- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
İlk defa duyuyorum ama bilgilendirdigin için çok sağol :)Bu resmi netten indirdim ama bizimki de aynen boyle olmustu
Ben 5 haftalikken 3 liralık testle ogrenmistim :) buarada kv'nede gıcık oldum.benim o testlerde 8 haftalık olana kadar çıkmamıştı.
Offff bende aynıyim. Tamam diyorum Özür dileyene kadar konuşmam. Ama gökçe ile ilgili bişey oluyo mecbur konuşuyorum. En son nerdeyse bi hafta konuşmadım sonraAz burnu surtsun hatasini görmez den gelmesin gonul almayi bilsin. Bizde cocuk oldugundan beri kusmek istesem bile beceremiyorum konusmak zorundayim bebisle ilgili. Sonra da barismisim da haberim olmuyor
kayseride yaptirdik canim 8 yumurta toplandi altisi dollendi ucuncu gun transferi digerleridecope gitti hemen transfer canm dondurulmaya kalmadi kaliteli degildilerSen kayseride mi yaptırdın. Kaç yumurta topladılar senden? Bide umut dondurulmuş mu yoksa hemen mi transfer oldun?
Gökçe de biara ağlamaya başlamıştı. Ama şimdi eskiye döndük çok şükür. Dönemsel biseydi sanırım gokceninkikizimda yikanirken kendini yirtiyor bana sariliyor basina su dokmeye baslayinca. Gecici bi donem oldugunu düşünüyorum sicak olmasina ragmen her gun yikamiyorum bu yuzden
Gökçe 5 uyandı sanırım. Orali olmadım yatağında kendi kendine oynadı saat 6 ya kadar 6 da ayaklandı iyice. Kalktım süt isittim 110 ml içti. Yatakta babasıyla uğraşırken uyudu 7 de kaldı.Günaydın guya tatil ve ise gitmicem ama bes bucuktan beri ayaktayim suan da ayahimda salliyorum umut uyuyor ben ayakta
ne guzel umut daha gozunu bile acmadan ayagi kalkip bizim yataga gecer kendi kendine asla oyalanmaz;(Gökçe 5 uyandı sanırım. Orali olmadım yatağında kendi kendine oynadı saat 6 ya kadar 6 da ayaklandı iyice. Kalktım süt isittim 110 ml içti. Yatakta babasıyla uğraşırken uyudu 7 de kaldı.
kolay gelsin bende yapicam ama suan tk istegim umutun uyumasi bende hen yatisa gecicem:)Herkese Günaydın buarada :) temizlige başlıyorum bu saatte :/
canım bizde suyun sıcaklığını düşürerek hallettik o sorunu. Gerçi başına su dökünce hala ağlıyo ama . Elimle su alarak az az ıslatıyırum. Şampuanlayıp en son kafasını yıkıyorum:/Selam arkadaşlar..iftara az kala herkes telaş içinde sanırım..yolculukta olanları çıkacakları Allah korusun...
Benim bir derdim var: nili yıkarken çok ağlıyo yaklaşık 1 aydır..aslında önceleri hiç ağlamazdı ve severdi..ne yapcam resmen yıkayamıyorum??
çok ilginç ya:) Arenden 6 tane:)) ilk defa duydum böyle bir şeyi. Eğer olurda bir Aren daha dünyaya getirirsen inşallah yine bırda oluruz. Merak ettim acaba aynı sorunları mı yaşıvaksınız nasıl olacakÇook sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aren mülteciler gibi 10 dk.yolda bile uyur. Çok ender sıkılır onda da babasının dinledigi (heavy metal) müzikleri açıyorum son ses anında susuyor.
Keşke eşini dinleyip bakmasaydın. Bende bi kere böyle bi kaza gördüm ve günlerce kendime gelemedim. Allah rahmet eylesin ölen kişiye. Bu arada müsait olduğun bi ara rüyanı gerçekleştirelim :) ne zaman döneceksin ankaraya ? Bi hafta içi ayarlayalımda bu yakada görüşelim. Uyar mı?
