- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
9. Diş azı diş olması lazım, toplam 4 tane azı diş oluyo bildiğim kadarıyla ilk 8 dişten sonra azı dişler çıkmaya başlıyo. Çok şükür kaya hiçbir dişini çıkarırken hasta olmadı ama huysuz ve iştahsız oluyo çok fazlaCnm bişey soracaktım en çok diş sanırım sizde 11 masallah bizim 9.gelmek üzere tabi yıne hastalıkla çıkardık 9un da 9 kez hasta oldu azı diş demişsin acaba varmı bizizmkilerin içinde azılardan
Ben ne zaman böyle desem daha çok iş yapıp yoruluyorum, umarım sen dinlenebilirsin:)resmen pert oldum işlerim yoğun iki gündür geceler uykusuz akşam ateş moralimde bozuluyor tabi neyseki bgn daha iyi yarın işlerimde biraz sakinlicek gibi bgn çoğu şeyi hallettim haftasonu miranın aşısı için randevu alacaktım ama çocuğum iice sarsılmasın haftaya cumartesi götürcem zaten iice süzüldü şu halde tartıya çıkışını hiç göresim yok biraz da dinlenmek istiyorum bütün haftasonu yatıcam elimi bişiye sürmicem kendime sözüm olsun
Bizim muayene de aynı şekilde damlalı oldu. Biri 1 diğeri 1.5 hipermetrop çıktı. 3-3.5 olunca gözlük veriyorlarmış. Çok önemli değil ama takip edelim 2 yaşında yine göreyim dedi. Bir sorun olmasaydı 3 yaşında tekrar gidecektik. Fiziksel muayenede de şaşılık, göz kayması bir de hatırlamadığım birşeye baktı. Onlarda sorun çıkmadıCilekcil
lcanim cocugun gozune birsey doktular gozbebegini biytnak icin yarim saat bekkedik sonra yine bir iki damla damlattilar daha sonra on bes dk sonra muayeneye cagirdi kizimin gozune her ikisine de tabi bi aletle bakti miyop olabilir dedi bir yil sonra tekrar getirin dedi
Bizim doktor uyardı 3 yaşına kadar verilmeyecekmişbir kereden bir şey olmaz zaten tek başına patlıcan da yememiş ama bizim doktor yasaklı listesinde bundan hiç bahsetmedi bize bende nette gördüğüm okuduğum kadr biliyorum ama merak da ediyorum bu kadar zararlı ise niçin doktor bal gibi tuz şeker gibi uyarmadı
Haklisin canim en yipratici olan da cocuklarin hasta olmasi dinlenirsin hafta sonu insallah asisini ertelemekle iyi yapmissin bir de asinin etkisi olmasin Mira daresmen pert oldum işlerim yoğun iki gündür geceler uykusuz akşam ateş moralimde bozuluyor tabi neyseki bgn daha iyi yarın işlerimde biraz sakinlicek gibi bgn çoğu şeyi hallettim haftasonu miranın aşısı için randevu alacaktım ama çocuğum iice sarsılmasın haftaya cumartesi götürcem zaten iice süzüldü şu halde tartıya çıkışını hiç göresim yok biraz da dinlenmek istiyorum bütün haftasonu yatıcam elimi bişiye sürmicem kendime sözüm olsun
Ben kendi adima gun icinde bu kadar uzun cumleler kurmuyorumbu cocuklar bizim aynamiz olacak sanirim.
Aynen benm de cok icimde kaldi emzirememekGeçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Efe'ninde hâlâ ara ara devam ateş..ve 3 diş aynı anda patladı uçlar çıktı,durum fenaaaa..ben bitek Calpol veriyorum eğer daha yüksek ateş olursa da Dolven..doktorumuz böyle dediydi..
Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı (dert değil gerçi,büyük bir nimet ya neyse) çok uhde kaldı içimde bu emzirme olayı..
