2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
uyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim
çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi. nazara mı geliyo bu kuzular

söyledim bi tane daha atıyım dedim son olsun o zaman abartma dedi:)

ya inanamıyorum gerçekten bunca zamn onlar mı Görmüş senin işini ayrıca ev işlerine karışan erkeklere oldum olası gıcık olmuşumdur

Çok geçmiş olsun canım. Cidden çok yükselmiş ateşi. Şimdi nasıl Mira

sayfaları okuyamadım ama mira nasıl oldu canım

Teşekkürler kızlar bgn Normale döndü Ateşi biraz huysuz hafifte burnu akmaya başladı ama olsun Ateş olmasında ilaçla bi kaç güne tamamen toparlar sanırım

Yuhhh. Sana bağırmak be demek. Gerizekalı adam. Valla senle birlikte bende gıcık oluyorum onlara

Evet çok seviyorum..
Sıkı takipçisi ve sıkı bir fan'ıyım..İlk çıktığı günden beri..Bir çok organizasyon yapıldı önceden ve hepsine katılırdım..
Kumar olayı yalan haberdir bence çünkü karısının istekleri tövbesinden bile önde onun için.. Çok seviyor

Kızlar berbat bir yolculuktan sonra Eskişehirdeyiz. Gökçe çok huysuzdu ve araba tuttu kusa kusa geldik hiç bişeyde yemedi. Ankaraya kadar arkadaşlarla geldik. Sonrasında otobüsle geçtik Eskişehire ama onlarada gıcık oldum. Eşimi gondermek istemediler. Akşam erkek erkeğe vakit gecireceklermis. Acaba kendi eşlerine aynısını yapabilirler mi? Abim beni karşılar valizlerimi alırmış. Gökçe hasta kusup duruyor umurlarinda değil. Neyseki eşim onlara uymadi geldi benimle.

S Sevgidili5 gercekten sinir bozucu bir durum simdi tasindigin eve geldiler drgil mi supurge yuzunden bagirmasi da cok ayip ayrica ay ne diyeyim Allah sabir versin bu buyukler bazen cekilmez oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Atesinin dusmesine sevindim canim cabuk toparlanir insallah Mira
araba tutmasi zor oluyor canim benim oglanlarda otobus yolculugu yaptigimda kusarlar hep kendi arabimizda pek etkilenmiyorlar niyeyse esinin arkadaslari dusuncesiz davranmis pes dogrusu bekarmi onlar merak ettim evli erkekler boyle bir durumu anlamali diye dusunuyorum neyse ki esin onlara uymamis

kıyamam kuzuma gece rahat uyusa bari bide eşinde ii ki gitmemiş bende öyle durumlarda sinir oluyorum

Hasta olan bebeklere Allahım şifa versin.. Hepinize çok geçmiş olsn.
@hiraysen aren yoğurt hastası her yemeginde mutlaka yiyor. Bizde asla ekmek yemiyoruz. Ekmegi neye koysam yemiyor. Sanırım bana çekmiş.
S Sevgidili5 Allah yardımcın olsn. Büyüklere laf anlatmak çok zor. Yaşlandıkca daha da inatlaşıyorlar.

8de tekrar yukseldi atesi calpol verdim ama dusmedi bu sefer dus aldirdim falan 37.5-37.7 klimayi actik bizim yatak odasiyla oturma odasi bir arada surgulu kapi var bi kanadi kapattik bitane de cam actim oyle yatiyo sizdi kaldi cocugum 12de ibufen vercem rahat uyusun mahvoldu bugun

Ay çok geçmiş olsn. Bende bi zamanlar öyleydim ilaçsız asla yolculuk yapamazdım. Eşinde gitmemekle çok iyi yapmış. İnş. ailece rahatca uyursunuz bu gece.

Sırf bağırıp olumsuz bişeyler çıkarmak için süpürgeyi bahane etti. Ne yazikki benim kayinbabam kayinvaldem den cikaramadigi sinirini benden çıkarıyo karısına hc laf soyleyemiyo egosunu bende tatmin ediyo.allaha havale ediyorum çünki terslwmeden falan anlamiyo.

Bu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.

Bu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.
iyi sabrediyosun ben senin yerinde olsam kovalar bidaha da almam iceri esin bisey demiyo ne kadar sacma bisey

S Sevgidili5 gercekten sinir bozucu bir durum simdi tasindigin eve geldiler drgil mi supurge yuzunden bagirmasi da cok ayip ayrica ay ne diyeyim Allah sabir versin bu buyukler bazen cekilmez oluyor
Evet yeni tasindigima geldiler canım sinir oldum odadan gidene kadar cikmadim eşim ilgilendi evi gezip gittiler. Kimdi onlar diye sordum eşime hacı arkadaslariymis bunlara ziyarete gelmisde buda gelin bide oğlumun evini gezdiriyim demiş dusuncesiz yaa.süpürge diye tutturdugu süpürgede çalı süpürgesi.tasiniyolarya bunlar benim çıktığım eve orayı supurecekmis kendilerinin yokmuş benden istiyo yok deyince kıyamet koptu.kesin Aşşağıda k.v ye kızdı sinirini benden aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…