Bu topigin annelerinin cogu evlat sahibi olabilmek icin zorlu surecten geçmiş. Bende bilirim o duyguyu. Su anda aklimda kalan tek sey ise her uzulup agladigimda meger esim cok alinir icerlermis bunu duydugumda sok olmustum ve cok uzulmustum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu resmi netten indirdim ama bizimki de aynen boyle olmustu
Benimde 28 gunu gecmezdi hep daha erken olurdum yada 28. gun. Her gectiginde hamile oldugumu ogrendim ta ki spirali takana kadar simdi bozuldu duzenim. Neyse konuyu saptirmayalim.arkadaşlar bi yardımcı olur msnz? adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.bide produktor marka erken gebelk testi yaptm çift çzgi var bundacok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio kiadet belrtm yok bel agrm falan göğüslerm 9 10 gün evvel agrrdı 3 gündür agrıo sadece çok istiyorm ama normal kaset testte ckmayınca umudum krıldı
inşallah çok sağol.daha erken olabilir mi acaba idrarda ckması için.ben kzımı normal 5 tl lik testlerden öğrenmştm adetm 9 gün geçmşti.acele mi ediorum acabaBenimde 28 gunu gecmezdi hep daha erken olurdum yada 28. gun. Her gectiginde hamile oldugumu ogrendim ta ki spirali takana kadar simdi bozuldu duzenim. Neyse konuyu saptirmayalim.
Iki test yapmissin birinde cift cizgi cikmis digerinde de hayalet gibi olsada cikmis cizgi. Bana bir seyler var gibi geldi. Biraz daha sabret canim iki uc gun sonra tekrarla testi yada kan tahlili yaptir onda net cikiyor. Allah gonlune gore verir insallah
dis canim baya beyaz ust yanlar hatta annem bugun cikmis dedi o kadar net ama hala patlamadi onun sancisiDiş mi acaba yine bizde de kabarmışlar huysuzluk var?
Selam arkadaşlar..iftara az kala herkes telaş içinde sanırım..yolculukta olanları çıkacakları Allah korusun...
Benim bir derdim var: nili yıkarken çok ağlıyo yaklaşık 1 aydır..aslında önceleri hiç ağlamazdı ve severdi..ne yapcam resmen yıkayamıyorum??
canım su artık sıcak geliyo olabilir mi ısısı düşürsen bizde işe yaramıştı
arkadaşlar bi yardımcı olur msnz? adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.bide produktor marka erken gebelk testi yaptm çift çzgi var bundacok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio kiadet belrtm yok bel agrm falan göğüslerm 9 10 gün evvel agrrdı 3 gündür agrıo sadece çok istiyorm ama normal kaset testte ckmayınca umudum krıldı
Kızlar tüp bebekle çocuk sahibi olanların ne kadar zorlu bir süreç yaşadığını çevremden biliyorum. Hem psikolojik hem fiziken çok yıpratıcı bir süreç ama sonucu çok güzel. İyi ki böyle bir yöntem var buna da şükür. Allah ım gönlünüze göre versin. Ben hikayemi anlatayım size de umut olsun. biz eşimle evleneli iki sene olmuştu. Önce gezelim tozalım sonra çocuk yapalım diye düşünüyoduk. Ama eşimin ailesi çok ısrar ediyordu. Hatta yalnız kaldığımızda kv kısır olduğuma dair imalarda bulunuyordu. Ben çok sık idrar yoku enfeksiyonu olurdum. Bir gün eşim dedi ki bu böyle olmaz kalk seni doktora götürecem. Engeksiyonun sebebini öğrenelim. Bir proftan randevu aldık gittik. tahlil yapıldı. eşim gelmişken ben de muayene olayım dedi. ondan farklı testler de istemiş. neyse sonuçları öğrenmeye gittik biz. bana suyu öok iç ciddi birşey yok dedi. eşim girdi doktorun yanına çıktığında allak bullak olmuş konuşamıyo bile. soruyorum cevap vermiyor. benim çocuğım olmayacakmış dedi. boşanmak istersen anlarım dedi. saçmalama dedim. başka doktora gidelim. olmazsa da olmasın. Allah ımböyle uygun gördüyse yapacak birşey yok. Uzatmayımameliyat olursan bi ihtimal dedi dr. sonra tüp bebek deneriz dedi ama hiç ümit vermiyo. eşim yıkıldı. kimseye söylemedik. kardeşim o hastanede hemşire ondan bile sakladık. bayramdan iki gün önce gizlice ameliyat oldu. eşimin memleketine gideriz her bayram. gitmeyelim iyileşmedin dedim. olmaz durumu öğrenmesinler dedi. gittik . annesi herkesin içinde bana seni dr a götürüyüm yaşın geçti çocuğun neden olmuyo dedi. ben 28 yaşındayım. bişey diyemedim eşim üzülecek diye. eşim babasına anlatmış herşeyi. hala üçümüzden başka kimse bilmez. biz kabullendik çocuğumuz olmayacak diye. ama ben de tuhaflıklar başladı. gizli gizli test yapıyorum eşim üzülür diye söyleyemiyorum eczacıyla kankaya bağladık. ben tosbamı öğrendiğimde 8 hafta 4 günlük olmuştu. biz tabi şok olduk. Demek ki kısmetimizde anne baba olmak varmış diyorum. Biz zorlu bir süreci ve uzun bir uğraşı göze almışken küçük tosbam hiç yormadan geldi iyi ki geldi. Ben inanıyorum mucizelere ki bize tüp bebek için bile çok ümit vermemişti.
Aren mülteciler gibi 10 dk.yolda bile uyur. Çok ender sıkılır onda da babasının dinledigi (heavy metal) müzikleri açıyorum son ses anında susuyor.
