2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yaşlılık diycem ama bunlar 15 senedir böyle.

iyi sabrediyosun ben senin yerinde olsam kovalar bidaha da almam iceri esin bisey demiyo ne kadar sacma bisey
Kapıyı falan açmadım çoğu zaman ama anlamiyo bu dengesizler. Eşim e gelince sürekli bana idare ediver yaşlandılar artık isde diyo idare idare nereye kadar bilmiyorum.

stanki bugün içim kalka kalka okudum o haberi. Hele tek tırnaklı hayvan diye kibarca yazdıkları etin ne olduğunu öğrendiğimde az daha kusacaktım

Canim ya duser insallah Oykunun atesi

disarda hic bisey yemicen dicem ama kasaplara da guven olmuyo ki aman be ciftlik kurcan kendine en guzeli :)

Cok haklisin canim o yuzden ben artk her seye yetismeye calismiyorum.oldugu kadar napym ya.ugrastikca cok yipraniyorm ve beni anlayan yok

Bu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.

Ben de hic sevmem kadin gbi her seye karisan adamlari ya.Allah sabir versin canm ne dyceksin ki yaslanmislar huylu hyundan vazgecmiyo malesef

Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir

Bu arada biliyorsunuz benim bidikta atesliydi bayramda iki gun ates dusurucuyle gecirdik sonrasinda düzeldi. Bizde de 11 dis var ve sanirim bu arka arkaya cikan disler yuzunden istahli oglumdan eser yok agzina götürdüğüm hemen herseye kafa çeviriyor ve neredeyse tuvalete bile birlikte gidecek duruma geldik misal bu aksam kizimi yikarken o da bacagima yapisik bi sekilde yanimizda durdu. 10.5 ta takildi kaldi kilosu boyle devam ederse alacak gibi de görünmüyor

Korktuğum başıma geldi. Ateşlendi gökçe. Gece huysuzdu. Kalktığında 37.8 di ateşi. İlaç vermedim bakıcam inşalllah yükselmez. Titriyo yavrum ya

Gökçe yi de tutmuyordu araba aslında dün hastaydida ondan mi böyle oldu anlamadım. Arkadaşlardan biri yeni evli biri bekar canımı.

kıyamam kuzuma gece rahat uyusa bari bide eşinde ii ki gitmemiş bende öyle durumlarda sinir oluyorum

Ay çok geçmiş olsn. Bende bi zamanlar öyleydim ilaçsız asla yolculuk yapamazdım. Eşinde gitmemekle çok iyi yapmış. İnş. ailece rahatca uyursunuz bu gece.
Sağolun kızlar çok şükür rahat rahat uyudum sayılır

Artık nefret ettım bende hele bu taşınma sırasında iyice burnumdan getirdiler bi gün huzur varsa diğer gün yok
Eşin bişey demiyor mu canım. Be haddine sana bağırmak.
Korktuğum başıma geldi. Ateşlendi gökçe. Gece huysuzdu. Kalktığında 37.8 di ateşi. İlaç vermedim bakıcam inşalllah yükselmez. Titriyo yavrum ya
Geçmiş olsun canım inşallah daha da yükselmez.

eskisi gibi vakit ayırmak ne mümkün artık tek çocukla bile çok zor ben ayda yılda bir gider oldum kuaföre o da artık kaşlarım iice belirginleşince malum çalışıyorum öyle işe gelmek istemiyorum bi nevi zorunluluk o maskeler fln tarih hafta sonu hele ona koş buna koş duşumu zor alıyorum

geçmiş olsun canım inşallah yükselmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…