2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar kaç gündür siteye kullanıcı adıyla giriş yapamıyorum. telden mi kaynaklanıyor yoksa siteden mi çözemedim. ama kaçırmadan herşeyi okudum. aferin bana:) bu arada cilek31 inşallah bu evde çok mutlu olursun. hiç bir sıkıntı çekmezsin. okurken emlakçıya sinir oldum. @minnakkartal meşhur yengenin profili gizliydi amcadan baktım. tabiki de ekleyip havaya sokmadım bayan imitasyonu

Kızlar slm.. Ay sayfalar çoook fazla ara ara bakabildim. Aren resmen ayaklı bi felaket çok yaramaz oldu çok. Resmen bütün gün ayaktayım. Sayesinde 1 kilo daha verdim. Çenesi de çok açıldı sürekli hiç susmadan bişeyler anlatmaya çalışıyor. Çekmece kilitleri aldık ama onları bile çıkarmayı başarmış. Ben mutfaktayken kaşla göz arası balkona çıkıp ordaki çocuklara gel gel diye bağırıyor. Gerçi önüne gelen herkesi çağırıyo. Bu arada;
Cancancan35 şaka gibi ama yeminederim daha otelin resimlerine bakmadım. En yakın arkadaşım gitmişti şiddetle tavsiye edince eşime direk oraya gidelim dedim. Yrn mutlaka bakayım bari :) Süper anlatmışsın çook sağol valla gitmiş kadar oldm :) sizin adınızada çok sevindim çok güzel geçmiş darısı başımıza inş. arende çok şükür dışarda sorunsuz bi çocuktur pütürlü yemek haricinde. Buhar mak. yanımda götürmeyi düşünüyordm blendr kısmıda var diye ama sanırım gerek yokmş. Şuan aklımda bi soru yok herşeyi öyle güzel cevaplamışsın ki ama gelirse yinede sorarım :) tekrar çok sağol..
@minnakkartal eltinin takibini okudumda. Ne demişler; takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir :)

aynı sizin mirayla olan videonuz gibi canım. Adam dad diyo çocuk adamın göÜnün içine baka baka mom diyo. :)) bizim sıpada böyle eşim böbürleniyo. Baba demek kolay ondan öyle yapıyo diyodum. Videoyu bulmuş gösteriyo bak bak diye:))

Bu gün çarşamba. Bayramın 2. Günü ankaraya gitcez. Çamaşır ları halletmem lazım. Evi temizlemem lazım. Koltuklarla oturma odasındaki halıyı eşime sildircem. Gökçe yemekli ağzını burnunu sildi hep.
Bende inşallah mutfak dolaplarını halledebilirim. Eve geldiğimde temiz bulmak istiyorum. :/

Kutu değilde gunluk süt sadece gunde bir cay bardağı dedi dr muz
Ya BN fazla vermeye basladim sütü iciyodA doktorada soryim ben bnu
bn bir buçuk yasima kadar annemi emmisim sonra keçi sütü icmisim bi sure inek sutude icmisim ve ben 17 18 yasima kadar sut icerdim her gece uç gbi kalkiyodum sut için annem hic birakmadin dedi o yasina kadar hc saati bile sasmazdi boyum uzun bnm sut sayesinde sanirm :)

aaa hamileymisinn yeni gördüm ben girmeyeli neler olmuss ne güzel beraber buyucekler maşallah sana oğlun abi oluyor çok sevindim.

Cornelia'yı anlatım tarzına bayıldım cidden..O yüzden emin ol ilk oraya bakacağım tatil planında..Bebekliyken giden birinin tecrübeleri önemli oluyor çünkü..Ve acaip memnun kalmışsın..Tatile bu sene gidemiyoruz ama feci özendim,süper anlatmışsın kızzz

Günaydın cok fenayim iki saat bile uyumadan işe geldim ve gozlerimi açamıyorum kalbim çarpıyor resmen kalkti ve sabah kadar oyun oynayip kahkaha atti saka gibiydi sinirden patladim;((

Güle güle kullanın canım,çok cici..Ama Efe'ye 20 bile büyük geliyor yürürken zorlanıyor adım atmakta..21 tam mı oldu size?Hani bide bu zamanlar yeni yürüme zamanları olduğundan büyük almayın tam alın deniyor..Zaten hızlı büyüme çağında oldukları için bu dönemlerde "büyük al seneyede giyer" mantığı olmazmış..19'da çok rahat edip kolay yürüyor hareket ediyor benimki..Bizim no hâlâ 19
Adidas aldık 19 no mesela,tam oldu..

