2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Sağolun kızlar bakalım burda son 2 günümüz düzeldi düzeldi yoksa istanbulda başbaşayjen hayatta düzelmeyiz

sizede çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir

Annem hepsini haslamis fazla gelince ayirmis buzluga. Çorbaya koy dedi bn size soriym dedm ynede en iyisi atmak risk almamak lazım

sağol canim cvp için

Yarına kadar geçerde gerek kalmaz inş. geçmiş olsn tekrar.
teşekkürler canım inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir

S Simyada brnim kv de annen gibi. Hadi ben gelibiyim bana yapmaz ama kendi kızınada hiç yardım etmez.
Görümcem aydında oturuyodu. Ailesini özleyip geliyodu evine. O geldiği andan itibaren kv yerinden kıpırdamaz. Suyunu bile kızından ister. Bi haftalığına gelir kız duvar sildirir halı sildirir evin ne temizliği varsa yaptırır. Şok geçirdim ben bunu farkedince. Çünkü küçük kızına (18yaşında) hiç öyle değil ayağına kadar suyunu getirir. Ağzının içine bakar..
Doğurduk büyütük hizmet etsinler diye düşünüyolar sanırıö.
İnşallah bizim yaşlılığımız böyle olmaz..

teşekkürler canım inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir

sizede çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir
çok saolun kızlar bilmiyorum umarım geçer öğleden sonra belli olacak inş

Bizde aynı sayılır seninle. Evlenurken ne eşimin ailesi ne benim babam bir toplu iğne dahi almadı. Bide KP utanmadan masrafa girdim diye düğün sonrası eşimden para aldı. Annem üvey babam ve ablam ellerinden geldikçe yardimci oldular. Ama genel anlamda herseyimizi biz yaptık diyebiliriz. Çocuk konusunda da annem daha çocuk bile düşünmezken, aman bana güvenip çocuk yapmayın bakmam demeye başladı. Sanki çocuk yaptık gel bak dedik. Acayip sinir olmuş hatta uzun süre içimden gelerek aramamistim annemi. Şimdide tayinini Eskişehir e istede ben bakiyim dio. Bakicilarda büyümesini dio. Çok şükür bakıcımızda çok güzel bakıyor kızıma. Hatta geçen gün Bakicidan anneme gitmemiş. Tabi bide farklı şehirde olunca anneanneyi çok görmüyor. Alışık olmayınca gitmemiş anneme.annemde kıskanmıs. Eee iki gün önce bakmam diyordu, şimdi ne dio :)

38,8 olunca gitmiştik biz
bizim doktorda aynini demişti geçen hafta ateşlendiginde. 4 günde geçti ateşi. Calpol dolven dönüşümlü vermiştim.

Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir kızın.

Bi defa at bence geri adım pişman olmazsın. Bende inatçıyim ama geri adım attığım oluyo bazen.

Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.

Canim benim asıl sikintim esimle herkesle iyiyim onun disinda zaten ayri odalarda yatiyoruz vurda sabaha kadar deliksiz uyuyor bide 10dan once kaldirmayin diyo hic bi konuda yardimi yok bana is yapamazsam evdekilerin gozune batiyorum ee kizim hala ayagimda uyuyo 2 -3 saat oturdugum yerde kaliyorum ayaklarim agriyo bi kerede ben sallayim demiyor boyun duzlesmesi ver sirtim cok agriyo kizima yemek yedirirken bikerede ben yedireeyim demiyo dün midem kotu oldu ne yediysem gece istifar ettim uyandiriyorum kalkmıyor sabah nasil oldun bile demiyor tahammül edemiyorum inanki yoksa digerleriyle is yapamayinca laf etmeleri disinda bi sikintim yok
M mutube nasılsın canım hala sıkılıyomusun belki alışmıssındır yada evine döneceğin günü düşün rahatlarsın inşaallah ben 3 gün kaldım dayanamadım allah kolaylık versin

Çok geçmiş olsun canım şu ateş nasıl bela başımıza. Biz de 38,5 da pedifen verdiğimizde azad az kalsın hipotermi geçiriyordu buz gibi oldu yavrum. Sonra kullanmadık bi daha ne fitil ne calpol ne pedifen. Doğal yollarla düşürdük hep.

Sukur kimseye gebeligim yok. Tamam canim bende okuyayim insirah süresini

off çok geçmiş olsun en korktuğum şey

C
Canim cok üzüldüm cok gecmis olsun.kalici bi hasar birakmamis demi

Bugun burası 35 dereceydi sıcaklık size allah yardım etsın cnm burası nemli olduğu için 2 katı hissediliyor

Evet canm burda nem yok en azindan

Biz klimalari korkarak aciyoruz ama abimin esi yeni dogmus bir bucuk aylik bebekle klima kullaniyormus sok olduk esim hasta edersiniz cocugu dedi asil acmassam hasta olur cok sicak dedi

Gecen sene ben de cesaret edemiyordum.arkadasim da oyle hep klimayla yatrms bebegi.

Bikkinlik verdi valla eltin ve paylasimlari

Ay benmki olsa ogluna laf edemiyo diye bana nutuk atardi

Gecmis olsun canm ben de cok korkarm boyle seylerden ya

Canm ailesi fark etmiyor mu bu halini?bisey demiyolar mi?onlar konussa farkina varir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…