2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar az once kapiya cocuklar geldi elimde sekerlikle ciktim bes kisilerdi esim 10 lira verdi paylasin bunu dedi elimde.sekerlik kaldim oylece parayi gorunce seker almayi unuttular ayy ne gulduk esimle apartmanin onunde de bir arkadaslarina sen olmasaydin 2,5 lira dusecekti bize diyorlar cok komik bu cocuklar:)))

Cok tesekkur ediyorum kizlar iyiki varsiniz. Sabaha karsi tekrar ateslendi calpol verdim ve bir daha ateslenmedi. Insallah ilaca gerek kalmaz.

Hepinizin bayramini kutluyorum minikleri de kocaman öpüyorum

Bende ilk defa bir bayrami ailemden uzak geciriyorum sabah kalk hazirlan herkes annemlerde kahvaltiya annemlerde toplanir sonra ordan baslar bayram gezmesi burda kizim kalkmadi bile 2 gecedir yatamadigindan herkes kahvalti yapmisti bile coktan sonra kizima yedirdim tek basima kahvalti yaptim hatta midem almadi bile tek yemeyi hemen karnim agridi kizimda zorla yedi zaten suslenemedik sicaktan pistik icimizdende gelmedi bitek kizima bayramlik elbisesi ni giydirdim onuda misafirlige gittigimiz yerde hemen batirdi zaten simdi yine evdeyiz kizim ayagimda uyuyor ne gelen var ne giden nede gidilecek bir yer denizede gidemiyorum hasta oldum offf offf

Biz evden cikamadik henuz Ece uyudu uyandi yemek yedirdim derken esim cuma saati geldi dedi cocuklari alip cumaya gitti ben de Eceyi giydirdim emzirirken uyudu kaldi onlar gelinceye kadar uyisun azicik bu kiz gittigimiz yerlerde uyumaz eziyet eder bana kv ye gitcez oradan anneme geceriz diger akarabalar yarin olur artik

tezemin eşi iş yeri açacak. Sorumlu yönetici zorunluluğu var. Para vermek istemedikleri için benden diplomamı istiyolar. Nasılsa evdeyim diye. En sinir olduğum şey. İş yerinde birine bişey olsa sorumlusu yasal olarak benim.
Hayır desem tavır tapacaklar. Evet desem bişey olsa ne olacak. Eşim zaten istemez.
İnsanı niye böyle zor durumda bırakıyolar ki. Ben başkasından bi yudum su isterken çekiniyorum. Birde kendileride değil anneme diplomasını getirsin diye haber yolluyolar.
Bayram bayram sinir oldum

rvliliğin rn çok bu yönünü sevmedim bende. Ben ailemle geçirdiğim bayramları özledim. Sabah kalkıp hepimiz hazırlanıt babamla annemle bayramlaşır tek tek gerkese giderdik. Kuzenler teyzeler dayılar amcalar.
Burdaysa namazdan sonra çıktık geldik. Kayınbabam kapıyı eşıfmanı ve atletiyle açtı. Sürekli yatar zaten otumak zor geliyo adama sanırım. Kayınvalidemse içinden kırmızı iç çamaşırı belli olan taytıyla geziyosu. Büyük dedeye gittik geldik. Herkes yine atlet pijama halini aldı.
Çocuk başka yerde ben olmadan uyumadığı için bi odaya çekildim. 11 buçukta kalktığımda herkes bi odada uyuyodu.
Birde beni beğenmezler. Gelin gibi giyinmiyomuşum. Şıkır şıkır giyinmem lazımmış. Soluk soluk giyiyomuşum ( çok renkli şeyleri giymeyi sevmiyorum)
Hele birde bomba var ki sürekli taktığım tek bir küpem var. Kolye derseniz aklıma eserse eşimin hediye ettiği bi iki tane var onlar. Saat ve alyansım dışında birşey takmam. Sevmem takmayı.
Ve bana bankadan bilezikleri getireceklermiş. Onların hepsini takacakmışım. 15 tane bilezikle kuyumcu vitrini gibi dolaşırdık artık. Hayır bile demedim bu sefer eşime attığım bakış yetti.
Ankaraya bi gitsekte rahatlasam bende

Iyi bayramlar hatunlar:)kv deym ben de cok sicak ikindiden sonra cikcz bikac yere

Esim hadi bayramlasalm dedi optu vbisey demedm ben de bayram gunu bile surat yapiyosn dedi.hala ozur falan yok.yarn nolck bakalm
Bunlar bizi robot sanıyolar heralde. Söyle et sinirini at o hemen unutsun. Kararlı durmalısın. Özür dilemeyi bilsinler azıcık

Iyi bayramlar hatunlar:)kv deym ben de cok sicak ikindiden sonra cikcz bikac yere

Esim hadi bayramlasalm dedi optu vbisey demedm ben de bayram gunu bile surat yapiyosn dedi.hala ozur falan yok.yarn nolck bakalm
Keske ozur dilemeni bekliyorum deseydin canim barisirsiniz insallah

@kmltm bencede aksam konus yarinda zehir olmasin ikinize de
@Akaibu bence kabul etme allah korusun bisey olsa sen ugrascaksin ayrica araya baskasini da sokmasi sacma

@kmltm bencede aksam konus yarinda zehir olmasin ikinize de
@Akaibu bence kabul etme allah korusun bisey olsa sen ugrascaksin ayrica araya baskasini da sokmasi sacma
Aynen kesinlikle kabul etmicem. Ama nasıl söylicem onu düşünüyorum. Hani gidip gelsem çalışıyo olsam gerçekten neyse de. Böyle üste para verse bile istemem. Çocuğum var benim ya. Ya yaptıkları yemekten biri zehirlense mahkemeye verse. Suçlu benim direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…