olsaydi koymazdim hali yikana yikana eskidi artik saglik olsun onlara birsey olmasin hersey yerine yenisi gelir biraz dikkatli olmak lazim sanirim ben de iste senun gibi aceleci davraniyorum

E emiragam nasil oldun canim seni merak ediyoruz
Selam cnm çok şükür diyelim halinize merak ettığın için tesekkur ederim sıkıntılı bir dönemden gecıyorum bitecek inşaallah müslüman aleminde yaşanan kötülükleri görünce benim derdım de neymiş diyo insan rabbim o insanları korusun kafirlerıde yok etsın inşaallah zalimler için yaşasın cehennem bu aziz mubarek günlerde amin diyorum.

Oğlum tam iyi oldu derken öksürük başladı dr ventolın makinadan hava verelim evde yapın dedı anitıbıyotıksız atlattık çok şükür sık hastaandığı için birde alerjı testı yaptırdık alerjjmuzdeçıkmadı çok şükür dr herşeyi araştırdı demirimiz 33 tü gecen şimdi 43 oldu tam değeri kaç olmalı bilen var mı acaba?

azerikizi91 gözün aydın cnm Rabbım kucağına almayı nasip etsın ne guzel kardes kardes büyücekler aralarının az olması daha iyi gibi sana zor olabilir ama senın masallAhın var ikisi çıkar aradan benim çocuklarımın arası 15 yas ikiside farklı yaş gurupları

ay o kadar tatlı oluyor ki kızsanda hemen yatışıyo dimi :) bizimki de geçen abimlerde iftardaydık pasta yapmış eşi üstüne fındıktan bir yapmış neyse mirayı pastanın önüne koyduk o pasta patlatma da hiçbişi yapmayan kız bi daldı allahım bütün masa örtüsü battı neyseki örtü Allahtan ellemiyo diye koltukta fln foto çekmemişim :))

@minnakkartal mira nin niye yemedigi belli kiz ustum basim yuzum kirlenmesin diye yemiyo ig de salatalik yedigi video koymusun kiz incelikten salataligi bile nasi yiyo bi taraftan bid bid ne soyleniyosa artik
videonun tamamını koyamadım minicik bi parça koparıp onuda öyle güzel atıyo ki bide eline alıp onada söyleniyo ah çarşı ah yaktın bizi

geçmiş olsun canım neyseki alerji falan çıkmamış senide özledik tabi

Canim L Lilium3 demisti sanirim poposunu iyice temizle sonra buzdolabi posetini kes bez gibi altina bagla cikanida siringayla cekip kaba doldur ben oyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…