2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar okuyorum okuyorum ama yazamiyorum pek hasta olan bebislerede cok gecmis olsun ve @Akaibu bende cok.inanirim nazara
Bize gelince esimle.konusuyorum anlatiyorum ama bi tuhaf anlamadim gece ablasiyla konusurken duydum ben artik.napicam nasil baba olunur bilemiyorum abla cok zorlaniyorum diyodu ozaman anladim cok.uzdugumu cunku senin gibi adamlar yuzunden kizlar hep babalarindan nefret ediyo demistim ona biraz agir konusmusum galiba bi adim atsa o ablasina yaptigi konusmayi bana yapsa affetcem ama kuyrugu dik tutayim yapiyo hala bizde boyle devam ediyoruz.

canm sen at ilk adimi babalar anneler gibo olamiyor cocuk olunca bocaliyorlar itoraf etmekde zorlarina gidiyor onlarda bizden cesaretlendirilmek bekliyor galiba aslinda bebek olunca babalatda bebeklesiyor:)

sağol canım. İnşallah alerjinizde geçmiştir biraz daha rahatlarsınız. İnsanı çok yıpratıyo yemek işi

canım ağır olmuş ama sanki işe yaramış. Anlamış demekki hatasını. Bir sonraki konuşmanızda ona yardımcı olacak şekilde konuşursan oda elinden geleni yapar inşallah. Sende rahatlarsın bebeğinde rahatlar ve emibim oda üzerine düşeni yapsa daha mutlu bi adam olur

Arda ile her akşam uyumadan önce birbirimize sarılıyoruz. Bu akşamda sarıldık, başını göğsüme koydum bir şeyler söylüyordum. Boynuma sıkıca sarıldı. Allahıma bu duyguları bizlere yaşattığı için binlerce şükürler olsun. Allah'ım hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin.

Kuzum sabahtan beri ne yedirsem kustu. Biraz süt vermiştim sulandırıp bi onu çıkarmadı. Minivit çayı içirdim emzirip yatırdım uyuyo şuan. Ama ateşi 37.8 ateş düşürücü versemiydim bilemedim.
İnşallah artmaz sabahki gibi

Bu çocukların bizim ile konuşamıyor olsa da bizi anladıklarını ben bugün anlamış oldum. 2 akşamdır, yemeğini yedirdikten sonra sehpanın üzerine bisküvi koyuyorum paketiyle oyun gibi paketin içinden alıyor yiyor dolaşıyor geliyor tekrar alıyor felan. Bu akşam ağzına fazla almış ağzındakileri çıkarttı yere döküldü. Oğlum bak bunları hep yere dökmüşsün dedim, yerden aldı bir parça paketin içine koydu şok oldum

Allah şifalar versin canım ya. İnşallah artmaz.

Allah şifalar versin canım ya. İnşallah artmaz.
Artıyo yine ya. Bi baktım 38 di hemen müdahale etmeyeyim dedim. 15 dk sonra baktım 39 a dayanmış. Islak bezle 38 e kadar düşürdüm. Dayanabildiğim kadar bu şekilde dayanıp sonra ilaç vermeyi düşünüyorum. Uzun süre 38lerde kalmasının bi zararı olur mu ki?

teşekkür ederim canım ayrıca Elif ada için en az mira yemiş kadar sevindim maşallah öyle güzel bi haber bu ki ben birden bıraktıramam duygusal Açıdan ikimizede ii geliyo ama azaltmaya çalışıyorum inşallah bizimde böyle olur birde alerjiniz için dua edicem umarım yolunda olur herşey

@Akaibu geçmiş olsun canım. inşallah daha iyidir şimdi. @minnakkartal doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Teşekkürler canım

Yaa ben hiç tahmin etmedim aslında hep istiyodum dilimdeydi ama Eşim o kadar sevmiyoduki foto işini hep söyleniyordu şaşırdım

Teşekkürler canım

Canım 38 lerde kalmasından bi zarar olmaz Bağışıklık sistemini güçlendirir bizim doktor öyle Demişti inşallah daa yükselmez

Habere dikkat!

