2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bilmiyoruz ki hangisi hayırlı olan olsun şer bildiklerimizde nice hayırlar vardır diyip teslim olmaktan başka bişey yapamayız tedbir bizden takdir allahtan önlemimizi alıp allah a dayanmak neylerse güzel eyler inşaallah

Sana da hayirli yolculuklar canim bizim yol daha uzak 800 km falan arefe sabah 8 9 gibi yola cikacak hayirlisiylabben valizleri iyice tam halletim az ince utu falan da bitti sabah da erken kalkacam evi biraz duzenliyecem yarin dogalgazcilar olcu almaya gelecekmis ev sahibim dogalgaz yonunden olumlu insallah o iste bi hallolsa tasinmak zor is bunu bugun iyice anladim

Hazır müsaitken sorayım dr bize bağışıklık artırsın diye ummineks verdi kullanan var mı?

Yarın sabah 9 da klimalar gelecek odadan salona geçecek klima çok iş çıkacak bana bayramdan sonra mecbur bir boya gerekecek duvar kötü olacak

Çok uzun muş yolunuz rabbim kolaylık versın hayırla gidin gelin cnm

Bende yeni bakım yaptırdım hersene yaptırmak gerekiyomuş içerdeki pislikler direk ciğere iniyomuş bakımcı dedi kendimizde heray temizlicrkmişiz sanada kolay gelsin

Bende yeni bakım yaptırdım hersene yaptırmak gerekiyomuş içerdeki pislikler direk ciğere iniyomuş bakımcı dedi kendimizde heray temizlicrkmişiz sanada kolay gelsin
biz her sene yaptiriyoruz hatta geçen sene hortum tıkanmış tozdan klimaci inanamadı her sene yapıldığı halde o kadar toz. olmasına bizim burası çok tozlu inşaatlar hiç bitmiyor

Ya buranin serifi hic yok @kmltm geceleri burda artik yeni serif bizz olalim @yaz yagmuru baksan topige hirsiz girse haberi olmayacak @kmltm in
evet şerifler değişti kızım uyuyor birde ben uyuşan iyi olacak uykusuz yaşıyorum resmen

Bende nehir uyuyali cok oldu bana uyku gelmiyo

Aynen bahane cok:)))

Fabrikada sef canim

Aynen isin bi de o boyutu var.isimden soguyacagim bu gidisle:))

Mira cok bilmis ya baba dedgi video cok guzel:))bile bile yapiyo sanki zilli:))
aynen işimden soğum
Aynen bahane cok:)))

Fabrikada sef canim

Aynen isin bi de o boyutu var.isimden soguyacagim bu gidisle:))

Mira cok bilmis ya baba dedgi video cok guzel:))bile bile yapiyo sanki zilli:))
aynen işimden soğuduğunu fark ediyorum. normalde bir yıl daha ücretsiz kullanıyım diyordum ama sanırım bakıcı bulabilirsem eylülde başlıycam. bu arada seni istemediğin bir okula verirlerse mutlaka itiraz et.

bu kadar işi nasıl yapıyorsun ki maşallah. valla ya tembelim ya pasaklı. bu kadar iş yapsam yerden kazırlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…