2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cnm ya anladığım kadarıyla çok marifetlisin masallah sana gem temiz hem yetenekli burcunu merak ettım ben 40 yaşındayım daha hala yemek pişiremem allah dağına göre kar verırmiş restauranımız var yemekler ordan geliyo annemde aynı bınadayız bazende ordan geliyo daha da beceremem bu yastan sonra sadece oğluma özel yemek yapıyorum oda küçük diye artık onada yapmam oda babasında yiyeceği günleri bekliyorum

Gazini iyice cikinca guzel uyuyo gazini cikaramadigi gece uykumiz boluk porcuk oluyo ayrica @minnakkartal ieltisine dalmak ne demek beyzbol sopasiyla agzina vurasi geliyo insanin

İsim analizi diye bir site var baran ın ismine baktım tüm özellikleri tutuyo

Geçen gün bende eşime kızdım. Bi arkadaş aradı. Iftara çağırdı tamam dedik. Saat 5 gibi eşim aradı gitmiyoruz diye. Neymiş eşiyle tartışmış. Bana me dedim. Kadın o kadar hazırlık yaptı sizin tartışmanız Yüzünden gitmemezlik yapılmaz ayıp dedim. Eşim paşa paşa geldi. Bana birisi gelincem dese o kadar hazırlıktan sonra gelmese sinir olur görüşmem onunla dedim. Yanlış mı ama. Ayıp denen bişey var.

aynen benm kardesim de bi ayar ckerdi bana:)))

Emre de oyle karincalarin pesinde geziyo:))

Ay cok guldum ya

Yuhh ya hayatini sana gore programlamis desene
aynen öyle bi tek ben çalışıyorum diye çalışmıyo uyanık

Bak bu sonunu ii demişsin ben öyle desem bi sene yeter ona çok Hoşuma gitti zaten ilk çocuğuna bişi yapmadı yapası olsaydı o zaman yapardı derdi sidik yarıştırmaksa cevabını almalı

Aynen öyle ben eltimin tek olduğunu düşünüyodum müzelik falan diye bide komşu var :)) bende dalıcam Allah o günden esirgesin

Inşallah gönlünce olur daha huzurlu olsun gerisi bi şekilde hallolur inşallah

Ya gerçekten ikimizin Başında bela bi gün taşınacak olursan sakın dalgınlığına gelip adres verme valla napar ne eder taşınır senin bi umut kurtulman var ondanda olma ben Ömür boyu muhatap olucam

Gazini iyice cikinca guzel uyuyo gazini cikaramadigi gece uykumiz boluk porcuk oluyo ayrica @minnakkartal ieltisine dalmak ne demek beyzbol sopasiyla agzina vurasi geliyo insanin
Bak bunun aynısı bi arkadaşım dedi biraz evvel yine bi foto koymuş igye aynı miranın pozları benim cümlelerim oda yazdı bana sen patla diye yapıyo Sak'ın bulaşma umursamıyo gibi davran kusursuz diyo bu arada gördüğünüz üzere benim arkadaşlarımada salça sadece bi kez beraber kahvaltıya gittik diye oda zorla davet ettirdi kendini

aynen benm kardesim de bi ayar ckerdi bana:)))

Emre de oyle karincalarin pesinde geziyo:))

Ay cok guldum ya

Yuhh ya hayatini sana gore programlamis desene
evde sarmasik cicek varmis canim emekliyormusum benden bir ciglik kopmus annem de abim birsey yapmis sanmis iki yas var aramizda abimle abim ben birsey yapmadim ayiyi yedi demis:))))

aynisini esim soyledi dun ne yapar eder gelir pesimizden dedi yok akillandim artik canim çıt yok:))

