2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Az burnu surtsun hatasini görmez den gelmesin gonul almayi bilsin. Bizde cocuk oldugundan beri kusmek istesem bile beceremiyorum konusmak zorundayim bebisle ilgili. Sonra da barismisim da haberim olmuyor
Offff bende aynıyim. Tamam diyorum Özür dileyene kadar konuşmam. Ama gökçe ile ilgili bişey oluyo mecbur konuşuyorum. En son nerdeyse bi hafta konuşmadım sonra
gökçe hastalandı yok doktor yok tahlil derken bi baktım konuşuyorum :/

Sen kayseride mi yaptırdın. Kaç yumurta topladılar senden? Bide umut dondurulmuş mu yoksa hemen mi transfer oldun?
kayseride yaptirdik canim 8 yumurta toplandi altisi dollendi ucuncu gun transferi digerleridecope gitti hemen transfer canm dondurulmaya kalmadi kaliteli degildiler

kizimda yikanirken kendini yirtiyor bana sariliyor basina su dokmeye baslayinca. Gecici bi donem oldugunu düşünüyorum sicak olmasina ragmen her gun yikamiyorum bu yuzden
Gökçe de biara ağlamaya başlamıştı. Ama şimdi eskiye döndük çok şükür. Dönemsel biseydi sanırım gokceninki

Günaydın guya tatil ve ise gitmicem ama bes bucuktan beri ayaktayim suan da ayahimda salliyorum umut uyuyor ben ayakta
Gökçe 5 uyandı sanırım. Orali olmadım yatağında kendi kendine oynadı saat 6 ya kadar 6 da ayaklandı iyice. Kalktım süt isittim 110 ml içti. Yatakta babasıyla uğraşırken uyudu 7 de kaldı.

Gökçe 5 uyandı sanırım. Orali olmadım yatağında kendi kendine oynadı saat 6 ya kadar 6 da ayaklandı iyice. Kalktım süt isittim 110 ml içti. Yatakta babasıyla uğraşırken uyudu 7 de kaldı.
ne guzel umut daha gozunu bile acmadan ayagi kalkip bizim yataga gecer kendi kendine asla oyalanmaz;(

canım bizde suyun sıcaklığını düşürerek hallettik o sorunu. Gerçi başına su dökünce hala ağlıyo ama . Elimle su alarak az az ıslatıyırum. Şampuanlayıp en son kafasını yıkıyorum:/
çok ilginç ya:) Arenden 6 tane:)) ilk defa duydum böyle bir şeyi. Eğer olurda bir Aren daha dünyaya getirirsen inşallah yine bırda oluruz. Merak ettim acaba aynı sorunları mı yaşıvaksınız nasıl olacak

çok şükür kavuşmuşsunuz. Bu kvlerde gelinlere kusur bulmak için yer arıyolar. Hoş bu kusurda sayılmaz sağlık sorunu ama kendi oğullarında olamaz sanki.

Esim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
bence de görmezden gelme canım. Ben hemen barışırdım dayanamazdım. Baktım adam nasılsa hemen barışıyo bu diye hiiç uğraşmıyo. Azıcık kendimizi ağırdan almamız lazım

@Akaibu naptin canim temizligi bitirebildin mi koltuk halihali silindi mi? Ben bayramdan sonra temizlik yapacam. Benim gibi isimde ters
nerde canım ya
Güya mutfak dolaplarını silcektim. Sadece üst taraftaki dolapları silebildim gökçr çıldırdı onunla ilgilenmiyorum diye. Babasıyla oynasada ben yanlarında olacakmışım.bu günde çamaşırlarla uğraşcam. Yattı brnim temizlik. Hele birde nasıl böyle ıluyo anlamadım ama binanın çevresinde kuşlar dolanıp duruyolar. Biri kuş mu besliyo balkonda anlamadım da. Tüm camlarım kuş pisliği olmuş. Çok sinirim bozuldu. Temizlemeye vaktimde yok. Kalacak mecbur öyle gelene kadar

