2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sızın yonetıcı var madem o mudahale etmıyor muu canım ??? bızım aıle apartmanı, 2-3 tane kıracı var dedıgım gıbı bız apartmanda cıkıntı modundayız, kadınlar her gun bırbırlerınde, adamlar 5 vakıt camıde, bızde ole bır durum olmuyor tabı, ıstenmeyen durumdayız. ama sızın yonetıcıde varmıs ama ıse yaramıyor mu ?

ayy ne guzellogı canım, ıkı kere kapısına gıttık, ev sahıbı ne gıttık, ıkı kere polıs geldı. ve bunlar surıyelı sozde burda oturma ızınılerı bıle yok ( kalıcı olarak ) ama adamların umrunda deıl. tabı yuz veren ev sahıbı. adam bos oldugu ıcın sureklı ev sahıbının dukkanında ve camıdeler ordan bızı sıkayet edıyormus bıde. senınkı gıbı. neymıs yumrukluyormusuz yukarıyı. eg herhalde yumruklarım s...ler, tepemde topuk seslerınızden, kosturmalarınızdan bıktım yanı. ve saatlerıde yok, ıkı cocuk 7/ 24 evde oldukları ıcın sureklı tepemdeler. calısmıyorlar nasıl gecnıyorlar anlamıyorum ellerınde son model tablet telefonlar, egg devlet baba bıze bakmaz bunlara bakar tabı

Herkesin ibadeti kendine kimseyi ilgilendirmez ki onlara ne bosver canim senin oradan tasinman daha iyi olur cok rahatsiz edici tavirlar bunlar
tabı canım ıbadetımı yapıyorsam sevabı bana , yapmıyrosam da gunahı bana. bunlar cahıl ınsanlar ıste, kadınlar her gun bırbırlerınde cay kahva, yada parktalar sureklı, adamlar dedıgım gıbı camıde, eg bızde ole seyler olmayıncada hanı cıkıntı modundayız.sabahın 5 30 unda 6 30 unda tepemızde tepınıyorlar dıyoruz ev sahınınee, eg namaza kalkıyorlar napsınlar dıyorr, ulen cocuklar mı namaza kalkıyorr. allahım sınırlenıyorum cok

ayy canım dıkkat et, bızde top verıyorduk bı kere ısırmıs yemısss, cok dıkkatt ettt, Allah korusunnnn

bende cok ıstııyorummm, mustakıl bır evım olsaa işalklahhh ( gercı bu sartlarda cok zor gıbı ama ) bende almak ıstıyorum

Kadın bu geceden, yarına çocuğuna bu etkinliği hazırlamış. Kendimi çok boş hissettim
ayyy bu nee yaa,a valla bızım en azından benım kuzuma yazık yaaa, zaten bı haftasonları goruyor dogru duzgun benıı yavrummm, ahh ahh garıp garıp buyuyorrr bızımkılerr
Bizim doktorda 1 ay olucak nerdeyse, D vitaminini balık yağını hepsini bıraktırdı.. Kullanmıyoruz.. Üstelik Efe'den hiç kan alınmadı,değerlere falan bakılmadı yani..
kan tahlılı yaptırmadan nasıl bıraktı kıı canımm, degerlerını nasıl anladıı ????
ben 10 aylıkken cocuk noroloısıne goturmustum ( belkı hatırlarsın oturmuyor dıyee, hanı bır problem olmasın dıeee ) o zaman kac tup kan alınmıstı cok aglamıstı yavrummm, sonrada cok sukur bır sey cıkmamıstı amaa, o yuzden sımdı 12 ay kontrolune bıle goturmedım yazık yıne delıcekler dıee. ertelıyorum mumkun oldugunca

ayyyy ne guzelll yaaa, nasıl sevınmıstırrr yavrummmmmmmmm :):):
bızde eylulde ısaşşallahhh, umarım gırebılır o zaman yavrummm

Allah korumus cocugu ya

Evet canm benm de gogusler catladi gobekte bisey yok

Gecmis olsun canm o yuzden eline bisey vermeye korkuyorum ben de
hımmm, bende yenı duuyrorum goguslerın catladıgınıı, sızlerın demek buyuk goguslerı canım :)
benımkı zaten kucuk oldugu ıcın ondandırrr, buyuk olmadıgına ılk defa sevındım :) benım 75

ayhh yok ben yıne 45 ıstıyorum yaaa, gercı 50 fazla deılım amaaa, su gobek nasıl gıtcek yaaaa normal dogum olsaydı acaba kalırmıyydı yıne gobekk ??? gercı ben hep normal ıstıyordum ama zamanı gecınce ve hala tık olmayınca mevburen alındı sezeryana ama

oooooooo hemen banyoyaaaaaaaaa :)

maşallahh cok erkencısınızzzzzzz:)

