2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Mira kizin bikinili resimlerini isteriz annesi eminim cok yakisir fistiga

canim ben aksam corba yatmadan da mihallebi veriyorum ama degisen biso olmadiinsallah sizde ise yarar biz meme bagimlisiyiz da

Canim sen gebeligimizin basinda temmuz annelerindemiydin benmi yanlis hatirliyorum
Evet canim dogru hatirladin temmuz 4 dogum olacakti kizim 1 hafta erken dogdu 27 haziran da dogdu temmuz anneleri topigimdeydim hatta temmuz annelri geri sayim da yazilar paylasiyoduk hicran falan vardi evlimutlu vardi temmuz anneleri kapandi kimse girmiyodu zaten seni hatirladim zaten paylasimlarin oluyodu

Yeni hamileyken senle baya konusmustuk ya evlimutluy konusuyrz whatsapptn

Dediginiz gibi yapıcam kızlar yumuşak şeylerle devam edicem.
@yaz yagmuru nasıl bi korku yaşamışsın öyle ama soğukkanlılıgını tebrik ediyorum gerçekten. Çok şükürki sorunsuz atlatmışsınız. Bu arada muhallebiyi sen nasıl yapıyorsun ?

hanima patates hasladim kup kup dograyip sonrada zyaginda kavurdum biraz yemedi canim benim ketcapla verdim iki uc parca aldi birakti oturdum kendim yedim degisiklik olsun dedim istemedi illa tarhana :)

Evlimutlu girmiyo sanirsam bide I igor35 vardi bazen buraya yazar arada oda temmuz annelerindendi hatta cocuk dr muydu neydi ilk zamanlar gazdan oda cok cekmisti genelde bazen kafamiza takilanlar olunca soruyoduk temmuz anneleri topiginde
Evlimutluyu banlamislardi canm whatsapp grubu kurdulat diye ayy hatirliyamafm tam yaa nicki hatrladmda muhabbetm yoktu sanki

size bahsettim mi bilmiyorum eltim miranın doğum gününde yoktu tatildeydi erken rezervasyonla önceden ayarlamışlardı benden rica etti öne al faln diye ama ben hazırlık falan alamazdım neyse doğum gününden sonra aramadı beni nasıldı falan diye sadece facebookda herşey güzel olmuş nice yaşlar falan yazmıştı bide daha önceden bana şey demişti ben doğum günü yapmıcam benim öyle senin gibi çevrem yok falan biz bize bi pasta keseriz (bölük bölük olabilir kusura bakmayın) cumartesi hep beraber iftardaydık orada bana yine hiçbişi sormadı bugün watsapptan yazmış bi sürü fotoğraf göndermiş peçete su şişesi ben bunları yapcam diye sanki ben yapmadım gibi neyse sen hepsini kendin mi yaptın bana da çıktı alır mısın falan dedi mini Mouse konsept yapcakmış karar değiştirdim büyük bişi yapcam harıl harıl harıl çalışıyorum dedi ay allahım gülsem mi ağlasam mı bilemedim aslında bi ara tam yardım edeyim dicektim ama vazgeçtim bir de iftarda eşimin abisi özellikle köfteciye geldik sen dışarda başka bişi sevmiyosun diye dedi eltimde yarım saat geçmeden tek bir köfte bile yemeden çok yağlı bu zaten çocuklar durmuyo yemicem ben falan dedi

Bunlarda benim erkeklerim

Masallah

Emrenin de tirnaklari inceldi gibi.dr gerek yok demisti vitamine falan.ben de bi daha sorayim en iyisi ya

Kizlar bu arada ben gecen ay sunnet ettirdim varmi sunnet ettiten alptugun yumurtaligi inmemisti fitik vardi ameliyy olurken sunnette oldu o olmusken alptugrayida yaptirdim

Biz de 4 aylikken yaptirdik canim kurtuldu sipa:)

Canm ben aksam 7 gibi yemek gece 10 gbi de 1 kase muhallebi yediriyorum.gec yatiyor emre malum yatmadan 180 cc mama iciyo ve gece 2 kere kalkiyococuktan cocuga degisiyo bence

Cnm ben akşam yemek yedirip gece yatmadan öncede ya 7 tahıllı ya iyi geceler yada muhallebi veriyorum. Gecede 1 yada 2 kere kalkar onda da su içip tekrar yatar. Beslenmek asla istemez. Bence alakası var.

Ben de su vermeyi denedm ama daha sık uyandihazir degil sanirim:))

Allah sifa versinyusak seyleri verebilirsin canim yutamasa bile kusup cikariyolar en azindan.ama kuruyemis falan 3 yasindan once vermeyin diyolar.

Cocuklarin uykusu geldi ayy ins uyurlar ya bazen uykulari geliyo uyumuyolar yinede

Ben de bir soru soraym hazir ikiz annesi bulmuskennasil uyutuyosun bebeklerini kendi kendilerine uyuyabiliyorlar mi?

Bunlarda benim erkeklerim
ay yerim ben onları sarı sarı pek tatlılar:)

biz d vit hala kullanıyoruz. Birde balık yağı ve multivitamini birer gün arayla dönüşümlü kullanıyoruz. Multivitamini iştah açılsın diye verdi. Bende pharmaton içtim bir süre baya kendime geliyodun

Kizlar hani hep dediler ya 4 aylik olsun duzelir 6 aylik olsun gecer yasina girdimi tamamdir diye simdide 2 yasina gelsin rahatlican diyolar bilmem inanalimmiki :))
canım o zamanda 2 yaş sendromu var:)))

canım ya çok üzüldüm yavruya
Ama böyle şeyler genelde fındık fıstık gibi şeylerde oluyolar. Bi iç çekişte bile soluk borusuna gidebiliyolar çünkü. Yemekler öyle olmuyo ıslak oldukları için ağırlıkları fazla oluyo. Ben dişleri tamamen çıkana kadar fındık fıstığı direk ağzına veremem sanırım...
Denemeyi bırakma canım bu gün inanılmaz bi şekilde bir tabak fasülye yedi gökçe buu yedi hatta. En kötü çatalla ezerim diyodum. Önce fasülyeleri yarıya böldüm ağzına bir tane bir tane verince yedi. 2 tane verince direk çıkarıyo ama. Çiğnedi mi ezdi mi anlamadım ama en azından ağzından çıkarmıyo direk
Fasülyelerin en narinlerini seçip soğan ve domatesle pişirdim sadece.
Bir haftayı geçkindir uğraşıyodum sonunda bişeyler başarıyorum.
Sizin kusma problemi biraz daha zorlaştırıyo işi ama fizyolojimiz buna müsait elbet öğrenecek arende.

Yok canim yaaa nerde o gunler birini ayagima aliyorum arkaya dogru uzaniyrm yataga digerinede sariliyorum pispis yapiyrm sacimi kulagimi cekerken daliyo kucuklerden ikisini ayni anda ayagima almisligimda oluyodu bazen illa ayak isterlerse birini sallarken digerini oyaliyrm yanimda bu zor oluyo ama ses yapiyo digeri dalamiyo fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…