Aynı Can arabada uyumayı çok sever. Uyumuyorsa da son ses müzik ister. Bizimki de tam bir rocker :)
Erken tabi, iki gun gecmis sadece. Biraz daha bekle yada beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptir. Bu arada bende 3 gebeligimi de 5 liralik testlerle ogrenmistim sadece ilkinde inanamayip 3 kez tekrarlayip en sonunda kan 5ahlili yaptirmistim :)inşallah çok sağol.daha erken olabilir mi acaba idrarda ckması için.ben kzımı normal 5 tl lik testlerden öğrenmştm adetm 9 gün geçmşti.acele mi ediorum acaba
Mutlu son :) Allah bagislasin size küçük tosbayiKızlar tüp bebekle çocuk sahibi olanların ne kadar zorlu bir süreç yaşadığını çevremden biliyorum. Hem psikolojik hem fiziken çok yıpratıcı bir süreç ama sonucu çok güzel. İyi ki böyle bir yöntem var buna da şükür. Allah ım gönlünüze göre versin. Ben hikayemi anlatayım size de umut olsun. biz eşimle evleneli iki sene olmuştu. Önce gezelim tozalım sonra çocuk yapalım diye düşünüyoduk. Ama eşimin ailesi çok ısrar ediyordu. Hatta yalnız kaldığımızda kv kısır olduğuma dair imalarda bulunuyordu. Ben çok sık idrar yoku enfeksiyonu olurdum. Bir gün eşim dedi ki bu böyle olmaz kalk seni doktora götürecem. Engeksiyonun sebebini öğrenelim. Bir proftan randevu aldık gittik. tahlil yapıldı. eşim gelmişken ben de muayene olayım dedi. ondan farklı testler de istemiş. neyse sonuçları öğrenmeye gittik biz. bana suyu öok iç ciddi birşey yok dedi. eşim girdi doktorun yanına çıktığında allak bullak olmuş konuşamıyo bile. soruyorum cevap vermiyor. benim çocuğım olmayacakmış dedi. boşanmak istersen anlarım dedi. saçmalama dedim. başka doktora gidelim. olmazsa da olmasın. Allah ımböyle uygun gördüyse yapacak birşey yok. Uzatmayımameliyat olursan bi ihtimal dedi dr. sonra tüp bebek deneriz dedi ama hiç ümit vermiyo. eşim yıkıldı. kimseye söylemedik. kardeşim o hastanede hemşire ondan bile sakladık. bayramdan iki gün önce gizlice ameliyat oldu. eşimin memleketine gideriz her bayram. gitmeyelim iyileşmedin dedim. olmaz durumu öğrenmesinler dedi. gittik . annesi herkesin içinde bana seni dr a götürüyüm yaşın geçti çocuğun neden olmuyo dedi. ben 28 yaşındayım. bişey diyemedim eşim üzülecek diye. eşim babasına anlatmış herşeyi. hala üçümüzden başka kimse bilmez. biz kabullendik çocuğumuz olmayacak diye. ama ben de tuhaflıklar başladı. gizli gizli test yapıyorum eşim üzülür diye söyleyemiyorum eczacıyla kankaya bağladık. ben tosbamı öğrendiğimde 8 hafta 4 günlük olmuştu. biz tabi şok olduk. Demek ki kısmetimizde anne baba olmak varmış diyorum. Biz zorlu bir süreci ve uzun bir uğraşı göze almışken küçük tosbam hiç yormadan geldi iyi ki geldi. Ben inanıyorum mucizelere ki bize tüp bebek için bile çok ümit vermemişti.
teşekkür ederim canım. farklı bir yere koyuyorlar sanırım bu durumuBiz de ayni durumdayiz canim.gecen kuvetini oturma odasina tv nin onune koydm sevdigi cizgi filmi actm ilkin oyalanadi guldu ama kafaya sira gelnce kiyamet koptu geneumarm gecici bir durumdur
Bizde o da ise yaramadi
Bence kan tahlili yaptir ben oyle ogrenmstm.idrarda negatif cikmsti
Allah tan umit kesilmez gercekten.o ol dedi mi her sey tikir tikir oluyo.Allah size bagislasin tosbayi:))esin de cok mutlu olmustur.erkekler daha cok etkileniyolar bu durumdan anladgm kadariyla
teşekkürler. darısı isteyen herkese olsunMutlu son :) Allah bagislasin size küçük tosbayi
Erken tabi, iki gun gecmis sadece. Biraz daha bekle yada beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptir. Bu arada bende 3 gebeligimi de 5 liralik testlerle ogrenmistim sadece ilkinde inanamayip 3 kez tekrarlayip en sonunda kan 5ahlili yaptirmistim :)
Oynatıyorum duşa girmeden.. Kabine girmeden oynamaya bayılıyor ..önceden çoook severdi hiç ağlamazdı son bi aydır ayağa kalkıyo yapışıyo ve ağlıyo...anlam veremiyorum inş geçici bi süreçtir..M Mor ve mavi neyde yıkıyorsan onu doldursan içine oyuncalarını atsan duşu açmadan biraz oynasa. Belki alışır suya. Biz bi kaç gündür öyle yapıyoruz duş aldırmadan küvetini dolduruyorum oynuyor sonra yıkıyorum. Gerçi aren suyu çok seviyor. Daha önceleri bi süre ağlıyordu ama geçti çok şkr.
Oynatıyorum duşa girmeden.. Kabine girmeden oynamaya bayılıyor ..önceden çoook severdi hiç ağlamazdı son bi aydır ayağa kalkıyo yapışıyo ve ağlıyo...anlam veremiyorum inş geçici bi süreçtir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?