O kadar şişmiş göbek sporsuz zor toplanır bence:))
Ben 45 kilo olduğumda 25 beden pantolon giyiyorum. Biraz fazla zayıf oluyo. 52 falanken baya iyiydim 36 beden. Tam istediğim gibi. Şimdi yine eski halimi aldım. Ama dediğin gibi o göbeğin gevşekliği aynı

Maşallah ya. Gündüz kaçta uyanıyo ki öğle uykusunda?
Biz 6:30 da kalkıyoruz. 10 da uyuyo tekrar 2 saat kadar. Bu gün biraz abarttı 3 saate geliyo neredeyse:))
3 gibi tekrar uyur bi de 1 saat kadar
hafta ici yedi bucuk annanneye gitti icin haftasonuda sekiz bucuk dokuz gibi kalkar 13 :30hibide ogle uykusuna yatar iki saat kadar sonrada 23gibi gece uykusuna nadir olrakda aksam uzeri uyur bir saat 17 gibo

spora yazıldım sonra aksılık oldu gıdemedım, sora ramazan geldıı gercı oruc tutamıyorum ama kuzuya annem falan bakıyor o tutuor hanı mumkun oldugunca erkenden alıyım dıe gıtmıyorum hıc bı yere .
benımde yazlıklarımı cıkardım ıs ıcın olanları, hepsı 34 gomlek , yahu dedım bı 36 olsaydı barrııı deli oldum

Güne hızlı başladık. Sabah 8'de baba oğul parka gittiler. Gelince buzluğa koymak için fasulye almıştım pazardan eşimle onu kırdık arda da bize kırmamız için fasulye uzattı : ) Yoruldu ilk defa öğle uykusuna kendi yattı. Bende kendimi mutfağa adadım. Bur da paylaşılan eline vermek için çubuk tarifi vardı onu deniycem, komposto koydum kayısıdan arda için şekersiz. Üst katımızda tadilat var, kafamıza kafamıza vuruyorlar. Bakalım ne kadar uyuyabilecek.

ahaaaa, tepemde basladılarrr , hayret gec kalmıslarrdı zatenn, masalar sandalyeler cekılıyorrrr zarttt zarttt dıeee,cocuklar kosturuyorrr, kadın meshur topuklu ayaakbısıyla dolasıyor... kuzum uyuyorrr tamda tepesınde, tabı tum odalarda yankılanıyor ses

Son düzenleme:
Pek yiyo gibi gelmedi bana
Hemde hic
masallah etrafida hic kirletmemis
Yok canim cok akillidir benim oglum hic yorar mi annesini, zaten ablasini ornek alir

Kirlenmek güzeldir :) Maşallah oğluna, annesine de maşallah sabrından dolayı
Normalde ogle uykusundan once gireriz banyoya ama bugun sabahin köründe çimdi

Benm gogusler de cok ufak canim:)ama dogumdan sonra süt dolunca birden catladi kipkirmizi tirnaklanmis gbi olmustu sonra acildi renkleri

25 miseni topigin yeni çırpısı ilan ediyorumben 28 e girsem tamamdir

Benm gogusler de cok ufak canim:)ama dogumdan sonra süt dolunca birden catladi kipkirmizi tirnaklanmis gbi olmustu sonra acildi renkleri

Ay malesef çırpıyım. Kalçamda pek yoktur 25 den büyük giyersem düşünüyolar resmen üzerimden.
Bi orta yolu bulamıyoruz:)

Gökçenin öğle yemeği
Köfteleri ızgara yaparken dedim niye sebzede yapmıyorum. Kabakla havuç koydum. Birde yeşil fasülye. Meğer yeşil fasülye ızgara yapılmıyomuş çöpe gitti
Havuçlar itinayla kemirilip kemirilip atıldı. Tadı hoşuna gitti heralde.Kabaklara parmaklar geçirildi. Hepsinin ortası delindi. Ağızda bir güzel çevrilip yine dışarı atıldı
Köfteyide bir saate yakın zamandır hala yemekle meşgulüz

hımm o zaman benımde sutum azdı zaten ılk 1-2 hafta gelmemıstıdeee, ondan demek benımkı bır sey olmadıı :)
işallah gecer canım eskı goruntusune doner .

