- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
çok geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi. nazara mı geliyo bu kuzularuyunusuz beraber ilacin etkisi gecince cikiyo atesi agliyo ama 37.9-38.2 oldu aldim surubu biraz biseyler yesin verim diye aldi kutudan cikardi kasikla vuruyo siseye veriyim diye doktora ulasamadim tabiki yokmus saliya kadar bakalim takipteyim
Sağol canım 12.diste kabarmış iyice. Bundan sonra inşallah bi süre ara veririz.Ahhh yavrum ya. Allah yardim etsin. Cok yormustur.
söyledim bi tane daha atıyım dedim son olsun o zaman abartma dedi:)aynı bizimkiler işte. İnsanı adam yerine koymuyolar. Sanane yani evdeki süpürgeden. Birde yeni evli tecrübesiz biride değilsin çoluk çocuk bu. Yaşa kadar getirmişsin. El süpürgesiz pislikten ölüyo değildiniz heralde. Hadsizler.
bizim ilgiye olan ihtiyacımızı kimse düşünmüyo tabi. Söylemeden anlasa keşke insanlar..
canım senin yerinde olsam ya silerdim ya söylerdim. Elim ayağıma dolanır gibi hissederim hep saçma sapan şeyler yaparım. Sonra farkederse verecek cevabında olmaz. İkna etmeye bak derim.
Bizde öyle karar almıştık ama 2 aylıkken daysnamadım artık. İnsan hevesleniyo
ya inanamıyorum gerçekten bunca zamn onlar mı Görmüş senin işini ayrıca ev işlerine karışan erkeklere oldum olası gıcık olmuşumdurŞu anda yatakodasinda yigiti uyutuyorum.kayinbabam kayinvalde eve bi ton adam getirmişler evi gezdiriyolar. Kim oldukları hakkında da hiç bilgim yok. Allahım kafayı yiycem nedir benim bunlardan çektiğim yaa. Hiç haber vermekde yok. Bu adamlar bu evi neden geziyo şimdi. Bu saçmalıklar dan bıktım artık. Eşimin hatrı falan dinlemiycem alıp başımı gidicem bu gidişle anneme.gündüz de gelmiş kayinbaba neden senin küçük el supurgen yok diye terasda bas bas bağırdı. Yan komsuya falan rezil etti. Napiyosun ne dediğini biliyomusun baba neden bagiriyosun dedim ıyce bagirmaya basladi.aldım çocuğu girdim odama artık basedemeyince. Allah bunları nası biliyosa öyle yapsın.
Çok geçmiş olsun canım. Cidden çok yükselmiş ateşi. Şimdi nasıl Mira
sayfaları okuyamadım ama mira nasıl oldu canım
Evde ibufen hariç hepsi mevcutcanim ibufen pedifen dolven apireks bunlar hep ayni ilac sadece firma adi farkli icerigi ayni
Yuhhh. Sana bağırmak be demek. Gerizekalı adam. Valla senle birlikte bende gıcık oluyorum onlaraŞu anda yatakodasinda yigiti uyutuyorum.kayinbabam kayinvalde eve bi ton adam getirmişler evi gezdiriyolar. Kim oldukları hakkında da hiç bilgim yok. Allahım kafayı yiycem nedir benim bunlardan çektiğim yaa. Hiç haber vermekde yok. Bu adamlar bu evi neden geziyo şimdi. Bu saçmalıklar dan bıktım artık. Eşimin hatrı falan dinlemiycem alıp başımı gidicem bu gidişle anneme.gündüz de gelmiş kayinbaba neden senin küçük el supurgen yok diye terasda bas bas bağırdı. Yan komsuya falan rezil etti. Napiyosun ne dediğini biliyomusun baba neden bagiriyosun dedim ıyce bagirmaya basladi.aldım çocuğu girdim odama artık basedemeyince. Allah bunları nası biliyosa öyle yapsın.
Benimde emzirme bitti hiçde zor olmadı üstelik emziğide bıraktı istemiyo artık inş hemen çıkar dişiniz Cnm bende soracaktım sana herdaim serdar ortaç çok mu sevıyorsun yazılanlara göre yine kumarda kaybetmiş yazık üzüldüm inşallah yalan haberdır tövbe etmişti
Atesinin dusmesine sevindim canim cabuk toparlanir insallah Miraya inanamıyorum gerçekten bunca zamn onlar mı Görmüş senin işini ayrıca ev işlerine karışan erkeklere oldum olası gıcık olmuşumdur
Teşekkürler kızlar bgn Normale döndü Ateşi biraz huysuz hafifte burnu akmaya başladı ama olsun Ateş olmasında ilaçla bi kaç güne tamamen toparlar sanırım
araba tutmasi zor oluyor canim benim oglanlarda otobus yolculugu yaptigimda kusarlar hep kendi arabimizda pek etkilenmiyorlar niyeyse esinin arkadaslari dusuncesiz davranmis pes dogrusu bekarmi onlar merak ettim evli erkekler boyle bir durumu anlamali diye dusunuyorum neyse ki esin onlara uymamisKızlar berbat bir yolculuktan sonra Eskişehirdeyiz. Gökçe çok huysuzdu ve araba tuttu kusa kusa geldikhiç bişeyde yemedi. Ankaraya kadar arkadaşlarla geldik. Sonrasında otobüsle geçtik Eskişehire ama onlarada gıcık oldum. Eşimi gondermek istemediler. Akşam erkek erkeğe vakit gecireceklermis. Acaba kendi eşlerine aynısını yapabilirler mi? Abim beni karşılar valizlerimi alırmış. Gökçe hasta kusup duruyor umurlarinda değil. Neyseki eşim onlara uymadi geldi benimle.