Kullanıcı adın bana sürekli Serdar Ortaç'ı çağrıştırıyor,ne güzel
Emre de bu ara cok fena inatci sinirli.durup durup skyo kendini hayir dedgmde israr ediyo bu yuzden demekHasta fındıklara çok üzüldüm ya hepsine çok geçmiş olsun, bu dişler mahfetti bebişleri. Şükürler olsun oğlum hiç hasta olmadı inşallah hiç olmaz da ama bizde de kusma iştahsızlık ve huysuzluk oluyo, 10 dişi var şu an 11.de patlamak üzere, habire diş çıkardığı için bi türlü rahat edemiyoruz biz inşallah hepsi çıkınca rahatlarız ama o zaman da 2yaş sendromu falan filan oluyomuş
Bu arada doktorumuzun dediğine göre 12. Ve 18. Aylar arasında bebeklerin egoları oluşurmuş bu yüzden aksi, inatçı, öfkeli olurlarmış bizimki baya egoist olucak galiba
Geçmiş olsun..senin bıdıka noldu?
Efe'ninde hâlâ ara ara devam ateş..ve 3 diş aynı anda patladı uçlar çıktı,durum fenaaaa..ben bitek Calpol veriyorum eğer daha yüksek ateş olursa da Dolven..doktorumuz böyle dediydi..
Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı (dert değil gerçi,büyük bir nimet ya neyse) çok uhde kaldı içimde bu emzirme olayı..
Kullanıcı adın bana sürekli Serdar Ortaç'ı çağrıştırıyor,ne güzel
inşallah Allah ikinci bebişlerinize nasip eder:)Ben de kurmuyorum
Aynen benm de cok icimde kaldi emzirememekAllah ikinci cocugu nasip ederse ne ikisi uc yasina kadar emzircem
Emre de bu ara cok fena inatci sinirli.durup durup skyo kendini hayir dedgmde israr ediyo bu yuzden demek
Geçmiş olsun çok dikkat et kendine. İnşallah yanında yardımcı olabilecek biri vardırBacilarim yegenlerimden hasta olan varmis galiba cok cok gecmis olsun...
Hiziniza yetisemiyorum eskisi gibi kusuruma bakmayin...
Tansiyonum 8-5 surekli az daha inse bayilmamam imkansiz...
Kendimi zor tutuyorum ayakta...
Canim hava sicak yorma kendini bol sivi alBacilarim yegenlerimden hasta olan varmis galiba cok cok gecmis olsun...
Hiziniza yetisemiyorum eskisi gibi kusuruma bakmayin...
Tansiyonum 8-5 surekli az daha inse bayilmamam imkansiz...
Kendimi zor tutuyorum ayakta...
Çok geçmiş olsun canım. Cidden çok yükselmiş ateşi. Şimdi nasıl Mirateşekkür ederim kızlar miranın ateşi dün yükseldi hatta 39.5 oldu fitil duş 38 e düştü yatarken 37.5 tu gece günlerin yorgunluğu uyuya kalmışım mirada emmek için uyanmadı sanırım muhtemel halsizlikten sabah 5 te bi uyandım yanıyo çocuk ibufen verdim bi saate düştü şimdi konuştum annemle tekrar yükselmemiş 37 keyfi yerinde dedi öğlene kadar bekliyorum eğer tekrar çıkarsa izinalıp götürcem doktora
teşekkür ederizÇok geçmiş olsn. Sonuçlarınız nasıl ?
Cnm tavuk suyunu değil tavugun kendisini sormuş. Kitapda da yazmıyor.
Çok geçmiş olsn ya. Allah korusun. Bidaha olmaz inş.
Ben chicco kullanıyordm ama şimdi normal kaşıklara geçtim.
Aren aylardır sütü direk içmiyor yani biberon almıyor. Bende yulaflıyla falan içiriyorum.
Geçmiş olsn. Bencede araştır istersen. Bende çok sık sistit olurum. O zamanda çok kötü oluyor.
@minnakkartal miranın son durumu nasıl oldu?
