her haftasonu boyleyiz gec bile ciktik bugun uyudu sukurdeee erkenden cocugu sokaklara cıkarırsan hep ısterr
saka bı yandaa işallahh uyurrr, uykusuzluk cok zorrr
yok canim edepsizlikten agliyor degisik bir huyu var uykusu gekuyor ama uyumak yerine aglamayi secoyor bide cok yorgun gunduz bir saat ancak uyudu dokuzda da uyanmusti silukur uyudu sabrim kalmamisti aryikCanim allah sabır versin bu halleri cok yorucu oluyor biyeri falanmi agriyor da uyuyamiyor ki acaba
bendeee sklmak istiyorumm kahve yapip icmek istiyorum ama bir cok isim varBoş boş oturmayı özledim diyodum. Ama sıkıldım. Eşim iftara davetliydi akşam gitti. Ordanda iş yerine sabaha kadar çalışcak yarın çalışmamak için. Sıkıntıdan patladım. Gökçede uyuyo. Sıkıntıdan uyuyacaüım günlerde gelecekmiş
Ay çok tatlı. Numaradan uyuyormuş gibi duruyor :) ya böyle mi yatıyor uzun kollu falan giydirmiyormusun?Eki Görüntüle 1573949 mutlu son:)
o kadar alışmışım ki sürekli gökçeyle olmaya yalnız kalınca bi garip hissettim kendimi. İnşallah hepimiz rahatlıcaz büyüsün sıpalarbendeee sklmak istiyorumm kahve yapip icmek istiyorum ama bir cok isim var
biraz merkeze uzağız ama yünede çok uygun fiyata oturuyoruz gerçekten. Mutfağımı görseniz çoğu evin yatak odasından bile büyüktür heralde. İlk oturanda benim sıfır ev.cilek31 evt gögüslerim çatlak içinde kırmızıydılar beyaza dönüşüyorlar. Ama ben 7 ay sağdım resmen sündüre sündüre sağıyordum ondan oldular sanırım. Bu arada yerinde olsam sanırım bende taşınırdım. sana taşındırmayı düşündürecek kadar bıktırdılarsa bide..
@Akaibu resmen bedavaya oturuyorsun bizim buralar çok pahalı. Bizde ev almadan önce kiraya çıkalım dedik 1500tlden başlıyordu oda 2+1. Gerçi satın aldığımız evede iyi para verdik ama en azından bizim diyebiliyoruz.
bende giydirmiyorum böyle tek zıbınla yatıyo. Üzerinide pek örtmüyo ama yinede çok terliyo. Napıcamı şaşırdım. Giydirsem diyprum daha çok terlicek. Çıkarıncada üşür mü ki telaşoAy çok tatlı. Numaradan uyuyormuş gibi duruyor :) ya böyle mi yatıyor uzun kollu falan giydirmiyormusun?
Sagol teyzesi sizlerde benim hep aklimdasiniz Gokce hasta oldugunda nasil oldu diye dusunuyorum cuma gunleri siz calisan anneler icin seviniyorum onceden burada aktif olup da simdi yaxmayan arkadaslar bile aklima geliyor zaman zamanSizleri ne kadar benimsediysem evi temizlerken Ecenin gülümsemesi, @apriori11 nin hafta sonu giremeyişini,cilek31 in ev işini vs. Düşündüğümü farkettim.
Yeni çamaşır makinesi almıştık bi kaç ay evel. Sırf yorgan yıkıyım diye 9 kilo aldık ama yorgan zar zor sığıyorbakalım temizlenecek mi?
Anladim canim bizim dr da oyle demisti dogru sonuc vermeyebilir demistiBizim hem kan hemde deri testi yapıldı canım. Yalniz bu testler dogru sonuc vermeyebiliyor annenin gozlemi onemli.kimyagerdim memuriyetten önce ilaç sektöründe çalıştım kortizonk yok hatırladığım kadarıyla.
canim biz de seni ozledik masallah Yigit e Ece de artik yuruyor oldukca hareketlendi ne guzel bayrama tertemiz yeni evinde gircen hem genis ev rahat edeceksin canim Allah gule gule oturmayi nasip etsin insallahBi kaç gündür yazamıyorum çok uzak kaldım özlemişim burayı. Ara ara okumaya çalışıyorum ama. Taşınma işi azaldı şükür.evin boyasida bitmek üzere hafta ici eşya çıkar heralde.ama çoook yoruldum gerçi degiyo evim çok güzel oluyo kızlar.rabbim isteyen herkese daha iyisini nasip etsin inşallah. Benden en güzel haber yiğit artık tam olarak yuruyooo teyzeleriii
genel olarak boyke yatiyor serin okursa hava uzun kollu giydiriyorum o zsman da uzerini aciyor sicagi hic sevmiyor umut alisik degil hrp ince giydirdim ben kusin bikeAy çok tatlı. Numaradan uyuyormuş gibi duruyor :) ya böyle mi yatıyor uzun kollu falan giydirmiyormusun?
