ohhh gezin ne guzelKizlar dun btn gun gelen giden kv delerdeydik hep bgn artk benm tarafa geçiyoruz annemler umrede bzde teyzeme amcama fln gecicez snra da Kuruçeşme sahilde fln gezicez brz kimseler gelmeden cksak burdan cok mutlu olcam
iyi ki kabul etmemişsin. Sen binbir zorlukla borç harç işe giriş sonra millet yüzünden elindekinden de ol. İnsanlar başkalarını kullanmayı çok seviyolar.@Akaibu canim verme diplomani küsen küssun esim izin vermiyor dersin boyle bir sorumlulugu nasil alabilirsin ya insanlardaki rahatliga ne demeli tamam desen olmuyor mecbur hayir demelisin kendin icin biz de gecen sene is icin evimizi ipotek ettirip kredi cekecektik esimin teyzesinin damadi ne haltlar yediyse borc batagina batti girtlaga kadar esimin teyzesigil evlerino sattilar kredi cektiler butun sülaleden altin para topladilar borclari kapatmak icin ama ardi arkasi kesilmiyordu borclarin tefeciden bile borc almis damadi esimin teyzesi bizim kredi cekecegimizi duymus normalde arayip sormaz esimi aradi 30 milyar fazla cek bize ver ben oderim diye esim mirin kirin edince bana guvenmiyormusun ben gorusurum baskanla tanidigim hallederiz dedi ( esnaf odasindan cekecektik krediyi) teli kapatti esim is yeri benim ustume ben esime versin cekmem dedim ne yap et hallet ben cekmem o krediyi dedim hamileyim dogumuma bir ay kalmis evimi ipotek ettirip kredi cekiyorum ki biz bu krediyi odeyebilirmiyiz diye dusunuyoruz bir de onlara cekcez esim baskani arayip gizlice rica etti teyzem ararsa miktar cok olmaz deyin diye sagolsun baskan da oyle soylemis cekmedik esimin dayisinin oglu evi onlarin ustune verdi kredi cekmeleri icin ev gitti esiyle arasi bozuldu hayir durumum olsa elimden geldigince destek olurum ama oyle bir durimda degilim mecburi kredi cektik is icin elimizde birikimimiz yoktu isi almak icin paraya ihtiyacimiz vardi yani aslinda bunu su yuzdrn yazdim insanlar cok rahat sadece kendilerini dusunuyorlar onlarin isi hal olsun gerisi cok onemli degil bize de soguklar anladilar belki de ama hic umrumda degil biz en zor gunumuzde kimseden bir kurus destek gormedik kendi basimizin caresine baktik hep
EN guzelini yapmisin canim. Bizde bugun kv gidiyoruz aksam olsa da evime bi gelseydimiyi ki kabul etmemişsin. Sen binbir zorlukla borç harç işe giriş sonra millet yüzünden elindekinden de ol. İnsanlar başkalarını kullanmayı çok seviyolar.
Anneme anlattım durumu. Ben senin anlattığın gibi anlatamam şimdi yanlış bişey söylerim. Sen teyzene anlat dedi. Aradım söyledim. Teyzemin haberi bile yok zaten nasıl bişey olduğundan durumu. Eşimindr rızası yok dedim en son üstelemesinlet diyr. Eniştrne söylerim dedi. Üzerimden yük kalktı resmen
Yavrum ya. Canım senin endişe de geçiyodur. zevk almaya çalış zor amaGunaydin anneler biz hala ayni yerdeyiz kizim zaten bana cok.duskundu iyice yapisti kaldi bana evde basim acik duruyodum burda basim kapali basimi kapatincada hep biryere gitcez diye.alisti.sanırım birakip giderim diye korkuyor kuzum
ne acı di mi eşinin ailesine giderken böyle düşünmek. Keşke insanlar biraz ince düşünebilseler.EN guzelini yapmisin canim. Bizde bugun kv gidiyoruz aksam olsa da evime bi gelseydim
Bitti sonunda bayrama bir gün kala ama çok zor bu taşınma işi ben 15 senedir evlenip geldiğim evden hiç ckmadim ilk kez taşındim ve cook zor olduğunu anladım. Eşime bu evden beni kimse çıkaramaz diyorum şimdi sırf tasinmanin zorluğu yüzünden:)bizde seni ozledik bu aralar cenemiz dustu:)bitti mi yerlesme isi
ANkarayami geliyosun canım o zaman şimdiden hoşgeldin.Yavrum ya. Canım senin endişe de geçiyodur. zevk almaya çalış zor ama
ne acı di mi eşinin ailesine giderken böyle düşünmek. Keşke insanlar biraz ince düşünebilseler.
