- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Benim kiz ne anne ne de baba diyor. Mamamamama diye tekralayip duruyor mamamama degil anne diyorum daha cok mamamamammamamam diyorTeşekkürler canım keşke bide bide tatlı tatlı anne dese benimde Yüzümü güldürse :))
aynı sizin mirayla olan videonuz gibi canım. Adam dad diyo çocuk adamın göÜnün içine baka baka mom diyo. :)) bizim sıpada böyle eşim böbürleniyo. Baba demek kolay ondan öyle yapıyo diyodum. Videoyu bulmuş gösteriyo bak bak diye:))video açmadı iş yerinden bakıcım ama bizde anne dedirtemeyenler diye çıkabiliriz potansiyel var
Bizdende selamlar arada bir görünsün yahu
Güle güle giysin kuzucuk çok akıllı bunlar çok işlerini biliyolar
Tam olarak nasıl bir oyuncak istiyorsun bilmiyorum canım arkadaşlardan aktivite Masası alanlar var oyuncak değil Eğim seti gibi istersen adım Adım veya bardabascocuk var Netten inceleyebilirsin
He birde poldi eğitim seti var bazıları daa sonraki aylar için ama alıştırma yapmakta fayda var diye düşünüyorum
Ya BN fazla vermeye basladim sütü iciyodA doktorada soryim ben bnuKutu değilde gunluk süt sadece gunde bir cay bardağı dedi dr muz
bn bir buçuk yasima kadar annemi emmisim sonra keçi sütü icmisim bi sure inek sutude icmisim ve ben 17 18 yasima kadar sut icerdim her gece uç gbi kalkiyodum sut için annem hic birakmadin dedi o yasina kadar hc saati bile sasmazdi boyum uzun bnm sut sayesinde sanirm :)Yeni öğrendim bu lafı , tam abinin eşine göre "Şeytanından bulsun" :)
Eşim eve kutu süt sokmaz. Ürünün ömrü ne kadar uzarsa bizim ömrümüz o kadar kısaliyormus. Günlük süt alırız, yalnız şişe Sütaş alırız. Yoğurdu da yine Sütaş yoğurtla mayalariz. A101 de fiyati daha uygun. Mutlaka kaynatiyorum. Hiç açılmamış ve son kullanma tarihi gelmemiş sütü kaynattigimda 2 defa çöktü. Ne olur ne olmaz. Sütü 1 haftadır 1 çay bardağı kadar bisküvi ile veriyorum. Bisküvi zararlı biliyorum, yulaf ezmesi ile denemeyi düşünüyorum ya da alternatif araştıracagim. Bu arada sütten nefret ederim. Peynir ve yogurtcuyum. Oğlumu da öyle yetistirecegim. Ayrıca 2 yaştan sonra süt önerilmiyor diye biliyorum. Sütü cok içenlerin uzun ama ince kemikleri olurmuş.
Evde ayakkabı giydirmiyorum. Dışarı için doktorumuzun tavsiyesiyle ilk adım ayakkabısı aldık. Bilek kısmını kavriyor.
aaa hamileymisinn yeni gördüm ben girmeyeli neler olmuss ne güzel beraber buyucekler maşallah sana oğlun abi oluyor çok sevindim.Cok sagolun bacilarim...
Ya kusuruma bakmayin boyle yazip yazip kaciyorum inanin psikolojik bunalim yasiyorum su an...
Yemek bile yiyemez oldum desem yeridir...
Esim zoraki ile yememi sagliyo..
Tansiyonum 9-6 8-5 boyle surekli...
Benim biran evvel gerceklerle yuzlesmem gerek...
O doktorun soyledikleri aklimdan cikmiyor...
Ve bebegimin resmine bakiyorum surekli...
0.38 cm kesenin icerisindeki boyu...
Persembe kendi doktorumdan guzel haberlerle cikip gitmis oldugum o doktorun suratina saydirasim var inanin :)
Pufpufum doğru buluşsun Belekte cornelia diamond otel.
Cuma akşamüzeri otelden çıktık Fethiye'de arkadaşlarımız var 10 aylık ikiz bebekleri yolda karar verdik bir gece de orada kalalım dedik. Dsi nin misafirhanesini aradım bir gecelik yerleri olduğunu söylediler. Yeri çok güzel ve temizdi gecelik kişi başı 24 tl ödedik. Ama ben dsi personeliyim dışarıdan gelenleri alırlar mı kaç paradır bilmiyorum. Ertesi gün ölüdenizde bir otelden denize girdik. Deniz'i tam bizim bebelere göre sıcak ve bir havuz gibi durdun ve kum. Oğluşum çok sevdi. Babası kaleler köprüler yaptı can da yıkma işlemini gerçekleştirdi. Otel güzel değildi ama yolu o taraflara düşen olursa en azından günlük kullanım için gidilebilir.
