2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1582765 Kızlar dedemiz almis lcw den yeni ayakkabimiz:))
Çok tatlı canım iyi günlerde giysin Beyzacim
Gökçe süt içti çok mutluyum
Yoğurt süt ağzına değsin direk tükürüyodu. Geçti sanırım o dönem

ben bizim burda ki bi çeyizciden alıyorum ama tacın güzel ürünleri var english home da da olabilir

ben duymadım

@yaz yagmuru yokluğun belli oluyo telefonuna çabuk kavuş inşallah
Ben de burayı sizleri çok özledim Eceyi uyuturken hep yazardım okurdum telefonu verdim bugün ısrar ettim bayram öncesi diye bakalım inşallah olur bir an once
@yaz yagmuru cnm ece çok tatlı olmuş maşallah
Tesekkur ederiz teyzesi
İnşallah canım yukarıda yazdıklarım hepiniz için ben de özledim burayı ve sizleri
@yazyagmuru kizlarinda dedigi gibi ozlenmektesin
Aynen canim siz de ozlenmektesiniz
Gökçe anne diyo kiii :)) öyle güzel diyoki babasına bile anne diyo.
Ece baba diyordu anneyi söylemeye başlayınca babayı daha az söylüyor peşimden en ne diye dolanıyor sürekli :))
Ama o kadar tatli baba diyoki esimle miranin o videolarinin hayraniyiz arada izliyoruz yuzumuzu gulduruyo prenses

Ya kızlar eşimin telinden yazdım böyle saçma sapan olmuş alıntılar bu telefon tuhaf geldi bana @Akaibu maşallah Gokceye sürekli alışkanlık haline getirir süt içmeyi inşallah M mutube biz de miraya hayraniz büyük oğlumla arada oturup Mira nin videolarini izliyoruz çok tatlı maşallah annesinin yorumlarina ise bayiliyoruz Ece de Mira nin karpuzlu videosuyla yemek yiyiyor bazen :))

Aynen bahane cok:)))

Bi de olayin puan yonu var.BUcretdiz izinde puan alamiyorsun istedigin okula gitmen hayak olutor en azindan samsun icin oyle.Senin esin ne is yapiyor canim?

Fabrikada sef canim

Aynen isin bi de o boyutu var.isimden soguyacagim bu gidisle:))

Mira cok bilmis ya baba dedgi video cok guzel:))bile bile yapiyo sanki zilli:))

Sizin otele baktım çok güzel gözüküyor. Şimdiden iyi tatiller diliyorum. Uykuyu yemeği de dert etme eminim Mira çok mutlu olacaktır orda. Dönüşte senin yorumlarını da bekliyorum otel hakkında fikrimiz olur bizim de.

Sonuç belli oldumu cnm hayırlısı inşaallah buguüzel günlerde rabbim feraha erdirsın
ayhh canım dun kandıldı ya, cok dua ettım hayırlısı olsun dıe işallah, yakın olan yerı yanı malesef yıne tepemdekı surıyelı olan yerı sectık cunku oburu bayag yokuslu ve tersete kalıyordu, eg ıkı haftamız kalmıs ev bulabılırmıyız bılmıyoruz o yuzden mecburen tamam dedık emlakcıyaa, Allah pişman etmesın, bu tepemdekılerıde bıldıgı yapıp işallahh .... ne varsa olumsuz seyler onların olsun işallahh

Kızlar küçük oğlumun tasolari var biliyormusunuz bilmiyorum oyun oynuyor arkadaslariyla balkona bırakmış tasolarini Ecede onları hep aşağıya atıyor aldım içeri ağlıyor çıkmak için her fırsatta alıp atıyor bu kız aşağıya atmayı öğrendi o kadar keyif alıyor ki bunu yaparken bir an önce unutturmam lazım büyük abisi de küçükken çok atıyordu cekmecemden atletimi bile alıp atmıştı çok kötü oluyor hatta bazen tehlikeli oluyor

Sen yine iyisin canim biz yarin akşam yola cikiyoruz ev berbatki hic dokunmaya niyetimde vaktimde yok kaldı ki valizleri cikarmadim bile
Valla canim temiz birakip gidince gelince ev aman aman bi temizlik istemiyo ben camlar perdelr kapilar banyi fayanslari gunduz de gardrobumuzu sildim yerlestirdim bi kismi valiz de oldugu icin zor olmadi gelunce sil supur yapar toz alirim oda 1 saati almaz evde hic kimse olmayinca bide camlar kapilar kapali oldugu icin batmiyo ev

Ona bi cozum yok simdilik iste nehir de atiyo hatta telefonumu kil payi iki uc sefer yakaladim hayir diyom kiziyom yine atiyo dun de iki tane lego atmis ben hatta gunduz kapiyi cok acmiyom benim oturdugum cephe binanin girisi allah korusun birinin kafaya bisey gelir bide basima bela almayayim

Bizimde aşağıda apartman girişi var korkuyorum balkonda birşey birakmiyorum ama alışınca içerden bulup atar oğlum öyle yapıyordu geçen gün karşı apartmandan bir çocuk demir parçası attı ağır birşeydi benim oğlum vardı aşağıda çok korktum Allah korusun hayır diyorum hiç aldırmıyor devam ediyor

Benim kızım da daha yenı yürümeye başlamıştı sürekli çekmece boşaltıyodu birgün kapıcıya para hazırlarken iç çamaşırlarımı adama vermeye çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı hatırlamıyorum bile bana kötü bir anı olarak kaldı

Oooo cok beter bi durummus yaa gecen de benim ic camasirlarimi falan salona atmis sutyen bi yerde don bi yerde uykusu gelmisti uyutup hallederim dedi esim geldi sok oldu bizi nakliye sirketine dibderdi resmen ordan oraya atiyo bizde yerlestiriyoruz diye

Bende arefe günü kayınvaldeme gidicem bursa nın ilçesi ama uzak bir yol şimdiden stresliyım bavul hazırlıcam kaç bavul olur kimbilir bebekle ilaçlar bezler oyuncak kıyafet kendime bişey almayı düşünmüyorum 2 yada 3 gün ama bolca badi olur önlük taktırmıyo ve püskürtüyo mecburen değiştiriyırum şimdiden yolculuk yapacaklara hayırlı yokculuklar diliyorum

Ben en cok çekmeceden korkuyırum elini sıkıştıracak diye hoş benimki nerdeyse 14 aylık emeklemeye yeni başladı heralde 2 yaşında yürür çünkü hala kucakta

Çocuklar ışte ne yapacaklari belli olmuyor Ece de benim camasirlarimin olduğu cekmeceleri boşaltıyor sürekli babasinin cekmecesini ellemiyor hiç benimki daha değişik geliyor herhalde:))

Sana ve gidecek olan diğer arkadaşlara hayırlı yolculuklar biz buradayız esiminde benim de tarafım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…