canm sen at ilk adimi babalar anneler gibo olamiyor cocuk olunca bocaliyorlar itoraf etmekde zorlarina gidiyor onlarda bizden cesaretlendirilmek bekliyor galiba aslinda bebek olunca babalatda bebeklesiyor:)Kizlar okuyorum okuyorum ama yazamiyorum pek hasta olan bebislerede cok gecmis olsun ve @Akaibu bende cok.inanirim nazara
Bize gelince esimle.konusuyorum anlatiyorum ama bi tuhaf anlamadim gece ablasiyla konusurken duydum ben artik.napicam nasil baba olunur bilemiyorum abla cok zorlaniyorum diyodu ozaman anladim cok.uzdugumu cunku senin gibi adamlar yuzunden kizlar hep babalarindan nefret ediyo demistim ona biraz agir konusmusum galiba bi adim atsa o ablasina yaptigi konusmayi bana yapsa affetcem ama kuyrugu dik tutayim yapiyo hala bizde boyle devam ediyoruz.
sağol canım. İnşallah alerjinizde geçmiştir biraz daha rahatlarsınız. İnsanı çok yıpratıyo yemek işi@ oslew canım geçmiş olsun umarım öykü hemen iyilesir.@ Akaibu size de geçmiş olsun bizim buranın havası iyi gelmedi gökçeye inşallah toparlanir.@minnakkartal canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice huzurlu ve sağlıklı doğum günleri ne. Bu arada elif ada pazar günü emmeyi bıraktı istemiyor artık. iyi haberse doktorun dediği gibi emmeyi birakinca ek gıdalara olan ilgisi arttı. Maşallah diyeyim azilari çıkartıyor ama buna rağmen kırk takla atarak yedirdigim yarım kase çorbayi tam kase olarak günde iki kez yiyor kahvalti ve meyve purelerinide istahla yiyor.okadar iştahsızlık tan sonra şimdi böyle olunca hayal dünyasında gibiyim çok mutluyum allah daim etsin diyorum. anne sütünü sagdiklarimdan içiyor şimdilik kaşıkla bile istemezdi ama şimdi alıştırma bardaginda içiyor. Pazartesi kontrolü var elifin diyeti bozulacak umarım süt alerjisi geçmiştir çok dua ediyorum bunun için lütfen sizlerde dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi öpüyorum.
canım ağır olmuş ama sanki işe yaramış. Anlamış demekki hatasını. Bir sonraki konuşmanızda ona yardımcı olacak şekilde konuşursan oda elinden geleni yapar inşallah. Sende rahatlarsın bebeğinde rahatlar ve emibim oda üzerine düşeni yapsa daha mutlu bi adam olurKizlar okuyorum okuyorum ama yazamiyorum pek hasta olan bebislerede cok gecmis olsun ve @Akaibu bende cok.inanirim nazara
Bize gelince esimle.konusuyorum anlatiyorum ama bi tuhaf anlamadim gece ablasiyla konusurken duydum ben artik.napicam nasil baba olunur bilemiyorum abla cok zorlaniyorum diyodu ozaman anladim cok.uzdugumu cunku senin gibi adamlar yuzunden kizlar hep babalarindan nefret ediyo demistim ona biraz agir konusmusum galiba bi adim atsa o ablasina yaptigi konusmayi bana yapsa affetcem ama kuyrugu dik tutayim yapiyo hala bizde boyle devam ediyoruz.
Allah şifalar versin canım ya. İnşallah artmaz.Kuzum sabahtan beri ne yedirsem kustu. Biraz süt vermiştim sulandırıp bi onu çıkarmadı. Minivit çayı içirdim emzirip yatırdım uyuyo şuan. Ama ateşi 37.8 ateş düşürücü versemiydim bilemedim.
