- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ben bizim burda ki bi çeyizciden alıyorum ama tacın güzel ürünleri var english home da da olabilirEki Görüntüle 1582828
arkadaslararkadaslar bu yemek takimim buna uygun masa ortusu peçete almak istiyorum bayram gelmeden cunku bayramda yemege misafir cagirmayi düşünüyorum. Aslinda masa ortusu beyaz var ama kumasindan dolayi lekendi mi cikmiyor kullanmıyorum. Onerebileceginiz marka var mi nerden alabilirim kullanisli ve sik olmali bi de yemek takimina uygun olmali.
ben duymadımKizkar icinizde kostek kesme diye birsey duyan oldu mu?
hadi gözün aydın canım benimGökçe süt içti çok mutluyum
Yoğurt süt ağzına değsin direk tükürüyodu. Geçti sanırım o dönem
Of benim de bakici sorunum var uygun birini bulamadim aslina eve almak en Iiyisi cunku cocuk duzenini ariyor ve kendi evinde bakan cocukla yeterinxe ilgilenmiyor kendi islerine oncelik veriyor ama eve gelen bakim olayini bir is olarak goruyor.Insallah gonlunumuze gore birini buluruz.Keske esimin maasi cik iyi olsaydiysa iji yil kendum baksaydim sibra kendi donemime gore iyi bir krese verirdim
bahsettiğin şey sürekli ayağı takılıp düşer gibi yada düşme ihtimali olma durumu ise annemler derlerdi biliyorum:)Kizkar icinizde kostek kesme diye birsey duyan oldu mu?
ay şimdi köstek kesmeye baktım geçen biri bahsetmişti burdan bebeğin ayaklarına kurdele bağlayıp hızlı biri gelip kesiyomuş bebeğinde adımları hızlı olsun düşmesin diye fln
neyse internette araştırırken birden bi heves yaptım mira yürese de bir adım partisi yapsam diye sanırım kaşınıyorum tabi bu kez dışarda yapmam adım çöreği ve köstek kesme eğlenceli olur şimdilik bu fikri kendime ve size saklıyorum iice emin olim hazırlıklar için anneme bi çıtlatırım maddi destek içinde eşime :))
adım çöreğinin içine bozuk para koyuyormuşsun o dilim kime denk gelirse hediye alıyomuş falan :) yine ayak şeklinde şeker hamurlu kurabiye yaptırım diyorum bi kaç ikramlık bide meyve kavanozlarını o gün burda konuşulduğundan beri biriktiriyorum ona yine etiket basarım mira yürüyor diye :) içine koncak şeker doğum günüden artmıştı güzel paketletip kaldırdım bayatlamamıştır diye umuyorum en kötü bi tek onu alırım zaten aile içi bişi yaparım geleneksel foto çekimi tabi ip kesme videosu hatta diş buğdayı yapmayanlar meslek seçimide yaptırıyomuş ama o kadarına girmem sanırımBiraz once annem yapti onu:)))adini bilmiyodum ama:)adim coregi falan yapamam valla gozum kesmiyo:)
Ay ne tatlı okuyunca bile heycanlanıyo insan.adım çöreğinin içine bozuk para koyuyormuşsun o dilim kime denk gelirse hediye alıyomuş falan :) yine ayak şeklinde şeker hamurlu kurabiye yaptırım diyorum bi kaç ikramlık bide meyve kavanozlarını o gün burda konuşulduğundan beri biriktiriyorum ona yine etiket basarım mira yürüyor diye :) içine koncak şeker doğum günüden artmıştı güzel paketletip kaldırdım bayatlamamıştır diye umuyorum en kötü bi tek onu alırım zaten aile içi bişi yaparım geleneksel foto çekimi tabi ip kesme videosu hatta diş buğdayı yapmayanlar meslek seçimide yaptırıyomuş ama o kadarına girmem sanırım
bi yerde okumuştum kutlama bahane annelik şahane diye :)) tabi önce miranın yürümesi de lazım
bende bi yerlerde okurken fotoğraflar falan gaza geldim :)) yürüyeceği dönem önemli ayağını çabuk tutup yürürse yaparım partisini yok daa çok beklersin diyosa küçük hanım benimde hevesim kaçabilirAy ne tatlı okuyunca bile heycanlanıyo insan.
