oyyy yerim ben kokosuuubende tabi bekliyodum :))
Canım aslında pozda bişi yok sadece desteksiz dikilemediği için duvarın önüne koyuyorum ayakta fotoğraf çekmiş oluyorum böylece bunada senin için Ekliyim
Eki Görüntüle 1572836
Teşekkürler teyzesiminnakkartal yerim ben o kokus kizini
Benim face yok canım bi de çevreden somut birine vermek istiyorum. Böyle grupların verip vermeyeceğinden emin olamamŞaklaban oluyoruz sıpalar yüzünden ya :)
canım facede bi grup vardı baya büyük. Giymediğin düzgün kıyafetleri gönderiyosun. İhtiyaç sahiplerine dağıtıyolar. Adını hatırlayamadım ama istersen bulayım grubu
Amin canim ben de cok uzuluyorum gordukce Rabbim tez zamanda kurtarsin kotulerin zulmundenSelam cnm çok şükür diyelim halinize merak ettığın için tesekkur ederim sıkıntılı bir dönemden gecıyorum bitecek inşaallah müslüman aleminde yaşanan kötülükleri görünce benim derdım de neymiş diyo insan rabbim o insanları korusun kafirlerıde yok etsın inşaallah zalimler için yaşasın cehennem bu aziz mubarek günlerde amin diyorum.
Gecmis olsun cok sukur alerji cikmamis canimOğlum tam iyi oldu derken öksürük başladı dr ventolın makinadan hava verelim evde yapın dedı anitıbıyotıksız atlattık çok şükür sık hastaandığı için birde alerjı testı yaptırdık alerjjmuzdeçıkmadı çok şükür dr herşeyi araştırdı demirimiz 33 tü gecen şimdi 43 oldu tam değeri kaç olmalı bilen var mı acaba?
Tesekkur ederim canim@yaz yagmuru cnm saçların çok guzel olmuş iyi günlerde kullan
Canim doktorum yapabilirsin demisti bana o yuzden yaptim kuafore gitmeye zamanim yok olsa da Eceyi de goturmem gerek o kadar zamanda durmaz orada mecburen boyadim komsu konusuda ikimiz de cekiyoruz vallahi biktim artik kizimi uyituyorum her gece arkasindan basliyorlar esim uyuyordu sese sicrayip uyandi ne oluyor diye dusun yani tasinacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ayni sesi biz yapinca hemen kapiya geliyorlarnasil
,boya yapiyormusim canim?bende onceden hep golge rofle vs ama simdi tek renge dondum oda bitkisel olsun die kuaföre yaptiriyorum.duz boyaya dunya para veriyorum.emziriyorum die.
ahh ahh en iyi ben anlarim seni.benim bide tepemde
Hemde suriyeli,çocukları ayri,kadinin topuklu ayakkabisiyla gece 2 ye kadar tepemde ring atmasi ayri.ısaallahh naska eve cikcam.daha fazla kiraya ve daha küçük eve ama napiyim piskopat oldum burda.insaan degil bunlar canim.allah senide kurtarsin ısallah ama evde sizin.onlar belki defolur.piskopata bak, bide ikidir anladinmi diyorr.acma kapıyı bidaha
Ben de cocuklarin ilk adim ayakkabilatini sakladim havlularini ilk zibinlarini gerisini verdim Eceninkileri bizim burada benden sonra dogum yapacak bir komsu vardi maddi durumu kotuydu ona verdim cok az giydi Ece zibinlarini hava isinininca iki uc kez yikamistim cok sevindi ve begendi alan komsum simdi kuculenleti de abimin bebegine veriyorum koyacak yerimde yok cok esyayi zaten malum ev kalabalikS sailormoon123 kv vicdanlıymış valla ben de vermek istiyorum yok o yeni yok o pahalı yok o kaliteli diye diye yollatmıyorkimse de yok zatrn sadece onun karşısındaki kadına verebiliyorum onun aracılığıyla o yüzden de müdahale ediyor çok. En son burdan kargo yaptım onu da aldı :/ yakınında biri olsa hepsini vericem hastane çıkışı, born 2014 yazan çorabı ve havlusu hariç herşeyi. Benim annemler bile saklamış 30 yıldır kendi battaniyemi havlumu kullandım oğluma bi de onları saklıycam bi 30 yıl da ben :)))
bende tabi bekliyodum :))
Canım aslında pozda bişi yok sadece desteksiz dikilemediği için duvarın önüne koyuyorum ayakta fotoğraf çekmiş oluyorum böylece bunada senin için Ekliyim
Oyy findik surat bayiliyorum Mira ya
Eki Görüntüle 1572836
Sağol canım benimAmin canim ben de cok uzuluyorum gordukce Rabbim tez zamanda kurtarsin kotulerin zulmunden
Gecmis olsun cok sukur alerji cikmamis canim
Tesekkur ederim canim
