2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Boş boş oturmayı özledim diyodum. Ama sıkıldım. Eşim iftara davetliydi akşam gitti. Ordanda iş yerine sabaha kadar çalışcak yarın çalışmamak için. Sıkıntıdan patladım. Gökçede uyuyo. Sıkıntıdan uyuyacaüım günlerde gelecekmiş

Canim allah sabır versin bu halleri cok yorucu oluyor biyeri falanmi agriyor da uyuyamiyor ki acaba
yok canim edepsizlikten agliyor degisik bir huyu var uykusu gekuyor ama uyumak yerine aglamayi secoyor bide cok yorgun gunduz bir saat ancak uyudu dokuzda da uyanmusti silukur uyudu sabrim kalmamisti aryik

bendeee sklmak istiyorumm kahve yapip icmek istiyorum ama bir cok isim var

cilek31 evt gögüslerim çatlak içinde kırmızıydılar beyaza dönüşüyorlar. Ama ben 7 ay sağdım resmen sündüre sündüre sağıyordum ondan oldular sanırım. Bu arada yerinde olsam sanırım bende taşınırdım. sana taşındırmayı düşündürecek kadar bıktırdılarsa bide..
@Akaibu resmen bedavaya oturuyorsun bizim buralar çok pahalı. Bizde ev almadan önce kiraya çıkalım dedik 1500tlden başlıyordu oda 2+1. Gerçi satın aldığımız evede iyi para verdik ama en azından bizim diyebiliyoruz.

bendeee sklmak istiyorumm kahve yapip icmek istiyorum ama bir cok isim var
o kadar alışmışım ki sürekli gökçeyle olmaya yalnız kalınca bi garip hissettim kendimi. İnşallah hepimiz rahatlıcaz büyüsün sıpalar

biraz merkeze uzağız ama yünede çok uygun fiyata oturuyoruz gerçekten. Mutfağımı görseniz çoğu evin yatak odasından bile büyüktür heralde. İlk oturanda benim sıfır ev.
Tabi yüne kendi evin gibi olmaz. Allah ağıx tadıyla oturmayı nasip etsin. Bizede kısmet olur inşallah bi gün

Ay çok tatlı. Numaradan uyuyormuş gibi duruyor :) ya böyle mi yatıyor uzun kollu falan giydirmiyormusun?
bende giydirmiyorum böyle tek zıbınla yatıyo. Üzerinide pek örtmüyo ama yinede çok terliyo. Napıcamı şaşırdım. Giydirsem diyprum daha çok terlicek. Çıkarıncada üşür mü ki telaşo

Sagol teyzesi sizlerde benim hep aklimdasiniz Gokce hasta oldugunda nasil oldu diye dusunuyorum cuma gunleri siz calisan anneler icin seviniyorum onceden burada aktif olup da simdi yaxmayan arkadaslar bile aklima geliyor zaman zaman
Anladim canim bizim dr da oyle demisti dogru sonuc vermeyebilir demisti
canim biz de seni ozledik masallah Yigit e Ece de artik yuruyor oldukca hareketlendi ne guzel bayrama tertemiz yeni evinde gircen hem genis ev rahat edeceksin canim Allah gule gule oturmayi nasip etsin insallah

Ben de az once internetten ev baktim cok guzel bir ev buldum site icinde esimde begendi ama henuz dusunmuyor ev degisikligini bugun Eceyi disari cikardim cocugumu goturcek bir park bile yok her yer insaat bir saga yuruduk donduk bir sola yuruduk eve geri donduk park uzakta bayagi bu seneyi de bir atlatsak hayirlisiyla esim bir sene sonra dedi bakalim

Ay çok tatlı. Numaradan uyuyormuş gibi duruyor :) ya böyle mi yatıyor uzun kollu falan giydirmiyormusun?
genel olarak boyke yatiyor serin okursa hava uzun kollu giydiriyorum o zsman da uzerini aciyor sicagi hic sevmiyor umut alisik degil hrp ince giydirdim ben kusin bike

