- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Yaşlılık diycem ama bunlar 15 senedir böyle.Hasta olan bebeklere Allahım şifa versin.. Hepinize çok geçmiş olsn.
@hiraysen aren yoğurt hastası her yemeginde mutlaka yiyor. Bizde asla ekmek yemiyoruz. Ekmegi neye koysam yemiyor. Sanırım bana çekmiş.
S Sevgidili5 Allah yardımcın olsn. Büyüklere laf anlatmak çok zor. Yaşlandıkca daha da inatlaşıyorlar.
Artık nefret ettım bende hele bu taşınma sırasında iyice burnumdan getirdiler bi gün huzur varsa diğer gün yokYuhhh. Sana bağırmak be demek. Gerizekalı adam. Valla senle birlikte bende gıcık oluyorum onlara
Kapıyı falan açmadım çoğu zaman ama anlamiyo bu dengesizler. Eşim e gelince sürekli bana idare ediver yaşlandılar artık isde diyo idare idare nereye kadar bilmiyorum.iyi sabrediyosun ben senin yerinde olsam kovalar bidaha da almam iceri esin bisey demiyo ne kadar sacma bisey
Canim ya duser insallah Oykunun atesi8de tekrar yukseldi atesi calpol verdim ama dusmedi bu sefer dus aldirdim falan 37.5-37.7 klimayi actik bizim yatak odasiyla oturma odasi bir arada surgulu kapi var bi kanadi kapattik bitane de cam actim oyle yatiyo sizdi kaldi cocugum 12de ibufen vercem rahat uyusun mahvoldu bugun
Evet yeni tasindigima geldiler canım sinir oldum odadan gidene kadar cikmadim eşim ilgilendi evi gezip gittiler. Kimdi onlar diye sordum eşime hacı arkadaslariymis bunlara ziyarete gelmisde buda gelin bide oğlumun evini gezdiriyim demiş dusuncesiz yaa.süpürge diye tutturdugu süpürgede çalı süpürgesi.tasiniyolarya bunlar benim çıktığım eve orayı supurecekmis kendilerinin yokmuş benden istiyo yok deyince kıyamet koptu.kesin Aşşağıda k.v ye kızdı sinirini benden aldı.[/QUOTE gostermesi bile sacma ama madem gosterecek onceden soyler sen de musait olursun ya da olmassin ona gore beklersin ama pat diye getirmesi tuhaf gercekten canim onlarda da yokmus supurge olmayabiliyormus demek ki Allah sabir versin canim
rsimdi 37.5 napsam bilemedim versem mi ki ilac yatcam uyur kalirsam yukselirse diye kuruyom bu seferde uyku tutmucakCanim ya duser insallah Oykunun atesi
Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Eşim onunla ilgilenmememden dolayı şikayetçi oldu. Benim süper güçlerimin felan olduğunu sanıyorlar herhalde. Kimse senin neye ihtiyacın var diye sormuyor, ne kadar her şeye yetişmeye çalışırsan o kadar beklenti çoğalıyor.
Bu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.
Ver istersen canim uykudayken yukselebiliyor atesrsimdi 37.5 napsam bilemedim versem mi ki ilac yatcam uyur kalirsam yukselirse diye kuruyom bu seferde uyku tutmucak
37.7 olmus zaten vericem simdiVer istersen canim uykudayken yukselebiliyor ates
Gökçe yi de tutmuyordu araba aslında dün hastaydida ondan mi böyle oldu anlamadım. Arkadaşlardan biri yeni evli biri bekar canımı.Atesinin dusmesine sevindim canim cabuk toparlanir insallah Mira
araba tutmasi zor oluyor canim benim oglanlarda otobus yolculugu yaptigimda kusarlar hep kendi arabimizda pek etkilenmiyorlar niyeyse esinin arkadaslari dusuncesiz davranmis pes dogrusu bekarmi onlar merak ettim evli erkekler boyle bir durumu anlamali diye dusunuyorum neyse ki esin onlara uymamis
kıyamam kuzuma gece rahat uyusa bari bide eşinde ii ki gitmemiş bende öyle durumlarda sinir oluyorum
Sağolun kızlar çok şükür rahat rahat uyudum sayılırAy çok geçmiş olsn. Bende bi zamanlar öyleydim ilaçsız asla yolculuk yapamazdım. Eşinde gitmemekle çok iyi yapmış. İnş. ailece rahatca uyursunuz bu gece.
Eşin bişey demiyor mu canım. Be haddine sana bağırmak.Artık nefret ettım bende hele bu taşınma sırasında iyice burnumdan getirdiler bi gün huzur varsa diğer gün yok
Geçmiş olsun canım inşallah daha da yükselmez.Korktuğum başıma geldi. Ateşlendi gökçe. Gece huysuzdu. Kalktığında 37.8 di ateşi. İlaç vermedim bakıcam inşalllah yükselmez. Titriyo yavrum ya
eskisi gibi vakit ayırmak ne mümkün artık tek çocukla bile çok zor ben ayda yılda bir gider oldum kuaföre o da artık kaşlarım iice belirginleşince malum çalışıyorum öyle işe gelmek istemiyorum bi nevi zorunluluk o maskeler fln tarih hafta sonu hele ona koş buna koş duşumu zor alıyorumYa kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
geçmiş olsun canım inşallah yükselmemiştir.Korktuğum başıma geldi. Ateşlendi gökçe. Gece huysuzdu. Kalktığında 37.8 di ateşi. İlaç vermedim bakıcam inşalllah yükselmez. Titriyo yavrum ya
dogum gunun kutlu olsun canm nice mutlu senelere:)günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
İyi ki doğmuşsun o zaman:))günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?