• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence klima açmak için çok küçük. Bebekler için ilk kırk gün anne karnındaki sıcaklığı özler derler. Ben geçen sene inanılmaz sıcaklanmıştm ama yinede bi kere bile açmadım. Gerçi hala açmıyorm ev çok serin.
A apriori11 hoş geldin. Açık hava açıktırır ya azadın da iştahı açılmış maşallah. İnş.hep böyle devam eder. Bende küslügü çok uzatma derim. Bu sefer de yaptığı herşey sana batacaktır. En yakın zamanda barışırsınız umarım.
@minnakkartal ateşi çok da yükselmemiş diş mi acaba.

doktoruyla konuştum canım calpol ibufen dönüşüm yapıyorum dedim üç gün de geçmezse yada 39 dan çıkarsa getir dedi dün gece ateşi 38.5 oldu ama ev feci sıcaktı gece mece dinlemedim salona geçtim klimayı açtım öyle düştü bugün de geçmezse veya akşam tekrar yükselirse mutlaka götürcem

amin canım ne güzel ki herşeyi kendin başarmışsın

canım sen en doğrusu bilirsin tabi ama madem eşinde bişiler yapmış eve dönünce sakın bi yere gitme aranızın düzelmesi için birbirinize fırsat vermeniz gerek süre uzadıkça adım atmak zor oluyo gerçekten

aaa neden bıraktın o kadar takipçilerine sesleniyo bilgi veriyo :p şimdi bide çünkülü minik kızalr şunu yapardılı cümlelere başlamıştı oysa :KK70:

oh ne güzel yapmışsınız arada iidr böle şeler

dört dişinde de ki ikişer ikişer geldiler bu kadar ateş yapmadı geçen üç gün süren ateşinde viral enfeksiyon demişti dr o yüzden üç gün bekliyim dedim olmazsa yarın doktora götürcem o zaman anlarız
Sağolun kızlar bakalım burda son 2 günümüz düzeldi düzeldi yoksa istanbulda başbaşayjen hayatta düzelmeyiz

GÜNAYDIN ARKADASLAR
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bebeişleri çok öpüyorum
ben bi süredir kızımın hastalığıyla uğraşıyorum idrar yollarında bakteri üremesi varmış
yoğun kusmalar iştahsızlık şikayetiyle gitmiştim sonuç enfeksiyon
şuana kadar iştahsız olması yavaş kilo alması ve kusması bundan ötürüymüş tedavi gördük iğne yaptırdık hergün bakalım sonuç ne olacak bugün öğleden sonra yine hastanede olacaz tahliller yenilenip böbrek ultursonu çekilecek inş geçmiştir çünkü kızım mahf oldu artık bayram boyuncada hastalıkla ugrastık allah yavrularımızı hastalıklardan korusun inş.
sizede çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir

Cnm ben hiç pişirip buzluga tavuk kıyma vs şeyler atmıyorum. Tavuk alıp günlük yiyebilecegi parçalara bölüp buzluğa öyle atıyorum ve yine günlük pişiriyorum. Ertesi gün dahi vermiyorum. Ispanak ve tavuk zehirlenmesi en kolay yiyecek olduğu için korkuyorum açıkcası.
Annem hepsini haslamis fazla gelince ayirmis buzluga. Çorbaya koy dedi bn size soriym dedm ynede en iyisi atmak risk almamak lazım

bende merak ediyorum bunu. Ne yaparsam yapayım yastıkta yatmak istemiyo. Yastığı incelttim kalınlaştırdım. Yün pamuk elyaf hepsini denedim ama istemiyo. 2 dk durmuyo yastıkta. 1 buçuk yaşına kadar kullanma demişti bana doktor ama sonra nasıl alışvak acaba

canım ben gördüm ama hiç bir fikrim yok. Çiğ olarak 9 ay ama pişmişinin süresini hiç bilmiyorum.
Ben minik minik çiğ olarak porsiyonlayıp atıyorum. Günlük kullanıyorum.bizdeki kitapta tavuk ve et küpleri tarifi vardı. Orda belki yazar süresi. Ben annemlere gelirken yanıma almamışım kitabı
sağol canim cvp için ;)

Yarına kadar geçerde gerek kalmaz inş. geçmiş olsn tekrar.
teşekkürler canım inşallah

GÜNAYDIN ARKADASLAR
ben bi süredir kızımın hastalığıyla uğraşıyorum idrar yollarında bakteri üremesi varmış
şuana kadar iştahsız olması yavaş kilo alması ve kusması bundan ötürüymüş tedavi gördük iğne yaptırdık hergün bakalım sonuç ne olacak bugün öğleden sonra yine hastanede olacaz tahliller yenilenip böbrek ultursonu çekilecek inş geçmiştir çünkü kızım mahf oldu artık bayram boyuncada hastalıkla ugrastık allah yavrularımızı hastalıklardan korusun inş.
çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir

S Simyada brnim kv de annen gibi. Hadi ben gelibiyim bana yapmaz ama kendi kızınada hiç yardım etmez.
Görümcem aydında oturuyodu. Ailesini özleyip geliyodu evine. O geldiği andan itibaren kv yerinden kıpırdamaz. Suyunu bile kızından ister. Bi haftalığına gelir kız duvar sildirir halı sildirir evin ne temizliği varsa yaptırır. Şok geçirdim ben bunu farkedince. Çünkü küçük kızına (18yaşında) hiç öyle değil ayağına kadar suyunu getirir. Ağzının içine bakar..
Doğurduk büyütük hizmet etsinler diye düşünüyolar sanırıö.
İnşallah bizim yaşlılığımız böyle olmaz..

teşekkürler canım inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir
Canım işin ilginci benim kv biz kavga edince kötü oluyo, oğluna kızıyor ve özür diletiyor. Bizimki hayatta özür dilemez ama ennesinden azarı işitip dilemiştir kesin. Ben ona da kızdım annen demese özür bile dilemezsin diye. Kv nin en büyük korkusu bizim kavga etmemiz.

Melek de çok inatçıyız ikimiz de. Biz hiç ses yükseltmedik birbirimize daha çok susup trip atmak biçiminde oluyo bizde. Bilmiyorum ama ben de geri adım atmam o da atmaz

Çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir

sizede çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir
çok saolun kızlar bilmiyorum umarım geçer öğleden sonra belli olacak inş

Yine doldum yahu. Hayatta hep tırnaklarimla kaziyarak bi yerlere geldim cok calistim basardim meslek sahibi oldum ailemden hic maddi yardim gormedim evlendim annemm taki takmadi cocugum oldu annem bisey almadi lafta soyluyor bi bilezik borcum var diyo guya. Kardesim evlenirken annem bana oda takimi hediye et dedi. Babam rahatsiz babamdan bisey bekleyemiyorum zaten. Sukur simdi hic bir seye ihtiyacim yok ama insan üzülüyor. hamileyken çocuğunu bana getirme bakmam dedi bende simdi istese bile isim dusunce goturmuyorum. Off doldum yine Allah kimseye muhtac etmesin annemi basimizdan da eksik etmesin
Bizde aynı sayılır seninle. Evlenurken ne eşimin ailesi ne benim babam bir toplu iğne dahi almadı. Bide KP utanmadan masrafa girdim diye düğün sonrası eşimden para aldı. Annem üvey babam ve ablam ellerinden geldikçe yardimci oldular. Ama genel anlamda herseyimizi biz yaptık diyebiliriz. Çocuk konusunda da annem daha çocuk bile düşünmezken, aman bana güvenip çocuk yapmayın bakmam demeye başladı. Sanki çocuk yaptık gel bak dedik. Acayip sinir olmuş hatta uzun süre içimden gelerek aramamistim annemi. Şimdide tayinini Eskişehir e istede ben bakiyim dio. Bakicilarda büyümesini dio. Çok şükür bakıcımızda çok güzel bakıyor kızıma. Hatta geçen gün Bakicidan anneme gitmemiş. Tabi bide farklı şehirde olunca anneanneyi çok görmüyor. Alışık olmayınca gitmemiş anneme.annemde kıskanmıs. Eee iki gün önce bakmam diyordu, şimdi ne dio :)

doktoruyla konuştum canım calpol ibufen dönüşüm yapıyorum dedim üç gün de geçmezse yada 39 dan çıkarsa getir dedi dün gece ateşi 38.5 oldu ama ev feci sıcaktı gece mece dinlemedim salona geçtim klimayı açtım öyle düştü bugün de geçmezse veya akşam tekrar yükselirse mutlaka götürcem

canım sen en doğrusu bilirsin tabi ama madem eşinde bişiler yapmış eve dönünce sakın bi yere gitme aranızın düzelmesi için birbirinize fırsat vermeniz gerek süre uzadıkça adım atmak zor oluyo gerçekten

aaa neden bıraktın o kadar takipçilerine sesleniyo bilgi veriyo :p şimdi bide çünkülü minik kızalr şunu yapardılı cümlelere başlamıştı oysa :KK70:

dört dişinde de ki ikişer ikişer geldiler bu kadar ateş yapmadı geçen üç gün süren ateşinde viral enfeksiyon demişti dr o yüzden üç gün bekliyim dedim olmazsa yarın doktora götürcem o zaman anlarız
38,8 olunca gitmiştik biz
bizim doktorda aynini demişti geçen hafta ateşlendiginde. 4 günde geçti ateşi. Calpol dolven dönüşümlü vermiştim.

GÜNAYDIN ARKADASLAR
Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir kızın.