S sailormoon123 mutlu yaşlarını olsn. Spontane olması daha doğal olmuş :)
@mutube bende eşinle sakince konuşmandan yanayım. Belkide geçerli bi sebebi vardır. Yani belki bi sıkıntısı vardır sana anlatmadığı.
sayfaları okuyamadım ama mira nasıl oldu canımbizim kusmalarımız da devam ediyor eskiye göre bayaca azaldı tabi ama pütürlü yiyemiyor hala yada sevmediği bir tat olursa yedirmek için zorlarsam kusuyo ben burda bahsetmiştim miranın doktoru sütü mümkün olduğunca azalt dedi bana gece emsin sabah bir kere akşm bi kere yeter dedi iştahsızlığın en büyük sebebi olarak bunu görüyo ne kadar emer bilmiyorum öyle tamamen kesme fikrine uzağım şuan ama azaltmaya çalışıyorum
bizim dr yumurtanın çok önemli olduğunu ondaki proteini başka hiçbişeyden alamayacağını söylemişti yemiyo diyorum az azda olsa hergün dene bişilere kat ama yedirmeye çalış demişti
tekrara sağlıklı mutlu yaşlar dilerim açık havada ne güzel olmuş kumbara fikrine bayıldım bizde miraya hesap açtık doğum altınlarını oraya attık her ay üç beş ayırıp onuda atıyoruz doğum gününde ve bayramda bir miktar para 6-7 tane de çeyreği olmuştu onları koyucaz bide ben işyerinde altın günü yaptık kasımda 8 tane çeyrek gelecek onuda atıcam aslında eğitim masrafları diye açmıştık hesabı ama eşim gücümüz yeterse buna hiç ellemeyiz ilerde ona hediye ederiz dedi bakalım kısmet
geçmiş olsun canım iice oyun çocuğu oldu artık bu kuzular o kdr hızlı yapıyolar ki insan anlayamıyor mira normalde koltuğa yavaş çıkabiliyor ne zamn arkamı dönsem pıt koltuğun tepesinde nasıl beceriyo anlayamıyorum arkamı dönmemi bekliyo heralde
mira çok nadir yer
ah canım 11 diş mi biz dört dişte ki aylarca arayla çıktı pert olduk azıcık ara verse ii olur gerçekten
geçmiş olsun canım bence enfeksiyon hstlaıklarına git belki başkabi sebpten oluyodur tamamen çözülmüş olur
aynı bizimkiler işte. İnsanı adam yerine koymuyolar. Sanane yani evdeki süpürgeden. Birde yeni evli tecrübesiz biride değilsin çoluk çocuk bu. Yaşa kadar getirmişsin. El süpürgesiz pislikten ölüyo değildiniz heralde. Hadsizler.Şu anda yatakodasinda yigiti uyutuyorum.kayinbabam kayinvalde eve bi ton adam getirmişler evi gezdiriyolar. Kim oldukları hakkında da hiç bilgim yok. Allahım kafayı yiycem nedir benim bunlardan çektiğim yaa. Hiç haber vermekde yok. Bu adamlar bu evi neden geziyo şimdi. Bu saçmalıklar dan bıktım artık. Eşimin hatrı falan dinlemiycem alıp başımı gidicem bu gidişle anneme.gündüz de gelmiş kayinbaba neden senin küçük el supurgen yok diye terasda bas bas bağırdı. Yan komsuya falan rezil etti. Napiyosun ne dediğini biliyomusun baba neden bagiriyosun dedim ıyce bagirmaya basladi.aldım çocuğu girdim odama artık basedemeyince. Allah bunları nası biliyosa öyle yapsın.
bizim ilgiye olan ihtiyacımızı kimse düşünmüyo tabi. Söylemeden anlasa keşke insanlar..Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Eşim onunla ilgilenmememden dolayı şikayetçi oldu. Benim süper güçlerimin felan olduğunu sanıyorlar herhalde. Kimse senin neye ihtiyacın var diye sormuyor, ne kadar her şeye yetişmeye çalışırsan o kadar beklenti çoğalıyor.
canım senin yerinde olsam ya silerdim ya söylerdim. Elim ayağıma dolanır gibi hissederim hep saçma sapan şeyler yaparım. Sonra farkederse verecek cevabında olmaz. İkna etmeye bak derim.Siteye giriş yapamıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı kızlar?bu arada eşimden habersiz foto paylaştım. paylaşmama kararı almıştık. ama kendimi engelleyeniyorum. her halini paylaşasım var.
çok teşekkür ederiz. size de geçmiş olsun artık hiç hastalanmasın bu kuzularDoğum gününüz kutlu olsun cnm hayırlı uzun sağlıklı ömürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?