Eki Görüntüle 1583380 bu da bizim sandaletlerimiz:)
İlkadımımız 19du arkadaşımın tavsiyesiyle 21 aldım çok rahat etti oğlum getirip getirip cici cici diyo giydirmemi istiyor
Dolaylı olarak dışarı çıkmak istiyor:)
Hazır müsaitken sorayım dr bize bağışıklık artırsın diye ummineks verdi kullanan var mı?
@minnakkartal meşhur yengenin profili gizliydi amcadan baktım. tabiki de ekleyip havaya sokmadım bayan imitasyonu
Pufpufum doğru buluşsun Belekte cornelia diamond otel.
Cuma akşamüzeri otelden çıktık Fethiye'de arkadaşlarımız var 10 aylık ikiz bebekleri yolda karar verdik bir gece de orada kalalım dedik. Dsi nin misafirhanesini aradım bir gecelik yerleri olduğunu söylediler. Yeri çok güzel ve temizdi gecelik kişi başı 24 tl ödedik. Ama ben dsi personeliyim dışarıdan gelenleri alırlar mı kaç paradır bilmiyorum. Ertesi gün ölüdenizde bir otelden denize girdik. Deniz'i tam bizim bebelere göre sıcak ve bir havuz gibi durdun ve kum. Oğluşum çok sevdi. Babası kaleler köprüler yaptı can da yıkma işlemini gerçekleştirdi. Otel güzel değildi ama yolu o taraflara düşen olursa en azından günlük kullanım için gidilebilir.
teşekkürler canım eceye ayrı ama oğullarına da bayılıyorum çok o kadar güzel yetişmişler ki maşallah sizeYa kızlar eşimin telinden yazdım böyle saçma sapan olmuş alıntılar bu telefon tuhaf geldi bana @Akaibu maşallah Gokceye sürekli alışkanlık haline getirir süt içmeyi inşallah @mutube biz de miraya hayraniz büyük oğlumla arada oturup Mira nin videolarini izliyoruz çok tatlı maşallah annesinin yorumlarina ise bayiliyoruz Ece de Mira nin karpuzlu videosuyla yemek yiyiyor bazen :))
yok zaten tası tarağı toplar fizana yerleşirimat kendini valla ver mirayi gitsin :)
teşekkür ederim canım inşallah ağustos ortası gidicez biz mutlaka paylaşırım bendeSizin otele baktım çok güzel gözüküyor. Şimdiden iyi tatiller diliyorum. Uykuyu yemeği de dert etme eminim Mira çok mutlu olacaktır orda. Dönüşte senin yorumlarını da bekliyorum otel hakkında fikrimiz olur bizim de.
bizimkide çorap çekmecesine dadandı bayılıyo tek tek çekmeceden çıkarıp salona taşıyo sanırsın büyük iş yapıyo :))Çocuklar ışte ne yapacaklari belli olmuyor Ece de benim camasirlarimin olduğu cekmeceleri boşaltıyor sürekli babasinin cekmecesini ellemiyor hiç benimki daha değişik geliyor herhalde:))
bayan imitasyonkızlar kaç gündür siteye kullanıcı adıyla giriş yapamıyorum. telden mi kaynaklanıyor yoksa siteden mi çözemedim. ama kaçırmadan herşeyi okudum. aferin bana:) bu aradacilek31 inşallah bu evde çok mutlu olursun. hiç bir sıkıntı çekmezsin. okurken emlakçıya sinir oldum. @minnakkartal meşhur yengenin profili gizliydi amcadan baktım. tabiki de ekleyip havaya sokmadım bayan imitasyonu
ay büyük kolaylıklar canım bizde yarın sabah annemle yapıcaz eşim gelene kadar sonra ben kaçarım dedi malum onunda işleri var kalanı eşim miraya bakarken halledicem ama yine çok dip doruk olmaz zaten bayramda ona git buna gel küçük olunca bize gelende olmaz diye çok didinemem uykusuzum zaten daa çok yoramam kendimiBu gün çarşamba. Bayramın 2. Günü ankaraya gitcez. Çamaşır ları halletmem lazım. Evi temizlemem lazım. Koltuklarla oturma odasındaki halıyı eşime sildircem. Gökçe yemekli ağzını burnunu sildi hep.
