2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben kan tahlili yaptirdim d vitaminim cok dusukmus bu bebislere verdigimiz damla varya ondan yazdi banada devit 3 onu kullaniyorum kemiklerim agriyordu biraz daha iyiyim simdi

evet sanırım bu yüzden de sütüm hiç etkilenmedi yenidoğan gibi sağdım ve tabi artık bir kez evden çıkarken bir kez de öğlen yeterli olur diye düşünüyorum bi miktar azalma da artık normaldir
Canim ben calismiyorum evdeyim ama sabah uyandiginda emziriyorum sonra oglen 12de sonra 4 de ve aksamda 9 da yani sende okadar sagsan yeter bence canim zaten mirada beyza gibi gece surekli emen bi bebek o yuzden benim hic sutum azalmadi seninde azalacagini.sanmıyorum

Bunlarda benim erkeklerim
Masallah canim cok tatlilar Allah bagislasin
canim biz bir yasindan once mulitabs damla kullaniyorduk yasindan sonra doktorumuz multitabs balik yagli vitaminini kullanmamizi soyledi onu kullaniyorum simdi

Kizlar firin sutlac yapiyirum ama evde aluminyum folyo olan hazir sutlac kabi bitmis. Baska firina ne olabilir borcam koyup firina mi versem yoksa boyle mi yesem?

bu ay guzel yedi öykücük bakalim bugun tartiya gorurcem asm ye ne cikcak dktor 15 gun sonra tarttir ara demisti ama tarttirmadim mamaya da devam et demisti son kutuyu actim iyice sute alisti artik yarisina gelince aksam sut vercem bakalim gece nasil olcak duzende bozulma olmazsa mamayi birakcam yoksa 1-2 ay daha devam

Canım biz deviti 6. Ayda bıraktık ondan sonra içinde ACD vitaminleri olan vitasanol damla kullandık. D vitamini değeri de gayet güzel çıktı yavrumun

Kizlar kizim gece cok uyaniyordu ya ben dun aksam corbasini yedirdim oyle cok yemedi yarim kase yedi sonra uyumadan once muhallebi yaptim muzlu falan onu bir kase yedi yatirdim daha az kalkti ilgisi var mi bilmiyorum ama acaba bu cocuk acikiyor mu ondan mi cok uyaniyor azerikizi91 sen Ali Yasin e yatmadan muhallebi veriyordun ve gece beslenmesi yapmiyordun peki aksam corba ya da yemekte veeiyormusun yoksa sadece muhallebi mi her ikisini versek cok mu olur bilemiyorum muhallebi veren diger arkadaslar siz nasil yapiyorsunuz

Canim ben yemek yedirirsem muhallebi yemiyor muhallebi yersede yemek yemiyor fazla oluyor sanirim ama bu gece emzirmemekte cok kafama takılıyor hatta simdiden memeden nasil kescemki diye.korku kapladi icimi

Kizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
Benim bildiğim asıl kabus 2 yaşında başlıyor ama bence bi 25-26 yaşına geldiklerinde düzelecekler

Kizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
O zaman bazi seyler duzene giriyor ama baska problemler basliyor inatcilik dedigim dedik davranislar vs rahat hic bir zaman yok canim ama ne yapalim anne olmanin guzel yanlarini dusundukce bunlara katlaniyoruz

Instagram ı olanlar uzmanannem hesabından olmayanlar buradan okusun kızlar. Şimdi şikayet ettiğimiz yaramazlıklara aslında binlerce şükürmüş.

Eklentiler

• image.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 64
Cnm ben akşam yemek yedirip gece yatmadan öncede ya 7 tahıllı ya iyi geceler yada muhallebi veriyorum. Gecede 1 yada 2 kere kalkar onda da su içip tekrar yatar. Beslenmek asla istemez. Bence alakası var.

Bu sabah Arene pütürlü yedirmeye başlıcam yani artık blendır kullanmıcam diye güne başladım. Yumurtayı olduğu gibi kustu sonra 2 tane hipp bisküvi verdm kemire kemire yedi. (Sanırım emdi çünkü çiğnedigini pek görmedim) 1 tanede çilek yedi. Öğlen de sulu köfte yaptm çatalla ezip onu vericem. Ama az önce facede bi yazı okudum.
Bütün güvenim gitti ne yapsam bilemedim..

Cnm ben akşam yemek yedirip gece yatmadan öncede ya 7 tahıllı ya iyi geceler yada muhallebi veriyorum. Gecede 1 yada 2 kere kalkar onda da su içip tekrar yatar. Beslenmek asla istemez. Bence alakası var.
Ece de bir kez kalkti canim emzirdim geri uyudu bir sure boyle devam edeyim ben de onceden muhallebi sevmiyordu ogiruyordu evde yapiyorum sutle meyve koyuyorum icine bunu sevdi bayagi en azindan gece uykusunu guzel uyusun bir de benim sutum cok degil canim cok dolmuyor hic goguslerim demek ki aksamki yemek cok yetmiyor uzun zaman geciyor emzirmemde kesmiyor onu

Canim cok üzüldüm allah yardimcilari olsun gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…