2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
iyi ki kabul etmemişsin. Sen binbir zorlukla borç harç işe giriş sonra millet yüzünden elindekinden de ol. İnsanlar başkalarını kullanmayı çok seviyolar.
Anneme anlattım durumu. Ben senin anlattığın gibi anlatamam şimdi yanlış bişey söylerim. Sen teyzene anlat dedi. Aradım söyledim. Teyzemin haberi bile yok zaten nasıl bişey olduğundan durumu. Eşimindr rızası yok dedim en son üstelemesinlet diyr. Eniştrne söylerim dedi. Üzerimden yük kalktı resmen

EN guzelini yapmisin canim. Bizde bugun kv gidiyoruz aksam olsa da evime bi gelseydim

Gunaydin anneler biz hala ayni yerdeyiz kizim zaten bana cok.duskundu iyice yapisti kaldi bana evde basim acik duruyodum burda basim kapali basimi kapatincada hep biryere gitcez diye.alisti.sanırım birakip giderim diye korkuyor kuzum
Yavrum ya. Canım senin endişe de geçiyodur. zevk almaya çalış zor ama
EN guzelini yapmisin canim. Bizde bugun kv gidiyoruz aksam olsa da evime bi gelseydim
ne acı di mi eşinin ailesine giderken böyle düşünmek. Keşke insanlar biraz ince düşünebilseler.
Bizde bu gün ankaraya gidiyoruz. Önce görümceme geçicez ordan annemlere. 1 hafta rahatım orda inşallah

bizde seni ozledik bu aralar cenemiz dustu:)bitti mi yerlesme isi
Bitti sonunda bayrama bir gün kala ama çok zor bu taşınma işi ben 15 senedir evlenip geldiğim evden hiç ckmadim ilk kez taşındim ve cook zor olduğunu anladım. Eşime bu evden beni kimse çıkaramaz diyorum şimdi sırf tasinmanin zorluğu yüzünden:)

ANkarayami geliyosun canım o zaman şimdiden hoşgeldin.

@Akaibu vermemekle çok iyi yapmışsın. Benim amcam en yakınına kefil oldu ve adam bütün borçunu amcama ödetti. Hemde çok ciddi paraydı. Amcam yıllarca çalıştı ödedi. Kendine ait bi borçu ödemek çok ağır olmalı. Gerçekten iyi yapmışsın.

Eşimin teyzesi gelecek bugün bi taraftan temizlik ikramlık mira harala gürele bi haldeyim minik kıymalı peynirli pide yaptırdım anneme eşim onları Alıp geldi biber Dolması kek patates salatası Yaptım Börek yapacaktım yufka yokmuş hiçbirşeyde milföy hamurundan puf böreğimi yapsam yemek yapmadım Çay yanına bunlar diye düşündüm inşallah yemek beklemiyolardır

Tek tek alintilayamadim kizlar nihayet baristikdun ozur diledi esim konustuk gece is ve ramazandan dolayi cok yoruldugunu yeni gelen genel mdr yard yuzunden cok stresli oldugunu sorumlulugunun cok arttgni artk bunaldgni falan anlatti.isi birakmayi dusunuyorm dedimaasi falan artti iyi bayagi ama is disinda baska bir seye vakit ayiramiyorm diyo.maasi daha az olsun ama kafasi rahat olsun en azindan ben de calisiyorm zaten.mali musavirlik sinavlarina gircek hayirlisi olsun bakalm.bwn de ona bunladi su aile apartmanindan cikmak istedgmi anlattm.3 senedir evliyim ilk iki seneyle buraya tasindgm son sene arasnda daglar kadar fark var.huzurmz kacti resmen.hak verdi bana.is durumum belli olsun da ilk olarak merkeze bikac sene sonra da insallah baska bir ile tasincz.bizden haberler boylebugun de dogum gunum:)aslinda kimlikte 18 temmuz ama biz hep 19 da kutlardik kucuklugmden beriiki gunu de kabul ediyorum ama

Sağol canım :)
benim babamda dayımla iş yaptı. Dayım bırakıp gitti ortasında. 100 binlira kadar borca girdi babam toparlamak için. Memur adam öyle çok paramızda yok. Emekli oldu ikramiyesini falan hep oraya yatırdı. Hala çalışıyo bitirmek için. Ben göz göre göre nasıl gireyim böyle işe. Biraz bozulmuş enişte ama kusura bakmayacak artık. Bana gğvenerek başlamadılar sonuçta

ohh maşallah. Burda içecek dışında böyle ikramlık vermiyolar hiç. En azından eşimin çevresi öyle. Bi garip geliyo bana. Bizde yaprak sarılır tatlılar yapılır börekler salatalar. İkram etmeyi yedirmeyi srveriz.
İnşallah yemek beklemiyolardır onlarda:)

çook sevindim canım barışmanıza. Dediğin gibi huzurunuz olsun o en önemlisi.
Doğum gününde kutlu olsun canım :))

ayhh yazık yaaa, bu nasıl baba yaaa, cocuklar acık acık tum mılletın ıcınde soyluyorrr adamda tık yok,.
aaa pez..k cocuklarına ıyı bakılmıyorr, sen ne demeye evlendın o zaman , seyının derdıne mııı ( ayhh cok kızdım bakkk kusura bakmayınnn bole sey sey yazdımm )
al bendende o kadarr, bayram gelıyro dıye uzuluyorum sırf sunları gormemek ıcınn. bu bayramda yazlıktaymıss, zaten onun ıcın neden hıc konuyu acmadı dıyordum, arada ogrendım burda olmadıgını ( konusmadıgımız ıcın acıkca soylemedı, sormadım da )
ayhh ben nasıl tasıncamm yaaa, gozumu ıyıce korkuttuun vallaa 2 hafta sonra bende tasıncam kısmetseee

bı yandandandaa ıss, tasınma ıznı var ama kadın hayatta vermezz.
senelık ıznımı zor onayladı, neymıs 1 senedır evde yatıyormusum zaten, bu acıgı tamamlamak ıcın 1 sene full tıme calısmalıymısım dıyor manyak. (o arada bıle yıne sut ıznımıden erken cıkıyorum dıye onuda sokmus oluyor ) sankı babamın hayrına calısıyorum. çok kadır kıymet bılıyorlar yaa.

Çok sevindim canım inşallah sonrasıda gönlünüzce hallolur
Yeni Yaşın kutlu olsun nice güzel yaşlara

@minnakkartal daha ne yemegi bu kadar ikrama bekliyolarsa da ummuduklarini degil bulduklarini yerler elti vukuati yok heralde sakinmi gecti bayram :)
@kmltm iyi yapmissiniz konusmakla bak onunda baska sıkıntılari varmis hos nolursa olsun oylr yapmamasi lazim ama kaciriyolar arada iste erkekler ins en kisa zamanda tasinirsiniz ee sonra da izmire aliriz sizi dunurcum :)

hadi gizun aydin aslinda en bastan konusulsa biyle seyler olmicak ama olsun nice mutlu yillara ailenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…