- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Bu ara 10 15'gundur durum.bende de oyle acliktan olacagini zannetmiyorumm gecici bi donemdir bende istedikce veriyom zaten hatta aksam yemekten sonra esim disari cikardi 10 dk olmadan geldiler noldu dedigim yolun ortasin da tsortumu cekistirdi meme meme diye bide bi bagriyo diyo eve zor attim kendimi dedi giderkennde emzirmistim yaniKizlar bu kiz cok fazla meme bagimlisi oldu gunduz bile surekli emmek istiyor emiyor emiyor birakmak istemiyor ben biraktiriyorum agliyor surekli yapisiyor emziren anneler sizinkilerde boyle mi yemeklerini de yiyiyor anlayamiyorum bu denli cok emmeyi goguslerimde sut birikmiyor hic
Canim yesil fasulye yemegini nasil yapiyorsun tarifini verir misin? Ben duduklu de pisiriyorum istedigim gibi olmuyorKızlar ilk defa arkadaşlarımı ağırlıcam evimde. Benim hamilelik çocuk derken hiç davet edememiştim. 5 kişi gelicek. Arkadaşım gündüzden gelip gökçeyi oyalıcakmış sağolsun.
Menü olarak
Et suyuna yoğurt çorbası
Yeşil fasülye yemeği
Et kavurma yada haşlanmış tavuk ( pilavın üstü için)
Pilav
Klasik güllaç yapcam
Salata
Bunlar yakışır di mi birbirine? En iyi yaptığım yemekleri seçtim. Miktarı arttırınca ayarı kaçırıyorum. Riske atmak istemedim. Yanına meze gibi bişeyler daha yapmak istiyorum ama ne yapcam bilemedim.
Pazartesi gelicekler ama Şimdiden hazırlıklarımı yapmak istiyorum. Çok telaşlıyımdır. Geçen sene kv şer geldiğinde yoğurt çorbasına pirinç koymayı unutmuştum telaştandüşünün artık halimi. Her şeyi planlamam lazım
Ev sahibi bunlar canim 4 sene oldu tasinali onlardan once esimin arkadasinin ablasi oturuyordu cok hanim saygili bir kadindi hic anlasmazligimiz olmadi ama kp almisti evi adam vefat edince miras diye sattilar bunlara bunlarin tasinma ihtimali yok maalesef bugun esime sordum birseyler yapamazmiyiz diye simdi yapamayiz bir sene daha bekleyelim dedi sadece onlar degil cocuklarin oynayacagi bir yer yok az birsey aasagiyi goruyorduk onumuze apartman yapiliyor tamamen kapaniyor cephemiz icim karariyor nefes alcak yer kalmiyor bu sene balkona bile cikmiyorum o yuzden Ece cikinca yaninda duruyorum o kadar sen de insallah gonlune gore bir yer bulursun rahat edersin canimbenımde doktor demıstı yababılırsın dıe ama ne bıleyım hamıleyken zaten hıc boyatmadım , sımdıde mecburıyetten acayıp beyazlar cıktı bıde hep bole öndee, mecburıyetten yanı boyattım.
valla su surıyelılerı getırenleree ana avrat sayıyorum her gun... gercı senınkıler surıyelı deıl amaa. eg onlar kıracımı ev sahıbı mıı ??? bu ne rahatlık yaa. vaalla ben ev sahıbı olsaydım ıs degısırdı amaa kıracı oluncaa bıde aadamda onların tarafını tutunca ısınıze gelmıyorsa cıkın modundalarr, o yuzden hıc bır sey yapamıyoruz çıkıp gıtmekten baska
bunun sapsızı var bızdee, kaplumbagnun evı acılıyorr ustunde delıklı sekıller var ıcıne atıyor delıklerden ucgen kare, daıre seklınde delıkler var. bole saplısı nerdee var kıı ???
nasıl yanııı, goguslerdemı catlıyorrrBenimde gögüslerim çatlak içinde. 7 ay sağdığım içinde sündüler hep. Ay hiç sevmiyorum onlarıçatlaklar zamanla beyazlaşıyor muhtemelen seninde öyle olur. Gökçenin sonuçlarıda iyi çıkar inş kan kolayda idrar zor gerçekten. Arenden aldıkları zaman oda yapmadı bizde eve dönelim dedik yolda bi baktım yapmş. Eşime dedim çek sağa poşeti alalım altından. Areni dik tuttum eşimde poşeti alacak güya alttan nasıl bi baskı yapmışsam arabaya çişi döküldü. Neyse ki çok fazla işemişti geri kalanı tahlile yetti.
