2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah bağışlasın canım. ben de italyaya gidip geldikten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. keramet itslya da mı ki:)

Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz canim ne mutlu ki Allah size bunu lutfetmis. Ben 8 yil sonra cocuk sahibi oldum sukur. Herkesin ayri bir hikayesi var...

Esim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
Az burnu surtsun hatasini görmez den gelmesin gonul almayi bilsin. Bizde cocuk oldugundan beri kusmek istesem bile beceremiyorum konusmak zorundayim bebisle ilgili. Sonra da barismisim da haberim olmuyor

@AreN5 cnm uzunnn bi sure burdayim ins Agustos sonu eylul basi gibi de anlatmstm esim 3 aylığına denetime geliyo ist a ev tutucaz yine esyali oyuzden donmicem ben ,önümüzdeki hafta ici yolun duserse buatarafa goruselim bana uyar
Ramazan be cbk gecti kizlar ya emziriyorm nasi olur geçermi derken yrn son valla anlamadm cok skr havalarda serin gitti hep son 3-5 gun haric sut te etkilenmedi allah yardm etti
@kmltm erkekler bzden cok frkli ya bzn ben küsüyorum tribe giriyorum esim noldugunu bile anlamamış oluo nolduki diyo , ya da tartışıyoruz mesela sabah kalkio hic bsy yok gibi unutuyo bnmki hic uzatmayı da sevmez hatirlamio bile neden tartıştık noldu diye Sağolsun uysal uyumludur yengeç erkekleri genelde böyleymiş ama ben daha sinirli daha ani parlamamalar yasayan biriyim Buda sanrm tipik Koc Burcu özelliği ama icimde hc bsy kalmaz

kizimda yikanirken kendini yirtiyor bana sariliyor basina su dokmeye baslayinca. Gecici bi donem oldugunu düşünüyorum sicak olmasina ragmen her gun yikamiyorum bu yuzden

@Akaibu naptin canim temizligi bitirebildin mi koltuk halihali silindi mi? Ben bayramdan sonra temizlik yapacam. Benim gibi isimde ters

Canim aen hamilesin sanki. Bende de ilk gun silik cikmisti bir kac gun sonra idrar tahlilinde kirmizi çizgiyi goreceksin sanki

İnş. cnm ya. Ağlarken yıkamak gerçekten çok zor.

Esim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
Ay siz hala küsmüsünüz ? Bizde de ben hep küserim. Ama resmen kurt dağa küsmüş dağın haberi olmamış modundayız. 9 yaş var aramızda ve kavga ederken ki çok ender ederiz onda da beni hiç ciddiye almaz. Çocuk gibi görür. Bu İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.

Evt cnm hatırladım. Haftaiçi eşim çok yoğun olacakmış ctesi yada bi sonraki haftaiçi bırakabilirim dedi. Haberleşelim yine. Sana da uyan bi günde görüşelim.
Arkadaslar siz gunduz kaynatin ben herkes uyurken gece yarisi okuyum. Boyle de kendi kendime konusuyormusum gibi oluyo ama neyse
Yok ben okuyorum seni :)

Ve ben sizleri okudukça ne kadar şanslı olduğumu daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…