2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tv kırgın çiçekler diye bi diziyi gösteriyolar. Takıldım biraz izleyeyim dedimx
Kadının 2 kıxı var biri 17 biri 10 yaşında falan. Kocası ölmüş sonra başka bi adamla evleniyo adamdan hamile kalıyo oğlu olacak.
Büyük kızı diyo ki bu adam beni taciz ediyo.
Kadın 3 çocuğa tek başıma bakamam boşanırsam diyip kızını alıp yetimhaneye bırakıyo. İçim dışıma çıktı ağlamaktan.
Anne olunca insan daha kötü etkileniyo

ay kızlar bana bır akıl verın yaa
esımlede bozustuk sımdı . benım malum ust katımdakı ... lardan sıkayetcıyım . babam esım bır ev bulmus pzt goruscekler annemlerede yakın.oturdugum ev 120 mkare,3+1 , aynı yıne annemlere yakın. yenı tutulcak ev ( tabı olursa ) 2+1 90 metrekare. oda yakın annemlere ama hem kucuk hem kırası 200 tl fazla. korkum su oraya tasınırız ya yıne aynı seyler olursa, butun duzenımı bozup gıtcem, hem ev kucuk hem daha fazla kıra vercez, hem tasınma masrafı hem emlakcı komısyonu, hem evde kucuk nasıl sıgısıcazz .

bu tepemdekı manyaklar belkı defolup gıderlerr hanı pıre ıcın yorgan yakmıyım dıyorum, bı yandanda bunlar yuzunden psıkolojım bozuldu resmen lanet olsun tasınıyım gıdıyım gozumu karartıp dıyorum. bu cevrede bıde evler ucmuss, en dusugu en kıytırıgı 1200 tl, kı evde yok pek nadır tek tuk kıracı olanlar var ( mecburen bu cevrede arıyoruz anneme yakın olsun dıe, kuzuya annem bakıyor ) hazır bulmusum bır ev cıkıyım dıyorum. bıde sonra hanı malum bu devırdede parada onemlı, bır yandan ev almak ıstıyruz, ayda 200 tl azımsanacak bır para degıl kı ole maaslarımızda alnı sanlı bır mıktar deıller.

esım sen tasınmak ıstıyorsun o zaman tasınalım napalım parayı dıyor ama ben maddıyat kısımlarınıda tabıkı dusunuyorum ( ısımden dolayı belkıde , zaten evın tum maddı seylerını ben yonetırım , esıme kalsa ay sonu acıkta kalırız) sımdıde bunları ona soyledım oda kızdıı, karar ver artık ne yapmak ıstıyorsun kararsızlıgından bıktım dıyor.

napsak karar veremedım , ısın maddı manevı ıkı boyutuda varr. he bıde şuda varrr, ev sahıplerı bıze kıl yaaa dıyorum ya apartmanda cıkıntı modundayız, adamda yarın obur gun bıde bızı cıkartmasın, hay allahım napsakk yaaa

ayhh onu bende ızledım gecen haftaa, cok kotuu yaaa, daha ızlee sonra neler oluyorrr agla aglaa aglaa bende tykendımm.
allahım dedım sen kımseyı oaralara dusurmee yurtlaraaa helede kızlarımızııı (tabıkı erkeklerde dusmesınde dızıde sonra kızları goruceksın neler yapıyorlar )

QUOTE="yaz yagmuru, post: 41646236, member: 619731"]Ah ah canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızı gece beslenmesini keseli bir ay olacak gece emzirmiyorum ama yine uyumuyor sabaha kadar beş kere ayakta sallanıyor zaten uyumasi oniikiyi buluyor benim tahminim alerji. Çünkü alerjik bebekler gece sık uyanır huzursuz olurlar hele birde atopik dermatit varsa tamam sicakta kaşınma geliyor ve ağlayarak uyanıyor belki ecede kasiniyordur canım. :))[/QUOTE]canim Ecenin cildi de atopik inunla ilgilimidir onceden kasiniyordu kizariklik da vardi ensesinde simdi yok ama sen birsey kullaniyormusun alerji icin[/QUOTE]
Canım saçlar özellikle çok kasindiriyor elif ada nın saçlar Kıvırcık baya uzadı ee havalar da ısındı iyice çok terliyor. Bizde biliyorsun süt dahil hep alerji var allerset diye şurubu var bide corasatin kasinan yerlerine sürüyorum özellikle kulak arkasi gidisina ve bezin lastik yerlerine baya iyi geliyor banyo sonrası. şurubu kullanmıyorum çünkü uyku veriyor bebeğe rahat uyusun diye ama zararlı bişey bence o yüzden uykususuz.