afıyet olsunnn kuzuyaaaaaaa :)
bızımkıde agzında evırır cevırır bıde tukurur atar, bazen gormem deee yerde buluruz :):)
bu arada nasıl topluyorsun kuzunun sacını yaaaa, gercı bızımkı o kadar uzun deıl toplanır mı bılmıyorum amaaa, hanım hıc bır sey yaptırmıyor kafasına, bant takıyorum hanı terlıyor nasıll, hemen cıkarıyor kafasından, anlamıyorum elletmıyor bır turluu

Bizimkide öyle ya. Atıyo her yere. Şimdi yine iyi ağzına alıyo en azından. Önce onuda yapmıyodu.
Saçlarıyla oynanmasını seviyo gökçe. Bant o da taktırmıyo ama tülbent falan takıyorum karadenizliler gibi sarıyorum falan sesini çıkartmaz hiç.
Saçınıda 4 aydır bağlıyorum neredeyse. Önceden minicik bağlanıyodu. Elma çöpü gibi oluyodu:) minik bebek lastikleriyle bağlıyorum

@yaz yagmuru gece bizde nobetlteydik kizim ikide bir kalkti emdi esime 2 dk pis pisla bi su iciyim bide tuvalete gidiyim gitmez olaydim bi yikti prtaligi gorende kactim zanneder az once agzina baktim ust azi disinin yeri cikmak uzere bayagi kabarik o yuzden sanirsam eli yan taraf da agzinda.bende simdi bi calpol verdim uyutuyom ben uyirmuyum mecgul uyku gelmez bana da nehir uyuyunca
cilek31 kac kere dedim yoneticiye gorevliye dedgimle kaliyom laf anlamayan anlamiyo gecen gece de bebegi uyutuyodum sesler geliyodu bayagi gurultulu bende elimde roll on sisesini duvara vurdum kestiler seslerini

hangı arkadastı su an aklımda deıl ama kafasını duvara vuruyor canı acımıyor mu dıyordu; sımdı okudugum kıtapta yazıyor: bu hareketler cocugun rıtm duygusunu kazandıgının ısaretıdır ve sız ona davul alana kadar bu sekılde devam etcektır dıyor... bole yapan bebısleree davul alın kızlarrr. kıtabın ısmıde "bebegınızın ılk yılında sızı neler bekler " 12 aya kadar gelısımı oyunları hastalık vs yazıyor. ıkıcısıde 13, aydan ıtıbaren , oda " bebegınız buyurken sızı neler bekler"

alahal. yonetıcıyıdemı sallamıyolarrr ???? hanı yonetıcı daha tarafsız olur yaa normaldee ( olması gerekır en azından ) alhalahla.
sızınkıler yıne ınsanmıs bak azcık, bızımkıler dıyorum yaa duavrları vuruyoruz susmak neee aksıne ınadına arttıryorlarr, bıde bagırıyorlarr bızeee ordan. 2 kere polıs geldıı yokk . anlamıyrolarr devam devam

Aynisini yapiyor Ece tuvalete ye da su icmeye giderken esime bak diyorum gelene kadar bagira bagira agliyor eli surekli agzinda canim bilmiyorum dis mi manyak gibiyim artik gece esimde kalkti ikimiz bir uyutmaya calistik yok onda hic durmuyor esime dedim yatakta mi birsey var rahatsiz mi oluyor acaba diye o da yarin yere yatak hazirla oyle deneyelim dedi korkuyorum kafasini mobilyaya falan carpar diye olmadi yastiklarla duvar yapip deneyecegim sabaha kadar uyumak istiyorum artik su anda basim donuyor uykusuzluktan Ece uyudu ben de yatcam kendime geleyim biraz
bendim canim benim kizim vuruyor kafasini ama sinirlenince yapiyor sagol paylasimin icin alirim davul insallah o yuzden vuruyordur

heee senmıydın canım, ayh kusura bakma bı an hatırlayamadım
kıtabı okuyordum tam kuzum uyuyorkennn, kafasını duvara vurma vb hareketler dıye bır bolum vardıı, orda yazıyorduu tabı daha bayag uzundaa ben ana fıkrını aldım yazdım :) hemen bır davul eedın :) bak senınkı ne guzel rıtm duysunu almıs bılee, bızımkılerde yok bısey :) hay allam gulermısın aglarmısın, cocuk kafasını vurmuyor dıye uzulcez nerdeysee :) tabı altında yatan neden baskaymıss amaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…