Canım işin ilginci benim kv biz kavga edince kötü oluyo, oğluna kızıyor ve özür diletiyor. Bizimki hayatta özür dilemez ama ennesinden azarı işitip dilemiştir kesin. Ben ona da kızdım annen demese özür bile dilemezsin diye. Kv nin en büyük korkusu bizim kavga etmemiz.

Melek de çok inatçıyız ikimiz de. Biz hiç ses yükseltmedik birbirimize daha çok susup trip atmak biçiminde oluyo bizde. Bilmiyorum ama ben de geri adım atmam o da atmaz

Bi defa at bence geri adım pişman olmazsın. Bende inatçıyim ama geri adım attığım oluyo bazen.

Zaten pek bilmez bu kez diledi amalarla fakatlarla diledi ben de kabul etmedim. Burdan daha geri adım da atmaz bilirim, ben de atmam bakalım ne olacak. Istanbulda da böyle olursak anneme geçerim heralde
Bence annene geçme sogukluk girer evinizde olun ama kus olun bi sekilde mecburen barisirsiniz

Pek öyle görünmüyor

Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.

Canim benim asıl sikintim esimle herkesle iyiyim onun disinda zaten ayri odalarda yatiyoruz vurda sabaha kadar deliksiz uyuyor bide 10dan once kaldirmayin diyo hic bi konuda yardimi yok bana is yapamazsam evdekilerin gozune batiyorum ee kizim hala ayagimda uyuyo 2 -3 saat oturdugum yerde kaliyorum ayaklarim agriyo bi kerede ben sallayim demiyor boyun duzlesmesi ver sirtim cok agriyo kizima yemek yedirirken bikerede ben yedireeyim demiyo dün midem kotu oldu ne yediysem gece istifar ettim uyandiriyorum kalkmıyor sabah nasil oldun bile demiyor tahammül edemiyorum inanki yoksa digerleriyle is yapamayinca laf etmeleri disinda bi sikintim yok
M mutube nasılsın canım hala sıkılıyomusun belki alışmıssındır yada evine döneceğin günü düşün rahatlarsın inşaallah ben 3 gün kaldım dayanamadım allah kolaylık versin

Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.
Çok geçmiş olsun canım şu ateş nasıl bela başımıza. Biz de 38,5 da pedifen verdiğimizde azad az kalsın hipotermi geçiriyordu buz gibi oldu yavrum. Sonra kullanmadık bi daha ne fitil ne calpol ne pedifen. Doğal yollarla düşürdük hep.

Maşallah sana herşeyi allahın izni ile kendin yapmışsın kimseye muhtaç olmadan rabbım guc versın eşinle evladınla huzurla yaşayın gençliğin tadını çıkarmak lazım ben sıkılınca inşirah suresını okurum tavsiye ederim canım
Sukur kimseye gebeligim yok. Tamam canim bende okuyayim insirah süresini

off çok geçmiş olsun en korktuğum şey:(

C
Canim cok üzüldüm cok gecmis olsun.kalici bi hasar birakmamis demi

Bugun burası 35 dereceydi sıcaklık size allah yardım etsın cnm burası nemli olduğu için 2 katı hissediliyor

Evet canm burda nem yok en azindan:(

Biz klimalari korkarak aciyoruz ama abimin esi yeni dogmus bir bucuk aylik bebekle klima kullaniyormus sok olduk esim hasta edersiniz cocugu dedi asil acmassam hasta olur cok sicak dedi :KK57:

Gecen sene ben de cesaret edemiyordum.arkadasim da oyle hep klimayla yatrms bebegi.

Bikkinlik verdi valla eltin ve paylasimlari:KK11::KK70:

Ay benmki olsa ogluna laf edemiyo diye bana nutuk atardi:KK11:

Gecmis olsun canm ben de cok korkarm boyle seylerden ya:(

Canim benim asıl sikintim esimle herkesle iyiyim onun disinda zaten ayri odalarda yatiyoruz vurda sabaha kadar deliksiz uyuyor bide 10dan once kaldirmayin diyo hic bi konuda yardimi yok bana is yapamazsam evdekilerin gozune batiyorum ee kizim hala ayagimda uyuyo 2 -3 saat oturdugum yerde kaliyorum ayaklarim agriyo bi kerede ben sallayim demiyor boyun duzlesmesi ver sirtim cok agriyo kizima yemek yedirirken bikerede ben yedireeyim demiyo dün midem kotu oldu ne yediysem gece istifar ettim uyandiriyorum kalkmıyor sabah nasil oldun bile demiyor tahammül edemiyorum inanki yoksa digerleriyle is yapamayinca laf etmeleri disinda bi sikintim yok

Canm ailesi fark etmiyor mu bu halini?bisey demiyolar mi?onlar konussa farkina varir belki

Back
X