İnşallah artmaz sabahki gibi
Artıyo yine ya. Bi baktım 38 di hemen müdahale etmeyeyim dedim. 15 dk sonra baktım 39 a dayanmış. Islak bezle 38 e kadar düşürdüm. Dayanabildiğim kadar bu şekilde dayanıp sonra ilaç vermeyi düşünüyorum. Uzun süre 38lerde kalmasının bi zararı olur mu ki?Allah şifalar versin canım ya. İnşallah artmaz.
teşekkür ederim canım ayrıca Elif ada için en az mira yemiş kadar sevindim maşallah öyle güzel bi haber bu ki ben birden bıraktıramam duygusal Açıdan ikimizede ii geliyo ama azaltmaya çalışıyorum inşallah bizimde böyle olur birde alerjiniz için dua edicem umarım yolunda olur herşey@ oslew canım geçmiş olsun umarım öykü hemen iyilesir.@ Akaibu size de geçmiş olsun bizim buranın havası iyi gelmedi gökçeye inşallah toparlanir.@minnakkartal canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice huzurlu ve sağlıklı doğum günleri ne. Bu arada elif ada pazar günü emmeyi bıraktı istemiyor artık. iyi haberse doktorun dediği gibi emmeyi birakinca ek gıdalara olan ilgisi arttı. Maşallah diyeyim azilari çıkartıyor ama buna rağmen kırk takla atarak yedirdigim yarım kase çorbayi tam kase olarak günde iki kez yiyor kahvalti ve meyve purelerinide istahla yiyor.okadar iştahsızlık tan sonra şimdi böyle olunca hayal dünyasında gibiyim çok mutluyum allah daim etsin diyorum. anne sütünü sagdiklarimdan içiyor şimdilik kaşıkla bile istemezdi ama şimdi alıştırma bardaginda içiyor. Pazartesi kontrolü var elifin diyeti bozulacak umarım süt alerjisi geçmiştir çok dua ediyorum bunun için lütfen sizlerde dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi öpüyorum.
Teşekkürler canım@Akaibu geçmiş olsun canım. inşallah daha iyidir şimdi. @minnakkartal doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Yaa ben hiç tahmin etmedim aslında hep istiyodum dilimdeydi ama Eşim o kadar sevmiyoduki foto işini hep söyleniyordu şaşırdımeşinin fotoğraf makinesi alacağı aklıma gelmişti canım. Hatta sorucaktım sana fırsatım olmadı. güzel günlerde kullan. @yaz yagmuru sen haklısın canım ama bazen biz de başka birşeye kızıp alakasız birşeye patlıyoruz. insalık hali uzamadan gönlünü alır inşallah. @apriori11 barışmanıza sevindim. sitede yokluğun belli
Teşekkürler canım@minnakkartal dogum gunun kutlu olsun canim bende hediyene bayildim
@Apriori barismaniza sevindim canim bazen boyle tatsizliklar olabiliyot ne yazikki
@deterjan inşallah gecmistir canim
@yazyagmuru klasik erkek tipi canim hatta babamin baska bi sekli ama yaslandikca sekil degistiriyorlar simdi annemle yalnizlar bu arada bizdede 2 erkek bi kiz ve en kucuk kiz oda benim :) simdi gozunun icine bakar babam annemin ne istese yapar anneme bisi olacak diye odu kopar arada sorariz eskiden neden boyle yaptin baba diye bilmiyorum ki kizim cahildim der eşinin yaslanmis hali.benim babam :))
Canım 38 lerde kalmasından bi zarar olmaz Bağışıklık sistemini güçlendirir bizim doktor öyle Demişti inşallah daa yükselmezKuzum sabahtan beri ne yedirsem kustu. Biraz süt vermiştim sulandırıp bi onu çıkarmadı. Minivit çayı içirdim emzirip yatırdım uyuyo şuan. Ama ateşi 37.8 ateş düşürücü versemiydim bilemedim.
İnşallah artmaz sabahki gibi
Guzel gunlerde kullan canım
Sağol canım. O zaman dokunmuyorum 38.5 u geçmedikçe. Biraz önce ben alnını bileklerini falan ıslak bezle silerkeb kalktı. Gülerek bezleri falan oraya buraya attı. Konuştu güldü. Sonrada huysuzlanıp kucağıma atladı ve uyudu.teşekkür ederim canım ayrıca Elif ada için en az mira yemiş kadar sevindim maşallah öyle güzel bi haber bu ki ben birden bıraktıramam duygusal Açıdan ikimizede ii geliyo ama azaltmaya çalışıyorum inşallah bizimde böyle olur birde alerjiniz için dua edicem umarım yolunda olur herşey
Teşekkürler canım
Yaa ben hiç tahmin etmedim aslında hep istiyodum dilimdeydi ama Eşim o kadar sevmiyoduki foto işini hep söyleniyordu şaşırdım
Teşekkürler canım
Canım 38 lerde kalmasından bi zarar olmaz Bağışıklık sistemini güçlendirir bizim doktor öyle Demişti inşallah daa yükselmez
Canim 38.3 olduğunda dr aradim ates düşürücü ver demisti donusumlu olarak. Bence sabaha kadar dönüşümlu surup ver sabah hemen dr gotur bu dis olamaz usutmus sanki. Gecmis olsun hemen iyilessinSağol canım. O zaman dokunmuyorum 38.5 u geçmedikçe. Biraz önce ben alnını bileklerini falan ıslak bezle silerkeb kalktı. Gülerek bezleri falan oraya buraya attı. Konuştu güldü. Sonrada huysuzlanıp kucağıma atladı ve uyudu.
