2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Evet canm ben yazmstm ama denemedim hala:))yarn denym insallah:)

sagol canim valla ben kendi tisortlerimi utulemiyorum bu veletinkiler utu istiyo :)
aynen 5 gun az az 2 gundur acisi cikti

Ben de gunduz yaptm utuyu

Nasilsiniz teyzeler
Bu aralar hep yatiyorum bacilarim Ali Yasin in yorgunluguda eklenince gelde uyuma
Hazir babamizda evde iken tum gun dinlendim...
Bu arada bebegimin kesesini gorduk cok sukur
Hafta ici kalp atislari icin gidecegiz ins.
Hoooop tekrar benzer heyecanlari bastan yasiyorum yasayacagimda ne guzel

Evet canım ben koydum..burdan henüz satılmadı..bide rakam güncellemesi falan yapmadım kaldı öyle..

Canım çok tatlısın yaaa

Masallah canim keseyi gormussunuz iyi yapmissin dinlenmekle hamileligimde en cok heyecanlandigim kisimdir ilk kalp atisini dinlemek cok guzel bir duygu

Masallah canim:)genelde sikayet eder ya anneler bu durumdan bebekler üst üste gelince.seni mutlu gormek cok guzel:)

Masallah canim keseyi gormussunuz iyi yapmissin dinlenmekle hamileligimde en cok heyecanlandigim kisimdir ilk kalp atisini dinlemek cok guzel bir duygu
Aynen bacim kalp atisi icin sabirsizlaniyorum
Masallah canim:)genelde sikayet eder ya anneler bu durumdan bebekler üst üste gelince.seni mutlu gormek cok guzel:)
Yok bacim neden sikayet edeyim...
Ilk ogrendigimde elim ayagim titredi beklemiyordum diye...
Ama cok sukur Rabb'im ikinci cocuguma sahip olmami nasip etti cok gecmeden...
Ne kadar sukur etsem az
Birde kiz olursa deymeyin benim keyifime....
Tabi ki hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin Rabb'im...
Yoksa cinsiyet o kadar da onemli degil...

Canim ins kalp atisini da duyarsiniz bende o gunlerimi hatirladim birden. Iyi ki hamile kalmisin yoksa topice donecegin yoktu

Kizlar ben kizimin uykusu geldiginden emin olunca yatagina goturuyorum ama 1 saat suruyor uykuya dalmasi. Bugun 10 dan 11: 30 a kadar salladim. Uykusu var ama zor uyuyor neden oluyor bilmiyorum. Aksam uyku vakti gelince ben strese giriyorum zor uyuyacak diye

Ben saat 1 den beri halen salliyom.sen dusun halimi.delirmek uzeryim artik bi gaz cikarmasini daha beceremiyo ya kizim ne yapacigimi sastim aksam 10 bicuk gini uyudu yarim saat bi saat sallanmadan benim kizda dalmiyo bide gaz eklendim sabah kadar salla delirmek izeriyim niye bitmedi 1 yildir gaz priblemimiz yaa

Allah allah bu ayda gaz mi olurmuş bebisler buyudu derken? Canim gaz oldugundan emin misin? Gunduz az uyusa belki gece uyur seninki diyecem ama benim kiz da ise yaramiyor sabah gec kalkiyor ondan gece hemen dalamiyor gibi geliyo bi dalsa uykusu iyi aslinda

Son düzenleme:
Herkes burda olur ben olmam sayfalar ucar ben burda olurum kimse olmaz. Zamanlamam yanlis galiba. Gunduz kizimdan firsat bulamiyorum ki...

Hayirlisi olsun ama benm icimden de kiz geciyo:))onceki mesajini okurken aklima kiz olckmis gibi geldi:)

Emre de bu gece zor uyudu.aksam 10 a dogru uyudu yarm saat kadar uyandi.gece 12 gbi uyuttm tekrar uyandi biraz once uyuduartik gunde 1 defa uyutcm bu sipayiaksam uykusu var dayanamaz diye uyutuyorm dayanamiyorum ama gece agzima ediyo bu defa

azericimmm cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm benim icine kiz gibi dogdu valla. saglikli olsun cnm

Herkes burda olur ben olmam sayfalar ucar ben burda olurum kimse olmaz. Zamanlamam yanlis galiba. Gunduz kizimdan firsat bulamiyorum ki...
Benimde hafta ici aynisi oluyor,bi bakiyorum almis sayfalar basini gitmiş.bazen okuyabiliyorum bazen yetisemiyorum.temizligide tasincam die kaba temizlige hic bakmiyorum aylardir.nefret geldi bu evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…