Biz park konusunda çok şanslıyız. Evin dibinde 2 park var :)

dogrudur canım , dıyroum yaa malesef acı gercekler bunlarrr , belkı dızı dıe abartıolardır ama hepsı gercek maleseff allah kımsetı orayala dusurmesın dahası dusurtucek olaylar yasatmasın yarabbım

her haftasonu boyleyiz gec bile ciktik bugun uyudu sukurde
hadı gozun aydın sonundaaa :)

aynen canım burasıda ole dıyorum yaa kıytırık bı ev bıle 1,200 2+1 . benımkı 3 sene once tutulduu bıde eskı kıracıdan cok cektıler dıye ucuza tutmustum o zaman . o yuzden dusuk yoksa ben cıksam sımdı 1,500 verır hemen. galıba cıkcam canım gozumu karartıp, gercı pzt evı gorsunlerde bıı, tanıdık aracı varr muhtemelen baska bır sey olmassaa sanırım bıze vercekler amaa bakalım. ole bır hal kıı olayy, kıralık ev emlakcıdaa, bunun ıcın bıle araya bırını sokuyoruz dusunun yanıı.!! hanı evı bıze versınler dıee, yoksa komısyon almasın yada ındırım yapsınlar vs dıe deıl .evler anında gıdıyorrr burdaaa

Ece sac cekmeyi ogrenmis ozellikle kucuk abisinin sacini cekiyor aksam abisiyerde yatiyordu biz de tv izliyorduk oglum bagirip aglamaya basladi bir baktik tutmus saclarini sıki sıki hemen biraktirdim agladi oglum ve sinirlendi vuracakti neredeyse oglum seninle oyun oynamak istiyor kardesin seni seviyor caninin yandigini henuz bilmiyor dedim sakinlesti biraz catismalar basladi sanirim Ece ye unutturmam lazim bunu

Allah en yakın zaman sizede nasip eder inş.
genel olarak boyke yatiyor serin okursa hava uzun kollu giydiriyorum o zsman da uzerini aciyor sicagi hic sevmiyor umut alisik degil hrp ince giydirdim ben kusin bike
ya ben uzun kollu giydiriyorum benim oturduğum yer biraz yüksek kesim o yüzden soğuk oluyor. Biraz daha sıcaklar gelsin o zaman kısa kollulara geçerim.

Aynen ev bulmak artık çok zorlaştı. İnş. gönlünüze göre bi ev bulursunuz. Taşınma süreci biraz zorlanacaksın ama olsn sonunda rahata kavuşacaksn.
bende şanslıyım oturduğum sitede var park. Gündüz ben çıkaramamışsam babası akşamları mutlaka çıkartır.
Kıyamam ya nasıl çekmişki öyle oğlunun canı yanmış. Çok şekerler çok :)

Evet canim cani yanmis bayagi yoksa kiyamiyor Ece ye ben azicik kizsam neden kiziyorsun cocuga diyor normalde ama bizim kiz biraz cadi sanirim

Kizlar ya bugun aklimi kurcalayan birsey var kafamda benim hani bir tane karsi komsum var ya kizi var oglumun arkadasi ve bebegi oldu gecen gun asagida karsilastik bana tatile gitmek istiyorum bu sene siz gidecekmisiniz diye sordu ben bayan saftirik olarak evet dedim rezevasyon yaptirdik kardesimlerle beraber gitcez dedim Marmaris e ki biz yillardir Marmaris e gidiyoruz biliyor zaten ben de datcaya gitmek istiyorum hangi tarihe rezervasyon yaptirdiniz dedi ben de 28 agustos dedim biz de o tarihte gideriz anca dedi neyse bigun asgiya indirdim Ece yi beni gorince o da indi bugun aradim turla konustum datca daki otelden fiyat aldim dedi fiyati soyledi siz ne kadar fiyata kalacaksiniz dedi ben de kesin bir fiyat vermedim esimin ilgilendigini soyledim o da bana esim dedi ki onlarin gitcegi oteli sor belki biz de oraya gideriz demis sinir oldum soylwmedim laf kaynattim Ece durmuyor deyip ciktim ya bu kadin benimle beraber tatile gitmek mi istiyor sizce delircem ben biktim bu kadindan yapisik birsey muhattap olmiyorum zorla geliyor yanima onceden biraz samimiydik kahve icerdik arada ben coktandir uzak duruyorum tavirlarini gorunce uzaklastim gecen gun Ece ue yemek yedircem cat kapi geldi esim geldi gitmedi bebegini yikamaya cagiriyor surekli iki defa gidip yikadim ece uyurken bugun aramis aramadim ben kurtulamiyorum bu kadindan yillardir ne yapsam aynisini gidip yapiyor ama bu kadar olamaz yani esime oteli sordu dedim sadece baska birsey demedim esimde baska bir otelin ismini ver dedi ne yapayim sizce kizlar sinir icindeyim butun gun burnumun dibinde zaten ayy bir de kaldigim oteli ayni tarihe soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…