Bende bizim süreçten bahsedeyim biraz ilk evlendiğimiz sene ben çok istedim çocuk eşim yok diyodu Bikaç sene Geçsin tadını çıkaralım tabi ben etrafa hiç düşünmüyorum istemiyorum fln diyorum bir buçuk yılın sonunda Kv rahatsızlandı bi gün ziyaret sonrası Eşim annem hastaneden çıksın bizDe çocuk yapalım artık dünyanın bin hali var annemde Görsün dedi Ne yazıkki vefat etti o ara benim abim kanser oldu zorlu bi tedavi Süreci geçirttik bi iki yılda öle geçti sonra ben iş değiştirdim hemen hamile kalamazdım bu Arda üç buçuk yıllık falan evliydik sonra işim rahat ben rahat bu kez eşim istiyo ben istemiyorum bir yılA yakın falan da öle geçti tabi artık baskılar ayyuka çıkmıştı benim teyzem eşime valla herkese damat kısır derim bile Demiş tabi artık Nihayet karar verdik ben testlerimi yaptırdım herşey yolunda hatta hazırda yumurtam eve gelip o heyecanla anlattım eşime stres olacağını hiç düşünmedim sonuç o ay olmadı eşim bana o zamn söylememiş baya kötü hissetmiş moral bozuk sonraki ay erken mi tripleri neyse ben yok dedim bu ay olacak rüya gördüm o ay regl tarihim yaklaştı ben bi havalar hamileyim kesin sonra kanamam oldu ben regl sandım çok üzüldüm eşim benden üzgün Ankara'ya gitti iş için sonra kısa sürünce ben test doktor kesinleşti yüzyüze söylerim diyodum ama dayanamadım telefonda söyledim ilk tepkiyi kaçırdım

Allah kimseye aratmasin çok zor dört yılda sıkıntıdan saçlarından beyazlar çıktı bi de eşimin tavırları üstüne tuz biber ekti o zamanları hatırladım çok üzülüyorum Allah büyükiişte umudunu kestiği anda meleğim gönderdim şükürler olsun.Hergun sukredyorum

Herkes anlatıyor bende anlatayim:)
Bizde evlenir evlenmez dusunmedik biraz gezelim tozalim falan dedik. Ama bi taraftan da çok istiyoruz çünkü uzun bi birliktelikten sonra evlendik. Derken bir yıl geçti. Arkadaşımla otururken yoldan bebek arabasi ile bi çift geçti. Bende onları görünce. Böyle gezenlere çok özendigimi ama çocuk için erken olduğunu söyledim. O arkadaşımda bizden Bir ay sonra evlenmişti. Artık düşündüklerini korunmayi birakacaklarini söyledi. Eşim askere gitmemiş her ay 800 lira Kredi ödüyoruz nasıl düşünelim çocuk. Derken heray düzenli gelen adetim gecikti. Yok canım dedim korunuyoruz tabi o ay bir kez korunmadigimizi hesaba katmiyoruz. Bi hafta geçti gelen giden yok. Bi arkadaşıma dedim. Oda meraklandi. Hadi bekleme şimdi test al gel diye tutturdu. Birde yorgunum sormayın. Zar zor hazırlanıp eczaneye gittim. Utana sıkıla aldım testi. Eve geldim yaptım merakla. Çift çizgi anında çıktı. Şok geçirdim negatif olacağından okadar emindimki. Esimlede tartışmıştık. Akşam geldi. Konuşuyor benimle ne oldu niye böyle olduk falan diye. Bende mal mal dinliyorum. Sonra kalktım cekmeceden testi çıkardım gösterdim bu ne dedi. Hamilelik testi dedim ve pozitif. Birden tartışmayı falan unuttu sevinçten agladi resmen. Ben korkudan o sevinçten. Ne kadar istesemde plansız olmasi korkuttu beni. Eşimin askerliği borçlar. Ne yapacaz dedim. Çokta güzel olmuş bosunaymış o korkular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…