- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
evet 3 saatte bir sağıyordum yani günde üç kez şimdi bu sabah yedide sağdım 12 buçukta sağıcam tekrar 5 buçuk saat olmuş olacak altıda evde oluyorum emzircem bi beş buçukta öyle olmuş olacak o yüzden artık böylesi daha normal gibi geldi banaNormalde 4-5 saat aralıklarla sağmıyor musun? Daha sık mı sağıyordun?
canım hoş geldin sende ne güzel ikizlerin varmış bende çok istiyodum ama şimdi iyiki tek diyorum o kadar zormuş ki tabi sen artık alışmışsındır heralde annen falan destek oluyo mu hala merak ettim :))Ben sezeryan oldum 12.59 13.00da dogdular
Bende cok Istiyodum oldu cok sukur bazen kafayi yedigim oluyo ama iyki varlar dedigin gibi cok zor birini alsam digeri nasil gozmum icine bakiyo ikisini aliyrm ama artik agirlastilar zor oluyo ben annemden baska sehirde yasiyorum canim kvdem yardimci amaevet 3 saatte bir sağıyordum yani günde üç kez şimdi bu sabah yedide sağdım 12 buçukta sağıcam tekrar 5 buçuk saat olmuş olacak altıda evde oluyorum emzircem bi beş buçukta öyle olmuş olacak o yüzden artık böylesi daha normal gibi geldi bana
canım hoş geldin sende ne güzel ikizlerin varmış bende çok istiyodum ama şimdi iyiki tek diyorum o kadar zormuş ki tabi sen artık alışmışsındır heralde annen falan destek oluyo mu hala merak ettim :))
Maşallah çok tatlılar :)Bunlarda benim erkeklerim
Saol teyzesi profildeki senin oglun sanirim masallah cok tatli keremalp mi Ismi benimkilerde alptug alptugraMaşallah çok tatlılar :
tiplere baj yaa yerim sizi masallahBunlarda benim erkeklerim
aaaa benimkilerin hakkini yemiyelim bu gece gayet iyilerditum topigin bebeleri anlasmis yine gece bizim de cok zorlu gecti uyumak bilmedi
maşallah çok tatlılar en azından kv yardım ediyomuş şükür peki karıştırdığın oldu mu ay ilk kez ikiz annesi gören masum köylü gibi oldum amaBunlarda benim erkeklerim
Hhahhah ayy merK etme herkez soruyo olmadi ya cift yumurta Ikizleri zaten ama gorenler bana nasil ayirt ediyosun diyo ben devamli yanlarinda oldigum icin cok ayri cpcuklar uyanirken aglama seslerinden bile esimle anliyoruzmaşalah çok tatlılar en azından kv yardım ediyomuş şükür peki karıştırdığın oldu mu ay ilk kez ikiz annesi gören masum köylü gibi oldum ama
bunların biri bişi yapsa diğeri eksik kalamaz zaten bi gün topikçe tüm bebeler iştahlı olsa mira napcak merak ediyorumtum topigin bebeleri anlasmis yine gece bizim de cok zorlu gecti uyumak bilmedi
biz sadece balıkyağı kullanıyoruz vitaminli olandan multitabsten çok midesi bulandığı için bununla değiştirdi bizimde ayak tırnakları çok güçsüz kırılıyor hemen ama doktora falanda sormadım vitaminde biri kullanıyodu burdan sütüm de arttı demişti delimavimiydi tam hatırlamıyorum amaKızlar Kerem Alp in tırnağında beyaz bir nokta var hani bir vitamin eksikliğinden mi oluyordu neydi buSiz takviye vitamin kullanıyor musunuz bebişlere? Ben multi vitamin kullanıyordum içinde d vitamini olan ama bir buçuk aydır hiç birşey kullanmıyorum kerem alp e. Doktorunuzun önerisi ile kullandığınız vitaminler varsa bana bi bilgi verirseniz sevinirim. Hatta kendimi de baya bitkin hissediyorum bana da varsa vitamin tarzı onerebileceginiz birsey çok mutlu olurum:))
Canim ben koydum ama satilmadilar henüz ama buradakini pek takip etmiyorum sahibinden e koydum bide baya arayan oluyorYa kizlar burda bikac kisi abiyelirini kiyafetlerini 2.el takas kismina koymustu sattilar mi acaba benim hem nisan elbisem hem de kina gece elbisem var acaba bende mi koysam dolabim da cok yer kapliyo yada eger cok ihtiyac sahibi biri olursa vermeyi dusunuyom 3 4 saat giyildi oylece duruyo dolapra
burda bir cogumuz yaptirdi sunnet biz uc bucuk aylikken yaptirdikKizlar bu arada ben gecen ay sunnet ettirdim varmi sunnet ettiten alptugun yumurtaligi inmemisti fitik vardi ameliyy olurken sunnette oldu o olmusken alptugrayida yaptirdim
Evet sık sağıyormuşsun zaten, ben sabah 8'de emziriyorum, öğlen eve gidiyorum 1'de süt izninde, akşamda 6.30 da evde oluyorum, bu aralıklarla içiyor sütü, sen bayağı sık sağıyormuşsun ben o kadar tahmin etmemiştim...evet 3 saatte bir sağıyordum yani günde üç kez şimdi bu sabah yedide sağdım 12 buçukta sağıcam tekrar 5 buçuk saat olmuş olacak altıda evde oluyorum emzircem bi beş buçukta öyle olmuş olacak o yüzden artık böylesi daha normal gibi geldi bana
evet sanırım bu yüzden de sütüm hiç etkilenmedi yenidoğan gibi sağdım ve tabi artık bir kez evden çıkarken bir kez de öğlen yeterli olur diye düşünüyorum bi miktar azalma da artık normaldirEvet sık sağıyormuşsun zaten, ben sabah 8'de emziriyorum, öğlen eve gidiyorum 1'de süt izninde, akşamda 6.30 da evde oluyorum, bu aralıklarla içiyor sütü, sen bayağı sık sağıyormuşsun ben o kadar tahmin etmemiştim...
bence her ikisi de güzel veya kötü,her ikisinin de kendine göre artıları eksileri var..belki şimdi evde olanlardan çalışmayı tercih edecekler vardır..hee ama bana sorarsanda şu an evde olmak,çalışmaktan bi tık daha önde tabi
Bende daha erken yaptirmak Istiyodum yumurtlgi inmedo deyince 1yasina kadar bekledik iner belki diye inmeyince olduburda bir cogumuz yaptirdi sunnet biz uc bucuk aylikken yaptirdik
Ayyy maşallah sizeBunlarda benim erkeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?