Canim doktorum yapabilirsin demisti bana o yuzden yaptim kuafore gitmeye zamanim yok olsa da Eceyi de goturmem gerek o kadar zamanda durmaz orada mecburen boyadim komsu konusuda ikimiz de cekiyoruz vallahi biktim artik kizimi uyituyorum her gece arkasindan basliyorlar esim uyuyordu sese sicrayip uyandi ne oluyor diye dusun yani tasinacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ayni sesi biz yapinca hemen kapiya geliyorlar
Ben de cocuklarin ilk adim ayakkabilatini sakladim havlularini ilk zibinlarini gerisini verdim Eceninkileri bizim burada benden sonra dogum yapacak bir komsu vardi maddi durumu kotuydu ona verdim cok az giydi Ece zibinlarini hava isinininca iki uc kez yikamistim cok sevindi ve begendi alan komsum simdi kuculenleti de abimin bebegine veriyorum koyacak yerimde yok cok esyayi zaten malum ev kalabalik
43 oldu biz ferro sanol kullandık ama devam diyor dr muz sen ilaç kullanıyomusun demir için sık hastalanma sebebi olarak demir eksikliğiymiş
D vitamini düşük çıkmış 6 ay daha kullanacağız. Hergün güneş banyosu yaptıracağız sabah 10 dan önce ve 16 dan sonra. Total ıge de istemişti alerji içinmiş normal çıktı. Globulin düşük çıktı 3 ay sonra tekrar bakarız dedi. O zaman çölyakla ilgili bir test yapılıyormuş onu da yapalım aklımızda kalmasın dedi.Cancancan35 bizde hiç o değere bakılmadı. Dr ne dedi tam olarak sonuçlarınıza ?
@minnakkartal ben bamyayı pişirmeden önce limonlu suda bekletiyorum biraz hiç pişirdigim yemeklerde yapış yapış olmadı. Daha arene denemedim ama denersem mecbur blendır yapıcam bende.
he duvar önü pozu deyince eltim geldi aklıma o da başladı kızını giydirip duvar önünde pozlar çekip koymaya :)) en sağlam takipçim
S sailormoon123 kv vicdanlıymış valla ben de vermek istiyorum yok o yeni yok o pahalı yok o kaliteli diye diye yollatmıyorkimse de yok zatrn sadece onun karşısındaki kadına verebiliyorum onun aracılığıyla o yüzden de müdahale ediyor çok. En son burdan kargo yaptım onu da aldı :/ yakınında biri olsa hepsini vericem hastane çıkışı, born 2014 yazan çorabı ve havlusu hariç herşeyi. Benim annemler bile saklamış 30 yıldır kendi battaniyemi havlumu kullandım oğluma bi de onları saklıycam bi 30 yıl da ben :)))
Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.43 oldu biz ferro sanol kullandık ama devam diyor dr muz sen ilaç kullanıyomusun demir için sık hastalanma sebebi olarak demir eksikliğiymiş
Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyorBizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.
Ben bir buçuk aydır vermiyordum doktor eşime Demir ilacına devam Demiş ama reçete ile yazmamış yarın gidicem sorucam ne kullanmamız gerektiğini bilmiyorum çünkü. Bugüne kadar vegaferon vermiştim aynısını mı vermicem yoksa bir yaşı doldurunca başka bi ilaç veriyorlar mı bilmiyorum. Gökçe sık hastalanmaZdı bu aya kadar. Son iki haftadır ikinci Boğaz enfeksiyonu oldu :/43 oldu biz ferro sanol kullandık ama devam diyor dr muz sen ilaç kullanıyomusun demir için sık hastalanma sebebi olarak demir eksikliğiymiş
tamamen kıyamamaktan yoksa evde koyacak yer de yokteşekkürler canım çatalla ezerek versem yiyemez gibi geliyor ama yapıp görmem lazım bi bu şekilde yapim bende
benimde kardeşimin işyerinde çaycının torunu olmuş o verelim dedi haftasonu ayırıcam ama ben çok daha önceden bi çok şeyi ayırdım ilk zıbın çorap bayramlık onun hediyesi bunun şusu anısı olsun istiyorum bi çoğuna not bile iliştirdim ama göndereceğimde bi dolu şey var yani sonuçta başka şelerde yolluyoruz içten gelerek aklım kalmadan verdiklerimle daha rahat ederim ben
aynen benim ki olsa saçına başına sürmüştü pasaklı oğlum@minnakkartal mira nin niye yemedigi belli kiz ustum basim yuzum kirlenmesin diye yemiyo ig de salatalik yedigi video koymusun kiz incelikten salataligi bile nasi yiyo bi taraftan bid bid ne soyleniyosa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?