çok guzel olmusss ellerıne saglık valla, benımkı gıbı rengı kahverengı 5 numara yapmıstı kuafor.Eki Görüntüle 1571493 kizlar saclarim nasil olmus kuafore gidip uckarini aldurdim kaslarimi aldirdim oglum yuzun gozun acilmis dedi
bu gecede bızım ustten gelmıyor ses. alt kattan nasıl ses gelıyor kı canım sızeee ?? bızım tepemızdeler yere bır sey atsalar ses bızım evdee. pzt yenı evle konusmaya gıdılcek. korkuyorum vallaa, burrda hem daha az kıra verıyordum hemde daha buyuk, bıde oraya tasın ya ya yıne aynı seyler olursaa dıe korkuyorum. bosu bosuna duzenmı bozcam, maddı manevı bozulcak, daha fazla kıra odıycem emlakcı komısyonu, tasınma masrafı ...Kizlar bu gece alt kattan cıt bile gelmiyordemek ki geceleri sessiz olabiliyorlarmis cook ozlemistim bu sessizligi cook
Biz de oyleyiz canim emiyor uzun sure ben biraktiriyorum agliyor ona kalsa bir saat emecek yani bir dolaniyor geliyor yine aciyor ustumu agzini dayayip agliyor neden bu derece merak ediyorumBu ara 10 15'gundur durum.bende de oyle acliktan olacagini zannetmiyorumm gecici bi donemdir bende istedikce veriyom zaten hatta aksam yemekten sonra esim disari cikardi 10 dk olmadan geldiler noldu dedigim yolun ortasin da tsortumu cekistirdi meme meme diye bide bi bagriyo diyo eve zor attim kendimi dedi giderkennde emzirmistim yani
oo ıkınızde ev sahıbısınızzz , kotu vallaaa.Ev sahibi bunlar canim 4 sene oldu tasinali onlardan once esimin arkadasinin ablasi oturuyordu cok hanim saygili bir kadindi hic anlasmazligimiz olmadi ama kp almisti evi adam vefat edince miras diye sattilar bunlara bunlarin tasinma ihtimali yok maalesef bugun esime sordum birseyler yapamazmiyiz diye simdi yapamayiz bir sene daha bekleyelim dedi sadece onlar degil cocuklarin oynayacagi bir yer yok az birsey aasagiyi goruyorduk onumuze apartman yapiliyor tamamen kapaniyor cephemiz icim karariyor nefes alcak yer kalmiyor bu sene balkona bile cikmiyorum o yuzden Ece cikinca yaninda duruyorum o kadar sen de insallah gonlune gore bir yer bulursun rahat edersin canim
Yemeklerimde beğenilir genelde aslında güveniyorum o konuda ama sakarlıktan telaştan elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :)Yok canim yaparsin sen ki mukemmel bir pasta yaptin yemeklerin kolaylikla ustesinden gelirsin
Canım. Kuşbaşı yemeklik etim olur mutlaka dolapta o yoksa bi kaç tavuk kanatı tencereyi kızdırıp sıvı yapğda kavuruyorum. Etler renk alınca soğanları atıp tuz atıyorum üzerine. Öldürünce salça koyuyorum biraz. Onuda kavuruyorum karabiber pulbiber ekliyorum. Sonra fasülyeleri katıp üzerine donates ekliyorum küp küp doğrayıp kısık ateşte en az bi 20 kavuruyorum iyice. Sonra kaynar su ekliyorum ağzını kapatop özleşmesini bekliyorum.Canim yesil fasulye yemegini nasil yapiyorsun tarifini verir misin? Ben duduklu de pisiriyorum istedigim gibi olmuyor
Sagol canim benim 6 numara ama cok koyu olmadi korktum koyu olur diye canim bizim apartmanda ses cok gidiyor duvarlardan duvarlari tugla yapip uzerine alci yapmislar siva yok ses daha cok ustten gelir geliyor bazen ust kattakiler evde oldugunda ama calisiyorlar aksamlari da evde olmuyorlar sadece hafta sonu ses geliyor ama normal saatte geliyor rahatsiz etmiyor alt kattan gece cocuklar kosuyor son ses tv kahkahalar kapi carpmalar aynen bizim evdenasıl yanııı, goguslerdemı catlıyorrr
çok guzel olmusss ellerıne saglık valla, benımkı gıbı rengı kahverengı 5 numara yapmıstı kuafor.
bu gecede bızım ustten gelmıyor ses. alt kattan nasıl ses gelıyor kı canım sızeee ?? bızım tepemızdeler yere bır sey atsalar ses bızım evdee. pzt yenı evle konusmaya gıdılcek. korkuyorum vallaa, burrda hem daha az kıra verıyordum hemde daha buyuk, bıde oraya tasın ya ya yıne aynı seyler olursaa dıe korkuyorum. bosu bosuna duzenmı bozcam, maddı manevı bozulcak, daha fazla kıra odıycem emlakcı komısyonu, tasınma masrafı ...
