2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
resmen pert oldum işlerim yoğun iki gündür geceler uykusuz akşam ateş moralimde bozuluyor tabi neyseki bgn daha iyi yarın işlerimde biraz sakinlicek gibi bgn çoğu şeyi hallettim haftasonu miranın aşısı için randevu alacaktım ama çocuğum iice sarsılmasın haftaya cumartesi götürcem zaten iice süzüldü şu halde tartıya çıkışını hiç göresim yok biraz da dinlenmek istiyorum bütün haftasonu yatıcam elimi bişiye sürmicem kendime sözüm olsun

Cnm bişey soracaktım en çok diş sanırım sizde 11 masallah bizim 9.gelmek üzere tabi yıne hastalıkla çıkardık 9un da 9 kez hasta oldu azı diş demişsin acaba varmı bizizmkilerin içinde azılardan
9. Diş azı diş olması lazım, toplam 4 tane azı diş oluyo bildiğim kadarıyla ilk 8 dişten sonra azı dişler çıkmaya başlıyo. Çok şükür kaya hiçbir dişini çıkarırken hasta olmadı ama huysuz ve iştahsız oluyo çok fazla

Hasta fındıklara çok üzüldüm ya hepsine çok geçmiş olsun, bu dişler mahfetti bebişleri. Şükürler olsun oğlum hiç hasta olmadı inşallah hiç olmaz da ama bizde de kusma iştahsızlık ve huysuzluk oluyo, 10 dişi var şu an 11.de patlamak üzere, habire diş çıkardığı için bi türlü rahat edemiyoruz biz inşallah hepsi çıkınca rahatlarız ama o zaman da 2yaş sendromu falan filan oluyomuş
Bu arada doktorumuzun dediğine göre 12. Ve 18. Aylar arasında bebeklerin egoları oluşurmuş bu yüzden aksi, inatçı, öfkeli olurlarmış bizimki baya egoist olucak galiba

Ben ne zaman böyle desem daha çok iş yapıp yoruluyorum, umarım sen dinlenebilirsin:)

Bizim muayene de aynı şekilde damlalı oldu. Biri 1 diğeri 1.5 hipermetrop çıktı. 3-3.5 olunca gözlük veriyorlarmış. Çok önemli değil ama takip edelim 2 yaşında yine göreyim dedi. Bir sorun olmasaydı 3 yaşında tekrar gidecektik. Fiziksel muayenede de şaşılık, göz kayması bir de hatırlamadığım birşeye baktı. Onlarda sorun çıkmadı

Bizim doktor uyardı 3 yaşına kadar verilmeyecekmiş

Haklisin canim en yipratici olan da cocuklarin hasta olmasi dinlenirsin hafta sonu insallah asisini ertelemekle iyi yapmissin bir de asinin etkisi olmasin Mira da

Ben kendi adima gun icinde bu kadar uzun cumleler kurmuyorum bu cocuklar bizim aynamiz olacak sanirim.

Ben de kurmuyorum

Aynen benm de cok icimde kaldi emzirememekAllah ikinci cocugu nasip ederse ne ikisi uc yasina kadar emzircem

Emre de bu ara cok fena inatci sinirli.durup durup skyo kendini hayir dedgmde israr ediyo bu yuzden demek

Bacilarim yegenlerimden hasta olan varmis galiba cok cok gecmis olsun...
Hiziniza yetisemiyorum eskisi gibi kusuruma bakmayin...
Tansiyonum 8-5 surekli az daha inse bayilmamam imkansiz...
Kendimi zor tutuyorum ayakta...

Ben de kurmuyorum

Aynen benm de cok icimde kaldi emzirememekAllah ikinci cocugu nasip ederse ne ikisi uc yasina kadar emzircem

Emre de bu ara cok fena inatci sinirli.durup durup skyo kendini hayir dedgmde israr ediyo bu yuzden demek
inşallah Allah ikinci bebişlerinize nasip eder:)

Bacilarim yegenlerimden hasta olan varmis galiba cok cok gecmis olsun...
Hiziniza yetisemiyorum eskisi gibi kusuruma bakmayin...
Tansiyonum 8-5 surekli az daha inse bayilmamam imkansiz...
Kendimi zor tutuyorum ayakta...
Geçmiş olsun çok dikkat et kendine. İnşallah yanında yardımcı olabilecek biri vardır

Şu anda yatakodasinda yigiti uyutuyorum.kayinbabam kayinvalde eve bi ton adam getirmişler evi gezdiriyolar. Kim oldukları hakkında da hiç bilgim yok. Allahım kafayı yiycem nedir benim bunlardan çektiğim yaa. Hiç haber vermekde yok. Bu adamlar bu evi neden geziyo şimdi. Bu saçmalıklar dan bıktım artık. Eşimin hatrı falan dinlemiycem alıp başımı gidicem bu gidişle anneme.gündüz de gelmiş kayinbaba neden senin küçük el supurgen yok diye terasda bas bas bağırdı. Yan komsuya falan rezil etti. Napiyosun ne dediğini biliyomusun baba neden bagiriyosun dedim ıyce bagirmaya basladi.aldım çocuğu girdim odama artık basedemeyince. Allah bunları nası biliyosa öyle yapsın.

Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Eşim onunla ilgilenmememden dolayı şikayetçi oldu. Benim süper güçlerimin felan olduğunu sanıyorlar herhalde. Kimse senin neye ihtiyacın var diye sormuyor, ne kadar her şeye yetişmeye çalışırsan o kadar beklenti çoğalıyor.

Çok geçmiş olsun canım. Cidden çok yükselmiş ateşi. Şimdi nasıl Mira

teşekkür ederiz

sayfaları okuyamadım ama mira nasıl oldu canım

aynı bizimkiler işte. İnsanı adam yerine koymuyolar. Sanane yani evdeki süpürgeden. Birde yeni evli tecrübesiz biride değilsin çoluk çocuk bu. Yaşa kadar getirmişsin. El süpürgesiz pislikten ölüyo değildiniz heralde. Hadsizler.

bizim ilgiye olan ihtiyacımızı kimse düşünmüyo tabi. Söylemeden anlasa keşke insanlar..

Siteye giriş yapamıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı kızlar?bu arada eşimden habersiz foto paylaştım. paylaşmama kararı almıştık. ama kendimi engelleyeniyorum. her halini paylaşasım var.
canım senin yerinde olsam ya silerdim ya söylerdim. Elim ayağıma dolanır gibi hissederim hep saçma sapan şeyler yaparım. Sonra farkederse verecek cevabında olmaz. İkna etmeye bak derim.
Bizde öyle karar almıştık ama 2 aylıkken daysnamadım artık. İnsan hevesleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…