- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Allah bağışlasın canım. ben de italyaya gidip geldikten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. keramet itslya da mı ki:)Topiğin bebişleri hep zorlu yollardan gelmiş. Ilk aşılamamız yapıldığında kesin olur diye düşündüğümden yemem içmem hareketlerim hamileymişim gibiydi. Tutmayınca büyük hüsran. Neyse dedik ikinciyi de denedik. Ben yine aynı şekilde bu sefer oldu dedim ama yine hayal kırıklığı. Eşimle karar verdik üçüncüyü denemeyelim tüp bebek yapalım. Doktorumuz çok ısrar etti tamam dedik 3. De deneyelim ama hiç umudumuz yok. Hatta nasıl olsa olmayacak ve tüp bebek yapacağız diye genetik testleri bile yaptırmıştık. Aşılamadan bir hafta kadar sonra bayramdı italyaya gittik. Kilometrelerce yol yürüdüm, valiz indir bindir hiç bişeye dikkat etmedim. Döndük ertesi gün test yaptırdım. Sonuç pozitif. Internet'ten bakmıştım sonuca ekrana bakıp dondum kaldım inanamadım. Çok şükür Allah kucağımıza da almayı nasip etti. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Kimseyi bu yolda uzun yıllar aratmasın.
hala mı özür dilemediEsim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz canim ne mutlu ki Allah size bunu lutfetmis. Ben 8 yil sonra cocuk sahibi oldum sukur. Herkesin ayri bir hikayesi var...Kızlar tüp bebekle çocuk sahibi olanların ne kadar zorlu bir süreç yaşadığını çevremden biliyorum. Hem psikolojik hem fiziken çok yıpratıcı bir süreç ama sonucu çok güzel. İyi ki böyle bir yöntem var buna da şükür. Allah ım gönlünüze göre versin. Ben hikayemi anlatayım size de umut olsun. biz eşimle evleneli iki sene olmuştu. Önce gezelim tozalım sonra çocuk yapalım diye düşünüyoduk. Ama eşimin ailesi çok ısrar ediyordu. Hatta yalnız kaldığımızda kv kısır olduğuma dair imalarda bulunuyordu. Ben çok sık idrar yoku enfeksiyonu olurdum. Bir gün eşim dedi ki bu böyle olmaz kalk seni doktora götürecem. Engeksiyonun sebebini öğrenelim. Bir proftan randevu aldık gittik. tahlil yapıldı. eşim gelmişken ben de muayene olayım dedi. ondan farklı testler de istemiş. neyse sonuçları öğrenmeye gittik biz. bana suyu öok iç ciddi birşey yok dedi. eşim girdi doktorun yanına çıktığında allak bullak olmuş konuşamıyo bile. soruyorum cevap vermiyor. benim çocuğım olmayacakmış dedi. boşanmak istersen anlarım dedi. saçmalama dedim. başka doktora gidelim. olmazsa da olmasın. Allah ımböyle uygun gördüyse yapacak birşey yok. Uzatmayımameliyat olursan bi ihtimal dedi dr. sonra tüp bebek deneriz dedi ama hiç ümit vermiyo. eşim yıkıldı. kimseye söylemedik. kardeşim o hastanede hemşire ondan bile sakladık. bayramdan iki gün önce gizlice ameliyat oldu. eşimin memleketine gideriz her bayram. gitmeyelim iyileşmedin dedim. olmaz durumu öğrenmesinler dedi. gittik . annesi herkesin içinde bana seni dr a götürüyüm yaşın geçti çocuğun neden olmuyo dedi. ben 28 yaşındayım. bişey diyemedim eşim üzülecek diye. eşim babasına anlatmış herşeyi. hala üçümüzden başka kimse bilmez. biz kabullendik çocuğumuz olmayacak diye. ama ben de tuhaflıklar başladı. gizli gizli test yapıyorum eşim üzülür diye söyleyemiyorum eczacıyla kankaya bağladık. ben tosbamı öğrendiğimde 8 hafta 4 günlük olmuştu. biz tabi şok olduk. Demek ki kısmetimizde anne baba olmak varmış diyorum. Biz zorlu bir süreci ve uzun bir uğraşı göze almışken küçük tosbam hiç yormadan geldi iyi ki geldi. Ben inanıyorum mucizelere ki bize tüp bebek için bile çok ümit vermemişti.
