2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen :) bende 45 kiloyla hamile kaldım. 42 ye düştüm ilk aylar. Sonra 70 küsürler:))) tüm sülale şoka girdi 4 ayda 30 kilo alınca.
Şimdi yüne 46 yım ama. Biraz kalaydı iyiydi
Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.
ben her yemeğime et koyarım canım. Yemek kaşığı kadar falan çok koymam ama mutlaka koyarım lezzetli oluyo o zaman.
Suyunuda fasülyelerin üzerini biraz geçsin yeter. Çok kavurunca fazla koymaya gerek kalmıyo. Olmadı tekrar kaynar su koyuyorum ayarlayamazsam

Yani bizde yiğenimle ne zaman gitsek gözümüz hep üstünde olur

[QUaz yagmuru, post: 41645872, member: 619731"]Şu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum[/QUOTE]
Ah ah canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızı gece beslenmesini keseli bir ay olacak gece emzirmiyorum ama yine uyumuyor sabaha kadar beş kere ayakta sallanıyor zaten uyumasi oniikiyi buluyor benim tahminim alerji. Çünkü alerjik bebekler gece sık uyanır huzursuz olurlar hele birde atopik dermatit varsa tamam sicakta kaşınma geliyor ve ağlayarak uyanıyor belki ecede kasiniyordur canım. :))

Akaibyüzündent: 41646016 .!.:
Aynen bende sinir oldum. Biraz hırs iyidir ama onunki fazlaydı bence
Merve babası yüzünden kaybetmiştir bence adam çok antipatikti hoş merveyi sevmem turabiyide sevmem fakat adam hiç bozmadı kendini yarışma boyunca. severim tutarliligi.

Merve babası yüzünden kaybetmiştir bence adam çok antipatikti hoş merveyi sevmem turabiyide sevmem fakat adam hiç bozmadı kendini yarışma boyunca. severim tutarliligi.
Bencede. Bende ikisinide sevmem ama yinede turabinin kazandığına sevindim. Fazla küçümsüyolardı insanları

Ah ah canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızı gece beslenmesini keseli bir ay olacak gece emzirmiyorum ama yine uyumuyor sabaha kadar beş kere ayakta sallanıyor zaten uyumasi oniikiyi buluyor benim tahminim alerji. Çünkü alerjik bebekler gece sık uyanır huzursuz olurlar hele birde atopik dermatit varsa tamam sicakta kaşınma geliyor ve ağlayarak uyanıyor belki ecede kasiniyordur canım. :))[/QUOTE]canim Ecenin cildi de atopik inunla ilgilimidir onceden kasiniyordu kizariklik da vardi ensesinde simdi yok ama sen birsey kullaniyormusun alerji icin

Y yaqmurr001 hosgeldin nasi gecti bi sene nasi basettin iki bebekle biz cogu zaman bi tanesiyle basa cikamadk , bende cok istemstm ikiz hatta basta oleydi ama biri gelişmedi kendi kendine kayboldu
Ama smdi olsaydi napardm bilemiyorum diyorum hangi sehirdesin bu arada

Kizlar bu ikeadaki Ahşap oyuncaktn bende almak istyrm suan ankaradayim ikea bize cok uzak burda oysa ki istanbulda tam karisisndaydik yürüme mesafesinde
Baska yerde varmidir acaba ondan bilen varmi

Kizlar bu ikeadaki Ahşap oyuncaktn bende almak istyrm suan ankaradayim ikea bize cok uzak burda oysa ki istanbulda tam karisisndaydik yürüme mesafesinde
Baska yerde varmidir acaba ondan bilen varmi
İkeada internetten satış var canım.
Hatta n11 de ikea mula ahşap oyuncak yazıncada çıkıyo bir sürü yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…