Ben de ince giydiriyorum cami kapatiyorum bizim burasi sicak ama cam acik olunca sabaha karsiserin oluyorgenel olarak boyke yatiyor serin okursa hava uzun kollu giydiriyorum o zsman da uzerini aciyor sicagi hic sevmiyor umut alisik degil hrp ince giydirdim ben kusin bike
Biz park konusunda çok şanslıyız. Evin dibinde 2 park var :)Ben de az once internetten ev baktim cok guzel bir ev buldum site icinde esimde begendi ama henuz dusunmuyor ev degisikligini bugun Eceyi disari cikardim cocugumu goturcek bir park bile yok her yer insaat bir saga yuruduk donduk bir sola yuruduk eve geri donduk park uzakta bayagi bu seneyi de bir atlatsak hayirlisiyla esim bir sene sonra dedi bakalim
dogrudur canım , dıyroum yaa malesef acı gercekler bunlarrr , belkı dızı dıe abartıolardır ama hepsı gercek maleseffgerçek derlerse inanırım. Lisedeyken proje başlattık sadece bizim 21 kişilik sınıfımız 12 binlira topladık. Ankarada bi çocuk esirgeme kurumuna ek bina yapılıyodu. Yapımı için bağışladık. Çocuklara meyve falan aldık( kıyafet ve oyuncak kabul edilmiyomuş. Çocuklar paylaşamıyo diye)
Bir de otobüs tuttuk doluştuk tüm sınıf gittik. Meğer gittiğimiz yer travma geçirmiş çocukların kaldığı yermiş. Müdür çocuklarla bizi görüştürmeden önce konuşma yaptı. Bazı çocukların hayat hikayelerini anlattı. Kimisine babası tecavüz etmiş. Kimisinin annesi kendisini gözünün önünde asmış. Kimisi defalarca tecavüze uğramış işkence görmüş yakılmaya kalkışılmış. Bunları bilin ona göre aileyle ilgili hiç bişey konuşmayın çocuklarla dediler. Zaten küçük çocuk bölümüydü 5-15 yaş arasıydı sanırım tam hatırlamıyorum ama. Deli gibi oyun oynadık çocuklarla su savaşları yaptık güldürdük eğlendik. Kimisi hiç konuşmuyodu bile. Hatta bi çocuk vardı fermuarı açık kalmıştı. Fermuarınnaçık canım dedim. Erkek adamın malı meydanda olur demişti:)) biz otobüse binerken yine gelin diye sarıldılar falan.
O kadar kötü olduk ki otobüse bindik kız erkek hocalarımız dahil ağlamayan tek bir adam yoktu otobüste. O müdürün anlattıklarını asla unutamıcam. Bi daha gidemedim hiç öyle bir yere..
canım yorgan alezleri var. Benim adetimde çok kanamalı olur. Gece dalıp kalkamazsam batar her yer. Onlardan aldım. En azından yorganım batmıyo.
hadı gozun aydın sonundaaa :)her haftasonu boyleyiz gec bile ciktik bugun uyudu sukurde
aynen canım burasıda ole dıyorum yaa kıytırık bı ev bıle 1,200 2+1 . benımkı 3 sene once tutulduu bıde eskı kıracıdan cok cektıler dıye ucuza tutmustum o zaman . o yuzden dusuk yoksa ben cıksam sımdı 1,500 verır hemen. galıba cıkcam canım gozumu karartıp, gercı pzt evı gorsunlerde bıı, tanıdık aracı varr muhtemelen baska bır sey olmassaa sanırım bıze vercekler amaa bakalım. ole bır hal kıı olayy, kıralık ev emlakcıdaa, bunun ıcın bıle araya bırını sokuyoruz dusunun yanıı.!! hanı evı bıze versınler dıee, yoksa komısyon almasın yada ındırım yapsınlar vs dıe deıl .evler anında gıdıyorrr burdaaacilek31 evt gögüslerim çatlak içinde kırmızıydılar beyaza dönüşüyorlar. Ama ben 7 ay sağdım resmen sündüre sündüre sağıyordum ondan oldular sanırım. Bu arada yerinde olsam sanırım bende taşınırdım. sana taşındırmayı düşündürecek kadar bıktırdılarsa bide..
@Akaibu resmen bedavaya oturuyorsun bizim buralar çok pahalı. Bizde ev almadan önce kiraya çıkalım dedik 1500tlden başlıyordu oda 2+1. Gerçi satın aldığımız evede iyi para verdik ama en azından bizim diyebiliyoruz.
