2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Normalde 4-5 saat aralıklarla sağmıyor musun? Daha sık mı sağıyordun?
evet 3 saatte bir sağıyordum yani günde üç kez şimdi bu sabah yedide sağdım 12 buçukta sağıcam tekrar 5 buçuk saat olmuş olacak altıda evde oluyorum emzircem bi beş buçukta öyle olmuş olacak o yüzden artık böylesi daha normal gibi geldi bana
Ben sezeryan oldum 12.59 13.00da dogdular
canım hoş geldin sende ne güzel ikizlerin varmış bende çok istiyodum ama şimdi iyiki tek diyorum o kadar zormuş ki tabi sen artık alışmışsındır heralde annen falan destek oluyo mu hala merak ettim :))

Bende cok Istiyodum oldu cok sukur bazen kafayi yedigim oluyo ama iyki varlar dedigin gibi cok zor birini alsam digeri nasil gozmum icine bakiyo ikisini aliyrm ama artik agirlastilar zor oluyo ben annemden baska sehirde yasiyorum canim kvdem yardimci ama

Kızlar Kerem Alp in tırnağında beyaz bir nokta var hani bir vitamin eksikliğinden mi oluyordu neydi bu Siz takviye vitamin kullanıyor musunuz bebişlere? Ben multi vitamin kullanıyordum içinde d vitamini olan ama bir buçuk aydır hiç birşey kullanmıyorum kerem alp e. Doktorunuzun önerisi ile kullandığınız vitaminler varsa bana bi bilgi verirseniz sevinirim. Hatta kendimi de baya bitkin hissediyorum bana da varsa vitamin tarzı onerebileceginiz birsey çok mutlu olurum:))

maşalah çok tatlılar en azından kv yardım ediyomuş şükür peki karıştırdığın oldu mu ay ilk kez ikiz annesi gören masum köylü gibi oldum ama
Hhahhah ayy merK etme herkez soruyo olmadi ya cift yumurta Ikizleri zaten ama gorenler bana nasil ayirt ediyosun diyo ben devamli yanlarinda oldigum icin cok ayri cpcuklar uyanirken aglama seslerinden bile esimle anliyoruz

Kizlar bu arada ben gecen ay sunnet ettirdim varmi sunnet ettiten alptugun yumurtaligi inmemisti fitik vardi ameliyy olurken sunnette oldu o olmusken alptugrayida yaptirdim

tum topigin bebeleri anlasmis yine gece bizim de cok zorlu gecti uyumak bilmedi
bunların biri bişi yapsa diğeri eksik kalamaz zaten bi gün topikçe tüm bebeler iştahlı olsa mira napcak merak ediyorum

biz sadece balıkyağı kullanıyoruz vitaminli olandan multitabsten çok midesi bulandığı için bununla değiştirdi bizimde ayak tırnakları çok güçsüz kırılıyor hemen ama doktora falanda sormadım vitaminde biri kullanıyodu burdan sütüm de arttı demişti delimavimiydi tam hatırlamıyorum ama

Canim ben koydum ama satilmadilar henüz ama buradakini pek takip etmiyorum sahibinden e koydum bide baya arayan oluyor

Evet sık sağıyormuşsun zaten, ben sabah 8'de emziriyorum, öğlen eve gidiyorum 1'de süt izninde, akşamda 6.30 da evde oluyorum, bu aralıklarla içiyor sütü, sen bayağı sık sağıyormuşsun ben o kadar tahmin etmemiştim...

evet sanırım bu yüzden de sütüm hiç etkilenmedi yenidoğan gibi sağdım ve tabi artık bir kez evden çıkarken bir kez de öğlen yeterli olur diye düşünüyorum bi miktar azalma da artık normaldir

Bencede arti ve eksilerivar. Canim kizimi kendim buyutmem heran yaninda olmam arti calismaya alismis biri olarak eve tikilmak ve esimden para almak yani onun eline bakmak eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…