2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
takip mi ettin yoksa :))) di mi ama ben yanılmıyorum bu kadarı tesadüf olabilir mi o değil bunu kimse ona demiyo mu valla resmen instagram son fotoda laf sokim dedim artık
Ay ben bu elti kim bulmaya çalıştım ama becerememiştim
Güzel yazmışsın ama fotonun altına. Anlayana tabi :)

3 gundur abimle konusmuyoruz nasilda inanmis oysaki ben neden dislayimki onun karisini ki kendi evime geldi geleli hep telle oynadi hic konusmadi sonrada suclu ben oldum cok sıkılmış biz hep kendi aramizda konusmusuz oysaki herkes duydu ne konustugumuzu aramizda duye bisi yoktu hatta kilo muhabbeti yaptikki suan aramizda en zayifta o sadece ben 66 kiloyum deyince dalga gecer gibi gulmekle yetindi offf boyle oturup durcakmiyiz kalkalim dedi kalktilar ama hala benmi sucluyum ne yani simdi hic bisi yapmadigim halde abim bi xaha aramayacakmi beni

Hata sende canım. Çocuk gibi ilgilenecektin. Sıkılmaması için elinden ne geliyosa yapacaktın. Evine gelmiş sultan hanım lutfetmiş.
Koskoca kadın girsin muhabbetin arasına. İlk defa mı görüşüyosunuz sanki. Saçmalığa bak ya. Bence düzelir canım bir süre sonra aranız.kardeşsiniz nasıl olsa şimdi dolduruştaysa sağlıklı düşünemiyodur abinde. Olay biraz soğusun düzelir inşallah

Ay ben bu elti kim bulmaya çalıştım ama becerememiştim
Güzel yazmışsın ama fotonun altına. Anlayana tabi :)
Anladığını sanmam hatta ben altına hiçbişi yom gibi yorum yazar dedim ama yazmadı

Canım şimdi eşi hep yanında sürekli doldurur ona inanması normaldir ama bi süre sonra abinde senin davranışlarında bi anormallik olmadığını görecektir biraz sabır elbette küs kalmazsınız kardeşlik bu başka bişiye benzemez

İnşallah canim

Sıpamın dün gece uyumama sebebi belli oldu. İkinci dişimiz çıkmış:)
Üst dört damağıda acaip kabarmış onlarda gelecek sanki.
M Mor ve mavi ne yaptı acaba çıktı mı diş merak ettim
Teşekkür ederim beni andığın için, çok sevindirikk oldum..çünkü sessizce okuyup baxen beğeni yapıyodum ..tam yazacakken konu değişiyor ..derken ramazan ...yazamadım hiç..bşzim dişimizde 11.ayın ortalarında çıktı bi tanecik daha..başka yok henüz. Diğerleri ne zaman gelir kimbilir:) maşaallah gökçeye çok tatlı..Rabbim bizlere bağışlasın, o yaşlı amcalarında belasını versin..kanım dondu okuduğumda..iyi ki varsınız haziran anneleri ve bebeler

İnşallah dedigin gibi olur canim tabiki ona inansin karısı sonucta iyi olsunlar asla kotuluklerini istemem ama haksiz yere banada boyle yapmasinlar

@minnakkartal eltinin adini bana da soyle bemde merak ettim bak belki topikce uzerine atesler salariz
canım burada açık yazmiyım ama soyismimiz aynı zaten üç beş fotoda bir yorum da yazar :)) tabi hepiniz bu Akşm eklemeyin banada yorum yazıyorsunuz anlar fln anlaması sorun değilde burayı bulur fln çakaldır o sonra elveda demek zorunda kalırım Allah korusun

geliyosunuz arada aklıma, dişsiz bi ikisi kalmıştı onlarda tam oldu :)bizimde aynı zamanda çıkmıştı. Dün 2.sini gördük şükür:)
Biz bile sürekli yazarken konuları kaçırıyoruz canım:)
Valla hi iyi ki varlar. Keşke ilk doğum yaptığım zamanlarda girseymişim. Daha kolay atlatırmışım o dönemleri. Kısmet bu güneymiş :)

ne işsiz güçsüzüm ya. Azmettim tek tek. Fotolara baktım buldum sanırım. Eklemedim ama nolur ne olmaz:)
Uzaktan uzağa takipteyim. Ama ilk sayfasındaki hakkınsa kısmı bile baya benzer:))

Onu da yeni değiştirdi sadece tarihler yazıyordu hatta ben farketmedim arkadaşım mesaj atıp söyledi herkese madara oluyo sadece

Onu da yeni değiştirdi sadece tarihler yazıyordu hatta ben farketmedim arkadaşım mesaj atıp söyledi herkese madara oluyo sadece
Çok merak ediyorum böyle insanların aklınadna ne geçiyo. Mutsux belli ki. Üzülüyorum cidden insan böyle mutlu olamaz ki sürekli yarış halinde.
İnsan hayatını yaşayamaz yani

Çok merak ediyorum böyle insanların aklınadna ne geçiyo. Mutsux belli ki. Üzülüyorum cidden insan böyle mutlu olamaz ki sürekli yarış halinde.
İnsan hayatını yaşayamaz yani
Bencede kendisine daa çok yazık hem bence bu bi hastalık yoksa benim ondan fazlam yok evim ayrı yurdum ayrı kıskanılcak bişi de yok zaman zamn üzülüyorum bile haline
Bende.buldum :))
Aman sen Sakın ekleme senin adın burayla aynı Google'dan bulur falan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…