Ne guzel canim benim parka gitmem icin 3 tane dik yokus cikip yuruyus yoluna cikip bir sure daha yurumem gerek yokus bebek arabasiyla cok yoruyoryoruyor evin yakinina iki senedir yapiyorlar guya bitmedi hicbirsey yok gorunurdeBiz park konusunda çok şanslıyız. Evin dibinde 2 park var :)
Allah en yakın zaman sizede nasip eder inş.o kadar alışmışım ki sürekli gökçeyle olmaya yalnız kalınca bi garip hissettim kendimi. İnşallah hepimiz rahatlıcaz büyüsün sıpalar
biraz merkeze uzağız ama yünede çok uygun fiyata oturuyoruz gerçekten. Mutfağımı görseniz çoğu evin yatak odasından bile büyüktür heralde. İlk oturanda benim sıfır ev.
Tabi yüne kendi evin gibi olmaz. Allah ağıx tadıyla oturmayı nasip etsin. Bizede kısmet olur inşallah bi gün
bende giydirmiyorum böyle tek zıbınla yatıyo. Üzerinide pek örtmüyo ama yinede çok terliyo. Napıcamı şaşırdım. Giydirsem diyprum daha çok terlicek. Çıkarıncada üşür mü ki telaşo
ya ben uzun kollu giydiriyorum benim oturduğum yer biraz yüksek kesim o yüzden soğuk oluyor. Biraz daha sıcaklar gelsin o zaman kısa kollulara geçerim.genel olarak boyke yatiyor serin okursa hava uzun kollu giydiriyorum o zsman da uzerini aciyor sicagi hic sevmiyor umut alisik degil hrp ince giydirdim ben kusin bike
dogrudur canım , dıyroum yaa malesef acı gercekler bunlarrr , belkı dızı dıe abartıolardır ama hepsı gercek maleseffallah kımsetı orayala dusurmesın dahası dusurtucek olaylar yasatmasın yarabbım
hadı gozun aydın sonundaaa :)
aynen canım burasıda ole dıyorum yaa kıytırık bı ev bıle 1,200 2+1 . benımkı 3 sene once tutulduu bıde eskı kıracıdan cok cektıler dıye ucuza tutmustum o zaman . o yuzden dusuk yoksa ben cıksam sımdı 1,500 verır hemen. galıba cıkcam canım gozumu karartıp, gercı pzt evı gorsunlerde bıı, tanıdık aracı varr muhtemelen baska bır sey olmassaa sanırım bıze vercekler amaa bakalım. ole bır hal kıı olayy, kıralık ev emlakcıdaa, bunun ıcın bıle araya bırını sokuyoruz dusunun yanıı.!! hanı evı bıze versınler dıee, yoksa komısyon almasın yada ındırım yapsınlar vs dıe deıl .evler anında gıdıyorrr burdaaa
bende şanslıyım oturduğum sitede var park. Gündüz ben çıkaramamışsam babası akşamları mutlaka çıkartır.Ben de az once internetten ev baktim cok guzel bir ev buldum site icinde esimde begendi ama henuz dusunmuyor ev degisikligini bugun Eceyi disari cikardim cocugumu goturcek bir park bile yok her yer insaat bir saga yuruduk donduk bir sola yuruduk eve geri donduk park uzakta bayagi bu seneyi de bir atlatsak hayirlisiyla esim bir sene sonra dedi bakalim
Kıyamam ya nasıl çekmişki öyle oğlunun canı yanmış. Çok şekerler çok :)Ece sac cekmeyi ogrenmis ozellikle kucuk abisinin sacini cekiyor aksam abisiyerde yatiyordu biz de tv izliyorduk oglum bagirip aglamaya basladi bir baktik tutmus saclarini sıki sıki hemen biraktirdim agladi oglum ve sinirlendi vuracakti neredeyse oglum seninle oyun oynamak istiyor kardesin seni seviyor caninin yandigini henuz bilmiyor dedim sakinlesti biraz catismalar basladi sanirim Ece ye unutturmam lazim bunu
Evet canim cani yanmis bayagi yoksa kiyamiyor Ece ye ben azicik kizsam neden kiziyorsun cocuga diyor normalde ama bizim kiz biraz cadi sanirimAllah en yakın zaman sizede nasip eder inş.
ya ben uzun kollu giydiriyorum benim oturduğum yer biraz yüksek kesim o yüzden soğuk oluyor. Biraz daha sıcaklar gelsin o zaman kısa kollulara geçerim.
Aynen ev bulmak artık çok zorlaştı. İnş. gönlünüze göre bi ev bulursunuz. Taşınma süreci biraz zorlanacaksın ama olsn sonunda rahata kavuşacaksn.
bende şanslıyım oturduğum sitede var park. Gündüz ben çıkaramamışsam babası akşamları mutlaka çıkartır.
Kıyamam ya nasıl çekmişki öyle oğlunun canı yanmış. Çok şekerler çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?