Aynen :) bende 45 kiloyla hamile kaldım. 42 ye düştüm ilk aylar. Sonra 70 küsürler:))) tüm sülale şoka girdi 4 ayda 30 kilo alınca.bu ev bence derlı toplu :):) bızımkını gorsen herhalde cop ev dersın
zaten bunyeyle alakalı dıyorlar, ne kadar sey surersen sur, korursan koruu catlıycaksa catlar dıyorlarr, bende ılk zamanlar bole suruyordum krem, zeytınyagı, vazelın vss... tabı calıstıgım ıcın o surdygum maksımum bır hafta olmusturyorgun argın gelıp devrılıp yatıyordum , sonra suremedım ama dedıklerı gıbı hıc catlak yok. bende 50 yı gormemıstım hıc,45 kıloydum 47 arası. ama sonra 75 ler ustuu sımdı 50 kıloyum allahtan
sende benım gıbıymısın demek, banada ılla ıkız ıkız dedılerrr, arkadan bakan hıc anlamıyordu hamıle oldugumu, ama gobek maşallahhh dev gıbıydııı.
ben her yemeğime et koyarım canım. Yemek kaşığı kadar falan çok koymam ama mutlaka koyarım lezzetli oluyo o zaman.Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.
Aynen bende sinir oldum. Biraz hırs iyidir ama onunki fazlaydı benceturabiyi sevmiyorum ama mervenin de babasına gıcık oldum
Yani bizde yiğenimle ne zaman gitsek gözümüz hep üstünde olurBiz ogullarimi bile takip ediyoruz surekli esimle odumuz kopuyor yuzmeyi bildikleri halde bir anliknsey Allah korusun benim gorumcemin oglu genc cocuk olumden dondu sudan ciktiginda baygindi cok korkunc birsey hele bir bebegi nasil unutabilirler ya anlamiyorum bu nasil annelik
Merve babası yüzünden kaybetmiştir bence adam çok antipatikti hoş merveyi sevmem turabiyide sevmem fakat adam hiç bozmadı kendini yarışma boyunca. severim tutarliligi.Akaibyüzündent: 41646016 .!.:Aynen bende sinir oldum. Biraz hırs iyidir ama onunki fazlaydı bence
Haha ben izlemiyorum ama ablam iki gündür başımın etini yiyo turabiye oy ver diye :)Merve kazanmaliydi ya
Bencede. Bende ikisinide sevmem ama yinede turabinin kazandığına sevindim. Fazla küçümsüyolardı insanlarıMerve babası yüzünden kaybetmiştir bence adam çok antipatikti hoş merveyi sevmem turabiyide sevmem fakat adam hiç bozmadı kendini yarışma boyunca. severim tutarliligi.
Hoş geldiniz. Herkese kapımız açık :)Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Ah ah canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızı gece beslenmesini keseli bir ay olacak gece emzirmiyorum ama yine uyumuyor sabaha kadar beş kere ayakta sallanıyor zaten uyumasi oniikiyi buluyor benim tahminim alerji. Çünkü alerjik bebekler gece sık uyanır huzursuz olurlar hele birde atopik dermatit varsa tamam sicakta kaşınma geliyor ve ağlayarak uyanıyor belki ecede kasiniyordur canım. :))[/QUOTE]canim Ecenin cildi de atopik inunla ilgilimidir onceden kasiniyordu kizariklik da vardi ensesinde simdi yok ama sen birsey kullaniyormusun alerji icin[QUaz yagmuru, post: 41645872, member: 619731"]Şu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum
Hosbuldumm aynen ole canim 6da uyandik bugun simdintekrar uyudularHoş geldiniz. Herkese kapımız açık :)
Maşallah bebişlerinize. 2 erkekle uğraşmak hem güzel hemde zor olsa gerek:)
hosgeldinnn benm oglunda 17haziran dogumluGunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Benim sıpada 6:30 da uyanır şimdi uyuyacak inaşllah da kahvaltı yapabilicem.Hosbuldumm aynen ole canim 6da uyandik bugun simdintekrar uyudular
aaa saat kacta dogdu canım hosbuldum bu aradahosgeldinnn benm oglunda 17haziran dogumlu
ayy ewt o konuda cok sanslıyım aynı anda uyuyolar ben orucluyum erken kalkmak hıc ıyı olmuyoBenim sıpada 6:30 da uyanır şimdi uyuyacak inaşllah da kahvaltı yapabilicem.
İkisinin aynı anda uyuması iyiymiş ama
İlk 2 gün bende tuttum ama canım çıktı dediğin gibi. Sonra sütüm azalınca zaptedemedim kızımı bıraktım mecburenayy ewt o konuda cok sanslıyım aynı anda uyuyolar ben orucluyum erken kalkmak hıc ıyı olmuyo
İkeada internetten satış var canım.Kizlar bu ikeadaki Ahşap oyuncaktn bende almak istyrm suan ankaradayim ikea bize cok uzak burda oysa ki istanbulda tam karisisndaydik yürüme mesafesinde
Baska yerde varmidir acaba ondan bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?