benim arkadaşımın ergenlik döneminden kalma bacağını üst kısmını. Arka tarafında diz kapağının arkasında kolların kas olan kısımları var ya oralarda falan bir sürü çatlağı var. Aniden çok fazla kilo almış. Geçirmek için bir sürü şey denedi hala deniyo ama azalmış anca.nasıl yanııı, goguslerdemı catlıyorrr
çok guzel olmusss ellerıne saglık valla, benımkı gıbı rengı kahverengı 5 numara yapmıstı kuafor.
bu gecede bızım ustten gelmıyor ses. alt kattan nasıl ses gelıyor kı canım sızeee ?? bızım tepemızdeler yere bır sey atsalar ses bızım evdee. pzt yenı evle konusmaya gıdılcek. korkuyorum vallaa, burrda hem daha az kıra verıyordum hemde daha buyuk, bıde oraya tasın ya ya yıne aynı seyler olursaa dıe korkuyorum. bosu bosuna duzenmı bozcam, maddı manevı bozulcak, daha fazla kıra odıycem emlakcı komısyonu, tasınma masrafı ...
cok koyu durmuyor canım, zaten bır kac yıkamada acılır hem. senın alt kattakılerın aynısı bızım usttee. kapı vurmalar tepemde sureklı mac etmeler kosturmalarr, kadının topuklu ayakkbıyla tepemde sureklı kosturması.. ayhh delı olmamak ısten deıl. ısın ılgıncı ev sahıbıde onun ustundeee, nedense o hıc ses duymuyormus rahatsız olmuyormusss, bız abartıyormusuzz, hemde cocuklu evmıs bıraz ıdare edıcekmısızzzSagol canim benim 6 numara ama cok koyu olmadi korktum koyu olur diye canim bizim apartmanda ses cok gidiyor duvarlardan duvarlari tugla yapip uzerine alci yapmislar siva yok ses daha cok ustten gelir geliyor bazen ust kattakiler evde oldugunda ama calisiyorlar aksamlari da evde olmuyorlar sadece hafta sonu ses geliyor ama normal saatte geliyor rahatsiz etmiyor alt kattan gece cocuklar kosuyor son ses tv kahkahalar kapi carpmalar aynen bizim evde
Oyle canim komsu cok onemli Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi insallah rahat edersin vercegin kiraya yapcagin masraflara deger ev sahibinin anlayisli olmasi lazim ama herkes anlayisli olmuyor alacaklari kirayi dusunuyorlaroo ıkınızde ev sahıbısınızzz , kotu vallaaa.
gercı tasınmanız her anlamda ıyı olur sızın ıcın. her acıdan . artık 1 sene daha ıdare edıcen canım napcann..
bızım se tek derdımız bu manyaklarrr.. yoksa ben evımden ıyı kotu memnundum hıc bır sorunum yok. zaten sabah gıt akşam gel otel nıyetıne ama ıste bunlarr bole manyak cıkıncaaa onlar yuzunden evımden yurdumdan oluyorum, Allah bıldıgı gıbı yapsın
benim arkadaşımın ergenlik döneminden kalma bacağını üst kısmını. Arka tarafında diz kapağının arkasında kolların kas olan kısımları var ya oralarda falan bir sürü çatlağı var. Aniden çok fazla kilo almış. Geçirmek için bir sürü şey denedi hala deniyo ama azalmış anca.
