Canim ben kan tahlili yaptirdim d vitaminim cok dusukmus bu bebislere verdigimiz damla varya ondan yazdi banada devit 3 onu kullaniyorum kemiklerim agriyordu biraz daha iyiyim simdiKızlar Kerem Alp in tırnağında beyaz bir nokta var hani bir vitamin eksikliğinden mi oluyordu neydi buSiz takviye vitamin kullanıyor musunuz bebişlere? Ben multi vitamin kullanıyordum içinde d vitamini olan ama bir buçuk aydır hiç birşey kullanmıyorum kerem alp e. Doktorunuzun önerisi ile kullandığınız vitaminler varsa bana bi bilgi verirseniz sevinirim. Hatta kendimi de baya bitkin hissediyorum bana da varsa vitamin tarzı onerebileceginiz birsey çok mutlu olurum:))
Canim ben calismiyorum evdeyim ama sabah uyandiginda emziriyorum sonra oglen 12de sonra 4 de ve aksamda 9 da yani sende okadar sagsan yeter bence canim zaten mirada beyza gibi gece surekli emen bi bebek o yuzden benim hic sutum azalmadi seninde azalacagini.sanmıyorumevet sanırım bu yüzden de sütüm hiç etkilenmedi yenidoğan gibi sağdım ve tabi artık bir kez evden çıkarken bir kez de öğlen yeterli olur diye düşünüyorum bi miktar azalma da artık normaldir
Masallah canim cok tatlilar Allah bagislasinBunlarda benim erkeklerim
canim biz bir yasindan once mulitabs damla kullaniyorduk yasindan sonra doktorumuz multitabs balik yagli vitaminini kullanmamizi soyledi onu kullaniyorum simdiKızlar Kerem Alp in tırnağında beyaz bir nokta var hani bir vitamin eksikliğinden mi oluyordu neydi buSiz takviye vitamin kullanıyor musunuz bebişlere? Ben multi vitamin kullanıyordum içinde d vitamini olan ama bir buçuk aydır hiç birşey kullanmıyorum kerem alp e. Doktorunuzun önerisi ile kullandığınız vitaminler varsa bana bi bilgi verirseniz sevinirim. Hatta kendimi de baya bitkin hissediyorum bana da varsa vitamin tarzı onerebileceginiz birsey çok mutlu olurum:))
Canım biz deviti 6. Ayda bıraktık ondan sonra içinde ACD vitaminleri olan vitasanol damla kullandık. D vitamini değeri de gayet güzel çıktı yavrumunKızlar Kerem Alp in tırnağında beyaz bir nokta var hani bir vitamin eksikliğinden mi oluyordu neydi buSiz takviye vitamin kullanıyor musunuz bebişlere? Ben multi vitamin kullanıyordum içinde d vitamini olan ama bir buçuk aydır hiç birşey kullanmıyorum kerem alp e. Doktorunuzun önerisi ile kullandığınız vitaminler varsa bana bi bilgi verirseniz sevinirim. Hatta kendimi de baya bitkin hissediyorum bana da varsa vitamin tarzı onerebileceginiz birsey çok mutlu olurum:))
Ben küçük guveclerde yapiyorum canim varsa yapabilirsinKizlar firin sutlac yapiyirum ama evde aluminyum folyo olan hazir sutlac kabi bitmis. Baska firina ne olabilir borcam koyup firina mi versem yoksa boyle mi yesem?
Canim ben yemek yedirirsem muhallebi yemiyor muhallebi yersede yemek yemiyor fazla oluyor sanirim ama bu gece emzirmemekte cok kafama takılıyor hatta simdiden memeden nasil kescemki diye.korku kapladi icimiKizlar kizim gece cok uyaniyordu ya ben dun aksam corbasini yedirdim oyle cok yemedi yarim kase yedi sonra uyumadan once muhallebi yaptim muzlu falan onu bir kase yedi yatirdim daha az kalkti ilgisi var mi bilmiyorum ama acaba bu cocuk acikiyor mu ondan mi cok uyaniyorazerikizi91 sen Ali Yasin e yatmadan muhallebi veriyordun ve gece beslenmesi yapmiyordun peki aksam corba ya da yemekte veeiyormusun yoksa sadece muhallebi mi her ikisini versek cok mu olur bilemiyorum muhallebi veren diger arkadaslar siz nasil yapiyorsunuz
Benim bildiğim asıl kabus 2 yaşında başlıyor ama bence bi 25-26 yaşına geldiklerinde düzeleceklerKizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
2 yas sendromu var canim hicc inanma :)Kizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
O zaman bazi seyler duzene giriyor ama baska problemler basliyor inatcilik dedigim dedik davranislar vs rahat hic bir zaman yok canim ama ne yapalim anne olmanin guzel yanlarini dusundukce bunlara katlaniyoruzKizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
Yok ki alacam en kisa zamandaBen küçük guveclerde yapiyorum canim varsa yapabilirsin
Cnm ben akşam yemek yedirip gece yatmadan öncede ya 7 tahıllı ya iyi geceler yada muhallebi veriyorum. Gecede 1 yada 2 kere kalkar onda da su içip tekrar yatar. Beslenmek asla istemez. Bence alakası var.Kizlar kizim gece cok uyaniyordu ya ben dun aksam corbasini yedirdim oyle cok yemedi yarim kase yedi sonra uyumadan once muhallebi yaptim muzlu falan onu bir kase yedi yatirdim daha az kalkti ilgisi var mi bilmiyorum ama acaba bu cocuk acikiyor mu ondan mi cok uyaniyorazerikizi91 sen Ali Yasin e yatmadan muhallebi veriyordun ve gece beslenmesi yapmiyordun peki aksam corba ya da yemekte veeiyormusun yoksa sadece muhallebi mi her ikisini versek cok mu olur bilemiyorum muhallebi veren diger arkadaslar siz nasil yapiyorsunuz
Ay maşallah çok tatlılar. Bu arada hoşgeldin :) bende oğluma 5aylıkken sünnet yaptırdım.Bunlarda benim erkeklerim
Ece de bir kez kalkti canim emzirdim geri uyudu bir sure boyle devam edeyim ben de onceden muhallebi sevmiyordu ogiruyordu evde yapiyorum sutle meyve koyuyorum icine bunu sevdi bayagi en azindan gece uykusunu guzel uyusun bir de benim sutum cok degil canim cok dolmuyor hic goguslerim demek ki aksamki yemek cok yetmiyor uzun zaman geciyor emzirmemde kesmiyor onuCnm ben akşam yemek yedirip gece yatmadan öncede ya 7 tahıllı ya iyi geceler yada muhallebi veriyorum. Gecede 1 yada 2 kere kalkar onda da su içip tekrar yatar. Beslenmek asla istemez. Bence alakası var.
Eki Görüntüle 1575162 Eki Görüntüle 1575161 Bu sabah Arene pütürlü yedirmeye başlıcam yani artık blendır kullanmıcam diye güne başladım. Yumurtayı olduğu gibi kustu sonra 2 tane hipp bisküvi verdm kemire kemire yedi. (Sanırım emdi çünkü çiğnedigini pek görmedim) 1 tanede çilek yedi. Öğlen de sulu köfte yaptm çatalla ezip onu vericem. Ama az önce facede bi yazı okudum.
Bütün güvenim gitti ne yapsam bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?