canim Ecenin cildi de atopik inunla ilgilimidir onceden kasiniyordu kizariklik da vardi ensesinde simdi yok ama sen birsey kullaniyormusun alerji icin[/QUOTE]
Canım saçlar özellikle çok kasindiriyor elif ada nın saçlar Kıvırcık baya uzadı ee havalar da ısındı iyice çok terliyor. Bizde biliyorsun süt dahil hep alerji var allerset diye şurubu var bide corasatin kasinan yerlerine sürüyorum özellikle kulak arkasi gidisina ve bezin lastik yerlerine baya iyi geliyor banyo sonrası. şurubu kullanmıyorum çünkü uyku veriyor bebeğe rahat uyusun diye ama zararlı bişey bence o yüzden uykususuz.[/QUOTE]
Canim sacinda kasinti bizde de oluyor boynunda kizariklik vardi geceleri kasiyip agliyordu ben de cocuk cildiyesine goturdum zaditen surup ve kortizonlu bir krem verdi kan aldilar alerji icin birsey yok demis sonucuna ilaclari kullaninca gecmisti bir sure sonra tekrar oldu ben de corasatin aldim surfum gecti yok simdi bizimde saclar uzadi kivircik sizinki gibi ama dr cocugunuz alerjik bunyeye sahip hassas demisti ne yapcam bilmiyorum

Canim gidecegin yeri bilmiyorsun belki rahat edersin ama burada cok rahatsizsin bu bir gercek ben olsam gozumu karartip tasinirdim

Zaditen de aynı uyku yapıyor sen üç çocukla pert oluyosun uykusuzluk zor allah yardimcin olsun ne diyeyim.
Amin canim allah senin de yardimcin olsun gunduz neyse de gece cok yorucu oluyor zaditen kullaninca gece uyudu ama kizariklik gecince biraktim sanirim o da kortizon iceriyor bir de size alerji testini bizim gibi kanda mi baktilar farkli bir test mi yaptilar

Yarin alayim bir davul canim cok tesekkur ederim paylasimin icin

Kızlar okuyamadim dünden beri ne cok konusmussunuz yetisemedim kizim artik pipetli sulugundan icebiliyor ugrasa ugrasa basardi tabi bu sevincle bi suru sarilma ve opucuk kazandi canim kizim benim
Anne olmak ne kadar garip, güzel birşey. Hiç aklına gelir miydi günün birinde böyle birşeye sevineceğin

Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Merhaba cnm hoşgeldın ben hatırlıyorum senı temmuz annelerinden çünkü benimde 12 temmuz gıbıydı fakat 25 mayısta geldi oğlum listede ikiz kız hatırlıyorum senı nedense aklımda öyle kalmış

Önemli bişey olmasın da güneş banyosuyla toparlanırsınız inş.

Sizleri ne kadar benimsediysem evi temizlerken Ecenin gülümsemesi, A apriori11 nin hafta sonu giremeyişini, cilek31 in ev işini vs. Düşündüğümü farkettim.
Yeni çamaşır makinesi almıştık bi kaç ay evel. Sırf yorgan yıkıyım diye 9 kilo aldık ama yorgan zar zor sığıyor bakalım temizlenecek mi?

Bende aldim 9 kiloluk yorganimda kirli bekliyor. Yikama cok yogunmus dursun simdilik diyip gondermedim. Makinaya birsey olur diye atamadim yorgan programi olmasina ragmen. Sonucu yaz olur mu belki bende atarim.

Bizim hem kan hemde deri testi yapıldı canım. Yalniz bu testler dogru sonuc vermeyebiliyor annenin gozlemi onemli.kimyagerdim memuriyetten önce ilaç sektöründe çalıştım kortizonk yok hatırladığım kadarıyla.

Zor bır karar senın yerınde olsam bende kararsız kalırdım ama psikolojımde önemli zaten çalışıyosun eve gelen gıden yatıya kalan çok olmuyodur küçük belkide sevımli bir evdır gördün mü?için ısınır hoşuna gıder rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın

Canim gidecegin yeri bilmiyorsun belki rahat edersin ama burada cok rahatsizsin bu bir gercek ben olsam gozumu karartip tasinirdim
Bilmiyorum aynen canim.iste baskalarida her yerde manyak var,hep bole tasincakmisin.hazir bu fiyata oturuyorsun otur oturdugun yerde dior.cocukla tasinma iside beni korkutuyor.kararsiz kaldim.
Yarin alayim bir davul canim cok tesekkur ederim paylasimin icin
Al canim.cocugun ritim duygusuna engel olma:)
cilek31 valla bende kararsız kaldım. Hem küçük hem Pahalı ama diğer yanda manyak komşu. Başka hiç mi alternatif yok. Biraz daha baksanız.
Yok canim valla kac aydir bakiyoruz ev yok olan cok pahali yada bunla ayni fiayata bahce kati falan.bulsugumuz yine aralarinda en iyisi.hani biraz daha bekleyeljm desem bu evde gitcek.napcaz bilmiyorum
bende aynen o kadar benimsemisimki aksam esime anlatiyorum sole olmus bole olmus vs dieisallah guzel yikar canim,haberdar et bizide sonuctan

yok canim pek gelen giden ole olmaz evet.kucuk dedigim benim simdiki eve gore kucuk.suandaki evde bir odamiz kapali kullanmadigimiz fazla esyalarimiz duruyor.bu ev 90 mtrekare.resimleri gordum internetten.pzt bosalicakmis.ozaman emlakci gosterebiliyor.ben tasinirim3-5 ay sora ustumdeki manyaklarda tasinirsa cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…