İsveçli mobilya devi IKEA, geçen yıl iki çocuğun hayatını kaybetmesine neden olan olayların incelenmesinin tamamlanmasının ardından, 27 milyon şifonyerin çocuklar için zararlı olabileceği kararı alındı. IKEA ABD'den yapılan açıklamada bu ürünlerle ilgili teknik bilgilendirme ve desteğin ücretsiz olarak verileceği belirtildi. Bu resmi olarak bir ürün geri çağırma olmasa da 27 milyon ürünle ilgili sağlanacak destek, "teknik geri çağırma" olarak yorumlandı.

Sağol canım. O zaman dokunmuyorum 38.5 u geçmedikçe. Biraz önce ben alnını bileklerini falan ıslak bezle silerkeb kalktı. Gülerek bezleri falan oraya buraya attı. Konuştu güldü. Sonrada huysuzlanıp kucağıma atladı ve uyudu.

Canim 38.3 olduğunda dr aradim ates düşürücü ver demisti donusumlu olarak. Bence sabaha kadar dönüşümlu surup ver sabah hemen dr gotur bu dis olamaz usutmus sanki. Gecmis olsun hemen iyilessin

ayyy çok bunaldim artık bu uyutma cabalarindan aglamak istiyorum şuan hergün ayni hikaye yaaa sallarsin uyumaz emzirirsin uyumaz uyumamak icin kalkip kalkip oturur cok yoruldum inananin

Kizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?

Eklentiler

• 2015-07-23 23.41.39.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 80
Canim 38.3 olduğunda dr aradim ates düşürücü ver demisti donusumlu olarak. Bence sabaha kadar dönüşümlu surup ver sabah hemen dr gotur bu dis olamaz usutmus sanki. Gecmis olsun hemen iyilessin
39 a çıktı zaten yine canım. Daha toplasan 1 saat anca oldu birden bire çıkıyo. Kardeşim tanıdık bi çocuk doktorunu aradı peditus alın demiş. Babamla gittiler şimdi nöbetçi eczaneye. inşallah çabuk geçer. Yarında babası gelcek sıpamın söylemedim hasta olduğunu aklı kalmasın diye. Böyle karşılamayız iniallah babayı

ayyy çok bunaldim artık bu uyutma cabalarindan aglamak istiyorum şuan hergün ayni hikaye yaaa sallarsin uyumaz emzirirsin uyumaz uyumamak icin kalkip kalkip oturur cok yoruldum inananin
bizde aynı durumdayız gözlerimden uyku akıyo ama mirakız uykusu olduğu halde direniyo

Kizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?
valla ben yine coresatin derim ben ne olsa sürüyorum geçiyo bezini açık bırak Dicem ama seninki ortalara mıçıyo bide her ihtimale karşı değişik bişi yada çok üst üste bişi verdiysen onu kessen de ii olabilir

Canım bu tarz Ateşler üç gün sürüyo genelde tabi umarım sizinki geçer benim abimde hemen arkadaşını aradı 72 saati geçerse hemen doktor onun dışında hastanede evde yapılan şey aynı düşürmeye çalışmak tabi çok yükselmediyse ben doktoruylada konuştum oda öyle dedi hırpalanmasın diye götürmedim çok şükür düştü

Geçmiş olsun canım ya nasıl kızarmış öyle. Coresatin sürüyo sanırım burdaki çoğu kişi. Kaşınmıyodur inşallah

Canm sana karsi kucuk dusecegni falan dusunuyo bence.nedense eslerine zayif yonlerini gostermek istemiyorlar.sen at ilk adimi bebeginiz icin yapiyosn oyle dusun.kotu niyetli olmadgni ogrendin sonucta.ilimli yaklasirsan seninle de konusur bence.

Dun de buzdolabina ucumuzn resmini yapistirmistm emrenin beni gordugu zamanki ifadesini gormenz lazimdi.nasl parladi gozleri yaAllah hicbir cocugu annesiz babasiz birakmasin

Vucut savasiyo diyolar ama sonra cok hizli yukseliyo canim.ben olsam verirdm herhalde gecenz rahat gecer insallah gecms olsun

Eltin catlamistirgule gule kullan canim:)

Ablam da kizlarinin odasina almsti.hangi modeli ki acaba nette yaziyo mu canm bakym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…