Bizde bu gün ankaraya gidiyoruz. Önce görümceme geçicez ordan annemlere. 1 hafta rahatım orda inşallah
@temmuzhaziran napti acaba uzun zamandir gorunmuyor
Kızını alıp dışarı çıksan biraz hava alsan olmaz mı? Çok kalacakmısınız peki?Evimi özledim burda mutsuzum
Sağol canım :)ANkarayami geliyosun canım o zaman şimdiden hoşgeldin.
benim babamda dayımla iş yaptı. Dayım bırakıp gitti ortasında. 100 binlira kadar borca girdi babam toparlamak için. Memur adam öyle çok paramızda yok. Emekli oldu ikramiyesini falan hep oraya yatırdı. Hala çalışıyo bitirmek için. Ben göz göre göre nasıl gireyim böyle işe. Biraz bozulmuş enişte ama kusura bakmayacak artık. Bana gğvenerek başlamadılar sonuçta@Akaibu vermemekle çok iyi yapmışsın. Benim amcam en yakınına kefil oldu ve adam bütün borçunu amcama ödetti. Hemde çok ciddi paraydı. Amcam yıllarca çalıştı ödedi. Kendine ait bi borçu ödemek çok ağır olmalı. Gerçekten iyi yapmışsın.
ohh maşallah. Burda içecek dışında böyle ikramlık vermiyolar hiç. En azından eşimin çevresi öyle. Bi garip geliyo bana. Bizde yaprak sarılır tatlılar yapılır börekler salatalar. İkram etmeyi yedirmeyi srveriz.Eşimin teyzesi gelecek bugün bi taraftan temizlik ikramlık mira harala gürele bi haldeyim minik kıymalı peynirli pide yaptırdım anneme eşim onları Alıp geldi biber Dolması kek patates salatası Yaptım Börek yapacaktım yufka yokmuş hiçbirşeyde milföy hamurundan puf böreğimi yapsam yemek yapmadım Çay yanına bunlar diye düşündüm inşallah yemek beklemiyolardır
çook sevindim canım barışmanıza. Dediğin gibi huzurunuz olsun o en önemlisi.Tek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristikdun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden beri iki gunu de kabul ediyorum ama
ayhh yazık yaaa, bu nasıl baba yaaa, cocuklar acık acık tum mılletın ıcınde soyluyorrr adamda tık yok,.Gün eşimin halasına gittik. Biz ordayken misafir geldi. 4 çocuklu bi aile. Çocukların en büyüğü 13 yaşındadır taş çatlasa. En küçüğüde 4-5 yaşlarında. Kadın adamın 2. Eşiymiş. İlk eşi 4. Çocuğunun doğumunda vefat etmiş. Sonra bu kadınla evlenmiş.
Ve çocuklar dan biri biz ordayken baba biz seninle kalmak istemiyoruz. Bizi babanneme götür dayak yemek istemiyoruz dedi. O an var ya o adamında kadınında üzerine atlayasım geldi. Bi insan çocukları bunları söylerken hala nasıl eş diye yanınfa tutabilir. Öbürünün hiç mi vicdanı sızlamaz. Midem almadı kalktım içeri gittim. Eşimin halasıda gözleri dolmuş çıkmış.
Allah yardım etsin o çocukşara o kadar üzüldüm ki
al bendende o kadarr, bayram gelıyro dıye uzuluyorum sırf sunları gormemek ıcınn. bu bayramda yazlıktaymıss, zaten onun ıcın neden hıc konuyu acmadı dıyordum, arada ogrendım burda olmadıgını ( konusmadıgımız ıcın acıkca soylemedı, sormadım da )Evlenince bayrami sevmez oldum esimin ailesi yuzunden. Aslindan cook mesafeliyim zamanla bu mesafeyi koymak zorunda biraktirdilar. Esim eskiden surekli her hafta gitcez diye israr hatta kavga ederdi ama artik israri birakti bakti ise yaramiyor. Bende sirf Allah rizasi icin gidiyorum bayram ziyaretine
ayhh ben nasıl tasıncamm yaaa, gozumu ıyıce korkuttuun vallaaANkarayami geliyosun canım o zaman şimdiden hoşgeldin.
Çok sevindim canım inşallah sonrasıda gönlünüzce hallolurTek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristikdun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden beri iki gunu de kabul ediyorum ama
hadi gizun aydin aslinda en bastan konusulsa biyle seyler olmicak ama olsun nice mutlu yillara ailenleTek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristikdun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedi maasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boyle bugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden beri iki gunu de kabul ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?