Zor bi süreçten sonra ne güzel tam sürpriz olmuş size. Benim arenden tam 6 tane daha var dondurulmuş. 2 sene sonra falan kendiliginden olmazsa koydurmayı düşünüyorum. Bu arada ailem ve siz dışında hiç kimse bilmiyor tüp bebek olayını. En yakın arkadaşım teyzem ananem bile. Eğer tekrar transfer olursa arenin ikizi olacak millet eminim çok şaşıracak. Kimsenin aklınada gelmez tüp bebek olayı :) hayırlısı artık..
çok şükür kavuşmuşsunuz. Bu kvlerde gelinlere kusur bulmak için yer arıyolar. Hoş bu kusurda sayılmaz sağlık sorunu ama kendi oğullarında olamaz sanki.Kızlar tüp bebekle çocuk sahibi olanların ne kadar zorlu bir süreç yaşadığını çevremden biliyorum. Hem psikolojik hem fiziken çok yıpratıcı bir süreç ama sonucu çok güzel. İyi ki böyle bir yöntem var buna da şükür. Allah ım gönlünüze göre versin. Ben hikayemi anlatayım size de umut olsun. biz eşimle evleneli iki sene olmuştu. Önce gezelim tozalım sonra çocuk yapalım diye düşünüyoduk. Ama eşimin ailesi çok ısrar ediyordu. Hatta yalnız kaldığımızda kv kısır olduğuma dair imalarda bulunuyordu. Ben çok sık idrar yoku enfeksiyonu olurdum. Bir gün eşim dedi ki bu böyle olmaz kalk seni doktora götürecem. Engeksiyonun sebebini öğrenelim. Bir proftan randevu aldık gittik. tahlil yapıldı. eşim gelmişken ben de muayene olayım dedi. ondan farklı testler de istemiş. neyse sonuçları öğrenmeye gittik biz. bana suyu öok iç ciddi birşey yok dedi. eşim girdi doktorun yanına çıktığında allak bullak olmuş konuşamıyo bile. soruyorum cevap vermiyor. benim çocuğım olmayacakmış dedi. boşanmak istersen anlarım dedi. saçmalama dedim. başka doktora gidelim. olmazsa da olmasın. Allah ımböyle uygun gördüyse yapacak birşey yok. Uzatmayımameliyat olursan bi ihtimal dedi dr. sonra tüp bebek deneriz dedi ama hiç ümit vermiyo. eşim yıkıldı. kimseye söylemedik. kardeşim o hastanede hemşire ondan bile sakladık. bayramdan iki gün önce gizlice ameliyat oldu. eşimin memleketine gideriz her bayram. gitmeyelim iyileşmedin dedim. olmaz durumu öğrenmesinler dedi. gittik . annesi herkesin içinde bana seni dr a götürüyüm yaşın geçti çocuğun neden olmuyo dedi. ben 28 yaşındayım. bişey diyemedim eşim üzülecek diye. eşim babasına anlatmış herşeyi. hala üçümüzden başka kimse bilmez. biz kabullendik çocuğumuz olmayacak diye. ama ben de tuhaflıklar başladı. gizli gizli test yapıyorum eşim üzülür diye söyleyemiyorum eczacıyla kankaya bağladık. ben tosbamı öğrendiğimde 8 hafta 4 günlük olmuştu. biz tabi şok olduk. Demek ki kısmetimizde anne baba olmak varmış diyorum. Biz zorlu bir süreci ve uzun bir uğraşı göze almışken küçük tosbam hiç yormadan geldi iyi ki geldi. Ben inanıyorum mucizelere ki bize tüp bebek için bile çok ümit vermemişti.