Kizlar Ece koltuga cikmayi ogrendi surekli cikiyor cok korkuyorum dusecek diye hatta abartip oradan da ust kisima cikmaya calisiyor Allahtan cikamiyor oraya
Benimki 8. Aydan beri çıkıyor koltuklara aman kafa üstü inmeye çalışıyordu ilk zamanlar azad şimdi inmeyi öğrendim de rahat ettim. Bi an önce inmeyi öğret eceye çünkü çok tırmanacak belli ki

Benimki 8. Aydan beri çıkıyor koltuklara aman kafa üstü inmeye çalışıyordu ilk zamanlar azad şimdi inmeyi öğrendim de rahat ettim. Bi an önce inmeyi öğret eceye çünkü çok tırmanacak belli ki

Emre de cikiyo canm bayagi zamandir ama inemiyo kafa ustu inmeye calisiyo

ay kıskanç insanın her türlüsü zor ne diyim Allah Islah etsin

Mirada çıkıyo ama inmeyi beceremediği için bende korkuyorum
onceden koltuktayken yuzustu donup ayaklarini salliyordu asagiya tam inemiyordu ama inmeye calisiyordu birakti sonra simdi cikiyor bir de koltugun ucuna oturuyor

ay kıskanç insanın her türlüsü zor ne diyim Allah Islah etsin

Mirada çıkıyo ama inmeyi beceremediği için bende korkuyorum
Aynen canim zor tabi ki hatta elti olmasi daha zor kurtulma sansin yok esinin kardesinin esi istemesen de ayni ortamda olabiliyorsunuz benim eltim yasca benden cok buyik annemle yasit oyle birebir kiskanclik yapamiyor ama surekli kv den dert yaniyor ya da esinden ben onu yapamiyordum bunu yapamiyordum cocuklarimla ilgilenemiyordum diyor ama ilk evlendigimiz zamanlarda kv ile otururken surekli kv yi dolduruyordu gelinin onu yapsin bunu yapsin kv yemek yapiyordu bana yapmiyordun ona yapiyorsun diyordu

Kizlar cok mutluyum kizimi balkona cikardim sevincten cildirdi resmen yerlerde yuvarlandi elini yuzunu yikamakla olmayacak boyle dedim banyo yaptirayim dedimki banyoda inanilmaz aglar bakti hazırlık var basladi aglamaya yere havlu.serdim kacmasin diye dusa kabinide kapadim ohhh misss gibi yikadim kendimde yikandim agladi yine ama zaten hep agliyor ilk defa tek basima yikayabildim artik yardimsiz kimseyi beklemeden hem kizim hem ben yikanicaz resmen bugün miladim oldu

Ya kizlar haberlerde gordunuz mu bilmiyorum İzmir de iscileri yaprak toplamak icin tasiysn kamyonete tir carpmis ve 15 isci olmus bizim is yerinde calisan bir abimiz var onun damadinin akrabalari varmis olenler arasinda sabah o abi izin istemis esimden oraya gitmis aralarinda 3 aylik hamile bayan bile varmis cok uzuldum Allah rahmet eylesin ailelerine sabir versin kilosunu 1,5 liraya topluyorlarmis yazik cok yazik

@minnakkartal canım elifte çok yer değiştirir gaz desem değil belki alerjidendir diye düşünüyorum çünkü ek gıdaya geçtikten sonra bizim dönmeleri yer değiştirme başladı ve akabinde teşhis kondu.

Canim ben epeydir hergun yikyorum dusakabinde daha kolay oldu ben de don sutyenle girip yikiyorum yoksa hemen giydirmem lazim beraber yapamayiz benim banyo uzun surer ama ayakta dikilerek yikaniyo oturmuyo 5 saat oyle banyo yaptirsam hic cikmayacak benim kiz banyoyu seviyo kuvet hareketlenince zor yikayodum

Canim allah rahmet eylesin hepsine de ben internette haberler de okudum manisa da olmamismiydi kaza 15 isciyi tasiyan kamyonet kaza yyapti diye yaziyodu detaylari da vardi allah ailelerine sabir versin

Amin canim evet manisadaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…