kıyamam kuzuma gece rahat uyusa bari bide eşinde ii ki gitmemiş bende öyle durumlarda sinir oluyorumKızlar berbat bir yolculuktan sonra Eskişehirdeyiz. Gökçe çok huysuzdu ve araba tuttu kusa kusa geldikhiç bişeyde yemedi. Ankaraya kadar arkadaşlarla geldik. Sonrasında otobüsle geçtik Eskişehire ama onlarada gıcık oldum. Eşimi gondermek istemediler. Akşam erkek erkeğe vakit gecireceklermis. Acaba kendi eşlerine aynısını yapabilirler mi? Abim beni karşılar valizlerimi alırmış. Gökçe hasta kusup duruyor umurlarinda değil. Neyseki eşim onlara uymadi geldi benimle.
Ay çok geçmiş olsn. Bende bi zamanlar öyleydim ilaçsız asla yolculuk yapamazdım. Eşinde gitmemekle çok iyi yapmış. İnş. ailece rahatca uyursunuz bu gece.Kızlar berbat bir yolculuktan sonra Eskişehirdeyiz. Gökçe çok huysuzdu ve araba tuttu kusa kusa geldikhiç bişeyde yemedi. Ankaraya kadar arkadaşlarla geldik. Sonrasında otobüsle geçtik Eskişehire ama onlarada gıcık oldum. Eşimi gondermek istemediler. Akşam erkek erkeğe vakit gecireceklermis. Acaba kendi eşlerine aynısını yapabilirler mi? Abim beni karşılar valizlerimi alırmış. Gökçe hasta kusup duruyor umurlarinda değil. Neyseki eşim onlara uymadi geldi benimle.
Sırf bağırıp olumsuz bişeyler çıkarmak için süpürgeyi bahane etti. Ne yazikki benim kayinbabam kayinvaldem den cikaramadigi sinirini benden çıkarıyo karısına hc laf soyleyemiyo egosunu bende tatmin ediyo.allaha havale ediyorum çünki terslwmeden falan anlamiyo.aynı bizimkiler işte. İnsanı adam yerine koymuyolar. Sanane yani evdeki süpürgeden. Birde yeni evli tecrübesiz biride değilsin çoluk çocuk bu. Yaşa kadar getirmişsin. El süpürgesiz pislikten ölüyo değildiniz heralde. Hadsizler.
bizim ilgiye olan ihtiyacımızı kimse düşünmüyo tabi. Söylemeden anlasa keşke insanlar..
canım senin yerinde olsam ya silerdim ya söylerdim. Elim ayağıma dolanır gibi hissederim hep saçma sapan şeyler yaparım. Sonra farkederse verecek cevabında olmaz. İkna etmeye bak derim.
Bizde öyle karar almıştık ama 2 aylıkken daysnamadım artık. İnsan hevesleniyo
Bu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.ya inanamıyorum gerçekten bunca zamn onlar mı Görmüş senin işini ayrıca ev işlerine karışan erkeklere oldum olası gıcık olmuşumdur
Teşekkürler kızlar bgn Normale döndü Ateşi biraz huysuz hafifte burnu akmaya başladı ama olsun Ateş olmasında ilaçla bi kaç güne tamamen toparlar sanırım
iyi sabrediyosun ben senin yerinde olsam kovalar bidaha da almam iceri esin bisey demiyo ne kadar sacma biseyBu adam tam senin gıcık olduğun tipte işte. Evime gelip bana kontrol amiri geldi dıye bilen hadsizlikte bi insan.
Evet yeni tasindigima geldiler canım sinir oldum odadan gidene kadar cikmadim eşim ilgilendi evi gezip gittiler. Kimdi onlar diye sordum eşime hacı arkadaslariymis bunlara ziyarete gelmisde buda gelin bide oğlumun evini gezdiriyim demiş dusuncesiz yaa.süpürge diye tutturdugu süpürgede çalı süpürgesi.tasiniyolarya bunlar benim çıktığım eve orayı supurecekmis kendilerinin yokmuş benden istiyo yok deyince kıyamet koptu.kesin Aşşağıda k.v ye kızdı sinirini benden aldı.S Sevgidili5 gercekten sinir bozucu bir durum simdi tasindigin eve geldiler drgil mi supurge yuzunden bagirmasi da cok ayip ayrica ay ne diyeyim Allah sabir versin bu buyukler bazen cekilmez oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?