2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim face yok canım bi de çevreden somut birine vermek istiyorum. Böyle grupların verip vermeyeceğinden emin olamam

Amin canim ben de cok uzuluyorum gordukce Rabbim tez zamanda kurtarsin kotulerin zulmunden
Gecmis olsun cok sukur alerji cikmamis canim
@yaz yagmuru cnm saçların çok guzel olmuş iyi günlerde kullan
Tesekkur ederim canim
Canim doktorum yapabilirsin demisti bana o yuzden yaptim kuafore gitmeye zamanim yok olsa da Eceyi de goturmem gerek o kadar zamanda durmaz orada mecburen boyadim komsu konusuda ikimiz de cekiyoruz vallahi biktim artik kizimi uyituyorum her gece arkasindan basliyorlar esim uyuyordu sese sicrayip uyandi ne oluyor diye dusun yani tasinacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ayni sesi biz yapinca hemen kapiya geliyorlar
Ben de cocuklarin ilk adim ayakkabilatini sakladim havlularini ilk zibinlarini gerisini verdim Eceninkileri bizim burada benden sonra dogum yapacak bir komsu vardi maddi durumu kotuydu ona verdim cok az giydi Ece zibinlarini hava isinininca iki uc kez yikamistim cok sevindi ve begendi alan komsum simdi kuculenleti de abimin bebegine veriyorum koyacak yerimde yok cok esyayi zaten malum ev kalabalik

Ben Gökçe'nin çoğu kıyafetini bakıcımız aracılığıyla ihtiyacı olan birine verdim. Birazınıda yeni doğan kuzenime. Ama kuzenime bile vermeye kıyamadıklarım oldu. Annemin aldığı hastane çıkışını kuzenime verirken, versem mi vermesem mi modundaydım. Ilk çocuk olunca mı böyle yapıyoruz acaba?

Sağol canım benim

D vitamini düşük çıkmış 6 ay daha kullanacağız. Hergün güneş banyosu yaptıracağız sabah 10 dan önce ve 16 dan sonra. Total ıge de istemişti alerji içinmiş normal çıktı. Globulin düşük çıktı 3 ay sonra tekrar bakarız dedi. O zaman çölyakla ilgili bir test yapılıyormuş onu da yapalım aklımızda kalmasın dedi.

he duvar önü pozu deyince eltim geldi aklıma o da başladı kızını giydirip duvar önünde pozlar çekip koymaya :)) en sağlam takipçim

Hiic sasirmadim

Ben de veriyorum hep canim.bikac kiyafet biraktim tabi ama smdi bile kuculdukce veriyorum.ablam bursada oturuyo orda belediyeye haber veriyo ev esyasi yatak oyuncak ne varsa gelip alip ihtiyac sahiplerine veriyolarms.istanbulda da vardr muhakkak bi arastir istersen

43 oldu biz ferro sanol kullandık ama devam diyor dr muz sen ilaç kullanıyomusun demir için sık hastalanma sebebi olarak demir eksikliğiymiş
Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.

Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.
Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyor

43 oldu biz ferro sanol kullandık ama devam diyor dr muz sen ilaç kullanıyomusun demir için sık hastalanma sebebi olarak demir eksikliğiymiş
Ben bir buçuk aydır vermiyordum doktor eşime Demir ilacına devam Demiş ama reçete ile yazmamış yarın gidicem sorucam ne kullanmamız gerektiğini bilmiyorum çünkü. Bugüne kadar vegaferon vermiştim aynısını mı vermicem yoksa bir yaşı doldurunca başka bi ilaç veriyorlar mı bilmiyorum. Gökçe sık hastalanmaZdı bu aya kadar. Son iki haftadır ikinci Boğaz enfeksiyonu oldu :/

tamamen kıyamamaktan yoksa evde koyacak yer de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…