2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar aranizda eda yada hatice diye ig olan varmi tam yazmiyorum isimleri beni eklemiste

dur şimdi sinir edicem ha patladı ha patlıcak yada benimki hep daha güzel dimi falan şeklinde konuşodur heralde :)
inşallah canım umarım bizde otelden memnun kalırız

@minnakkartal ben de buldum sanırım:) konuşmalarınızı çok okumadım ama:)
Aşk olsun neresi benziyor:) aradaki farkları sayım:)
gs-bjk
iki çocuk-tek çocuk
hesap gizli- hesap açık:))))
yaa gerçekten ben abartmışım demekki bide bu gidişle çocuk sayısında ben hep geride kalırım ikiz doğurmazsam çünkü muhtemel ben yine hamileyim desem hamile kalır :))

Ne guzel canim umarim ben diyisi cu yakin bir bakici bulurum.buyuk ihtimalle eve alcm

Yessama iyice havaya girer smdi takipcilerim artiyo diyeama aynisini yapiyo ya yuhh
Of benim de bakici sorunum var uygun birini bulamadim aslina eve almak en Iiyisi cunku cocuk duzenini ariyor ve kendi evinde bakan cocukla yeterinxe ilgilenmiyor kendi islerine oncelik veriyor ama eve gelen bakim olayini bir is olarak goruyor.Insallah gonlunumuze gore birini buluruz.Keske esimin maasi cik iyi olsaydiysa iji yil kendum baksaydim sibra kendi donemime gore iyi bir krese verirdim

Buarada çook mutsuzum..ben işe başlayınca annemin yavruma bakamayacağı kesinleşti..bakıcı arıyorum ..henüz bulamadım.. İlla tanıdık biri bulurum diyodum ama olmayacak Gibi ..kafamda deli sorular..
Al benden de o kadar sureklu dua ediyorum Allahim kizimi benim kadar sevebilecek bakabilecek bir bakici bulayim diye.

Valla canim abin karisina Iinandiysa ne yapabilirsin.Bwnim esim hayatta beni korumaz ama ben koeuyorum onyn yerine kendimi.Iki hafta once k.v bizdeydi gorumcemle anlastilar dsari cikmak icin bana hic sen de gel filan demediler oysaki kizim buyudu artik disariti seviyor cikarken de mamasini alirdim yedirirdim disarda benim de canim sikildi olaya esime boyledim beni cagirmadilar diye esim ne diye yim ayip etmisler dedi o kadar.Sen de bos ver zamana birak bayramda gidip bayramlas abinle

Bayramdasa sehir disina kv ye ggidiyoruz canim bisi yapmis olsam inan hic uzulmezdim tabiki karisina sahip ciksi. Biri bisey derse lafini esirgemesin benim esimde kendi/burnumdan getirir ama kimseye laf ettirmez ama sucsuz yere beni/suclamasinlar iste

Canim ben seni suclamadim yanlis anlama.Biraz zaman ver sen ara abini duzelir araniz sobucda kardessiniz.Ben sadece esimin yaptiklarini anlatiyorum bana hayatta hak vermez sadece bu olayda haklisin ne diyeyim dedi o bile sasirtti beni.Ama onlarda anali kizli beni dislamis gibi oldular aslinda cok da tinlamadim ama yine de esime soyledim gorsun gercekleri

Ayni sorun bende de var canim eve alacagim guvenilir birini nasil bulacam bilmiyorum

arkadaslararkadaslar bu yemek takimim buna uygun masa ortusu peçete almak istiyorum bayram gelmeden cunku bayramda yemege misafir cagirmayi düşünüyorum. Aslinda masa ortusu beyaz var ama kumasindan dolayi lekendi mi cikmiyor kullanmıyorum. Onerebileceginiz marka var mi nerden alabilirim kullanisli ve sik olmali bi de yemek takimina uygun olmali.

Yok canim yanlis anlarmiyim hic sende cok haklisin valla yaptiklari cok ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…