Hazır müsaitken sorayım dr bize bağışıklık artırsın diye ummineks verdi kullanan var mı?

Herhangibir değerinize falan bakılıp mı verdi yoksa doktorun kendi kararı mı?Bize verilmedi..Şu an biz hiç bir şey kullanmıyoruz..

@minnakkartal meşhur yengenin profili gizliydi amcadan baktım. tabiki de ekleyip havaya sokmadım bayan imitasyonu

Evet yaaa profili gizli,bende bakamadım

Bide canımcım gelelim fasülyenin faydalarına Kaç gece kaldınız,ne kadar ödediniz?Ücretlendirme olayı nasıl?Şimdi resimlerine baktım sitesinden acaip hoşuma gitti dahada beğendim yaaa..
Hatta arkadaşları özendireyim dur,bikaç tane paylaşayım

teşekkürler canım eceye ayrı ama oğullarına da bayılıyorum çok o kadar güzel yetişmişler ki maşallah size

at kendini valla ver mirayi gitsin :)
yok zaten tası tarağı toplar fizana yerleşirim

teşekkür ederim canım inşallah ağustos ortası gidicez biz mutlaka paylaşırım bende

Çocuklar ışte ne yapacaklari belli olmuyor Ece de benim camasirlarimin olduğu cekmeceleri boşaltıyor sürekli babasinin cekmecesini ellemiyor hiç benimki daha değişik geliyor herhalde:))
bizimkide çorap çekmecesine dadandı bayılıyo tek tek çekmeceden çıkarıp salona taşıyo sanırsın büyük iş yapıyo :))

bayan imitasyon

ay büyük kolaylıklar canım bizde yarın sabah annemle yapıcaz eşim gelene kadar sonra ben kaçarım dedi malum onunda işleri var kalanı eşim miraya bakarken halledicem ama yine çok dip doruk olmaz zaten bayramda ona git buna gel küçük olunca bize gelende olmaz diye çok didinemem uykusuzum zaten daa çok yoramam kendimi

bayilcam uykusuzouktan gece 2ye kadar uyudu oyku sonra bi mizmizlik sut icirdim tekrar yatirdim istemiyo yanima aldim sacimla oynuyo bi saga bi sola donuyo. saat6da daldi iyice anneme geldik bi de esim evde onu. kaldirmaya ugrastim yarim saat aradim 25 kere flan duyuramadim kv yakin olmasinin faydasi aradim gitti kaldirdi gitmis obur odaya yatmis teli kalmis diger odada bugun uyku falan yok

bende bayilazam uykusuzluktan ne enerji var benm sipa da anlamadim gitti sabaha kadar karanlikta oyun oynadi uzerime oturup digidik yapti guler misin aglar misin bilemedim

çok güzelmiş antalya düşünüyoruz eylülde burayi bnde arastrayim. Biz haziranda bodrumdaydik voyageda. Voyage hotelleride bebek dostu temizlik herşey harikaydi ayni şekilde mama sandalyeleri yeterliydi kullan at mama onlugu İslak mendil strec filmle örtülmüştü çok memnun kaldik bzde. Villa aile odasinda kaldik villa standartti bizim oda normalde değiştirdiler sansimiza. Antalya içinde voyage sorguna gdicektik ama bunada bakicam hemen inş yer vardır

Bu çocuklarla zaten dip köşe yapmak imkansız. :)
Ben burada bile olmayacağım kimse gelmez bize ilk gündende. Ama annemlerde kalıcam 1 hafta. Orda hadisenin deyimiyle prenses gibi yayılacağım için tüm gün. Geldiğimde ev temiz olsun bari zor gelmesin temizlik yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…