Benimde göbeğimde var sadece
Ne gicik insanlar var ya yalanmi soyleyeceksin yani onun kiracisiyla ne alip veremedigin olacak ki dogru duzgun olsalar sikayet etmezsin zatencok koyu durmuyor canım, zaten bır kac yıkamada acılır hem. senın alt kattakılerın aynısı bızım usttee. kapı vurmalar tepemde sureklı mac etmeler kosturmalarr, kadının topuklu ayakkbıyla tepemde sureklı kosturması.. ayhh delı olmamak ısten deıl. ısın ılgıncı ev sahıbıde onun ustundeee, nedense o hıc ses duymuyormus rahatsız olmuyormusss, bız abartıyormusuzz, hemde cocuklu evmıs bıraz ıdare edıcekmısızzz
işallah canım amınn,buyukler bosa dememıs, ev alma komsu al dıeOyle canim komsu cok onemli Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi insallah rahat edersin vercegin kiraya yapcagin masraflara deger ev sahibinin anlayisli olmasi lazim ama herkes anlayisli olmuyor alacaklari kirayi dusunuyorlar
bıze sorunlu tıp muamelesı yapıyorlarr, bıde apartmanda bı ben acıgım çalışan falan benım, bole mahalle baskısı dedıklerı sey var yaa,aynısı. erkekler hepsı bos oldukları yada esnaf oldukları ıcın camıdeler 5 vakıt, benım esımın ole bır durumu yok, hanı bole apartmanda dınsız ımansız modundayız (tobe tobeeee) o yuzden hanı bızı cok sallamıyorlar.Ne gicik insanlar var ya yalanmi soyleyeceksin yani onun kiracisiyla ne alip veremedigin olacak ki dogru duzgun olsalar sikayet etmezsin zaten
Ayy duvarlari. inceligini hic soyleme bende ust komsumda sikayetciyim aslinda oyle bi gurultu yok ya kac kere dedim anlamiyolar 3 yaslarinda bide oglu var gece 1 e kadar kostur kostur cocuk neyse de kendileri de ayri bi cins klozeti kapatma sesleri bile duyuluyo banyo yaptiklarinin sesi bebe olmadan onceden de yatakta inilti sesleri geliyodu aferdersin yani allahtan bebe oldu inlemelri gelmiyo derken bu sefer cocuk gurultusu cikti aksam 11 e kadar hadi idare edilir de gece 1 i bulmasi da inan beni delirtiyodu artik asiri bi gurultu yapti birgun nehiri uyuttum uyandi bende.elime vileda sapini aldim 15 dakka kadar kesintisiz vurdum yukari sikayete ciksam tartisacam bide yoneticiye beni sikayet etmis bende deli degilim heralde kyifden vuracak kadar artik katlanilmayacak vaziyete geldi ki o kadar vurdum dedi bi daha o oldu yani bazilari guzellikten tatli deilden anlamiyoSagol canim benim 6 numara ama cok koyu olmadi korktum koyu olur diye canim bizim apartmanda ses cok gidiyor duvarlardan duvarlari tugla yapip uzerine alci yapmislar siva yok ses daha cok ustten gelir geliyor bazen ust kattakiler evde oldugunda ama calisiyorlar aksamlari da evde olmuyorlar sadece hafta sonu ses geliyor ama normal saatte geliyor rahatsiz etmiyor alt kattan gece cocuklar kosuyor son ses tv kahkahalar kapi carpmalar aynen bizim evde
Bende bi tek göğüsle göbekte oluyo sanıyodum.Ama kız gösterdi ciddi ciddi çatlamış tüm vücudu. Kalçasındada varmış. elastik mi değil vücudu artık neyse baya bi çatlamış.alahlahl nasıl oluyor kıı oleeee ?? benım bı bıldgım gobekte oluyorrrr gorduklerım falann, bende cok korkmustum ama Allaga sukur bende bır sey olmadı 35 kılo almama ragmen
bu ev bence derlı toplu :):) bızımkını gorsen herhalde cop ev dersınDerli toplu ev hayal oldu :)
zaten bunyeyle alakalı dıyorlar, ne kadar sey surersen sur, korursan koruu catlıycaksa catlar dıyorlarr, bende ılk zamanlar bole suruyordum krem, zeytınyagı, vazelın vss... tabı calıstıgım ıcın o surdygum maksımum bır hafta olmusturBende bi tek göğüsle göbekte oluyo sanıyodum.Ama kız gösterdi ciddi ciddi çatlamış tüm vücudu. Kalçasındada varmış. elastik mi değil vücudu artık neyse baya bi çatlamış.
Bende onu görünce korkudan çatlak kremini göğsüme kalçama bacağıma falanda sürdüm hep. 30 kilo aldım bende.
Bi tek göbeğimde oldu. O da öyle böyle değil o kadar çok ki. Çatlak bile değil yırtık demek daha doğru olur. Baya genişlet çünkü.
Hamileliğe kadar 50 kilonun üzerine bile hiç çıkmamıştım ben. Bi anda 30 kilo aldım. Vücudum orantılı aldı ama karın malum. Arkadan hamile olduğun belli olmuyo diyolardı hatta.ama Vücut dayamadı sanırım. Birde ikiz doğuracak gibiydim karnım felaket büyümüştü doktor bile ikiz gibi diyodu.
Harita gibi karnım resmen
Şanslı kesimdensin sen :)
Annemde 4 çocuk doğurdu bir tane çatlağı yok kadının
Herkesin ibadeti kendine kimseyi ilgilendirmez ki onlara ne bosver canim senin oradan tasinman daha iyi olur cok rahatsiz edici tavirlar bunlarbıze sorunlu tıp muamelesı yapıyorlarr, bıde apartmanda bı ben acıgım çalışan falan benım, bole mahalle baskısı dedıklerı sey var yaa,aynısı. erkekler hepsı bos oldukları yada esnaf oldukları ıcın camıdeler 5 vakıt, benım esımın ole bır durumu yok, hanı bole apartmanda dınsız ımansız modundayız (tobe tobeeee) o yuzden hanı bızı cok sallamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?