Gecmis olsun canim. Gökçe nin ateşi 4 ğin sürdü. Doktor antibiyotik vermedi. Boğaz enfeksiyonuydu. Ateş düşürücü kullanarak atlattı çok şükür. Hemşire arkadaşımda 3 gün doktora götürme ateş düşürücü ile evde ateşi kontrol altına al demişti. Vücut mikroplarla kendi savaşsin demişti. Eğer 3 günün sonunda hala ateş devam ederse doktora git demişti. Ama ateşi çok yükselince 2.gun ben götürdüm doktora oda aynısını dedi ve ilaç yazmadı.
geçmiş olsn. İnş. şimdi düşmüştür ateşi.
Çok sağol bende beklerim herzaman :) o zaman gelmeden önce haberleşiriz yine.
Eskiler bayramı daha heycanlı yaşıyor bence. Benim kv de çok kuralcıdır. Mesela 11 dedim mi yeşilçayını içecek. Saati geçtimi asla içmez. Sürekli benim böyle kurallarım var diye cümleye başlar. Kuşak farkı olunca da ister istemez farklı geliyorlar. Ama dedigin gibi değiştiremiyoruz malesef.
isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn gökçeye. Sıcak bişeyler içir istersen boğazlarına iyi gelir.
Canim ben daha once oglum kucukken ates dusurucuyle atlatmistik pedifen vermistik eger yuksek olursa pedifen 3 saat sonra fitil donusumlu olarak zaten 3 gunden fazla surerse atesi ilac kullanmasi gerekir gecmis olsun gerek kalmaz insallah
gecmis olsun canim
Cok tesekkur ediyorum kizlar iyiki varsiniz. Sabaha karsi tekrar ateslendi calpol verdim ve bir daha ateslenmedi. Insallah ilaca gerek kalmaz.Çok güzel Güle güle taksın Fındık
Geçmiş Olsun canım umarım antibiyotiğe gerek kalmaz
Canım gecmiş olsun inşallah grip değildir iki sabahtan Miranınds burnu akıyo bi kaç saat sonra düzeliyor
gecmis olsun canm cikmaz insallahCok tesekkur ediyorum kizlar iyiki varsiniz. Sabaha karsi tekrar ateslendi calpol verdim ve bir daha ateslenmedi. Insallah ilaca gerek kalmaz.
Hepinizin bayramini kutluyorum minikleri de kocaman öpüyorum
Ben gecen gun gokceme cikolatali gofret verdim. İlk kez tadina bakti. Cok komikti.Bugun insanlara cocuklara seker cikolata vermeyin deme gunu bakalim bizi neler bekliyor:)))
bende Ece ye nutella tattirdim him him diye diye yalandi:))Ben gecen gun gokceme cikolatali gofret verdim. İlk kez tadina bakti. Cok komikti.
rvliliğin rn çok bu yönünü sevmedim bende. Ben ailemle geçirdiğim bayramları özledim. Sabah kalkıp hepimiz hazırlanıt babamla annemle bayramlaşır tek tek gerkese giderdik. Kuzenler teyzeler dayılar amcalar.Bende ilk defa bir bayrami ailemden uzak geciriyorum sabah kalk hazirlan herkes annemlerde kahvaltiya annemlerde toplanir sonra ordan baslar bayram gezmesi burda kizim kalkmadi bile 2 gecedir yatamadigindan herkes kahvalti yapmisti bile coktan sonra kizima yedirdim tek basima kahvalti yaptim hatta midem almadi bile tek yemeyi hemen karnim agridi kizimda zorla yedi zaten suslenemedik sicaktan pistik icimizdende gelmedi bitek kizima bayramlik elbisesi ni giydirdim onuda misafirlige gittigimiz yerde hemen batirdi zaten simdi yine evdeyiz kizim ayagimda uyuyor ne gelen var ne giden nede gidilecek bir yer denizede gidemiyorum hasta oldum offf offf
Bunlar bizi robot sanıyolar heralde. Söyle et sinirini at o hemen unutsun. Kararlı durmalısın. Özür dilemeyi bilsinler azıcıkIyi bayramlar hatunlar:)kv deym ben de cok sicak ikindiden sonra cikcz bikac yere
Esim hadi bayramlasalm dedi optu vbisey demedm ben de bayram gunu bile surat yapiyosn dedi.hala ozur falan yok.yarn nolck bakalm
Keske ozur dilemeni bekliyorum deseydin canim barisirsiniz insallahIyi bayramlar hatunlar:)kv deym ben de cok sicak ikindiden sonra cikcz bikac yere
Esim hadi bayramlasalm dedi optu vbisey demedm ben de bayram gunu bile surat yapiyosn dedi.hala ozur falan yok.yarn nolck bakalm
Aynen kesinlikle kabul etmicem. Ama nasıl söylicem onu düşünüyorum. Hani gidip gelsem çalışıyo olsam gerçekten neyse de. Böyle üste para verse bile istemem. Çocuğum var benim ya. Ya yaptıkları yemekten biri zehirlense mahkemeye verse. Suçlu benim direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?