2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gunin ilk guzel haberi bizden o zamam atesimiz dustuuu keyfimiz yerine geldi :) darisi diger bebelerin basina
çook sevindim gerçekten. İnşallah rn kısa zamanda bizde düzene gireriz

yavrum onada yaramadı hava değişikliği demekki. Çabuk alışır inşalalh annesş

Ben hiç böyle ateş görmemiştim gökçede. Kışın bi kere grip olmuştu öksürük geniz akıntısı falan. Onun dışında ufak tefek hastalıklar hep
Ne zormuş ama canım çıktı. Ağladım o ağlarken susmuyo bir türlü. Sinirlerim yıprandı. Bi gecede yaşlandım resmen

bizim bir kez daha 39 olmuştu ama düşüp bi daha o kadar yükselmemişti bu kez hep 38 lerde gezdi ama iki gündür o ateşin tüm huysuzluğunu yaşıyoruz günden de geceden de bişi anlamıyorum bide bizde biraz döküntü oldu doktrunu aradım çok yükselen ateşten sonra normal dedi bir iki güne geçmezse gelirsin dedi seninde aklında olsun canım

İnşallah çıkmaz bi daha atesi canım. Allahtan gökçe gece iyi uyudu ama uyutana kadar acayip sinirlerim bozuldu.bide 5 yaşındaki yigenimde sırf simarikligindan ağlamaya başlamasın mı acayip sinirlendim. Gökçenin ağlaması yetti zaten bide o öyle yapınca çok sinirlendim.

Sanirim dediğin gibi bi atak dönemindeler. Benim Sacima bildiğin balgamli kustu bide

A apriori11 insanin evi gibisi yok bende inşallah yarin aksam evimde uyuyo olucam yatagimi ozledim mutfagimi ozledim evimin her yerini ozledim burda her istedigimide yapamadim kizima meyve yapcam sunu alin diyemedim esiminde vakti olmadi alamadi mecbur hep kavanoz meyve yedirdim su yemegi kizima yapayim diyemedim niye bizimkinden yemezmi dendi evimde rahat rahat her istedigimi yapmayi ozledim kizimi denizden getirince banyo sirasi beklemek degilde once kizimi yikamayi ozledim ev gibisi varmi ya

gönlünü almasına sevindim güle güle kullan canım inşallah yarın evine döndüğünde daa bi güzel olur herşey

daha ne olsun annesi hem yara diyosun hem dis bi de ortam degisti duzeni kacti aradigini bulamiyodur gokcecik :)
Facede iki gruba yazdım bakalım Eskişehirde iyi bi cocuk doktoru sordum. Pazartesi yada salı doktora götürcem kontrole. Yaralarıda sorarım. Çenesinde de sivilce gibi bişey çıkmış :/

sağol canım onada dikkat edeyim

çook sevindim canım. Yine bir kv parmağı çıktı hiç şaşırmadım :) sanki oğullarına hizmetçi dadı falan alıyolar. Yardım edince noluyosa. Neyse çok şükür barışmışsınız. İnşallah bu raddeye gelmez bir daha. Bizde yarın akşam evimizde uyuyo olucaz. Ailem çocukla ilgili şeylerimi desteklerler. İstediğimi yedirip içiriyorum. Çok rahatım ama yinede ev gibisi yok. çok özledim gerçekten.
Annemin minik bi bahçesi var semizotu yeşil fasülye domates salatalık biber pancar pazı falan ekmiş. Gökçe geldiğinden beri her gğn başka bi mahsülünü yiyo taze taze:)

M mutube bu erkek analarinin geneli oyle bizimki de supurge yapar cam siler kv sasirdi yaptirma diyodu kusura bakmasinlar yapacaklar
esinde daha babaliga alisamamis sanirim biraz kaynasmalari lazim ins evinizde mutlu mesut yasarsiniz

kudurdu bunlar hepsi birden ozellikle kizlarda bi afra tafra bi edepsizlik hanim corba yemicekmis uyucakmis agliyo agliyo ondan sonrq geliyo yine bana ama uyut diye :) zilli bunlarin hepsi @Akaibu ins toparlar bugun iyi olmus terlemesi atmistir biraz
Canim bizimkide oyle akdam fisari cikiyoruz kalabalik deniz kenari kiza bi oz guven geliyo gormeniz lazim tutmayin elimi kendim yuruyeyim elini tutarsak kendini yerden yere atiyo kucaga almaya calis yirtiyo kendini o kalabalikta bi ona bi buna carpa carpa kosturdu durdu sipa ama cok kisiyede sevdirdi kendini nazara geldi galiba gece aglaya aglaya uyandi hep cok zor yatti

Allah im ne uzak kalmışım sizden. Oku oku bitmedi. Alıntılayacak o kadar çok mesaj vardı ki en son vazgeçtim. Hepinizi özlemişim çok desem yeter sanki :)). Bayramdı seyrandı derken giremedim pek. Hasta bir sürü bebis varmış çok üzüldüm ve acil şifalar diliyorum hepsine. Havalar çok sıcak olmaya başladı. Eşimin ailesinin yanına geldik giresuna acayip sıcak günde kaç defa atlet değişiyoruz bilmiyorum. Hasta olacak diye korkuyorum ben de. Bu arada iki dişimiz daha çıktı ve 7 dişe tamamladik:) Kerem Alp artık baya iletişimde bizimle neredeyse söylediğimiz herseyi anlayıp uyguluyor. Hergün yeni yeni sesler öğreniyor. Çok hızlı büyüdü bu sıpalar:)) Sıkıntılı anlarimiz hepimizin oluyor, bezdiğimiz ve belki bıktığımız bile.. Ama çok şükür sagliklilar ya çocuklarımız ne kadar şükür etsek az.

gunin ilk guzel haberi bizden o zamam atesimiz dustuuu keyfimiz yerine geldi :) darisi diger bebelerin basina
Cok sevindim canim gecmis olsun tekrar
Terlemesi iyi haber canim benim cocuklar atesten sonra terlemeye basladilarmi iyilesiyorlar insallah tamamen iyilesir
Sanirim dediğin gibi bi atak dönemindeler. Benim Sacima bildiğin balgamli kustu bide
Canim ya zor olmustur senin icin eve gidince dusunu alir rahatlarsin
Cok sevindim aranizin duzelmesine canim
kantindeki çocuğun bana kepekli değilde normal tost vermesi için daha kaç kilo vermem gerek acaba >.<
canim o cocugun gozleri bozuk sanirim gayet iyisin sen masallah

M mutube ben de baska yerde birsey yediremiyorum kizima hele kv nin yaninda yeter emiyor yedirme yazik cocuga deyip duruyor kizimi en guzel evimde yediriyorum mama sandalyesinde rahat oluyor baska yerlerde kaciyor yemege adapte olamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…