bence de görmezden gelme canım. Ben hemen barışırdım dayanamazdım. Baktım adam nasılsa hemen barışıyo bu diye hiiç uğraşmıyo. Azıcık kendimizi ağırdan almamız lazımEsim hala bisey yokmus gbi konusmaya calisiyo ve ben hala cok gerekmedkce cevap vermiyorum.nereye kadar gidecek bakalm.gelip bi gonul almak cok mu zor yani gormezden gelmycem bu sefer
nerde canım ya@Akaibu naptin canim temizligi bitirebildin mi koltuk halihali silindi mi? Ben bayramdan sonra temizlik yapacam. Benim gibi isimde ters
Ben mutfak dolaplarini sildim gökçe uyandı ve boyunun uzandığı bütün dolaplara el attı :)kolay gelsin bende yapicam ama suan tk istegim umutun uyumasi bende hen yatisa gecicem:)
bende evi toplayip supurcem bide balkonlari yikicam bide bahcemi sulicam:)Ben mutfak dolaplarini sildim gökçe uyandı ve boyunun uzandığı bütün dolaplara el attı :)
ben de bisi yedirtmedim hatta denemedim bile iyice aciksin ondan sonra yedormeyi denicemGünaydınlar sabah sabah bi destanda ben yazmışım mira saat altıdan beti ayakta annem henüz gelmedi isyanlardayım zaten bişide yediremedim
Allah kimseye aratmasin çok zor dört yılda sıkıntıdan saçlarından beyazlar çıktı bi de eşimin tavırları üstüne tuz biber ekti o zamanları hatırladım çok üzülüyorum Allah büyükiişte umudunu kestiği anda meleğim gönderdim şükürler olsun.Hergun sukredyorumcann10artmasına çok zor 1802427 .!.:Bu topigin annelerinin cogu evlat sahibi olabilmek icin zorlu surecten geçmiş. Bende bilirim o duyguyu. Su anda aklimda kalan tek sey ise her uzulup agladigimda meger esim cok alinir icerlermis bunu duydugumda sok olmustum ve cok uzulmustum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Herkes anlatıyor bende anlatayim:)Bende bizim süreçten bahsedeyim biraz ilk evlendiğimiz sene ben çok istedim çocuk eşim yok diyodu Bikaç sene Geçsin tadını çıkaralım tabi ben etrafa hiç düşünmüyorum istemiyorum fln diyorum bir buçuk yılın sonunda Kv rahatsızlandı bi gün ziyaret sonrası Eşim annem hastaneden çıksın bizDe çocuk yapalım artık dünyanın bin hali var annemde Görsün dedi Ne yazıkki vefat etti o ara benim abim kanser oldu zorlu bi tedavi Süreci geçirttik bi iki yılda öle geçti sonra ben iş değiştirdim hemen hamile kalamazdım bu Arda üç buçuk yıllık falan evliydik sonra işim rahat ben rahat bu kez eşim istiyo ben istemiyorum bir yılA yakın falan da öle geçti tabi artık baskılar ayyuka çıkmıştı benim teyzem eşime valla herkese damat kısır derim bile Demiş tabi artık Nihayet karar verdik ben testlerimi yaptırdım herşey yolunda hatta hazırda yumurtam eve gelip o heyecanla anlattım eşime stres olacağını hiç düşünmedim sonuç o ay olmadı eşim bana o zamn söylememiş baya kötü hissetmiş moral bozuk sonraki ay erken mi tripleri neyse ben yok dedim bu ay olacak rüya gördüm o ay regl tarihim yaklaştı ben bi havalar hamileyim kesin sonra kanamam oldu ben regl sandım çok üzüldüm eşim benden üzgün Ankara'ya gitti iş için sonra kısa sürünce ben test doktor kesinleşti yüzyüze söylerim diyodum ama dayanamadım telefonda söyledim ilk tepkiyi kaçırdım
Gökçe ye omlet yaptın yiyecegini düşünmüyordum çünkü uzun süredir yumurta yediremiyorum. Ama hepsini bitirdi :) çok mutluyum.ben de bisi yedirtmedim hatta denemedim bile iyice aciksin ondan sonra yedormeyi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?