39 a çıktı zaten yine canım. Daha toplasan 1 saat anca oldu birden bire çıkıyo. Kardeşim tanıdık bi çocuk doktorunu aradı peditus alın demiş. Babamla gittiler şimdi nöbetçi eczaneye. inşallah çabuk geçer. Yarında babası gelcek sıpamın söylemedim hasta olduğunu aklı kalmasın diye. Böyle karşılamayız iniallah babayıCanim 38.3 olduğunda dr aradim ates düşürücü ver demisti donusumlu olarak. Bence sabaha kadar dönüşümlu surup ver sabah hemen dr gotur bu dis olamaz usutmus sanki. Gecmis olsun hemen iyilessin
bizde aynı durumdayız gözlerimden uyku akıyo ama mirakız uykusu olduğu halde direniyoayyy çok bunaldim artık bu uyutma cabalarindan aglamak istiyorum şuan hergün ayni hikaye yaaa sallarsin uyumaz emzirirsin uyumaz uyumamak icin kalkip kalkip oturur cok yoruldum inananin
valla ben yine coresatin derim ben ne olsa sürüyorum geçiyo bezini açık bırak Dicem ama seninki ortalara mıçıyoKizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?
Canım bu tarz Ateşler üç gün sürüyo genelde tabi umarım sizinki geçer benim abimde hemen arkadaşını aradı 72 saati geçerse hemen doktor onun dışında hastanede evde yapılan şey aynı düşürmeye çalışmak tabi çok yükselmediyse ben doktoruylada konuştum oda öyle dedi hırpalanmasın diye götürmedim çok şükür düştü39 a çıktı zaten yine canım. Daha toplasan 1 saat anca oldu birden bire çıkıyo. Kardeşim tanıdık bi çocuk doktorunu aradı peditus alın demiş. Babamla gittiler şimdi nöbetçi eczaneye. inşallah çabuk geçer. Yarında babası gelcek sıpamın söylemedim hasta olduğunu aklı kalmasın diye. Böyle karşılamayız iniallah babayı
Geçmiş olsun canım ya nasıl kızarmış öyle. Coresatin sürüyo sanırım burdaki çoğu kişi. Kaşınmıyodur inşallahKizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?
Kizlar okuyorum okuyorum ama yazamiyorum pek hasta olan bebislerede cok gecmis olsun ve @Akaibu bende cok.inanirim nazara
Arda ile her akşam uyumadan önce birbirimize sarılıyoruz. Bu akşamda sarıldık, başını göğsüme koydum bir şeyler söylüyordum. Boynuma sıkıca sarıldı. Allahıma bu duyguları bizlere yaşattığı için binlerce şükürler olsun. Allah'ım hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.
Artıyo yine ya. Bi baktım 38 di hemen müdahale etmeyeyim dedim. 15 dk sonra baktım 39 a dayanmış. Islak bezle 38 e kadar düşürdüm. Dayanabildiğim kadar bu şekilde dayanıp sonra ilaç vermeyi düşünüyorum. Uzun süre 38lerde kalmasının bi zararı olur mu ki?
Habere dikkat!
İsveçli mobilya devi IKEA, geçen yıl iki çocuğun hayatını kaybetmesine neden olan olayların incelenmesinin tamamlanmasının ardından, 27 milyon şifonyerin çocuklar için zararlı olabileceği kararı alındı. IKEA ABD'den yapılan açıklamada bu ürünlerle ilgili teknik bilgilendirme ve desteğin ücretsiz olarak verileceği belirtildi. Bu resmi olarak bir ürün geri çağırma olmasa da 27 milyon ürünle ilgili sağlanacak destek, "teknik geri çağırma" olarak yorumlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?