Az burnu surtsun hatasini görmez den gelmesin gonul almayi bilsin. Bizde cocuk oldugundan beri kusmek istesem bile beceremiyorum konusmak zorundayim bebisle ilgili. Sonra da barismisim da haberim olmuyorEsim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
Canim aen hamilesin sanki. Bende de ilk gun silik cikmisti bir kac gun sonra idrar tahlilinde kirmizi çizgiyi goreceksin sankiarkadaşlar bi yardımcı olur msnz? adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.bide produktor marka erken gebelk testi yaptm çift çzgi var bundacok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio kiadet belrtm yok bel agrm falan göğüslerm 9 10 gün evvel agrrdı 3 gündür agrıo sadece çok istiyorm ama normal kaset testte ckmayınca umudum krıldı
İnş. cnm ya. Ağlarken yıkamak gerçekten çok zor.Oynatıyorum duşa girmeden.. Kabine girmeden oynamaya bayılıyor ..önceden çoook severdi hiç ağlamazdı son bi aydır ayağa kalkıyo yapışıyo ve ağlıyo...anlam veremiyorum inş geçici bi süreçtir..
Ay siz hala küsmüsünüz ? Bizde de ben hep küserim. Ama resmen kurt dağa küsmüş dağın haberi olmamış modundayız. 9 yaş var aramızda ve kavga ederken ki çok ender ederiz onda da beni hiç ciddiye almaz. Çocuk gibi görür. Bu İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.Esim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
@AreN5 cnm uzunnn bi sure burdayim ins Agustos sonu eylul basi gibi de anlatmstm esim 3 aylığına denetime geliyo ist a ev tutucaz yine esyali oyuzden donmicem ben ,önümüzdeki hafta ici yolun duserse buatarafa goruselim bana uyar
Ramazan be cbk gecti kizlar ya emziriyorm nasi olur geçermi derken yrn son valla anlamadm cok skr havalarda serin gitti hep son 3-5 gun haric sut te etkilenmedi allah yardm etti
@kmltm erkekler bzden cok frkli ya bzn ben küsüyorum tribe giriyorum esim noldugunu bile anlamamış oluo nolduki diyo , ya da tartışıyoruz mesela sabah kalkio hic bsy yok gibi unutuyo bnmki hic uzatmayı da sevmez hatirlamio bile neden tartıştık noldu diye Sağolsun uysal uyumludur yengeç erkekleri genelde böyleymiş ama ben daha sinirli daha ani parlamamalar yasayan biriyim Buda sanrm tipik Koc Burcu özelliği ama icimde hc bsy kalmaz
Yok ben okuyorum seni :)Arkadaslar siz gunduz kaynatin ben herkes uyurken gece yarisi okuyum. Boyle de kendi kendime konusuyormusum gibi oluyo ama neyse
Zaten abi olacak :) diğeri sonra doğacak sonuçta :)Ya evt :) arenede olursa kardeşinede hiçbir zaman söylemeyi düşünmüyorum. Aren hep kendisini abi hissetsin :)
İnşallah güzel geçmiştir yolculuğunuz canımAni bir kararla memlekete gidiyoruz. Su an bolu dagini tirmaniyoruz. Arda uyudu. Cocuklugumda gittigim yollari oglumla gidiyorum degisik bir duygu.
Ve ben sizleri okudukça ne kadar şanslı olduğumu daha iyi anlıyorumBu topigin annelerinin cogu evlat sahibi olabilmek icin zorlu surecten geçmiş. Bende bilirim o duyguyu. Su anda aklimda kalan tek sey ise her uzulup agladigimda meger esim cok alinir icerlermis bunu duydugumda sok olmustum ve cok uzulmustum. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?