Yapabiliyosan fırsatın varken ne istiyosan yap bencede
Bi de olayin puan yonu var.BUcretdiz izinde puan alamiyorsun istedigin okula gitmen hayak olutor en azindan samsun icin oyle.Senin esin ne is yapiyor canim?
ben diş buğdayınu yapamadım acaba bunu mu yapsam, ama bizimkinin yaşına da bir ay kaldı:) ya yakın zamanda yürürseadım çöreğinin içine bozuk para koyuyormuşsun o dilim kime denk gelirse hediye alıyomuş falan :) yine ayak şeklinde şeker hamurlu kurabiye yaptırım diyorum bi kaç ikramlık bide meyve kavanozlarını o gün burda konuşulduğundan beri biriktiriyorum ona yine etiket basarım mira yürüyor diye :) içine koncak şeker doğum günüden artmıştı güzel paketletip kaldırdım bayatlamamıştır diye umuyorum en kötü bi tek onu alırım zaten aile içi bişi yaparım geleneksel foto çekimi tabi ip kesme videosu hatta diş buğdayı yapmayanlar meslek seçimide yaptırıyomuş ama o kadarına girmem sanırım
bi yerde okumuştum kutlama bahane annelik şahane diye :)) tabi önce miranın yürümesi de lazım
Tacin urunlerine int baktim guzel gorunuyo biraz pahali gibi. Yarin tac ve english home bakacamben bizim burda ki bi çeyizciden alıyorum ama tacın güzel ürünleri var english home da da olabilir
ben duymadım
@yaz yagmuru yokluğun belli oluyo telefonuna çabuk kavuş inşallah
İki kat üstümde oturuyor :) çok rahatmis aynı apartmanda olmakAynı apartmandamısınız ne güzelmiş Arkadaşımın bakıcısı iki üç sokak yukarda kışın çok zorlanmıştı
Canım ben aynı apartmanda olmamıza rağmen tanımıyordum bakicimizi. 2-3 birbirimize gidip geldik tanıdık birbirimizi. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık çok memnunuz. İnşallah sende iyi bi bakıcı bulursun canım.Buarada çook mutsuzum..ben işe başlayınca annemin yavruma bakamayacağı kesinleşti..bakıcı arıyorum ..henüz bulamadım.. İlla tanıdık biri bulurum diyodum ama olmayacak Gibi ..kafamda deli sorular..
İnşallah..sanki hiç kimse yok, internetten mi baksam moduna geldimCanım ben aynı apartmanda olmamıza rağmen tanımıyordum bakicimizi. 2-3 birbirimize gidip geldik tanıdık birbirimizi. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık çok memnunuz. İnşallah sende iyi bi bakıcı bulursun canım.
Betüle diş buğdayı yaptıpımda erkek kardeşim yürüse napcan acaba demişti bak yürümenşn de partisi varmış ama bunu da yaparsam totosuylA güler bana :))))ay şimdi köstek kesmeye baktım geçen biri bahsetmişti burdan bebeğin ayaklarına kurdele bağlayıp hızlı biri gelip kesiyomuş bebeğinde adımları hızlı olsun düşmesin diye fln
neyse internette araştırırken birden bi heves yaptım mira yürese de bir adım partisi yapsam diye sanırım kaşınıyorum tabi bu kez dışarda yapmam adım çöreği ve köstek kesme eğlenceli olur şimdilik bu fikri kendime ve size saklıyorum iice emin olim hazırlıklar için anneme bi çıtlatırım maddi destek içinde eşime :))
Sonuç belli oldumu cnm hayırlısı inşaallah buguüzel günlerde rabbim feraha erdirsınresmen kandirildik evet ama malesef ya o ev yada uzak eve gitcez.oglen cevap bekliyor emlakci.ev sahibi ay basinda cik diyor.siz ole dediniz bende baskasina soz verdim diyormus.zaman yok.malesef bu durumda kaldik.o ev uzak ve cok yokuslu olmasa hic dusunmem ama,galiba bile bile o suriyeli eve gitcez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?