Bende inşallah mutfak dolaplarını halledebilirim. Eve geldiğimde temiz bulmak istiyorum. :/
bende bayilazam uykusuzluktan ne enerji var benm sipa da anlamadim gitti sabaha kadar karanlikta oyun oynadi uzerime oturup digidik yapti guler misin aglar misin bilemedimbayilcam uykusuzouktan gece 2ye kadar uyudu oyku sonra bi mizmizlik sut icirdim tekrar yatirdim istemiyo yanima aldim sacimla oynuyo bi saga bi sola donuyo. saat6da daldi iyice anneme geldik bi de esim evde onu. kaldirmaya ugrastim yarim saat aradim 25 kere flan duyuramadim kv yakin olmasinin faydasi aradim gitti kaldirdi gitmis obur odaya yatmis teli kalmis diger odada bugun uyku falan yok
CnmBide canımcım gelelim fasülyenin faydalarınaKaç gece kaldınız,ne kadar ödediniz?Ücretlendirme olayı nasıl?Şimdi resimlerine baktım sitesinden acaip hoşuma gitti dahada beğendim yaaa..
Hatta arkadaşları özendireyim dur,bikaç tane paylaşayım
Eki Görüntüle 1583778 Eki Görüntüle 1583779 Eki Görüntüle 1583780 Eki Görüntüle 1583781
Cornelia'yı anlatım tarzına bayıldım cidden..O yüzden emin ol ilk oraya bakacağım tatil planında..Bebekliyken giden birinin tecrübeleri önemli oluyor çünkü..Ve acaip memnun kalmışsın..Tatile bu sene gidemiyoruz ama feci özendim,süper anlatmışsın kızzz
çok güzelmiş antalya düşünüyoruz eylülde burayi bnde arastrayim. Biz haziranda bodrumdaydik voyageda. Voyage hotelleride bebek dostu temizlik herşey harikaydi ayni şekilde mama sandalyeleri yeterliydi kullan at mama onlugu İslak mendil strec filmle örtülmüştü çok memnun kaldik bzde. Villa aile odasinda kaldik villa standartti bizim oda normalde değiştirdiler sansimiza. Antalya içinde voyage sorguna gdicektik ama bunada bakicam hemen inş yer vardırBide canımcım gelelim fasülyenin faydalarınaKaç gece kaldınız,ne kadar ödediniz?Ücretlendirme olayı nasıl?Şimdi resimlerine baktım sitesinden acaip hoşuma gitti dahada beğendim yaaa..
Hatta arkadaşları özendireyim dur,bikaç tane paylaşayım
Eki Görüntüle 1583778 Eki Görüntüle 1583779 Eki Görüntüle 1583780 Eki Görüntüle 1583781
Canim hepsini bi gunde bende halledemem camlar bikac gun once silmistim bebekle zor olur diye bi gun bi yeri bigun yeri yaptim sukur bittibu kadar işi nasıl yapıyorsun ki maşallah. valla ya tembelim ya pasaklı. bu kadar iş yapsam yerden kazırlar beni
ne yedi ne icti degisik nerden bu enerji :)bende bayilazam uykusuzluktan ne enerji var benm sipa da anlamadim gitti sabaha kadar karanlikta oyun oynadi uzerime oturup digidik yapti guler misin aglar misin bilemedim
degisik birsey de yemedi amaa enerji patlamasi yasadi resmenne yedi ne icti degisik nerden bu enerji :)
Bu çocuklarla zaten dip köşe yapmak imkansız. :)teşekkürler canım eceye ayrı ama oğullarına da bayılıyorum çok o kadar güzel yetişmişler ki maşallah size
yok zaten tası tarağı toplar fizana yerleşirim
teşekkür ederim canım inşallah ağustos ortası gidicez biz mutlaka paylaşırım bende
bizimkide çorap çekmecesine dadandı bayılıyo tek tek çekmeceden çıkarıp salona taşıyo sanırsın büyük iş yapıyo :))
bayan imitasyon
ay büyük kolaylıklar canım bizde yarın sabah annemle yapıcaz eşim gelene kadar sonra ben kaçarım dedi malum onunda işleri var kalanı eşim miraya bakarken halledicem ama yine çok dip doruk olmaz zaten bayramda ona git buna gel küçük olunca bize gelende olmaz diye çok didinemem uykusuzum zaten daa çok yoramam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?