2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende miraya şeker tattırayım dedim hemen öğürdü tatlıyla barışamadı bi türlü

Bence çok güzel bişey..Hiç yesin sevsin diye zorlama,çok mu gerekli bişey sanki..
Ama Efe'yi bi gör..Çokokrem,şekerpare veya her türlü sütlü ya da şerbetli tatlı,haşlama mısır,nutella vb bifiil şeyi severek yiyor

Herkeze iyi bayramlar kızlar,bende esimle konusmuyorum.mecburiyet haric.anasina gitmiycem die önceden soylemistim ama iki gundur konusmuyoruz zaten.gerci burdami bilmiyorum yazliga gitmistir belkide,ramazan , bayram vs bilmedikleri icin.
Simdide icerde yatio ole.nerde eski bayramlar kesinlikle

Gün eşimin halasına gittik. Biz ordayken misafir geldi. 4 çocuklu bi aile. Çocukların en büyüğü 13 yaşındadır taş çatlasa. En küçüğüde 4-5 yaşlarında. Kadın adamın 2. Eşiymiş. İlk eşi 4. Çocuğunun doğumunda vefat etmiş. Sonra bu kadınla evlenmiş.
Ve çocuklar dan biri biz ordayken baba biz seninle kalmak istemiyoruz. Bizi babanneme götür dayak yemek istemiyoruz dedi. O an var ya o adamında kadınında üzerine atlayasım geldi. Bi insan çocukları bunları söylerken hala nasıl eş diye yanınfa tutabilir. Öbürünün hiç mi vicdanı sızlamaz. Midem almadı kalktım içeri gittim. Eşimin halasıda gözleri dolmuş çıkmış.
Allah yardım etsin o çocukşara o kadar üzüldüm ki

bencede verme canım Allah korusun herşey olabilir en Güzeli cevabıda annen versin sen yüz göz olma eşi izin vermemiş desin sıyrıl

Yok zaten tatlıda hiç zorlamıyorum bende pek Tatlıcı Değilim :)) ama işte tahmin ettiğim o görüntü için bi iki yesin istiyorum :)

Yaa çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcıları olsun annesizlik zaten yeteri kadar zordur

yazik ya yavrum Allah yardimcilari olsun dayak nedir ya

@kmltm esinle konuşsan tabi karsilikli konusabiliniyorsa sinirlenmeden. Degistigini ve beklentilerini soylesen. Boyle ozur bekleyerek araya sogukluk girmesin canim.
@Akaibu bence de diplomani verme annenden istemisler annende uygun bi dille kizim veremeyecek eside istemiyor desin bende @minnakkartal gibi düşünüyorum.
A Apriori ne kadar yakiniz aslinda ama birbirimizi tanimiyoruz malesef
@yaz yagmuru hediyen cok guzel ayrica gorumcene uzak olman en iyisi.
@oslew bende bu bayram ciciler aldim 2 yil aradan sonra bayramligim oldu benim.
@minnakkartal esinle muhabbetinizi Allah daha da artirsin ins ne mutlu size

Evlenince bayrami sevmez oldum esimin ailesi yuzunden. Aslindan cook mesafeliyim zamanla bu mesafeyi koymak zorunda biraktirdilar. Esim eskiden surekli her hafta gitcez diye israr hatta kavga ederdi ama artik israri birakti bakti ise yaramiyor. Bende sirf Allah rizasi icin gidiyorum bayram ziyaretine

@Akaibu canim verme diplomani küsen küssun esim izin vermiyor dersin boyle bir sorumlulugu nasil alabilirsin ya insanlardaki rahatliga ne demeli tamam desen olmuyor mecbur hayir demelisin kendin icin biz de gecen sene is icin evimizi ipotek ettirip kredi cekecektik esimin teyzesinin damadi ne haltlar yediyse borc batagina batti girtlaga kadar esimin teyzesigil evlerino sattilar kredi cektiler butun sülaleden altin para topladilar borclari kapatmak icin ama ardi arkasi kesilmiyordu borclarin tefeciden bile borc almis damadi esimin teyzesi bizim kredi cekecegimizi duymus normalde arayip sormaz esimi aradi 30 milyar fazla cek bize ver ben oderim diye esim mirin kirin edince bana guvenmiyormusun ben gorusurum baskanla tanidigim hallederiz dedi ( esnaf odasindan cekecektik krediyi) teli kapatti esim is yeri benim ustume ben esime versin cekmem dedim ne yap et hallet ben cekmem o krediyi dedim hamileyim dogumuma bir ay kalmis evimi ipotek ettirip kredi cekiyorum ki biz bu krediyi odeyebilirmiyiz diye dusunuyoruz bir de onlara cekcez esim baskani arayip gizlice rica etti teyzem ararsa miktar cok olmaz deyin diye sagolsun baskan da oyle soylemis cekmedik esimin dayisinin oglu evi onlarin ustune verdi kredi cekmeleri icin ev gitti esiyle arasi bozuldu hayir durumum olsa elimden geldigince destek olurum ama oyle bir durimda degilim mecburi kredi cektik is icin elimizde birikimimiz yoktu isi almak icin paraya ihtiyacimiz vardi yani aslinda bunu su yuzdrn yazdim insanlar cok rahat sadece kendilerini dusunuyorlar onlarin isi hal olsun gerisi cok onemli degil bize de soguklar anladilar belki de ama hic umrumda degil biz en zor gunumuzde kimseden bir kurus destek gormedik kendi basimizin caresine baktik hep

Sagol canim ben de ev konusunda oyle dusunuyorum

Bugün son Zaman'ların en sessiz günü heralde hepimiz bayram gazisi biz ANCA geldik eve 26864213 tane kapı gezdik ii yorulduk ama bu kızda zerre belirtisi yok oyun istiyo hala yarın misafirim var umarım erken uyuruz
Evet ilk defa benim de sayfalar birikmemis biz bugun anneme kv ye esumin abisine ve dayisina gittik Ece aksam ustu uyudu bir saat kadar gunduzde biraz uyumustu eve gelince cok uykusu gelmisti 11 civari yatti

âmin canım çok teşekkürler

@minnakkartal Mira nin kirmizi ayakkabilarinin aynisindan bizde de var bugun bende giydirecektim ama kucuk geldi Ece ye giydiremedim uzuldum cok guzel kirmizi ayakkabilar
Yaa bende üzüldüm şimdi hani derler ya üç Kuruş fazla olsun kırmızı olsun bende o moddayım
Hayirli Bayramlar Canlarimmm
Haftaya kardesim evleniyor ...
Babannem ve dedem umreden geliyor ...
Vede bayram ziyaretleri cok yogun gunler coook...
Dinlenmem gerek ama ne ara
Opuyorum sizleri kocaman kendinize ve yegenlerime iyi bakin
Canım sen fırsat bulduğun her Ara dinlen olmadı bazı yerlere sadece eşin gitse olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…