dur şimdi sinir edicem ha patladı ha patlıcak yada benimki hep daha güzel dimi falan şeklinde konuşodur heralde :)ben en çok onu merak ettim zaten. Acaba aralarında nasıl bi konuşma geçiyoda kendini tatmin ediyo
bende baktımda otele gerçekten çok güzel. Ama fiyatı bizim ayırdığımız bütçeyi epey aşıyo:) inşallah gökçeninde rahat edeceği uygun bi otel buluruz.
yaa gerçekten ben abartmışım demekki@minnakkartal ben de buldum sanırım:) konuşmalarınızı çok okumadım ama:)
Aşk olsun neresi benziyor:) aradaki farkları sayım:)
gs-bjk
iki çocuk-tek çocuk
hesap gizli- hesap açık:))))
çok cici güle güle giysin fıstıkEki Görüntüle 1582765 Kızlar dedemiz almis lcw den yeni ayakkabimiz:))
Teşekkür ederiz :)çok cici güle güle giysin fıstık
cok cici guzel gunlerde giysinEki Görüntüle 1582765 Kızlar dedemiz almis lcw den yeni ayakkabimiz:))
Teşekkür ederiz teyzesi: ))cok cici guzel gunlerde giysin
Of benim de bakici sorunum var uygun birini bulamadim aslina eve almak en Iiyisi cunku cocuk duzenini ariyor ve kendi evinde bakan cocukla yeterinxe ilgilenmiyor kendi islerine oncelik veriyor ama eve gelen bakim olayini bir is olarak goruyor.Insallah gonlunumuze gore birini buluruz.Keske esimin maasi cik iyi olsaydiysa iji yil kendum baksaydim sibra kendi donemime gore iyi bir krese verirdimNe guzel canim umarim ben diyisi cu yakin bir bakici bulurum.buyuk ihtimalle eve alcm
Yessama iyice havaya girer smdi takipcilerim artiyo diye ama aynisini yapiyo ya yuhh
Al benden de o kadar sureklu dua ediyorum Allahim kizimi benim kadar sevebilecek bakabilecek bir bakici bulayim diye.Buarada çook mutsuzum..ben işe başlayınca annemin yavruma bakamayacağı kesinleşti..bakıcı arıyorum ..henüz bulamadım.. İlla tanıdık biri bulurum diyodum ama olmayacak Gibi ..kafamda deli sorular..
Valla canim abin karisina Iinandiysa ne yapabilirsin.Bwnim esim hayatta beni korumaz ama ben koeuyorum onyn yerine kendimi.Iki hafta once k.v bizdeydi gorumcemle anlastilar dsari cikmak icin bana hic sen de gel filan demediler oysaki kizim buyudu artik disariti seviyor cikarken de mamasini alirdim yedirirdim disarda benim de canim sikildi olaya esime boyledim beni cagirmadilar diye esim ne diye yim ayip etmisler dedi o kadar.Sen de bos ver zamana birak bayramda gidip bayramlas abinle3 gundur abimle konusmuyoruz nasilda inanmis oysaki ben neden dislayimki onun karisini ki kendi evime geldi geleli hep telle oynadi hic konusmadi sonrada suclu ben oldum cok sıkılmış biz hep kendi aramizda konusmusuz oysaki herkes duydu ne konustugumuzu aramizda duye bisi yoktu hatta kilo muhabbeti yaptikki suan aramizda en zayifta o sadece ben 66 kiloyum deyince dalga gecer gibi gulmekle yetindi offf boyle oturup durcakmiyiz kalkalim dedi kalktilar ama hala benmi sucluyum ne yani simdi hic bisi yapmadigim halde abim bi xaha aramayacakmi beni
Valla canim abin karisina Iinandiysa ne yapabilirsin.Bwnim esim hayatta beni korumaz ama ben koeuyorum onyn yerine kendimi.Iki hafta once k.v bizdeydi gorumcemle anlastilar dsari cikmak icin bana hic sen de gel filan demediler oysaki kizim buyudu artik disariti seviyor cikarken de mamasini alirdim yedirirdim disarda benim de canim sikildi olaya esime boyledim beni cagirmadilar diye esim ne diye yim ayip etmisler dedi o kadar.Sen de bos ver zamana birak bayramda gidip bayramlas abinle
Canim ben seni suclamadim yanlis anlama.Biraz zaman ver sen ara abini duzelir araniz sobucda kardessiniz.Ben sadece esimin yaptiklarini anlatiyorum bana hayatta hak vermez sadece bu olayda haklisin ne diyeyim dedi o bile sasirtti beni.Ama onlarda anali kizli beni dislamis gibi oldular aslinda cok da tinlamadim ama yine de esime soyledim gorsun gerceklerimutube .!.:Bayramdasa sehir disina kv ye ggidiyoruz canim bisi yapmis olsam inan hic uzulmezdim tabiki karisina sahip ciksi. Biri bisey derse lafini esirgemesin benim esimde kendi/burnumdan getirir ama kimseye laf ettirmez ama sucsuz yere beni/suclamasinlar iste
Ayni sorun bende de var canim eve alacagim guvenilir birini nasil bulacam bilmiyorumOf benim de bakici sorunum var uygun birini bulamadim aslina eve almak en Iiyisi cunku cocuk duzenini ariyor ve kendi evinde bakan cocukla yeterinxe ilgilenmiyor kendi islerine oncelik veriyor ama eve gelen bakim olayini bir is olarak goruyor.Insallah gonlunumuze gore birini buluruz.Keske esimin maasi cik iyi olsaydiysa iji yil kendum baksaydim sibra kendi donemime gore iyi bir krese verirdim
Yok canim yanlis anlarmiyim hic sende cok haklisin valla yaptiklari cok ayipCanim ben seni suclamadim yanlis anlama.Biraz zaman ver sen ara abini duzelir araniz sobucda kardessiniz.Ben sadece esimin yaptiklarini anlatiyorum bana hayatta hak vermez sadece bu olayda haklisin ne diyeyim dedi o bile sasirtti beni.Ama onlarda anali kizli beni dislamis gibi oldular aslinda cok da tinlamadim ama yine de esime soyledim gorsun gercekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?